معرفی و دانلود کتاب درمان شوپنهاور

عکس جلد کتاب درمان شوپنهاور
قیمت:
59000 تومان - 6.49€
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب درمان شوپنهاور و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب درمان شوپنهاور و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب درمان شوپنهاور

اروین د. یالوم در کتاب درمان شوپنهاور، همانند سایر آثار خود، با بیانی ساده و شیوا به تشریح موضوعات علمی، فلسفی و روانشناختی می‌پردازد. یالوم ضمن مطرح کردن مشکلات ذهنی و روانی انسان، باورها و عقاید عامۀ مردم را به چالش می‌کشد.

کتاب درمان شوپنهاور (The Schopenhauer Cure) از زبان سوم شخص بیان می‌شود و پریشانی‌های ذهنی قهرمانان داستان، «فیلیپ» و «جولیوس» را به تصویر می‌کشد. فیلیپ شخصی گوشه‌گیر است که باورها و عقاید «آرتور شوپنهاور»، فلسفه‌دان بزرگ آلمانی را قبول دارد. فیلسوف شناخته شده و شکاکی که درباره‌ی عزلت گفته است: «مردی که بتواند یک دفعه برای همیشه از رابطه با تعداد زیادی از آدمیان اجتناب کند، مرد خوشبختی‌ست.»

جولیوس نیز روان درمانگر مشهوری است که پس از مبتلا شدن به سرطان، معنای زندگی، مرگ و کارهایی که در طول حیاتش انجام داده را در ذهنش یادآوری می‌کند. فیلیپ که فیلسوفی زیرک، شکاک و گوشه‌گیر است از عزلت خودخواسته‌اش بیرون می‌آید و به گروه‌های درمانی جولیوس می‌رود. او می‌خواهد با عملی کردن رای و نظریه‌های «آرتور شوپنهاور» به مشاوری فلسفی تبدیل شود اما در این راه به جولیوس و کمک او نیاز دارد. از طرف دیگر جولیوس که با مرگ روبه‌رو شده، معنای زندگی را متمایز با گذشته لمس می‌کند و تلاش می‌کند مشکلاتی که رویکرد «شوپنهاور» برای انسان پدید می‌آورد را برای فیلیپ آشکار کند. بعد از ورود فیلیپ به جلسات روان درمانی جولیوس، در بستر بحث و گفت‌وگوهای بین آن‌ها و اشخاص دیگر در گروه به سوالات فراوانی درباره‌ی تجربه‌ی زیستی پاسخ داده می‌شود. دغدغه‌هایی همانند علت تجربه‌ی زندگی، اهمیت آگاه شدن به مشکلات فردی بر انسان در جهت رفاه شرایط شخصی و سپس جامعه مطرح می‌شود و شما را با پاسخ‌ها و نگرش‌های گوناگون شخصیت‌های داستان درگیر می‌کند.

اروین یالوم بنیان‌گذار روانشناسی اگزیستانسیال

اروین د. یالوم، روانپزشک هستی‌گرا، نویسنده و استاد روان‌پزشکی دانشگاه استنفورد است. وی به عنوان روان‌درمان‌گر اگزیستانسیالیسم شناخته می‌شود و آثار داستانی و غیرداستانی ممتازی را در زمینه‌ی روان‌شناسی به چاپ رسانده است. یالوم در کتاب‌هایش رویکرد سنتی در روان درمانی را نقد و بررسی می‌کند. او نگرش "درمان انسان‌گرا" که "کارل راجرز" از چهره‌های مهم و اثرگذار در پدید آمدن آن بود را صحیح می‌دانست. این روش سلطه کامل و بیش از حد درمان‌گر روی بیمار را به چالش می‌کشید و درمان کردن با هم‌فکری و به شکل گفت‌وگوی اشتراکی را بهتر می‌دانست.

از آثار معروف اروین د. یالوم می‌توان به کتاب هنگامی که نیچه گریست، اشاره کرد. این کتاب در بستر یک قصه‌ی واهی از ملاقات و گفتگوهای فیلسوف آلمانی «فریدریش نیچه» و عصب‌شناس اتریشی، «زیگموند فروید» که بنیان‌گذار علم روان‌کاوی است و پزشک اهل وین، «یوزف برویر» به مسائل هستی‌شناختی و خودشناسی می‌پردازد.

