معرفی و دانلود کتاب تو! چقدر از غده‌ها و هورمون‌هایت می‌دانی؟

عکس جلد کتاب تو! چقدر از غده‌ها و هورمون‌هایت می‌دانی؟
قیمت:
33000 تومان - 3.99€
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب تو! چقدر از غده‌ها و هورمون‌هایت می‌دانی؟ و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب تو! چقدر از غده‌ها و هورمون‌هایت می‌دانی؟ و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب تو! چقدر از غده‌ها و هورمون‌هایت می‌دانی؟

در کتاب تو! چقدر از غده‌ها و هورمون‌هایت می‌دانی؟ در کنار نویسندگان این کتاب، دکتر مایکل فردریک رویزن و دکتر محمت آز، با بزرگ‌ترین باورهای غلط دربارۀ غده‌ها و هورمون‌ها آشنا می‌شویم:
1-هورمون‌ها احساسات ما را کنترل می‌کنند.
2- با وجود پیشرفت علم پزشکی هنوز ثابت نشده که ارتباطی بین ذهن و دیدن وجود دارد.
3- فشارخون کمتر از 9/14 برای شما مناسب است.

کتاب نهم دکتر مایکل فردریک رویزن و محمد سی اوز با عنوان تو! چقدر از غده‌ها و هورمون‌هایت می‌دانی؟ (You! The Owner's Manual: an Insider's Guide to the Body that Will Make You Healthier and Younger) به ما می‌گوید: هورمون‌ها گریه کردن ما را کنترل می‌کنند. درست مثل عرق که نمک اضافه، و ادرار که مواد زائد را از بدن خارج می‌کنند و خلط که باکتری‌ها را به دام می‌اندازد، اشک‌ها هم وظایفی بر عهده دارند. اشک‌های طبیعی، دائماً تولید می‌شوند تا چشم‌های ما را تر نگه دارند و این کار مانع می‌شود که جریان‌های هوا و ذرات خاک شناور آن به چشم‌ها آسیب برسانند. اشک‌های تحریکی، اشک‌هایی هستند که وقتی چشم‌ها با باد ماشین (یا حشرات یا سنگ‌ریزه) تحریک می‌شوند، از چشم‌ها سرازیر می‌شوند. هر دو این اشک‌ها یک هدف دارند: محافظت از چشم‌ها. اشک‌های احساسی، در لحظات پرهیجان ترشح می‌شوند- و گاهی هنگام شادی، اما بیشتر اوقات در هنگام ناراحتی. گریه کردن راهی برای خلاصی از هورمون‌هاست. اما آیا هورمون‌های استرس عامل ایجاد اشک هستند؟ هورمون‌های استرس با گریه کردن باعث افزایش اشک می‌شوند. میزان پرولاکتین، هورمون اصلی تولید اشک، هم با استرس افزایش می‌یابد. میزان پرولاکتین در بدن قطعاً به کثرت گریه‌های احساسی بستگی دارد؛ در کل، خانم‌ها بیشتر از آقایان گریه می‌کنند (طبق آمار، شاید چهار مرتبه بیشتر) و همچنین پرولاکتین بیشتری دارند (60 درصد بیشتر). نکته‌ای دیگر در مورد گریه کردن: در دیگر موجودات، اشک‌های احساسی یا کم هستند یا اصلاً وجود ندارند. بدون در نظر گرفتن داستان‌های غیر واقعی از گریۀ گوریل‌ها و فیل‌ها (که البته ممکن است روزی درستی آنها هم به اثبات برسد). به‌نظر می‌رسد تنها بشر قادر به گریه کردن است. شاید انسان‌ها احساسی‌تر از دیگر موجودات هستند و از لحاظ احساسی کامل‌ترند.

دکتر مایکل رویزن (Dr. Michael Fredric Roizen) یک متخصص بیهوشی و داخلی آمریکا است، نویسنده‌ای که برنده جایزه و افسر ارشد سلامتی در کلینیک کلیولند شد. محمت آز یا دکتر محمد سی اوز (Mehmet Cengiz Oz)، پزشک جراح و متخصص قلب، ترک‌تبار آمریکایی است. شهرتش بیشتر به‌خاطر برنامۀ تلویزیونی دکتر آز است. وی حامی تئوری پزشکی جایگزین است.

