معرفی و دانلود کتاب ابرقدرت‌های هوش مصنوعی: چین، سیلیکون ولی و نظم نوین جهانی

عکس جلد کتاب ابرقدرت‌های هوش مصنوعی: چین، سیلیکون ولی و نظم نوین جهانی
قیمت:
137000 تومان - 14.49€
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب ابرقدرت‌های هوش مصنوعی: چین، سیلیکون ولی و نظم نوین جهانی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب ابرقدرت‌های هوش مصنوعی: چین، سیلیکون ولی و نظم نوین جهانی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب ابرقدرت‌های هوش مصنوعی: چین، سیلیکون ولی و نظم نوین جهانی

کای فولی در کتاب ابرقدرت‌های هوش مصنوعی: چین، سیلیکون ولی و نظم نوین جهانی، به جنبه‌های اقتصادی هوش مصنوعی در چین و آمریکا می‌پردازد و این دو کشور را در این حوزه با یکدیگر مورد مقایسه قرار می‌دهد.

کتاب ابرقدرت‌های هوش مصنوعی (AI superpowers) چشم‌انداز آینده جهان را با وجود ابرقدرت‌هایی مانند سیلیکون ولی در عرصه هوش مصنوعی به نمایش می‌گذارد. در عصر کنونی مهم‌ترین دغدغه ذهنی انسان مدرن هوش مصنوعی است. تا چندین سال قبل، هوش مصنوعی اغلب در آزمایشگاه‌های علمی پژوهشی و یا فیلم‌های علمی تخیلی مورد توجه قرار داشت. عامه مردم خیال می‌کردند هوش مصنوعی به ساخت ربات‌هایی مربوط است که قادر هستند همانند انسان فکر کنند اما هیچ ارتباطی میان این تصور و زندگی روزانه انسان‌ها وجود نداشت، امروزه همه چیز دچار تغییر شده است.

صفحات روزنامه‌ها از مقالات مرتبط با آخرین نتایج و نوآوری‌های هوش مصنوعی پر است. روزانه چندین همایش تجاری درخصوص استفاده از هوش مصنوعی برای دستیابی به سود بیشتر برگزار می‌شود و دولت‌ها در سراسر دنیا برنامه‌های ملی خود را برای بهره‌مندی از هوش مصنوعی انتشار می‌دهند. اکنون هوش مصنوعی به مبحث اصلی مکالمات عمومی تبدیل شده است.

یکی از کشورهایی که در سالیان اخیر موفق شده در حوزه هوش مصنوعی خود را تقویت کند، کشور چین است. در سه سال گذشته، موج هیجان درباره هوش مصنوعی در چین آن‌قدر شدید و قوی شده که پیشرفت‌های کشورهای دیگر در برابرش ناچیز به شمار می‌آید.

در عصر امروزی شرکت‌های پژوهشی و پژوهندگان چینی هوش مصنوعی، عرصه‌های فراوانی را برای همتایان آمریکایی خود آماده کرده‌اند و الگوریتم‌ها و الگوهای تجاری نوآورانه‌ای را تجربه می‌کنند که تحول اقتصادی در چین را نوید می‌دهد و در واقع چین اکنون به ابرقدرتی در حوزه هوش مصنوعی تبدیل شده است که تنها یک رقیب واقعی به نام آمریکا دارد.

انتخاب‌های دو کشور آمریکا و چین درباره رقابت و همکاری در عرصه هوش مصنوعی، نتایج مهمی برای اقتصاد و حمکرانی در دنیا خواهد داشت. کای فولی (Kai FuLee) در کتاب ابرقدرت‌های هوش مصنوعی، سؤالات و دغدغه‌های انسان عصر حاضر درباره هوش مصنوعی و آینده بشر را پاسخ می‌دهد. پرسش‌هایی مثل آیا هوش مصنوعی انسان را به یک زندگی مرفه می‌رساند؟ معنای خودکار بودن هوش مصنوعی در هدف‌ها و مشاغل ما چه چیزی است؟ چه کشورهایی و چه افرادی از مزایای این فناوری خارق‌العاده استفاده خواهند کرد؟ آیا در جهانی که پر از انواع ربات و ماشین‌های گوناگون است، انسانیت جایی دارد یا نه؟

فولی در جایگاه یک محقق فناوری اطلاعات، مدیر اجرایی فناوری و سرمایه‌گذار در سرمایه‌گذاری‌های ریسک‌پذیر در چین و آمریکا، با بهره‌مندی از تجربه‌های خود تلاش کرده تا به این پرسش‌ها جواب دهد.

نظرات برخی افراد مشهور در حوزه هوش مصنوعی درباره کتاب ابرقدرت‌های هوش مصنوعی:

- راج ردی (استاد دانشگاه کارنگی ملون، برنده جایزه تورینگ): کای فولی، در این کتاب تاریخ ظهور چین را به عنوان ابرقدرت هوش مصنوعی در مدت کوتاه دو دهه و در رقابت با ایالات متحده‌ای توضیح می‌دهد که برتری‌اش در این عرصه چالش‌ناپذیر می‌نمود. خواندن این کتاب برای کسانی که درباره هوش مصنوعی و آینده پیش روی آن کنجکاوند، ضروری است.