در بخشی از کتاب درمان شوپنهاور می‌خوانیم:

مسافرت بزرگ خانواده شوپنهاور، در سال 1804 به پایان رسید و آرتور شانزده ساله، اندوهگین و ناراحت، دوره آموزشى هفت ساله را نزد سناتور ینیش، بازرگان مشهور هامبورگ، آغاز و اینگونه به قولى که به پدرش داده بود، عمل کرد. آرتور با توجه به اجبار براى گام نهادن به زندگى دوگانه، هرچند همه تکالیف مربوط به دوره آموزشى را انجام مى‌داد، ولى هر لحظه از اوقات فراغت را پنهانى صرف مطالعه اندیشه‌هاى بزرگ تاریخ فرزانگى مى‌کرد.

نه ماه بعد، رویدادى شگفت‌انگیز شکل گرفت و زندگى آرتور را به شدت تحت تأثیر قرار داد. وضعیت سلامت هاینریش شوپنهاور شصت و پنج ساله، به سرعت در معرض مخاطره قرار گرفت و خیلى زود داراى چهره‌اى زرد، قلبى افسرده، حواسى پرت، و جسمى خسته شد. اغلب اوقات، دوستان قدیمى را نمى‌شناخت. در بیستم آوریل 1805، به رغم تشدید بیمارى، به فروشگاه بزرگ خود در هامبورگ رفت و از پنجره بالاخانه انبار غله، به رودخانه شیرجه زد. جسد او را چند ساعت بعد، شناور بر آبهاى یخزده پیدا کردند.

همیشه خودکشى، آثارى همچون ضربه ناگهانى، احساس خشم، و احساس گناه بر بازماندگان مى‌گذارد. آرتور نیز همه این آثار را مى‌دید. مى‌توان احساسات ناخوشآیند فرزند را در آن هنگام، درک کرد. عشق به پدر، تبدیل به اندوه ناشى از فقدان تبدیل شد و رنجشى که از هاینریش داشت، برایش نوعى پشیمانى ابدى همراه آورد. از سوى دیگر، آرتور همواره مى‌اندیشید که پدرش به دلیل سنگدلى فراوان، راه او را براى دستیابى به مقام بزرگ فیلسوفان، بسته است. در این مواقع هرکسى به یاد دو فیلسوف بزرگ اخلاق و دو مرد آزاداندیش، یعنى نیچه و سارتر مى‌افتد که خیلى زود پدر از دست دادند. البته پدر نیچه به عنوان کشیش لوترى، در دوران کودکى فردریش از دنیا نرفت. بنابراین آیا نیچه مى‌توانست تبدیل به دجال شود؟ سارتر نیز در زندگینامه خود مى‌نویسد از اینکه سنگینى بار مسؤولیت تأمین رضایت پدر را بر عهده ندارد. احساس سبکى و رهایى مى‌کند. در عین حال، بخت و اقبال، یار افراد دیگرى همچون کرکگور و کافکا نبود، زیرا آن‌ها همه مدت عمر، زیر سلطه پدر بودند.

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب درمان شوپنهاور
نویسنده
مترجمکیومرث پارسای
ناشر چاپیانتشارات جامی
سال انتشار۱۳۹۴
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات424
زبانفارسی
شابک978-600-7436-32-5
موضوع کتابکتاب‌های داستان و رمان خارجی
قیمت نسخه الکترونیک
59000 ت - 6.49 یورو
خرید کتاب الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب درمان شوپنهاور

