معرفی و دانلود کتاب دنیای سوفی

عکس جلد کتاب دنیای سوفی
قیمت:
79000 تومان - 8.49€
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب دنیای سوفی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب دنیای سوفی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب دنیای سوفی

یوستین گردر در کتاب دنیای سوفی که یکی از پرفروش‌ترین و شگفت‌انگیزترین کتاب‌های دنیاست با خلاقیتی بی‌همتا، نکات ارزشمندی که هر فردی باید در مورد علم فلسفه بداند را با زبانی ساده و روان و در قالب رمان بیان می‌کند.

دنیای سوفی (Sophie’s world) گزیده‌ای از سخنان با ارزش فیلسوفان بزرگ دنیا در 3 هزار سال گذشته و داستانی پیرامون تاریخ فلسفه‌ی کل جهان است. یوستین گردر (Jostein Gaarder) نویسنده‌ی نروژی این اثر معروف در واقع معلمی پر مشغله بود که بیشتر سال‌های عمرش را به تدریس درس فلسفه و تاریخ عقاید گذراند و به دنبال راهی برای انتقال آسان‌تر مفاهیم فلسفی به جوانان می‌گشت.

او سال‌های زیادی را در جستجوی یافتن کتابی آسان و روان در مورد فلسفه بود تا بتواند آن را به شاگردان ارایه دهد، اما با وجود تعدد کتب فلسفی، نتوانست کتابی را بیابد که فلسفه را آیان و روان توضیح دهید. همین دغدغه باعث شد تا خودش نگاشتن را شروع کند تا بتواند فلسفه را با خلق داستان‌های گیرایی که برای جوانان جذاب‌تر است، به شاگردانش بیاموزد.

شخصیت اصلی این رمان سوفی آموندسن، دختری خلاق و پرانرژی در آستانه‌ی 15 سالگی است. ذهن او با دریافت نامه‌ای پر از سؤالات گوناگون فلسفی می‌شود که جوابی برای آن‌ها وجود ندارد. متن نامه در دو کلمه خلاصه شده بود: «تو کیستی». اما داستان این نامه‌ها به همین راحتی پایان نیافت چرا که مدتی بعد سوفی نامه‌ای طولانی‌تر از قبلی دریافت کرد با مضمون: جهان چگونه به وجود آمد!

سوفی نمادی از بسیاری نوجوانان دنیا محسوب می‌شود که با ذهنی آشفته از سؤال‌های بی‌پاسخی از کیستی و چیستی خود مواجه هستند. داستان دنیای سوفی به طور کلی دنیای دختری با این ویژگی‌ها را روایت می‌کند. این رمان جذاب سعی دارد به سوالاتی که بشر در طول تاریخ همواره با آن‌ها درگیر بوده، پاسخ دهد.

یوستین گردر کیست؟

یوستین گردر استاد فلسفه و تاریخ عقاید در دانشگاه‌هاى نروژ، امروز نامى آشنا و مشهور در دنیاى ادبیات و فلسفه‌ى غرب به شمار می‌رود. با آن که او پیش از این، آثار مهمى از قبیل «راز بردبارى (1990)» را منتشر کرده که موجب شهرت او در وطنش نروژ شده، اما عمده‌ى نام‌آورى خود را در جهان مدیون دنیاى سوفى است که اثرى ابتکارى و بى‌سابقه در ساده کردن و به صورت رمان درآوردن حکمت اروپا از آغاز پیدایش آن در دنیاى یونانى تا آخرین سال‌هاى قرن بیستم است.

دنیای سوفی تاکنون به اکثر زبان‌هاى دنیا ترجمه شده و میلیون‌ها نسخه‌ى آن به فروش رفته، بر اساس آن فیلم ساخته شده و با استقبالى فوق‌العاده روبه‌رو شده است؛ به خصوص در آلمان که سرزمین پیدایش و پرورش بزرگ‌ترین مردان فلسفه‌ى مغرب زمین در دنیاى پس از یونانى و رومى محسوب می‌شود و نیز در فرانسه که سرزمین بحث و جدل‌هاى دائمى و روشنفکرانه است.

جملاتی برگزیده از کتاب دنیای سوفی:

- احساس زنده بودن، بدون فکر کردن به‏‌این‏که روزى مرگ در خواهد رسید غیرممکن است!

- به زمین وفادار باش؛ به آن کس که زندگى بهترى در آن جهان به تو وعده مى‌دهد، گوش فرامدار.

- سوفى، سیاره‏‌ى زنده ما هستیم! ما آن کشتى بزرگیم که بر گرد خورشیدى سوزان در صحنه‏‌ى کائنات بحرپیمایى مى‏‌کنیم. اما هر یک از ما نیز خود یک کشتى‌‏ایم که محموله‏‌ى ژن‏‌هایش پهنه‌‏ى حیات را درمى‌‏نوردد. اگر موفق شویم تا کالاى خود را به‌‏بندر مقصود برسانیم، زندگى را به‌‏عبث نگذرانده‌‏ایم.

