معرفی و دانلود کتاب بروتوپیا ورود زنان: درهم شکستن انحصار مردانه دنیای فناوری‌های پیشرفته

برای دانلود قانونی کتاب بروتوپیا ورود زنان و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب بروتوپیا ورود زنان و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب بروتوپیا ورود زنان: درهم شکستن انحصار مردانه دنیای فناوری‌های پیشرفته

کتاب بروتوپیا ورود زنان نوشته امیلی چانگ، از نقش و تأثیرگذاری زن‌ها در برهم شکستن انحصار مردانه در دنیای صنعت و فناوری سخن می‌گوید و تبعیض جنسیتی را در محیط‌های کاری مورد هجمه و سؤال قرار می‌دهد و می‌کوشد زنان را به مقاومت در مقابل بی‌عدالتی‌ها و نابرابری‌ها در محیط‌های شغلی تشویق کند.

درباره کتاب بروتوپیا ورود زنان:

کتاب پیش رو توسط کارشناسان و خبرگزاری‌های آمریکایی بسیاری مورد استقبال و توجه قرار گرفته است و حتی نشریه نیویورک‌تایمز و سانفرانسیسکو کرونیل این کتاب را اثری فراتر از یک کتاب معمولی می‌دانند.

امیلی چانگ (Emily Chang) در کتاب بروتوپیا ورود زنان (Brotopia) نقش و تأثیرگذاری زنان در صنعت فناوری در سیلیکون‌ولی را مورد بررسی قرار می‌دهد، هدف او بزرگ کردن این نقش در کنار مردان است. سیلیکون‌ولی، اسم رایج و غیررسمی منطقه‌ای در حدود 70 کیلومتری جنوب شرقی سانفرانسیسکو است که در حومه سانتاکلارای کالیفرنیای آمریکا قرار دارد.

شهرت این منطقه به علت قرار گرفتن تعداد زیادی از شرکت‌های مطرح انفورماتیک دنیا در آن است. در آغاز اسم این ناحیه از چند شرکت تولیدکننده تراشه‌های سیلیسیمی در این بخش گرفته شده بود که بعدها به سمبلی از وجود شرکت‌های بسیار فعال در حوزه فناوری‌های پیشرفته در این ناحیه بدل شد. سیلیکون‌ولی شهرهای فراوانی را شامل می‌شود که مهم‌ترین آن‌ها سن‌خوزه معروف به پایتخت سیلیکون‌ولی است.

«برای زنانی که در صنعت تکنولوژی مشغول فعالیت هستند، سیلیکون‌ولی یک مکان رویایی لبریز از کمپانی‌های موفق، رنگین‌کمان‌های واقعیت مجازی، یونیکورن و آب‌‎نبات‌های پرینت شده سه بعدی نیست. سیلیکون‌ولی در واقع نه یک آرمان‌شهر بلکه یک بروتوپیا - سزمین برادرها و مردها - است که در آن مردان به همه چیز علاقه و بر تمام چیزها حاکمیت دارند. زنان که تعدادشان در برابر مردان در سیلیکون‌ولی بسیار بسیار کم است، اغلب در محیط‌های کاری مسموم که مالامال از آزارهای جنسی است به کار می‌پردازند و بسیاری از سرمایه‌گذاران آنان را به کارهای کثیف مجبور می‌کنند.»

این قسمتی از نوشته‌های امیلی چانگ مجری معروف تلویزیون بلومبرگ و نویسنده کتاب بروتوپیا است. او به دلیل مصاحبه‌هایش با برجسته‌ترین کارآفرینان سیلیکون‌ولی شهرت زیادی کسب کرد. چانگ در این کتاب تنها قسمت کوچکی از تبعیض جنسیتی در این ناحیه را بازگو می‌کند. این در صورتی است که بسیاری از مردم این ناحیه پیوسته تلاش می‌کنند چهره خوب و ایده‌آل‌گرایانه‌ و برابری را برای همه افراد به نمایش بگذارند.

چانگ در این اثر می‌گوید که بسیاری از مدیران ارشد زن شرکت‌های بزرگ سیلیکون‌ولی مثل شریل سندبرگ از فیس‌بوک، سوزان ووجسیکی از یوتیوب و ماریسا مایر مدیر ارشد سابق یاهو برای درهم شکستن قوانین و آداب سیلیکون‌ولی بسیار کوشیدند و به سختی موفق شدند خودشان را به سطح مدیریت ارشد در این شرکت‌ها برسانند. نویسنده در این کتاب بیان می‌کند که چطور بعضی از زنان همچون سوزان فاولر مهندس اسبق اوبر برای هموار کردن راه فعالیت زنان در سیلیکون‌ولی، برخی اوقات حرفه و حتی جان‌شان را به خطر انداختند.