sogand sho
۱۳۹۹/۲/۱۰
وقتی کتاب را می‌خواندم در هر صفحه یک دیدگاه و درس جدید یاد می‌گرفتم و بیشتر از همه تاسف به حال آرتور شوپنهاور که با آن همه هوش و استعداد نتوانسته عشق واقعی و مهربانی را تجربه کند و از سویی دیگر آرتور انسانی ترسو و مغرور به نظرم آمد که به خاطر داشتن کودکی که فاقد محبت بین والدین بوده و در نوجوانی از احساس ترد شدن داشته برای حفظ بقای خود تمامی آدم هارا خود رانده و از سویی دیگر به خاطر داشتن دغدغه مالی همیشه در سطح فراهم نمودن نیاز‌های اولیه زندگی بر آمده و هیچ وقت به احساس آرامش و دیدن و لمس زیبایی‌ها نرسیده و در آخر برداشت من از کتاب این است که تا آخرین لحظه از زندگی باید برای خوب بودن و محبت و عشق ورزیدن استفاده کرد
Mojtaba Fathollahi
۱۴۰۰/۱/۱۴
آرتور هم به خاطر ندیدن محبتهای مادرانه و سختی زندگی از دو راه، راه فرار از مردم و منزوی بودن را انتخاب کرده و با سختی خو نگرفت، سختی که مرا نکشد مرا قویتر میکند (نیچه)، به نظر من باید به سخن مولا علی بسنده کرد که میگه از آنچه میترسی خود را در آن بیفکن اما شوپنهاور از زنان میترسید ولی هیچگاه خود را در این ترس ننداخت و برای همین همیشه از زنان بد گفته و از تمایلات جنسی
ولی در بقیه موارد خیلی نظراتشو با سخنان مولا علی یکی دونستم شاید بخاطر ترک آرزوها باشه:
زندگی در دنیا بدنها را فرسوده و آرزوها رو تازه میکنه (مولا علی)، برای ارامش دلها سخنان تازه حکمت آمیز بخوانید و با یاد آوری مرگ از آرزو‌ها دوری کنید
علی اصغر نظری
۱۴۰۱/۵/۵
بعد از مدتها کتابی را مطالعه کردم که مرا در خودش غرق کرد. گزارشهای ارائه شده در دوره‌های درمان‌های گروهی به نظرم بسیار عالی و واقعی هستند. نکات کاربردی و قابل لمس زیادی در صفحه صفحه کتاب آورده شده است.
البته فکر میکنم شرایط روحی و روانی من در حال حاضر و پاسخ به سوالات کوچک اما مهم من، در کتاب به
حاضر، جذابیت‌های کتاب افزود است.
مدتهاست به این جمع بندی شخصی رسیده بودم کا جای فلسفه در آموزش و پرورش ما خالی است. البته منظورم تجربیات جهانی حاصل از آن است نه فلسفه ارائه شده از طرف مصباح یزدی!!!.
بخش مهم و دیگر کتاب زیبایی و آرامش حاصل از گفتگو است (که جای آن در جامعه ما خالی است).
....
صفحه ۳۰۰ هستم و اگر عمری باشد...
حمید میرباقری
۱۴۰۲/۵/۱۲
این کتاب از بعد فلسفی به واسطه بررسی زندگی شوپنهاور فوق العادس چون با فلسفه زندگی یک انسان بزرگ اشنا میشیم
روایت داستانی بسیار روون و قابل فهمه و درمان رو در قالب داستانی با شخصیت پردازی‌های جالب بسیار خوب به تصویر میکشه
اضافه گویی‌های کتاب در مورد پم کمی توی ذوق من زد
بخش‌های بیوگرافی فیلسوف
مورد بحث بسیار بینظیر بود که ما رو با سبک زندگی او تا حدی اشنا کرد والبته ارائه بسیاری از نظرات او راجع به مسائل گوناگون خیلی جالب توجه بود
با این که این سبک کتاب‌ها سلیقه من نیستند ولی در سبک خودش بسیار کم نظیر بود
کامیار صفایی پور
۱۳۹۸/۹/۸
من آثار دیگه‌ای هم از یالوم خوندم ولی این کتاب به وضوح‌ی سر و گردن بالا تره. به این صورت نوشته شده که نویسنده یک فصل از واقعیت در جریان روز بین شخصیت‌های داستان صحبت میکنه و یک فصل در مورد ارتور شوپنهاور، مباحث بسیار مهمی مثل رنج، درد، ترس از مرگ و شهوت از زاویه دید یک فیلسوف مورد برسی قرار میگیره در تمام طول داستان شخصیت‌ها انسجام خودشون حفظ میکنن و اینکه نویسنده چقد خوب شخصیت پردازی کرده و چقد بی‌نقص دیالوگ بین اونها سویچ میکنه جدا بینظیر.
رضا ذوقی
۱۳۹۹/۱/۱۵
