معرفی و دانلود کتاب صوتی بوف کور

عکس جلد کتاب صوتی بوف کور
قیمت:
66000 تومان - 6.99€
خرید کتاب صوتی
۳۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب صوتی بوف کور و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب صوتی بوف کور و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب صوتی بوف کور

صادق هدایت در کتاب صوتی بوف کور، داستان مردی تنها را روایت می‌کند که افکاری مشوش و بیمارگونه دارد و مدام در مرز خیال و واقعیت در رفت‌وآمد است. این داستان یکی از برجسته‌ترین آثار قرن بیستم ادبیات فارسی به شمار می‌رود و بسیاری از منتقدان ادبی آن را جزء 10 رمان برگزیده سورئال دنیا می‌دانند.

درباره کتاب صوتی بوف کور:

به طور قطع می‌توان بهترین اثر صادق هدایت را کتاب بوف کور (The Blind Owl) دانست. داستانی عجیب و پیچیده با فضایی تاریک و بیمارگونه که اولین بار در سال 1315 در کشور هند منتشر شد و پس از برکناری رضاشاه و ظهور پهلوی دوم این کتاب در ایران نیز به طور رسمی و کامل به چاپ رسید.

موضوعات اصلی رمان بوف کور مانند سایر آثار هدایت، به مرگ اندیشی، پوچی، انتقاد از جامعه خرافاتی و تحت استبداد اشاره دارد و نویسنده با دیدگاهی شک گرایانه جهان و انسان‌ها را توصیف می‌کند. همان نگاهی که خود هدایت نیز در تمام طول زندگی خود داشت و در سایر داستان‌هایش نیز به خوبی قابل مشاهده است.

بوف کور علاوه بر آنکه طرفداران زیادی در داخل ایران دارد، در سطح جهانی نیز به عنوان اثری فوق‌العاده شناخته می‌شود. این کتاب که به زبان‌های انگلیسی، فرانسوی، آلمانی، سوئدی، اسپانیایی، عبری، چکی، مجارستانی، ترکی و ارمنی ترجمه شده، از سوی بزرگان عرصه ادبیات نیز ستایش شده است.

آندره بروتون نویسنده سورئالیست فرانسوی، بوف کور را یکی از بیست شاهکار قرن بیستم خوانده و هنری میلر نویسنده آمریکایی نیز گفته است: «بوف کور هدایت کتابی است که من آرزو دارم روزی نظیر آن را بنویسم. مانند این داستان در هیچ زبانی ندیده‌ام و آن را واقعاً دوست می‌دارم.»

از روی این رمان چندین مقاله و کتاب تحقیقی و تخصصی نوشته شده است که برخی از آن‌ها عبارتند از:

- داستان یک روح از سیروس شمیسا
- درباره بوف کور هدایت از محمد علی همایون کاتوزیان
- صادق هدایت و هراس از مرگ، ساخت‌ شکنی روان‌ تحلیلگرانه بوف کور از محمد صنعتی

موضوع داستان کتاب صوتی بوف کور:

تمامی رمان بوف کور از زاویه‌ی دید اول شخص نقل می‌شود و در نگاه نخست به نظر می‌آید که دو بخش جدا از هم‌ دارد اما در تحلیل‌ها به خوبی می‌توان به ارتباط غیرمستقیم این دو بخش و یکسان بودن شخصیت‌ها پی برد.

در بخش اول این کتاب شنیدنی، شخصیت اصلی که در شهر ری زندگی می‌کند، یکی از دردهای خود را شرح می‌دهد و ماجرای عجیبی را روایت می‌کند که برایش رخ داده است. این مرد، نقاش روی قلمدان است و همواره تصویری تکراری بر روی آن‌ها می‌کشد: دختری سیاه‌پوش گل نیلوفر آبی‌ای را به پیرمردی هدیه می‌دهد و….

ماجرای اصلی رمان بوف کور زمانی شروع می‌شود که این نقاش در خانه‌ی خود سوراخی می‌یابد و از طریق آن، همان منظره‌ای را می‌بیند که همیشه نقاشی می‌کرده است. او در میان بهت و شگفتی شیفته‌ی چشمان دختر سیاه‌پوش می‌شود و این اتفاق زندگی او را به شکل هولناکی تغییر می‌دهد.

