معرفی و دانلود کتاب توییتر: ارتباطات اجتماعی در عصر توییتر

عکس جلد کتاب توییتر: ارتباطات اجتماعی در عصر توییتر
قیمت:
۱۹,۵۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب توییتر: ارتباطات اجتماعی در عصر توییتر و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب توییتر: ارتباطات اجتماعی در عصر توییتر و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب توییتر: ارتباطات اجتماعی در عصر توییتر

تا به‌حال توانسته‌اید یک حرف طولانی را در چند کلمه خلاصه کنید،‌ بدون آنکه منظور و مفهوم مورد نظرتان آسیب ببیند؟! دیراج مورتی در کتاب توییتر: ارتباطات اجتماعی در عصر توییتر درباره کارکردهای توییتر و شیوه تاثیرگذاری آن در ارتباطات اجتماعی و انسانی صحبت می‌کند. این کتاب یک منبع شگفت‌انگیز از حقایقی است که نمی‌دانید!

درباره‌ی کتاب توییتر: ارتباطات اجتماعی در عصر توییتر

توییتر یکی از پرطرفدارترین پیام‌رسان‌های ارتباطی است که طیف گسترده‌ای از آدم‌ها در سراسر جهان از آن استفاده می‌کنند. پیام‌رسانی که شکل ارتباطات اجتماعی و انسانی را به شکل اعجاب‌انگیزی تغییر داده و شیوه انتقال معنا را تنها با استفاده از 280 حرف خلاصه کرده است!

توییتر آیینه تمام‌نمای یک رسانه اجتماعی است که نشان می‌دهد ارتباطات و فرهنگ در یک لحظه‌ی واحد می‌توانند هم جنبه‌های فردی و هم جنبه‌های جمعی داشته باشند! فضای توییتر و پیغام‌هایی که با عنوان «توییت» شناخته می‌شوند و باید در خلاصه‌ترین شکل ممکن آن‌ها را بیان کرد، مسیر جدیدی از ارتباط و تعامل را به روی آدم‌ها باز می‌کند. نکته جالبی که درباره این پیام‌رسان محبوب وجود دارد این است که بشر را برای یادگیری میکروبلاگینگ (بلاگ‌نویسی کوچک و مختصر) و انتقال معنا و مفهوم از میان چند کاراکتر محدود، به تکاپو می‌اندازد.

کتاب توییتر: ارتباطات اجتماعی در عصر توییتر (Twitter: Social Communication in the Twitter Age) اثر علمی و قابل توجه دیراج مورتی (Dhiraj Murthy) است که به‌عنوان یک منبع بسیار خوب برای شناخت کامل‌تر و دقیق‌تر توییتر شناخته می‌شود. نویسنده،‌ در این کتاب به جای تقبیح و محکوم کردن و یا تعریف و ستایش این پیام‌رسان،‌ به جنبه‌های بسیار مهم‌تری از کارکردها و تاثیرهای آن توجه کرده و سوالات مهمی را مطرح می‌کند. سوالاتی که به کشف مسائل و مشکلات و کمبودهای این رسانه ارتباطی جدید کمک می‌کند. این کتاب بر جنبه‌های تئوریک و روشنگرانه تاکید دارد و در تلاش برای ایجاد یک تصویر حقیقی و درست از فضای رسانه‌ای توییتر است.

با خواندن این اثر از مورتی می‌توانید اتفاقات و مسیرهای طی‌شده در رسانه‌های اجتماعی را این بار از دریچه توییتر ببینید!

نکوداشت‌های کتاب توییتر: ارتباطات اجتماعی در عصر توییتر

- این کتاب یک گزارش وسوسه‌انگیز و بینش‌گر است که بیان می‌کند توییتر چگونه رویه‌های ارتباطی ما را تغییر می‌دهد! (Koen van Turnhout Macro Blog)

- این کتاب مطالب نویی را ارائه می‌دهد که قطعا به یک حوزه تحقیقاتی رو به رشد برای علاقه‌مندان به جامعه‌شناسی رسانه‌های اجتماعی تبدیل خواهد شد. (Information, Communication and Society)

- کتاب توییتر دیراج مورتی یک مرور عالی از پیچیدگی‌های بی‌پایان درباره معنای کلمات است که پدیده میکروبلاگینگ (بلاگ‌نویسی کوچک و مختصر) را تعریف می‌کند! (Hal Niedzviecki)

- این اثر مورتی با بیان دیدگاه‌های متعدد و ترکیب ادبیات جامعه‌شناسی، ارتباطات، علوم سیاسی و مطالعات رسانه‌ای، مطالب قابل تاملی را در مورد نقش توییتر بیان می‌کند. (Nicole Ellison, Michigan State University)

کتاب توییتر: ارتباطات اجتماعی در عصر توییتر برای چه کسانی مناسب است؟

این کتاب یک پیشنهاد عالی برای همه علاقه‌مندان به فضای مجازی و شناخت تاثیرات و توانایی‌های آن است.