کتاب از نظر ادبی اثری متوسط ولی از نظر فلسفی و علم روان درمانی نسبتا خوب بود و سرشار از جملات نقض که با مسائل زندگی ما خیلی مرتبطه و حکمت آموز است. منتهی خیلی جاها هم با فرهنگ و اعتقادات ما همخونی نداره. کتاب یک نگاه انتقادی هم به افکار و عقاید شوپنهاور دارد که به نظر من هم وارد هست و خیلی از شخصی دیدگاه‌های شوپنهاور و قابل نقده و جهان شمول نیست. در کل کتاب خوب و جالبی بود برای من و خوندنش رو توصیه می‌کنم
Homa Bagheri
۱۴۰۰/۱۰/۲۸
دیالوم در این کتاب سعی در به تصویر کشیدن بخشی از تاریخ معاصر فلسفه و روان درمانی و ارتباط آن با فلسفه قرن ۱۹ دارد. فیلیپ در قرن ۲۱ رونوشتی از شوپنهاور در قرن ۱۹ است اما با این اقبال که کمک ژولیوس و گروه درمانی‌اش را دارد و درنهایت به درمانی میرسد که شوپنهاور هرگز موفق به آن نشد.
خواندن این کتاب رو به افرادی که به‌دنبال یافتن راهی برای التیام زخم‌های روحی و بدبینی و افسردگی هستند پیشنهاد میکنم.
Neda D
۱۴۰۱/۱/۲۲
این کتاب واقعا یک شاهکاره، برای من انگار یه دوره اموزشی بود، چقدر شیفته گروه درمانی شدم در واقع چطور حرف زدن با ادم‌ها یا همون ارتباط برقرار کردن و یاد گرفتم
از یه سری اندیشه‌های جالب شوپنهاور بهره بردم، از نثر کتاب کلی کلمه جدید یاد گرفتم و در واقع این کناب باعث پیشرفت من در کتابخوانی شد
HADİS KHOUBİ
۱۳۹۸/۱۰/۶
درمان شوپنهاور از سری کتاب‌هایی بود که ذهن من را به شدت درگیر خودش کرد. البته همه کتاب‌هایی که از یالوم خوانده‌ام این ویژگی را داشتند. در واقع یالوم مسائلی را در کتاب‌هایش مورد بحث قرار می‌دهد که همه ما به نوعی با این مسائل در ارتباط هستیم و دغدغه آن‌ها را داریم.
م محمدی
۱۴۰۲/۵/۱۹
این کتاب برای من بسیار جذاب بود, تک تک شخصیت‌های کتاب که درموردشون بحث میشد میشه گفت یه جوری یا توی جامعه دیده میشن و یا شبیه خود من هستن, داستان هم, گرچه یک اثر هنری بزرگ نیست, ولی تا حدودی جالب بود ولی بیشتر اشنایی با شخصیت خود شوپنهاور لابلای کتاب برای من جالب بود
mahsa kashefi
۱۴۰۱/۹/۳
به عنوان فردی که از داستان‌های پر از گفت گو لذت میبره، باید بگم یک اثر فوق العاده از این نویسندس. داستان زندگی شوپنهاور این کتاب رو جذابتر کرده؛ ولی مشاوره گروهی و اشاره به جزییات سخنان هر شخص در گروه به قدری مکالمات شیوایی رو ایجاد کرده که ترغیب به ادامه داستان میشی.
مجید
۱۴۰۱/۳/۲۳
درمان شوپنهاور فوق العاده ست
این کتاب چندین بعد داره و یکی از مهمترین بعدهاش آرتوری هست که نماد یک انسان موفق اما فاقد خوشبختی رو نشون میده درحالی که تشنه محبته. توو همین عصر هم هستند آرتور‌هایی که نیاز به همراه دارند نیاز به کسی که اونارو خوشحال کنه نه فیلسوف.
سمیه اصغری
۱۴۰۱/۱۲/۱۲
بی نظیر بود، اثر بخشی کتاب زمانی خودش رو به شکل کامل نشون میده که خواننده بتونه با داستان ارتباط برقرار بکنه. همچنین این موضوع که هر بخش حول محوریت یک جمله فلسفی به داستانپردازی می‌پرداخت جذابیت کتاب را دو چندان کرده بود
حسن میرباقری
۱۴۰۲/۱/۲۲
شک دارم که کتابی بهتر از این کتاب خونده باشم فقط به نظر من به تعداد انسانها فلسفه برای زیستن و مرگ وجود داره بجای تعریف و تمجید فقط ترجیح میدم بگم این کتاب داستانی با مضمون فلسفی و روانشناختی داره و بی نظیر هستش
ف هوشیار
۱۴۰۱/۱/۲۴
با خوندن این کتاب منوجه شدم یالوم نه تنها روان درمانگر ماهریه بلکه بسیار قلم روان و شیوایی هم داره. برای فهم بهتر آثار این نویسنده، پادکست رواق به همت فرزین رنجبر رو پیشنهاد میدم گوش بدین
مشاهده همه نظرات 55

راهنمای مطالعه کتاب درمان شوپنهاور

برای دریافت کتاب درمان شوپنهاور و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.