معرفی و دانلود کتاب بدون فیلتر: اینستاگرام چگونه اینستاگرام شد

عکس جلد کتاب بدون فیلتر: اینستاگرام چگونه اینستاگرام شد
قیمت:
۹۴۵۰۰ 47250 تومان ۵۰%
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب بدون فیلتر و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب بدون فیلتر و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب بدون فیلتر: اینستاگرام چگونه اینستاگرام شد

سارا فرایر در کتاب بدون فیلتر به طور کامل شرح می‌دهد که چطور ممکن است یک کسب و کار نوپا و کوچک که دست اندرکارانش امید کمی به شکوفایی و گسترش آن دارند، به یک پلتفرم بی‌رقیب، بی‌مانند و پرطرفدار تبدیل شود. این پلتفرم چیزی نیست جز شبکه اجتماعی محبوب و بی‌همتای اینستاگرام. این کتاب در سال 2020 برنده جایزه فایننشال تایمز و نامزد جایزه گودریدز شده است.

درباره کتاب بدون فیلتر:

در هر ماه بیشتر از یک میلیارد نفر از شبکه اینستاگرام استفاده می‌کنند و عکس و اطلاعاتی چون غذایی که می‌خورند، جایی که رفته‌اند، لباسی که پوشیده‌اند، کتابی که خوانده‌اند و به طور کلی این که چه طور شخصیتی دارند یا چه آدمی می‌خواهند باشند را با افراد بسیاری به اشتراک می‌گذارند. آن‌ها از طریق پست گذاشتن با دیگران ارتباط برقرار می‌کنند تا رابطه‌ها و زنجیره‌هایی قوی‌تر، گسترده‌تر و موثرتر با دیگران ایجاد کنند. اما حقیقت این است که چطور چنین چیزی امکان پذیر شده و دلیل آن چیست؟ پاسخ به این سوال احتمالا برای بسیاری از افراد پنهان است.

کتاب بدون فیلتر تلاش می‌کند تا آنچه باعث شد اینستاگرام به جایی که اکنون در آن قرار دارد برسد، به طور واضح شرح دهد. البته انتشار این کتاب و جمع کردن اطلاعاتی که آن‌ها را مطالعه خواهید کرد، بدون کمک صدها نفر از کارکنان شرکت اینستاگرام و دیگر مشارکت کنندگان در پیشرفت این پلتفرم، ممکن نبوده است.

سارا فرایر (Sarah Frier) تصمیم دارد در این کتاب شما را با بنیان گذاران اصلی اینستاگرام، کوین سیستروم و مایک کریگر آشنا کند. تصمیماتی که این دو نفر در پشت پرده ایجاد اینستاگرام می‌گرفتند، همچون دومینویی بود که تصمیمات و اتفاقات بعدی را رقم می‌زد و تاثیری دنباله‌دار داشت.

بیشتر نوشته‌ها و اطلاعاتی که در کتاب بدون فیلتر (No Filter) منتشر شده است، کارکنان شرکت‌های فیسبوک و اینستاگرام در اختیار نویسنده کتاب گذاشته‌اند؛ اما از آنجایی که به استثنای خبرنگاران، هر کسی که قرار است وارد شرکت فیسبوک و زیرمجموعه‌های آن شود باید تعهدنامه رازداری امضا کند، هویت و نام این افراد پنهان است. روایت این کتاب از زبان سوم شخص و دانای کل به شیوه‌ای روان و ساده بیان شده است.

افتخارات کتاب بدون فیلتر:

- برنده جایزه فایننشال تایمز در سال 2020
- کتاب منتخب مجله اکونومیست به عنوان بهترین کتاب سال
- نامزد جایزه گودریدز در سال 2020 برای بهترین کتاب در حوزه علم و فناوری

نکوداشت‌های کتاب بدون فیلتر:

- ما نیاز به چنین کتابی داریم تا توضیح بدهد چیزی که در تمام روز از آن استفاده می‌کنیم و ساعت‌ها به آن خیره می‌شویم در واقع چه پیشینه‌ای دارد. (نیویورک تایمز)
- منبعی عمیق و داستانی جذاب درباره حسادت. (Financial Times)
- یک داستان هشدار دهنده و خواندنی درباره تکنولوژی که بار دیگر این سوال را در ذهن ایجاد می‌کند: واقعا این محصول چه کسی یا چه چیزی است؟ (Kirkus Reviews)
- این کتاب روایتی جذاب است درباره مطابقت ایده ال‌های بنیانگذاران با سودآوری. (وال استریت ژورنال)

کتاب بدون فیلتر مناسب چه کسانی است؟

چنانچه از طرفداران پروپاقرص شبکه اجتماعی اینستاگرام هستید و نسبت به چگونگی ظهور و محبوبیت این پلتفرم کنجکاوید، مطالعه این کتاب را از دست ندهید.

با سارا فرایر بیشتر آشنا شویم:

خبرنگار فناوری بلومبرگ نیوز، سارا فرایر توانسته است گزارش‌های جنجالی و دست اولی در زمینه تصمیمات تجاری مهم و تاثیر گذاری که پلتفرم‌های بزرگی چون فیسایر توانسته است گزارش‌های جنجالی و دست اولی در ، به دست آورد. این گزارش‌ها جوایز و شهرت فراوانی را برای فرایر به ارمغان آورد. او علاوه بر فناوری بلومبرگ، با بلومبرگ بیزنس ویک و تلویزیون بلومبرگ نیز همکاری دارد.