در ادامه، راوی تریاک مصرف می‌کند و به خلسه می‌رود؛ وی در رویایی که می‌بیند به گذشته برمی‌گردد و خود را در شرایط و موقعیت جدیدی می‌یابد که با وجود تفاوت‌های بسیار، آشنا است.

در بخش دوم، راوی اتفاق پیش‌آمده را می‌نویسد و سایه‌اش که به شکل جغد است با ولع بسیار نوشته‌های او را می‌بلعد. شخصیت اصلی داستان در این بخش، در شمایل جوان بیمار و رنجوری است. او دائما به تضاد و تقابل خود و رجاله‌ها می‌پردازد و از آن‌ها ابراز نفرت و انزجار می‌کند و بر این باور است که دنیای بیرون متعلق به رجاله‌ها است. راوی یک زن جوان دارد که هیچگاه به او اهمیتی نمی‌دهد و وقتش را با مردهای دیگر می‌گذراند و دایه‌ی پیرش نیز از او پرستاری می‌کند و به شکل احمقانه‌ای (از نگاه راوی) تلاش می‌کند تا دردهای این جوان را آرام کند؛ معجون‌های گوناگون به او می‌دهد، فال گوش می‌ایستد و... .

کتاب صوتی بوف کور برای چه کسانی مناسب است؟

اگر به داستان‌های سورئال و چندلایه علاقه‌مند هستید، شنیدن کتاب صوتی بوف کور که پیشگام چنین سبکی در ایران به شمار می‌آید برای شما تجربه‌ی جالبی خواهد بود. بوف کور داستانی خوفناک با اندیشه‌هایی فیلسوفانه دارد و شما را وادار می‌کند تا درباره‌ی هستی خود، سایرین و حتی مرگ فکر کنید. البته تمام این‌ها به شما بستگی دارد که چه برداشتی از این رمان می‌نمایید.

اقتباس از کتاب بوف کور:

- داریوش مهرجویی بوف کور را الگوی خود برای ساخت فیلم هامون می‌داند.
- در سال 1353، کیومرث درم بخش فیلمی 55 دقیقه‌ای بر پایه این داستان ساخت.
- خسرو سینایی در سال 1385 درباره زندگی صادق هدایت فیلمی با نام «گفت‌وگو با سایه» ساخت که از بوف کور تاثیر گرفته بود.
- بزرگمهر رفیعا نیز در سال 1351 فیلمی به همین نام در آمریکا ساخت که به خواست جهانگیر هدایت از پخش آن به صورت گسترده جلوگیری شد.
- در سال 1987 رائول روئیز کارگردانی شیلیائی فیلمی با همین نام ساخت که برداشتی آزاد از بوف کور است اما فضای آن به کتاب نزدیک است.

صادق هدایت را بیشتر بشناسیم:

یکی از تاثیرگذارترین نویسندگان و روشنفکران دوران معاصر، صادق هدایت (Sadegh Hedayat) است. او یکی از درخشان‌ترین نویسندگان و مترجمان ایرانی بود که همراه با محمدعلی جمال زاده، صادق چوبک و بزرگ علوی به عنوان یکی از پدران داستان‌نویسی نوین شناخته می‌شود.

او آثار متنوعی در سبک‌ها و موضوعات مختلف از خود برجای گذاشته اما همواره نام هدایت با رمان بوف کور گره خورده است؛ رمانی که آن را یکی از درخشان‌ترین داستان‌های معاصر ایرانی می‌دانند. به غیر از آن حجم مقالات، ترجمه‌ها و نوشته‌های این نویسنده چنان زیاد است که توانسته تاثیر عمیقی روی جریان روشنفکری ایرانی‌ها بگذارد؛ افرادی چون بهرام بیضایی، هوشنگ گلشیری، عباس معروفی، غلامحسین ساعدی و... از جمله هنرمندانی بودند که به نوعی از زندگی هدایت تاثیر گرفته‌اند.