نکوداشت‌های کتاب بروتوپیا ورود زنان:

- عالی. (San Francisco Chronicle)

- بروتوپیا فراتر از حد قابل قبول است و می‌تواند یک بررسی مهم در مورد چرایی غلبه مردان در صنعت فناوری - و چگونگی فشار زنان به عقب ارائه دهد. (Financial Times)

- هنگام خواندن بروتوپیا، می‌توانید خیلی راحت آن را به عنوان یک فیلم تصور کنید... زنانی که با وجود غیرعادی بودن، تکنولوژی به پیروزی و موفقیت رسیده‌اند می‌توانند قهرمان فیلم باشند و همچنین دختران جوان یاد می‌گیرند که با وجود تمام سنگ‌اندازی‌ها چگونه برای خود برنامه‌ریزی کنند. (The Verge)

- بررسی دقیق چانگ درهای وسیعی را به روی شما باز می‌کند و اجازه می‌دهد ایده‌های جدید در مورد یک صنعت آلوده به گردش درآید و بحث‌ها را برانگیزد. (Kirkus Review)

- بروتوپیا چیزی فراتر از یک کتاب تجاری است. سیلیکون‌ولی قدرت فوق‌العاده‌ای بر زندگی امروزی ما به عنوان یک مدینه فاضله (یا کابوس) بعدی دارد. (New York Times)

کتاب بروتوپیا ورود زنان به چه کسانی پیشنهاد می‌شود؟

این کتاب به بخشی از مسائل زنان در حوزه صنعت و محیط شغلی می‌پردازد و دغدغه‌های آنان از دیرباز تا کنون را مطرح می‌کند، پس اگر به این گونه مضامین علاقه‌مند هستید، این کتاب برای شماست.

درباره امیلی چانگ:

او تهیه‌کننده و مجری برنامه تلویزیونی فناوری بلومبرگ (متمرکز بر روی تکنولوژی جهانی) است. چانگ در استودیوی بلومبرگ به طور پیوسته درباره مدیران ارشد فناوری، سرمایه‌گذاران و کارآفرینان سخن می‌گوید. او در گذشته خبرنگار شبکه سی.ان.ان در لندن و پکن بوده و تاکنون پنج جایزه امی را برای گزارش‌های خود کسب کرده است.

در بخشی از کتاب بروتوپیا ورود زنان می‌خوانیم:

در اوایل سال 1990 بسیاری از دانشگاه‌ها تلاش می‌کردند چند فرهنگی را در برنامه آموزشی دانشجویان جای دهند و استنفورد این کار را با بنا نهادن یک برنامه به نام "فرهنگ، ایده و ارزش" شروع کرد. این برنامه از دانشجویان می‌خواست کتاب‌هایی با موضوعات متنوع به‌خصوص در مورد زن‌ها و اقلیت‌ها مورد مطالعه قرار دهند؛ آن هم‌چنین می‌خواست که دانشجویان زندگی خود را صرف مطالعه فقط کتب افلاطون، شکسپیر و کتاب مقدس انجیل نکرده بلکه موضوعات متنوع‌تری را مورد مطالعه قرار دهند. از طرف دیگر فشار زیادی برای ایجاد تنوع میان دانشجویان و اساتید وارد می‌کرد. تیل و همکارانش می‌دیدند که این تلاش‌ها بی‌فایده است چرا که این برنامه آموزشی یک نوشته توسط اساتید بود که سعی می‌کردند عقاید ضد دموکراتیک و ضد غربی خود را به دانشجویان تحمیل کنند. گروه تیل معتقد بودند در دانشگاه نباید نژاد و جنسیت مهم باشد. تنها چیزی که باید مهم باشد موفقیت‌های قابل‌اندازه‌گیری و شایستگی‌های علمی است.

آن‌ها هم‌چنین ارزش تنوع و این نظریه که دانشگاه‌ها، شرکت‌ها و دولت‌ها زمانی بهتر عمل می‌کنند که تعداد کثیری از مردم در برنامه آن‌ها مشارکت داشته باشند را مطرح کردند. از طرف دیگر مجله Stanford Review فمینیسم (برابری میان زن و مرد) را هدف قرار داد. دیوید ساکس مقاله نویس این مجله و کسی که زمانی‌که تیل مدیرعامل پی‌پل بود، مدیر ارشد اجرایی آن بود، صفحه دوازده مجله را به انتقاد شدید از ربودن زنان و تجاوز جنسی که جدیداً اتفاق افتاده بود، اختصاص داد و چندین مطلب مختلف در مورد آن نوشت. او کلمه "تجاوز" را تا حدی بزرگ نوشت که نیمی از صفحه اول را گرفته بود و این موضوع را مطرح کرد که چه‌طور از اتهامات جنسی جلوگیری کنیم؟ هم‌چنین در یک سرمقاله نوشت " اگر شما در استنفورد مرد باشید و به جنس مخالف علاقه‌مند شوید ابتدا باید با او رابطه جنسی برقرار کرده و سپس او را ترک می‌کنید."