در کتاب، تو! چقدر از غده‌ها و هورمون‌هایت می‌دانی؟، به نقل از نویسندگان این کتاب آمده است: بیشتر ما فکر می‌کنیم خانه‌هایمان اشیایی بی‌جان هستند و این خانه‌ها فقط چوب‌ها و میخ‌ها و گچ‌کاری هستند که آنها را با وسائل تزئینی مثل آهوی پلاستیکی تزئین می‌کنیم و خانه را برای زندگی آماده می‌کنیم. انتظاری که از یک خانۀ خیلی ساده داریم این است که حداقل ما را در مقابل باران، باد، خورشید و تفنگ ساچمه‌ای بچۀ همسایه محافظت کند. ولی وقتی که یک خانۀ مدرن و گران‌قیمت امریکایی را در نظر بگیریم، تازه متوجه می‌شویم که چقدر یک خانه می‌تواند زنده باشد و روح داشته باشد. عوامل حیاتی درون هر کس درست مثل آب، هوا و الکتریسته که در خانه‌هایتان جریان دارند عمل می‌کنند. به هرحال، این عوامل حیاتی تا آنها را تنظیم نکنید به‌درستی کار نمی‌کنند. ترموستات، این‌که شما احساس سرما یا گرما می‌کنید را کنترل می‌کند. با استفاده از دستگیره‌های کناری شیر آب می‌توانید تصمیم بگیرید که دوش شما گرم و تسکین‌دهنده باشد یا داغ‌تر از گدازه‌های فورانی. همان‌طور که خانه‌تان را با مبلمان، اثر هنری و گوزن نصب شده روی دیوار تزئین می‌کنید، تنظیم‌کننده‌ها (مانند ترموستات، شیر آب و...) را نیز تنظیم می‌کنید (شما آنها را تنظیم می‌کنید به این دلیل که به خانه‌تان اهمیت می‌دهید). بیشتر اوقات همه‌چیز به‌خوبی پیش می‌رود، و شما به‌ندرت به چگونگی عملکرد آنها توجه می‌کنید. اما چه اتفاقی می‌افتد اگر تنظیم‌کننده‌ها از کار بیافتند. یا اگر به آنها توجهی نکنید؟ شما انواع مشکلات را تجربه کرده‌اید. مثلاً این‌که در اوج گرمای مردادماه (بدون کولر) عرق می‌ریزید. تمام این سیستم‌ها- چه در مورد دمای اتاق باشد چه در مورد آب یا انرژی- کمک می‌کنند که خانه و زندگی شما راحت‌تر پیش برود. البته غده‌ها خودشان هورمون‌ها را تنظیم می‌کنند و این به این معنی نیست که شما دیگر نباید به هورمون‌هایتان توجهی بکنید. در واقع راه‌های زیادی وجود دارند که می‌توانید به تنظیم هورمون‌های بدنتان کمک کنید. این کتاب ترجمۀ سمیه نورعلی است که در انتشارات افراز به نشر رسیده است.

فهرست مطالب کتاب

باورهای غلط درباره‌ی غده‌ها و هورمون‌ها
افسانه یا حقیقت؟
افسانه یا حقیقت؟
غده‌ی هپیوفیز
غده‌ی تیروئید
غدد فوق کلیوی (آدرنال)
کلیه‌ها
لوزالمعده
بیضه‌ها و تخمدان‌ها
واقعیت
افسانه یا حقیقت؟
هورمون‌های شما: طرحی برای جوان‌تر ماندن
اقدام شماره‌ی یک: فشارخونتان را کنترل کنید
واقعیت
اقدام شماره‌ی دو: داروهای خود را بشناسید
افسانه یا حقیقت؟
افسانه یا حقیقت؟
استروژن
کورتیزون
افسانه یا حقیقت؟
کارهای لازم برای درمان فشارخون
اقدام شماره‌ی سه: بخورید تا احساس بهتری داشته باشید
جین‌سِنگ، دارچین و چای
غذاهایی که برای بدن شما مفید هستند
پتاسیم و منیزیم
اقدام شماره‌ی چهار: همه‌چیز را به دکتر بگویید

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب تو! چقدر از غده‌ها و هورمون‌هایت می‌دانی؟
نویسنده،
مترجمسمیه نور علی
ناشر چاپیانتشارات افراز
سال انتشار۱۳۸۵
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات53
زبانفارسی
شابک978-964-7640-65-x
موضوع کتابتخصص‌های پزشکی
قیمت نسخه الکترونیک
33000 ت - 3.99 یورو
خرید کتاب الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب تو! چقدر از غده‌ها و هورمون‌هایت می‌دانی؟

محمد اخلاقی
۱۳۹۷/۶/۲۸
کتاب بدون منع و لینک معتبری هست... اینکه مدام از کلمه «تحقیقات نشان داده» بدون ذکر منع قابل اطمینان نیست. البته ترجمه روان و خوبی داره... متاسفانه پیشنهاد نمیکنم.
نیلوفر رضایی
۱۴۰۱/۱۱/۱۰
کتاب خوب و مفیدی هست به شخصه خیلی بهره بردم ازش درباره عملکرد هورمون به صورت خیلی ساده و مفید توضیح داده شده
Hamed Zeyghami
۱۳۹۶/۸/۱۲
جالب، قوی، با ترجمه‌ی بسیار روان.
مهرنوش سرمدی
۱۴۰۱/۹/۱۰
متن روان و خوبی داره کتاب
Danyal Behroz
۱۳۹۶/۵/۱۷
کتاب جالبی بود
سارا صفرنیاکان
۱۴۰۱/۷/۱۷
خیلی مفید و کاربردی
مشاهده همه نظرات 6

راهنمای مطالعه کتاب تو! چقدر از غده‌ها و هورمون‌هایت می‌دانی؟

برای دریافت کتاب تو! چقدر از غده‌ها و هورمون‌هایت می‌دانی؟ و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.