این داستان‌نویس مشهور در سال 1281 خورشیدی در شهر تهران به دنیا آمد. او سال‌های کودکی و نوجوانی خود را در مدرسه علمیه و دارالفنون گذراند و پس از آن برای ادامه تحصیلات راهی کشور فرانسه شد. در آنجا بود که با فرهنگ و ادبیات غربی آشنایی بیشتری پیدا کرد و برای مجلات فرانسوی می‌‌‌‌نوشت.

صادق هدایت تا به حال چندین خودکشی ناموفق در زندگی‌اش داشته که اولین بار در شهر پاریس اتفاق افتاد و می‌خواست خودش را در رودخانه‌ای غرق کند و براساس گفته‌های دوستانش، دلیل آن شکست عاطفی‌اش بوده است.

پس از آن به ایران بازگشت و نویسندگی را به طور جدی‌تر ادامه داد و ملاقات و آشنایی با بزرگ علوی، مجتبی مینوی و مسعود فرزاد، سبب تشکیل گروهی به نام ربعه شد که میزبان روشنفکران و ادبیان بزرگ ایرانی بود. درواقع بیشتر آثار منتشر شده از هدایت، در دهه بیست شمسی بوده و کتاب‌های ارزشمندی را نیز به فارسی ترجمه کرده و حتی او اولین فردی به شمار می‌رود که متونی را که به زبان پهلوی (پارسی میانه) نوشته شده بودند، به فارسی امروزی برگردانده است.

او در همان دوران به خاطر نوشتن داستان‌هایی انتقادی که مسائل اجتماعی و اقتصادی را هدف گرفته بود، در سال 1314 به عنوان یکی از نخستین ممنوع القلم‌های ایران لقب گرفت و پس از فشارها و سانسورهای داخلی، مدتی به کشور هندوستان سفر کرد و با ادبیات و فرهنگ شرقی آشنا شد و این سفر تاثیر زیادی بر روی افکار و نوشته‌های این نویسنده گذاشت.

سرانجام هدایت دوباره در سال 1326 به فرانسه رفت و چهار سال بعد در اوج بحران روحی خود، تمامی نوشته‌هایش را سوزاند و در سن 48 سالگی خودکشی کرد.

برخی از آثار این داستان نویس و روشنفکر مشهور ایرانی عبارتند از: «سه قطره خون، حاجی آقا، بوف کور، زنده به گور، فواید گیاهخواری، فولکور یا فرهنگ توده، ترانه‌های خیام، اصفهان نصف جهان و... »

ویژگی‌های ساختاری و محتوایی نوشته‌های صادق هدایت:

- طنز قوی و انتقادی در آثار داستانی‌اش به وفور دیده می‌شود.
- نوشته‌های او اغلب ساده، رئالیستی و بدون دشوار نویسی است.
- هدایت یک ناسیونالیست بود و به عناصر ملی و ایرانی اهمیت فراوانی می‌داد.
- درون مایه و محتوای بیشتر داستان‌های این نویسنده، ضدیت با خرافه پرستی، استبداد، انتقاد از فضای جامعه و مرگ اندیشی است.
- صادق هدایت همواره به جنبه‌‌های درونی شخصیت‌های داستانش می‌پردازد و به ظاهر محدود نمی‌شود و از منظر روانشناختی آن‌ها را بررسی می‌کند.

در بخشی از کتاب صوتی بوف کور می‌شنویم:

این‌ها رابطه من با دنیای خارجی بود اما از دنیای داخلی فقط دایه‌ام و یک زن لکاته برایم مانده بود. ولی ننه‌جون دایه او هم هست، دایه‌ی هردویمان است چون نه تنها من و زنم خویش و قوم نزدیک بودیم، بلکه ننه‌جون هم هردویمان را باهم شیر داده بود. اصلا مادر او مادر من هم بود چون من اصلا مادر و پدرم را ندیده‌ام و مادر او، آن زن بلندبالا که موهای خاکستری بود، من را بزرگ کرد. مادر او بود که مانند مادرم دوستش داشتم و به خاطر همین علاقه بود که دخترش را زنی گرفتم.