- جفری لمان (معاون دانشگاه NYU شانگهای و رئیس سابق دانشگاه کورنل): این اثر، چشم‌اندازی جهانی و به همان اندازه خردمندانه ارائه می‌دهد که جامعه چگونه می‌تواند آینده‌ای را بسازد که در آن رفتار هوش مصنوعی، انسانی شود؛ یعنی به عشق، خدمت و شفقت بیندیشد.

- دانیلا راس (استاد دانشگاه و مدیر بخش آزمایشگاه هوش مصنوعی و علوم کامپیوتر دانشگاه MIT): کای فولی در این کتاب تکان‌دهنده، نقش چشمگیر چین را در ظهور ابرقدرت‌ها در عرصه جهانی تشریح می‌کند. او همچنین چشم‌اندازی امیدبخش از آینده ترسیم می‌کند، جایی که مردم با کار کردن با سیستم‌های هوش مصنوعی، می‌تواند ابعاد متعدد کار و زندگی خود را ارتقا دهند.

با کای فولی بیشتر آشنا شویم:

کای فولی رئیس و مدیرعامل شرکت سینوویشن و همچنین رئیس مؤسسه هوش مصنوعی سینوویشن ونچرز است. مؤسسه سینوویشن صندوق سرمایه‌گذاری 1/7 میلیون دلاری با دو نوع ارز را مدیریت می‌کند و جزء شرکت‌های پیشرو در زمینه سرمایه‌گذاری برای توسعه نسل بعدی شرکت‌های چینی با تکنولوژی بالا است.

قبل از تأسیس شرکت سینوویشن در سال 2009، فولی ریاست مؤسسه گوگل چین را بر عهده داشت. او در گذشته بعضی سمت‌های اجرایی در اپل، سی. جی. آی و مایکروسافت را عهده‌دار بوده است. فولی لیسانس خود را از دانشگاه کلمبیا و در رشته علوم کامپیوتر دریافت کرد و از دانشگاه کارنگی ملون با مدرک دکترا فارغ‌التحصیل شد. او همچنین مدرک دکترای افتخاری از کارنگی ملون و دانشگاه هنگ‌کنگ را داراست و یکی از اعضای مؤسسه مهندسان برق و الکترونیک است. فولی تاکنون هفت کتاب را به رشته تحریر درآورده که در چین بسیار پرفروش بوده‌اند.

فولی مؤسسه مایکروسافت چین را در حوزه هوش مصنوعی تأسیس کرد و ماهنامه فناوری ام. ای. تی از آن به عنوان داغ‌ترین آزمایشگاه کامپیوتر یاد کرده است که بعدها به مایکروسافت تحقیقات آسیا تغییر نام پیدا کرد. این مؤسسه بیشتر رهبران هوش مصنوعی در چین مثل سی. تی. اوها یا سران هوش مصنوعی ماند علی‌بابا، هایر، بایدو، لنوو، هوآوی و تنسنت را آموزش داده است. زمانی که او در اپل بود، پروژه‌ای را در زبان و بیان طبیعی ارائه کرد که در برنامه صبح به خیر آمریکا پخش شد و صفحه اول مجله وال‌استریت را به خود اختصاص داد. فولی که بیش از سی سال مشغول فعالیت در زمینه تحقیق، توسعه و سرمایه‌گذاری هوش مصنوعی بوده، نویسنده ده اختراع در آمریکا و بیشتر از صد مقاله در همایش‌ها و مجلات است.

در بخشی از کتاب ابرقدرت‌های هوش مصنوعی می‌خوانیم:

شهروندان چینی برای پرداخت‌های خرید خود در دنیای واقعی، از بارکد تلفن‌هایشان استفاده می‌کنند که بخشی از یک تحول پرداخت موبایلی است که در هیچ جای دیگر جهان ‌دیده نمی‌شود. لشکری از غذارسان‌ها و ماساژورهای آمادۀ خدمت، سوار بر اسکوترهای برقی، خیابان‌های شهرهای چین را پرترافیک کرده‌اند. آن‌ها نشان‌دهندۀ موج نزولی استارت‌آپ‌های آنلاین به آفلاین (او تو او) هستند که با تسهیل تجارت الکترونیکی در ارائۀ خدمات در دنیای واقعی مانند رساندن غذای رستوران یا تحویل مانیکور به مشتریان را بسط داده‌اند. پس ‌از آن، مدتی نگذشت که میلیون‌ها دوچرخۀ رنگارنگ به اشتراک گذاشته شد که کاربران می‌توانستند در هر جایی فقط با اسکن یک بارکد با تلفن‌های خود بر آن‌ها سوار شده یا قفلشان کنند.