جملات برگزیده کتاب بدون فیلتر:

- استفاده از اینستاگرام آن‌قدر راحت بود که هیچ‌وقت از آن خسته نمی‌شدم. همیشه به خودم می‌گفتم اگر یک روز اینستاگرام دیگر برایم جذاب نباشد و از آن خسته بشوم، از آن استفاده نمی‌کنم. ولی استفاده از آن هنوز که هنوز است همان‌قدر راحت است.

- خوشبختانه من آن‌قدر خطرناک هستم که برنامه‌نویسی می‌دانم و آن‌قدر اهل تعامل هستم که شرکتمان را بفروشم. به نظرم ترکیب این ‌دو در کارآفرینی خانمان‌برانداز است.

- در اصل، او بود که ما را انتخاب کرد، نه ما.

- متنفرم از اینکه کسی ما را دست‌کم بگیرد، از اینکه بگویند نمی‌توانیم موفق شویم یا چون شرکت را فروخته‌ایم، همه‌چیز تمام شده است. می‌فهمم آن‌ها از بیرون چه دیدگاهی به قضیه دارند. فقط می‌خواهم ثابت کنم که این افراد در اشتباه‌اند.

در بخشی از کتاب بدون فیلتر می‌خوانیم:

وقتی کسی به ما شک می‌کند، همین موضوع می‌تواند در ما انگیزه زیادی ایجاد کند. اما درنهایت، قرار نبود آینده اینستاگرام را نخبه‌های سیلیکون ‌ولی رقم بزنند؛ آینده این برنامه را مردم عادی تعیین می‌کردند. استیو اَندرسونِ سرمایه‌گذار به سیستروم و کریگر یادآوری کرد که از چه سرمایه بزرگی برخوردارند. او گفت: «هرکس می‌تواند برنامه اینستاگرام را درست کند ولی همه نمی‌توانند جامعه کاربری اینستاگرامی خوبی بسازند.» همه آن هنرمندها، طراح‌ها و عکاس‌ها داشتند به مُبلّغ‌های برنامه تبدیل می‌شدند و اینستاگرام باید آن‌ها را تا آن جا که ممکن بود، علاقه‌مند نگه می‌داشت.

کاربران توییتر سال‌ها به‌طور مستقل و خودجوش با هشتگ #tweetups [به معنی «دورهمی‌های توییتری»]، با افرادی که در اینترنت فالو کرده بودند به‌صورت حضوری دیدار می‌کردند. اینستاگرام هم با الهام از همین موضوع، قصد چنین کاری داشت، با این تفاوت که آن‌ها می‌خواستند این رویدادها را خودشان ترتیب دهند. پس با هدایت مدیر جامعه کاربری، ریدل، رویدادی به نام اینستامیت [به معنی «دورهمی اینستاگرامی»] را در کوکتل‌بار مردانه بلادهاوند برگزار کردند. در فضای کافه، چند میز بیلیارد چیده شده بود و لوسترهای کافه مدل شاخ‌گوزنی بود. آن‌ها دعوت‌نامه‌ای عمومی برای کاربران ساکن سان‌فرانسیسکو فرستادند تا با گروه اینستاگرام دیدار کنند و درباره نقاط قوت و ضعف برنامه گپ بزنند.

آن‌ها شک داشتند کسی بیاید و فکر می‌کردند درنهایت خودشان خواهند ماند و نوشیدنی‌ساز متبحر کافه. اما حدود سی نفر آمدند و کافه پر شد. بعضی از آن‌ها، بنیان‌گذاران را از قدیم می‌شناختند، از دوره‌ای ‌که آن‌ها دعوتشان کرده بودند تا برنامه را امتحان کنند و برخی دیگر اصلاً شناختی از آن‌ها نداشتند. چند خبرنگار هم آن جا بودند، مثلاً ام. جی. زیگلِر از روزنامه تِک‌کرانچ؛ یا کول رایز که فیلترهای اینستاگرام را ایجاد کرده بود و اخیراً لوگوی برنامه را به‌شکل دوربینی قهوه‌ای و عسلی با رنگین‌کمان باریک در گوشه‌اش طراحی کرده بود؛ اسکات هَنسِن، موسیقی‌دانی که بیشتر به نام تایکو شناخته می‌شود هم به دعوت یکی از دوستانش آمده بود.

فهرست مطالب کتاب

یادداشت نویسنده
مقدمه: اینفلوئنسر بزرگ
فصل اول: اسم رمز پروژه
فصل دوم: آشوب موفقیت
فصل سوم: غافل‌گیری
فصل چهارم: تابستان برزخی
فصل پنجم: سریع پیش بروید و همه‌چیز را فتح کنید
فصل ششم: سلطه
فصل هفتم: سلبریتی جدید
فصل هشتم: پیگیری آنچه در اینستاگرام ارزشمند است
فصل نهم: مسئله اسنپ‌چت
فصل دهم: بلعیدن
فصل یازدهم: خبرهای جعلی دیگر
فصل دوازدهم: مدیرعامل
فصل پایانی: هزینه تملک
درباره نویسنده
نام‌نامه

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب بدون فیلتر: اینستاگرام چگونه اینستاگرام شد
نویسنده
مترجمرسول فیروزی، تهمینه نصراللهی
ناشر چاپینشر مون
سال انتشار۱۴۰۰
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات400
زبانفارسی
شابک978-622-7585-56-8
موضوع کتابکتاب‌های علوم اجتماعی، کتاب‌های تجارت الکترونیک
قیمت نسخه الکترونیک
۹۴۵۰۰ 47250 ت ۵۰%
خرید کتاب الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب بدون فیلتر

هیچ نظری برای این کتاب ثبت نشده است.

راهنمای مطالعه کتاب بدون فیلتر

برای دریافت کتاب بدون فیلتر و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.