از پدر و مادرم چندجور حکایت شنیده‌ام فقط یکی از این حکایت‌ها را که ننه‌جون برایم نقل کرد، پیش خودم تصور می‌کنم باشد. ننه‌جون برایم گفت که پدر و عمویم برادر دوقلو بودند؛ هردوی آن‌ها یک شکل، یک قیافه و یک اخلاق داشتند و حتی صدایشان یک جور بوده به طوری که تشخیص آن‌ها از یکدیگر کار آسانی نبوده است.

فهرست مطالب کتاب صوتی

نمونه
18 دقیقه
بخش اول
16 دقیقه
بخش دوم
22 دقیقه
بخش سوم
30 دقیقه
بخش چهارم
19 دقیقه
بخش پنجم
34 دقیقه
بخش ششم
20 دقیقه
بخش هفتم
23 دقیقه
بخش هشتم

مشخصات کتاب صوتی

نام کتابکتاب صوتی بوف کور
نویسنده
راویبهروز رضوی
ناشر صوتی واوخوان
سال انتشار۱۳۹۹
فرمت کتابMP3
مدت۳ ساعت و ۱ دقیقه
زبانفارسی
موضوع کتابکتاب صوتی داستان و رمان ایرانی، کتاب‌های داستان و رمان ایرانی
قیمت نسخه صوتی
66000 ت - 6.99 یورو
خرید کتاب صوتی