ترکیب همۀ این خدمات با یکدیگر، باعث ایجاد برنامۀ کاربردی فوق‌العادۀ چینی یعنی وی‌چت شد که نوعی ابزار چندکارۀ دیجیتال برای زندگی مدرن بود. کاربران وی‌چت بدون خروج از برنامه، به ارسال پیام‌های متنی و صوتی برای دوستان، پرداخت پول مغازه‌ها، ثبت وقت ملاقات پزشک، پر کردن اظهارنامه‌های مالیاتی، باز کردن قفل دوچرخۀ عمومی و خرید بلیت هواپیما پرداختند. وی‌چت به یک برنامۀ عمومی اجتماعی تبدیل شد که در آن انواع مختلف چت گروهی (بین همکاران، دوستان و یا افراد دارای منافع مشترک) برای مذاکره دربارۀ معاملات تجاری، برگزاری جشن‌های تولد یا گفت‌وگو دربارۀ هنر مدرن مورد استفاده قرار می‌گرفت. این برنامه مجموعه‌ای از کاربردهای ضروری ده‌ها برنامۀ آمریکایی و غیرآمریکایی را گرد هم آورده است.

جهان جایگزین دیجیتالی چین، امروزه اقیانوسی از اطلاعات جدید دربارۀ دنیای واقعی را خلق کرده و در اختیار گرفته است. ثابت‌شده که در عصر پیاده‌سازی هوش مصنوعی، این ثروت اطلاعاتی دربارۀ کاربران (موقعیت مکانی آن‌ها در هر ثانیه از روز، چگونگی رفت‌وآمد آن‌ها، سلیقۀ غذایی آن‌ها، مکان و زمان خرید مواد غذایی و نوشیدنی‌هایشان) ارزشمند است. این اطلاعات به شرکت‌ها گنجینه‌ای از عادت‌های روزانۀ کاربرانشان را ارائه می‌دهد که می‌تواند با الگوریتم‌های یادگیری عمیق ترکیب‌ شده و خدمات بسیار متنوعی از حسابرسی‌های مالی گرفته تا برنامه‌ریزی‌های شهری را ارائه دهد و همچنین از توانایی جمع‌آوری اطلاعات در شرکت‌های پیشروِ سیلیکون ولی از طریق رمزگشایی جست‌وجوها، «لایک‌ها» و یا خریدهای آنلاین بسیار فراتر است. این گنجینۀ بی‌نظیر از داده‌های دنیای واقعی، به شرکت‌های چینی کمک می‌کند تا در توسعۀ خدمات مبتنی بر هوش مصنوعی نقشی مهم ایفا کنند.

فهرست مطالب کتاب

دربارۀ نویسنده
مقدمه
1: پرتاب ماهواره برای چین
2: کپی ‌کارها در میدان بزرگ جنگ
3: اینترنت جایگزین چین در جهان
4: داستان دو کشور
5: چهار موج هوش مصنوعی
6: آرمان‌شهر، ویران‌شهر، و بحران واقعی هوش مصنوعی
7: حکمت سرطان
8: طرحی برای هم‌زیستی انسان با هوش مصنوعی
9: داستان جهانیِ هوش مصنوعی ما
منابع

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب ابرقدرت‌های هوش مصنوعی: چین، سیلیکون ولی و نظم نوین جهانی
نویسنده
مترجممیرجواد سیدحسینی
ناشر چاپیبنگاه ترجمه و نشر کتاب پارسه
سال انتشار۱۳۹۸
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات312
زبانفارسی
شابک978-600-253-517-7
موضوع کتابکتاب‌های آموزش کامپیوتر، کتاب‌های اقتصاد
قیمت نسخه الکترونیک
137000 ت - 14.49 یورو
خرید کتاب الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب ابرقدرت‌های هوش مصنوعی: چین، سیلیکون ولی و نظم نوین جهانی

خشایار شجاع
۱۴۰۰/۱۲/۲۸
شاید این کتاب در کنار کتاب زندگی ۳۰ و انقلاب صنعتی چهارم، مجموعه‌ی کاملی را تشکیل دهد که اهمیت تحول در تاریخ را از طریق تحولات هوش مصنوعی نشان میدهد.
Hasan Belle
۱۳۹۹/۳/۲۴
اتفاقا کتاب خوبیه و ترجمه هم قابل قبوله ولی عالی نیست اما محتوای کتاب درجه یکه
سیداحمدرضا حسینی
۱۴۰۲/۶/۲۲
محتوای کتاب عالی. ترجمه یک کم مشکل داره. غیرکاربردی در ایران.
farzad fakham
۱۴۰۰/۱/۴
جنگ قدرتها در عرصه تکنولوژی پیشرفته بخوبی دراین کتاب تصویرشده
Shahriar Khazaei
۱۳۹۹/۳/۱۵
بسیار ترجمه‌ی غیرحرفه‌ای و افتضاحی دارد.
مشاهده همه نظرات 5

راهنمای مطالعه کتاب ابرقدرت‌های هوش مصنوعی: چین، سیلیکون ولی و نظم نوین جهانی

برای دریافت کتاب ابرقدرت‌های هوش مصنوعی: چین، سیلیکون ولی و نظم نوین جهانی و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.