با دیراج مورتی بیشتر آشنا شویم

یکی از محققان رسانه‌ای حوزه ارتباطات اجتماعی که تحقیقات او حقایق کاربردی و بسیار مهمی را درباره ماهیت شبکه‌های اجتماعی و تاثیرگذاری آن‌ها مشخص کرده است، دیراج مورتی نام دارد. این نویسنده، استاد دانشکده روزنامه‌نگاری و گروه جامعه‌شناسی دانشگاه تگزاس در آستین است. او مدرک جامعه‌شناسی خودش را از دانشگاه کمبریج دریافت کرده و عنوان استادی دانشگاه لندن در رشته جامعه‌شناسی را در کارنامه خود دارد.

دکتر مورتی تاکنون بیش از 60 مقاله و کتاب را تالیف کرده است و به عنوان اولین نویسنده کتاب علمی برای توییتر معرفی می‌شود. تالیفات و تحقیقات مورتی همواره مورد توجه فعالان حوزه مطالعات رسانه و جامعه‌شناسی بوده است.

در بخشی از کتاب توییتر: ارتباطات اجتماعی در عصر توییتر می‌خوانیم

توییتر یک فناوری ارتباطی صرف نیست، بلکه بنا به هشدار هایدگر (1977:4) «فناوری ما را خنثی می‌کند و باعث می‌شود نتوانیم ذات فناوری را ببینیم». در نهایت کامپیوترها و سایر فناوری‌ها موجب شکل‌دهی به رسانه می‌شوند، اما جدای از اجتماع نیستند. هایدگر در مقاله‌ی خودش تحت عنوان «پرسشی در زمینه‌ی فناوری»، دو جمله را در زمینه‌ی فناوری مطرح کرده است: «فناوری ابزاری برای رسیدن به یک هدف است» و «فناوری یک فعالیت انسانی است». او می‌گوید این دو تعریف مانع‌الجمع نیستند و در حقیقت به یکدیگر تعلق دارند. از این منظر، فناوری «یک ابزار ساخت بشر است که برای رسیدن به اهداف تعیین‌شده توسط بشر استفاده می‌شود» (هایدگر، 1977:5). همچنین از دید او «یک راه افشا» محسوب می‌شود (هایدگر، 1977:12). اینجاست که هایدگر می‌تواند برای درک پیچیدگی‌های فناوری در رابطه‌ با رسانه‌های اجتماعی مفید واقع شود.

هایدگر این «افشا» را از طریق مفهوم Herausfordern بیان می‌کند که می‌توان آن را تحت عنوان «فراخواندن یا طلبیدن برای اقدام، درخواست مثبت، برانگیختن» ترجمه نمود (هایدگر، 1977:14). قدرت توییتر و سایر رسانه‌های اجتماعی در این است که کاربرانشان را به ارسال مطلب مداوم تحریک می‌کنند و رویکردی بی‌تفاوت را پیش نمی‌گیرند.

این فصل اولین گام‌ها به سمت شناخت تئوریک توییتر را ارائه می‌کند. به‌جای اینکه عجله کنیم و بدون وقفه به شرح نقش نوین آن در زندگی اجتماعی، شرایط سیاسی و اقتصاد معاصر بپردازیم، باید بگوییم نکات مطرح‌شده در فصل پیش با گام برداشتن به عقب و در نظر گرفتن توییتر در چارچوب‌های تئوریک وسیع‌تر ارائه شدند. این فصل می‌خواهد مروری بر مطالعات منتخب و جهت‌گیری‌های محققین، دانشجویان و شاغلان این عرصه داشته باشد و روابطی را میان تحقیقات حوزه‌ی ارتباطات، جامعه‌شناسی و فلسفه ایجاد کند. مجموعه‌ی گسترده‌ای از دیدگاه‌های تئوریک به شکلی هدفمند بررسی شده‌اند تا هم نکات دقیق مربوط به درک توییتر را توضیح دهند و هم چارچوب درک فصول بعدی که بر روی کاربردهای بخصوص توییتر تمرکز می‌کنند را فراهم نمایند.