نقد، بررسی و نظرات کتاب صوتی بوف کور

Behzad
۱۴۰۱/۶/۳
بوف کور
صادق هدایت یکی از نویسندگان و مترجمان بارزایرانی در عصر معاصر است. وی هم زمان با مشاهیری همچون جمال زاده، بزرگ علوی وصادق چوبک میزیست و از داستان‌نویسان عصر جدید است.
کتاب بوف کور را بارزترین اثر وی میدانند. گفته میشود به دلایل شرایط خاص حاکم بر ایران در زمان نگارش این کتاب وی چند نسخه و
از این کتاب را به تعداد محدود تهیه آنرا به جمالزاده که در خارج از کشور بوده میفرستد که با استقبال خواننده مواجه میشود. با رفتن رضا شاه و آمدن محمد رضا کتاب در ایران طور رسمی بطور کامل چاپ شد.
متاسفانه موضوع داستان در محیطی تاریک و مملو از نعشه اول شخص مفرد که راوی موضوع است در دایره پوچی و مرگ ونگاه منفی به زندگی اتفاق میافتد. این نگاه صادق هدایت به زندگی است که در زندگی شخصی وی نیز نمود یافت.
داستان به ظاهر در دوبخش متفاوت نگارش شده ولی در نهایت همچون رویایی سیاه دو بخش آن بطور نامتعارفی با هم ارتباط دارد.
خواندن این کتاب را برای جوانان با انگیزه و افرادی که دچار بحران روحی و روانی هستند توصیه نمیکنم، چون جوی مملو از یاس و نا امیدی و بدبینی به زندگی و اطرافیان، فقر، نعشگی و اعتیاد به مسکرات و مواد افیونی، سیر در عالم واهی و.... را القا میکند.
صادق هدایت در سال 1326 به فرانسه میرود، در سال 1330 در حالیکه همچون گذشته دچار بحران شدید روحی بوده، تمامی دست نوشته‌هایش را سوزانده و در 48 سالگی خودکشی می‌کند.
از آنجایی که کتاب فوق از اولین تجارب نویسندگان ایرانی در سبکی روانشناختی و فیلسوفانه در نگاه به انسان و جامعه ایران است آشنایی با آن برای خواننده فرهیخته جالب است.
گویش استاد بهروز رضوی ارزش اثر را دوچندان کرده به نظر میرسد تاثیر آن از مطالعه خود کتاب بیشتر است.
محمد مهدی پور
۱۴۰۱/۷/۷
گوینده کتاب صدای بسیار زیبا و دلنشینی دارد. مشخص است استاد بهروز رضوی کتابخوانی ماهر و اهل علم است.
اما کتاب،
نظر شخصی بنده تنها به عنوان یک جوان و علاقمند به مطالعه کتاب این است:
کتاب گویاست، دردی عمیق در آن نهفته است که با خواندن هر سطر خود را بیش تر نشان می‌دهد. مشوش بودن افکار نویسنده به
وضوح دیده می‌شود. این پراکندگی افکار ناشی از همان دردی است که شما را با خودش به سیاه چاله غم می‌برد.
این کتاب دریاست، بی جهت نیست که آن را شاهکار ادبی معاصر ایران می‌دانند باور غلطی وجود دارد که هر کس کتاب‌های صادق هدایت را بخواند کارش به خودکشی می‌رسد، این چرند محض است.
صادق هدایت
صادق، با ما صادق بود. قلمش صد‌ها سال جلوتر از زمانش می‌نوشت. حتی اگر در زمان حال می‌زیست، این سال‌ها شایستگی نگه داشتن آن را نداشتند.
توصیه میکنم؛
افرادی که تازه شروع به خواندن کتاب کردند سراغ نوشته‌های صادق هدایت نروند.
betWeen دامنی
۱۴۰۲/۸/۳
داستان زندگیه یک نویسنده البته به طور مستقیم زندگی نامه نیست و اگر هم بود تهی از زندگی بود. صادق در این اثرش از پوچی سخن میگوید چه نوع پوچی؟! پوچ گرایی یعنی نگاهی تهی از رنگ بو هدف فهم به همه چی ولیکن او چنین اندیشه‌ای نداشت بلکه چیزی که او میدید پوچ و تهی بود نه اینکه او خود بخواهد مانند محیط دور زندگی‌اش انسان‌های و اطرافش انسان‌های که کل دغادغ زندگیشان امیال حیوانی است (خوردن خوابیدن دفع کردن و هم بستر شدن) آنهم بیچاره صادقی که از عشق چنین سخن میگفت و البته برویم به اول داستان جایی که او از روح سخن میگوید که در تنهایی رو به زوال و نابودی قدم میگذارد و براستی چنین است این تنهایی این نافهموم بودن ساز مخالف زدن در چشم دیگران نقص دیده