فهرست مطالب کتاب

درباره نویسنده
پیش‌گفتار
مقدمه
نه تنها یک صورت زیبا بلکه گناه اصلی فناوری
ملاقات با لنا
هدایت بروتوپیا
شایستگی موفقیت در آینده برای زنان
فصل اول: از مردان بی‌عرضه تا دنیای ایده‌آل زنان: صنعت فناوری چه‌طور زنان را نادیده می‌گیرد؟
از پیشگامان فناوری تا بیگانگان با آن
زنان چه‌طور شناخته شده‌اند؟
شرکت اپل نگران پیشرفت مردان در فناوری
تریلوژی چه‌طور بروتوپیا را برنامه‌نویسی کرد؟
چالش فرهنگی
آیا زنان می‌توانستند مانع ورشکستگی دات کام شوند؟
بعد از سقوط تریلوژی
فصل دوم: مافیای پی‌پل و افسانه شایسته‌سالاری
مخالفان برابری مردان و زنان
زمانی‌که شایسته‌سالاری به معنی مردمی شبیه ما می‌باشد
استخدام مردمی شبیه ما
اختاپوس پی‌پل
بیداری تنوع توسط مکس لوچین
انتقاد از شایسته‌سالاری
پیتر تیل به کاخ سفید می‌رود
فصل سوم: وقتی نیت خیر کافی نیست
زنانی که گوگل را ساختند
چه‌طور رهبران زن به فرهنگ گوگل نفوذ پیدا کردند
تلاش برای ایجاد تنوع
شایعاتی در مورد مدیران ارشد
میانگین گرفتن
یادداشت‌های داخلی گوگل در مورد بدنامی آن
شکافتن سقف سیلیکون‌ولی
از صعود تا فرود ماریسا مایر
تکیه کردن
فصل چهارم: نقطه اوج: مهندسین زن صحبت می‌کنند
گپی با زنان مهندس
پیشرفت‌های ناخواسته 24/7
فیلی در سیلیکون‌ولی
شکایت کردن یا نکردن
زنده کردن تمام چیزهای کوچک و جزئی
اقلیت‌های دوگانه (سه‌گانه)
افراد درخشان
با عشق چه کار کردند؟
فصل پنجم: ابرقهرمانان و احمق‌ترین‌ها: نقش سرمایه‌گذاران ریسک‌پذیر
چرا زنان سرمایه‌گذار ریسک‌پذیر بسیار نادر هستند؟
اثر پست پائو
چه‌طور مردان سرمایه‌گذار با زنان بنیان‌گذار معامله می‌کنند
پیشگامان سرمایه‌گذاری ریسک‌پذیر
مردمی که می‌توانند سرمایه‌گذاران ریسک‌پذیر را مجبور به تغییر کنند
زنان راه خودشان را می‌روند
فصل ششم: رابطه جنسی و سیلیکون‌ولی: مردان نقش بازی می‌کنند، زنانی قربانی می‌شوند
مهمانی‌های روابط جنسی حوزه فناوری و مدیران بلندآوازه
سگ‌های شکاری (مهاجمان بنیان‌گذار)
روشی جدید برای فریب زنان
از بین بردن تک همسری
فصل هفتم: استراتژی مدیریت زمان برای همه یکسان نیست: تکنولوژی چه‌طور خانواده را از هم می‌پاشد؟
سطل‌های نشتی فناوری
کارکردن طولانی، سخت و هوشمندانه
پدرو مادر بودن و سختی‌های حفظ این وظیفه
خلق یک سیستم عامل جدید
فصل هشتم: فرار از ترول توپیا: مبارزه زنان برای حفظ اینترنت
پول در خشونت علیه زنان
ارتش ترول در ماه مارس
چه چیزی به نفرت آنلاین منتهی شد؟
موارد کسب و کار برای از بین بردن نفرت
چگونگی مبارزه با خشونت برای زنده ماندن
شرکتی که در مبارزه با ازار و اذیت برنده می‌شود
محافظت از آینده‌مان در فضای مجازی
فصل نهم: دومین شانس سیلیکون‌ولی
سیلیکون‌ولی، نسخه سوم
اسلک: تاریخچه حوادث گوناگون
استقرار (نگهداری)
از بین بردن این شکست
افزایش نیروی کار فناوری
سپاسگزاری
متن پشت کتاب

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب بروتوپیا ورود زنان: درهم شکستن انحصار مردانه دنیای فناوری‌های پیشرفته
نویسنده
مترجممحب محجوبی اسکویی، آسیه حمزه ای
ناشر چاپیانتشارات شرکت چاپ و نشر بازرگانی
سال انتشار۱۳۹۸
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات295
زبانفارسی
شابک978-964-468-740-2
موضوع کتابکتاب‌های علوم اجتماعی
قیمت نسخه الکترونیک
59800 ت - 6.49 یورو
خرید کتاب الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب بروتوپیا ورود زنان

هیچ نظری برای این کتاب ثبت نشده است.

راهنمای مطالعه کتاب بروتوپیا ورود زنان

برای دریافت کتاب بروتوپیا ورود زنان و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.