در این فصل، تاکید ویژه‌ای بر روی کارهای بین‌رشته‌ای و چندوجهی اروینگ گافمن انجام گرفته تا یک چارچوب تئوریک مستحکم برای بررسی اساسی نقش توییتر در ارتباطات اجتماعی فراهم شود. سایر حوزه‎های کشف‌شده شامل برقراری دموکراسی، نگاهی به هویت خود، جامعه و «جامعه‌ی رخدادِ» مدرن می‌شوند. با مفهوم لو مانوویچ (2001) در زمینه‌ی هدف دیجیتال آغاز می‌کنم، زیرا برای درک نحوه‌ی گردهمایی اجزای توییت‌ها و خودِ توییتر مفید است.

فهرست مطالب کتاب

دیباچه
فصل اول: توییتر چیست؟
توییتر و رسانه‌های اجتماعی
نتیجه‌گیری
فصل دوم: چارچوب‌بندی توییتر
چارچوب‌بندی توییتر
توییتر و «دهکده‌ی جهانی»
نتیجه‌گیری
فصل سوم: تئوری‌سازی برای توییتر
توییتر به‌عنوان یک «شیء» دیجیتال
توییت می‌کنم، پس هستم
توییتر و ایجاد دموکراسی؟
توییتر و جامعه‌ای که رخدادها هدایتش می‌کنند
توییتر و هم‌رنگی
دورحضوری و بی‌درنگی
یک چارچوب تئوریک برای شناخت توییتر
نتیجه‌گیری
فصل چهارم: توییتر و خبرنگاری
توییتر به‌عنوان یک محیط خبری
خبرنگاری جدید
شهروندان خبرنگار و افشای اخبار فوری از طریق توییتر
خیزش شهروندان خبرنگار بر اساس توییتر؟
توییتر به‌عنوان یک فضای خبری همگانی
تقسیم‌بندی‌های دیجیتال و خبرنگاری توییتری
خبرنگاری پساحقیقت، «اخبار جعلی» و توییتر
توییتر و خبرنگاری: یک موهبت یا نفرین؟
نتیجه‌گیری
فصل پنجم: توییتر و بلایا
بلایا با واسطه‌گری اجتماعی
فناوری اطلاعات و بلایا
تحقیقات توییتر و بلایا
سیل‌های پاکستان در سال 2010
توییتر و زلزله‌ی کایکورای نیوزیلند در سال 2016
نتیجه‌گیری
فصل ششم: توییتر و کنشگری
توییت‌های قاهره
انقلاب توییتری؟
«توییتر نمی‌تواند دیکتاتورها را سرنگون کند»
توییت کردن اطلاعات از سوریه و مصر به دنیا؟
توییتر دیکتاتورها را واژگون نمی‌کند، اما تکانشان می‌دهد
آیا گروه‌های اقلیت صدایی برای حرف زدن دارند؟ پرونده‌ی زندگی سیاهان اهمیت دارد
#زندگی_سیاهان_اهمیت_دارد
از #زندگی_سیاهان_اهمیت_دارد تا #NoDAPL
نتیجه‌گیری
فصل هفتم: توییتر و سلامتی
خدمات درمانی از طریق توییتر
تغییر اطلاعات سلامتی از تک‌گفتاری به مکالمه‌ای
نقاط ضعف بالقوه: از مشکلات حریم خصوصی تا اطلاعات نادرست پزشکی
شبکه‌های سرطان و توییتر
ریتوییت درباره‌ی سرطان
نتیجه‌گیری
فصل هشتم: سلبریتی‌ها و برندسازی
تعامل سلبریتی
پرونده‌ی آنتونی وینر
پرونده‌ی استیفن فرای
توییتر و تبلیغ
پرونده‌ی امریکن اکسپرس
نتیجه‌گیری
فصل نهم: نتیجه‌گیری
تاریخچه و تئوری
صدا و تاثیرگذاری
جوامع «آگاه»
توییتر به‌عنوان رسانه‌ی فراگیر، اما کماکان منحصربه‌فرد
آینده
واژه‌نامه

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب توییتر: ارتباطات اجتماعی در عصر توییتر
نویسنده
مترجمسید علی موسوی
ناشر چاپیانتشارات نسل روشن
سال انتشار۱۳۹۸
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات189
زبانفارسی
شابک978-622-6676-87-8
موضوع کتابکتاب‌های آموزش نرم افزارهای کاربردی
قیمت نسخه الکترونیک

راهنمای مطالعه کتاب توییتر: ارتباطات اجتماعی در عصر توییتر

برای دریافت کتاب توییتر: ارتباطات اجتماعی در عصر توییتر و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.