میشد و این مسعله چنان روی او تاثیر بگذاشته بود که عالم ماده را گویی رها کرده بوداز جهانی دیگر سخن میگفت از جهان اثیری یعنی ارواح جهانی که اکثر مردم اصلا نمیدانند چیست و حتی اسمش را هم نشنیده‌اند حتی در عصر امروز! و همین باعث شد که رویا پردازی کند شاید در عالم رویا میزیست و نتیجه‌اش دیدن آن دخترک از سوراخ کنج اتاق شد این نیاز او را نشان میدهد نیازی که به صراحت بیان میکند او چقد زجر میکشد و چنانچه شروع به تعریف داستان زندگی‌اش میکند چیز‌های جدیدی به گوشمام میخورد وقتی میگوید با خواهر شیری‌اش ازدواج کرده این جهولی عمیق را نشان میدهد که در زمان او حکمفرما بود و همینطور مادرش و بطور کلی همه‌ی این چیز‌ها نتیجه‌اش ذره ذره نابود شدنش شد...
علی ساعدی
۱۴۰۰/۱۱/۲۷
با اینکه این اثر راچندین بار خوندم (در طول ۲۰ سال، اولین بار در نوجوانی که اصلا چیزی متوجه نشدم) و حالا هم همینطور، یک داستان خیالی بی معنی و هنری (مثل تابلوهای نقاشی که همه رنگ‌ها را با هم قاطی میکنند و بیخود مشهور میشوند آثار ون گوگ…. مرا بیاد فیلم ملونهول درایو که نه تنها سر و ته ندارد بلکه در و طول فیلم چیزی مفهوم نیست). آثار دیگر نویسنده از نظر ادبی بسیار عالی هستند. در اثر روانی دو قطبی بودن همچنین در اثر ریاکاری دینی بسیاری از مردم، تعصب قومی خود نویسنده (پان ایرانیسم)، غرب گرایی، شخصیت خود را از دست میدهد (یک نقاش با قلمدان به معنی کلمه خود شخصیت داستان) و به افسردگی میگراید و در نهایت مثل پایان داستان آبجی خانوم خود را میکشد. بنظرم داستان دیگرش به نام «میهن پرست» از یک شخصیت ثابت تری حکایت میکند. و بسیار بهتر از این داستان است. (لطفا کتاب صوتی کامل تذکره الاولیا بهروز رضوی را قرار دهید..
نوید
۱۴۰۱/۸/۱۴
سلام وعرض ادب
صادق هدایت بی شک یکی از قهار‌ترین داستان نویس‌های ایرانی هستند.
وقتی نظر‌ها رو میخوندم متوجه یک نکته جالب شدم، اینکه بعضی از دوستان روح داستان رو یعنی چیزی رو که نویسنده میخواد انتقال بده رو اگر قبول دارن ویا ندارن به درجه کیفیت قلم نویسنده نسبت میدن.
یعنی اگه اون فضا رو دوست خلق
دارن نویسنده شاهکار کرده و اگه نه که نویسنده اثر مهمی رو خلق نکرده.
این اشتباه بزرگیه که ما معمولا دجارش هستیم.
من شخصا زیاد با ایدولوژی صادق هدایت موافق نیستم ولی نمیشه قدرت قلم ایشون رو کتمان کرد.
ایلار نامی
۱۴۰۱/۱۲/۱۱
عمق این کتاب بسیار وسیعه و میتونه دید خوبی از عمق افکار ذهنی یک ادم بده. صدای گوینده فوق العاده بود که تاثیر زیادی در جذب خواننده داره ایراداتی داشت مثل اینکه این کتاب بسیار گنگ هست تا یک مسئله ایی میاد در ذهن ادم شکل بگیره شکل داستان بطور کلی عوض میشه بنظرم برای کسانی مناسبه که زیاد کتاب خوندن و و علاقه زیادی دارند به کتاب خواندن وگرنه برای یک فردی که اول راه هست میتونه بسیار گنگ نامفهوم باشه که برای منم بود اما از زیبایی اثر چیزی کم نمیکنه
Soheil Alipour
۱۴۰۱/۵/۲
با کمال معذرت از طرفداران صادق هدایت این کتاب همانند تمامی کتاب‌های صادق هدایت به شدت منفی وسیاه است. و به راحتی میشه افسردگی نویسنده را از آن فهمید.
گمان کنم با توجه به زمانی که در آن قرار داریم وشرایط فعلی جامعه، دیگر نیازی به غم و قصه نداریم، بهتر است کتاب‌های بخوانیم که از مطالعه آن علاوه به
براینکه چیزی می‌آموزیم بلکه باعث وجود آمدن احساس بهتر و شادتر در ما بشود.
البته این نظر شخصی بنده است، و اگر بخواهم خود آن را نقد کنم باید اعتراف کنم با اطلاع از سبک نگارش صادق هدایت تقریبا تمام آثار ایشان را خوانده‌ام.
mostafa Farhad Farhad
۱۴۰۰/۱۱/۱۲
سیاهی این رمان زیباییشو چند برابر کرد.
هدایت حقیقت زندگی رو گفت که خیلی از ماها درگیرش هستیم.
رنج، سختی، توهم، خیال، خستگی، محکوم بودن، جبر، قربانی شدن و....
واقعا دستتون درد نکنه. لذت بردم.
ما هممون به هر نحوی دنیایی درون ذهنمون داریم که هر روز به اون ومراجعه میکنیم، میسازیم. برش میدیم. فضارو عوض میکنم و پرو بال میدیم بهش
دنیایی که به واسطه درد به وجود میاد
روح هدایت شاد باشه
شکوفه عصاره
۱۴۰۰/۱۱/۱۱
سال‌ها تعریف این رمان و فضای تاریکش رو شنیده بودم، رمانی از هدایت که به گفته بعضی‌ها موجب برانگیختن حس خودکشی در فرد میشه.
این رمان شاهکار، در حقیقت داستان مردی هست که اصلا در فضای حقیقی زندگی نمیکنه، تمام زندگیش کابوس و توهم و تخیل و عشق به زنان غیر واقعیه.
به عقیده من، توی این کتاب، بیشتر با
انزوا و پوچی طرفیم و غم نفرت و وحشت راوی رو حس میکنیم.
مرسی از کتابراه برای این نسخه صوتی با کیفیت و جذاب.
تیام
۱۴۰۲/۲/۳۱
بوف کور رو باید چندین بار گوش داد و هربار کلی نکات تازه ازش گرفت
با اینکه حجم کتاب خیلی کم هست اما باید چند بار و هربار عمیق و دقیق گوش بدی تا درست و دقیق متوجه داستان بشی
بعد از ۳ بار گوش دادن و یک بار کتاب رو خواندن میگم که کتاب فوق العاده و بی نقصی هست
پر از حس‌های عجیب و متضاد
پر از چالش برای مغز و روح ادم
از اقای بهروز رضوی باید تشکر کرد بابت بیان زیبا و گیرا..
Ali Javanmardi
۱۴۰۰/۱۱/۱۵
در کتابهای هدایت چند شخصیتتی و دوقطبی بودن او کاملا مشخص است
و از شخصیت آن در زمانه سنتی و داغون زمان قاجار و دوره پیشرفت او در زمان پهلوی مشخص است که چرا دچار این دوقطبی شده و تحصیل در غرب هم به او بیشتر دامن زده تا جایی که بی هویتی که همه مردم ایران در آن درگیر هستیم در او به اوج خود رسیده و به نامیدی و ئاس تبدیل شده و روح ناآرام او به چرایی خودکشی‌اش جواب می‌دهد.
مارال حسن زاده
۱۴۰۳/۱/۱۶
کتابی نبود که انسان رو به فکر وادار کنه یا حداقل انسان عادی (کسی که افسرده نیست) بخواد با داستان همراهی کنه. کلمات و تعابیر زیبایی هم در کتاب نبود حتی داستان هم خیلی کشش نداشت. در کل من توصیه میکنم اگر کسی میخواد وقت بذاره، آثار مفید تری از این هم هست برای گوش دادن. ممنون از آقای رضوی بابت خوانش صحیح و زیبای این متن.
Nilliam
۱۴۰۱/۱۱/۱۵
کتاب بوف کور کوتاه و خوب بود. ولی درکل من خیلی از حرف‌های نویسنده صادق هدایت رو نمی‌فهمم. دوست دارم همه چیز در کتاب معلوم بشه هرچیز و هر شخصیتی که گفته میشه. مثلا کوزه چی بود در آخر نفهمیدم که تخیل نویسنده بود که نقاشی روی کوزه با نقاشی شخصیت داستان یکی بود یا واقعیت بود به هرحال هرچی بود دلیلش رو نفهمیدم.
صمد حسنپور
۱۴۰۰/۵/۲۱
بهترین رمان نویس دنیا وبهترین رمان جهان! انقدرعاشق این رمان بوف کورش هستم! که بیش ازدهبارگوش دادم! وهردفعه برایم تازگی دارد! خیلی رمان خوب وخیالی خوب هستش! رحمت خدا برروح این بزرگمردایرانی! که هرکسی درجهان! درهرکشوری! باخواندن این رمان! طرزتفکرش کلادرموردایران وایرانی عوض میشه! وایشان را یکی ازنویسندگان بزرگ جهان می‌دانند!
هادی آران پور
۱۴۰۰/۱۱/۲۹
فوق العاده زیباست قابل توصیف نیست از معدود کتاب‌هایی بود که من ازشروع تا پایان مشتاقانه و بدون ذره‌ای احساس خستگی و بی حوصلگی بی وقفه دنبالش کردم صدای زیبای راوی هم دست در دست قلم سحر آمیز صادق هدایت باعث میشه که به همه دوستان این اثر را توصیه کنم
مشاهده همه نظرات 115

راهنمای مطالعه کتاب صوتی بوف کور

برای دریافت کتاب صوتی بوف کور و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.