- زن باید احترام خود را به‌دست آورد، یعنى آن را تسخیر کند. باید هویت خود را با مرد پیوند ندهد. زیرا تنها مرد نیست که بر زن ستم روا مى‌دارد؛ خود زن نیز با تقبل نکردن مسئولیت زندگى شخص خودش، بر خود ستم مى‌کند.

- تمام اعمال و کردارهاى ما را عقل و منطق هدایت نمى‌کند. انسان، آن‌طور که حکماى مکتب تعقلّى سده‌ى هیجدهم مى‌خواستند وانمود سازند، یک موجود صرفا عقلى نیست. غالبا میل‌ها و کشش‌هاى غیرعقلى است که اندیشه‌ها، خواب و خیال‌ها یا افعال ما را معین مى‌سازند و رقم مى‌زنند و این کشش‌هاى غیرمنطقى مى‌توانند جلوه و بیان غریزه‌ها یا میل‌هاى ژرف درونى وجود ما باشند. به‌عنوان مثال، میل و کشش جنسى مى‌تواند به‌همان اندازه بنیادى و اساسى باشد که نیاز به‌مکیدن پستانک در طفل نوزاد.

در بخشی از کتاب دنیای سوفی می‌خوانیم:

سوفى عزیز، ما به زودى با هم ملاقات خواهیم کرد. من خوب مى‌دانستم که تو به کلبه‌ى ماژور دوباره سر خواهى زد و به همین دلیل کارت پستال‌هاى پدر هیلد را در آن‌جا گذاشتم. این مطمئن‌ترین روش براى رسیدن نامه‌ها به هیلد بود. نگران مباش که چگونه کارت‌ها را به هیلد خواهى رساند. تا 15 ژوئن اتفاق‌هاى بسیارى روى خواهد داد.

ما دیدیم که چگونه حکماى عصر هِلِنى به تکرار آنچه فلاسفه‌ى کهن یونانى آورده بودند، پرداختند. این از یک جهت کوششى بود به قصد آن که آن‌ها را بنیان‌گذاران دین تازه‌اى معرفى کنند. «پلوتین» دور از آن نبود که افلاطون را نجات‌بخش بشریت نام دهد.

با وجود این، ما مى‌دانیم که نجات‌دهنده‌اى دیگر در خارج از مرزهاى سرزمین‌هاى یونانى رومى در همین عصر مورد بحث ما تولد یافت. به «عیساى ناصرى» مى‌اندیشم. ما در این فصل به نفوذ افزایش یابنده‌ى مسیحیت در دنیاى یونانى رومى خواهیم پرداخت، به همان ترتیب که خواهیم دید چگونه دنیاى هیلد نیز رفته رفته وارد دنیاى خود ما مى‌شود.

عیسى یهودى بود و به فرهنگ سامى تعلق داشت. یونانیان و رومیان فرهنگ «هند و اروپائى» داشتند. بنابراین، مى‌توانیم عنوان کنیم که فرهنگ اروپائى دو ریشه دارد. پیش از آن که با دقت و موشکافى بیشتر نفوذ روزافزون مسیحیت را در فرهنگ یونانى رومى مطرح کنیم، لحظه‌اى پیرامون این دو ریشه تأمل کنیم.

فهرست مطالب کتاب

درباره نویسنده
فصل اول: باغ بهشت
فصل دوم: کلاه سیلندر
فصل سوم: اساطیر
فصل چهارم: فیلسوفان و طبیعت
فصل پنجم: دموکریت
فصل ششم: سرنوشت
فصل هفتم: سقراط
فصل هشتم: آتن
فصل نهم: افلاطون
فصل دهم: کلبه‌ى ماژور
فصل یازدهم: ارسطو
فصل دوازدهم: هِلِنیسم
فصل سیزدهم: کارت پستال‌ها
فصل چهاردهم: دوفرهنگ
فصل پانزدهم: قرون وسطى
فصل شانزدهم: رُنِسانس
فصل هفدهم: باروک
فصل هجدهم: دکارت
فصل نوزدهم: سپینوزا
فصل بیستم: لاک
فصل بیست و یکم: هیوم
فصل بیست و دوم: برکلى
فصل بیست و سوم: بژرکلى
فصل بیست و چهارم: عصر روشنگرى
فصل بیست و پنجم: کانت
فصل بیست و ششم: رمانتیسم
فصل بیست و هفتم: هگل
فصل بیست و هشتم: کى‌یرکه گارد
فصل بیست و نهم: مارکس
فصل سى‌ام: داروین
فصل سى و یکم: فروید
فصل سى و دوم: عصر معاصر
فصل سى و سوم: مهمانى در هواى آزاد
فصل سى و چهارم: نت‌هاى متقابل
فصل سى و پنجم: بیگ‌بنگ
فهرست اعلام

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب دنیای سوفی
نویسنده
مترجممهدی سمسار
ناشر چاپیانتشارات جامی
سال انتشار۱۳۹۳
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات592
زبانفارسی
شابک978-964-2575-98-5
موضوع کتابکتاب‌های داستان و رمان خارجی، کتاب‌های فلسفه و منطق
قیمت نسخه الکترونیک
79000 ت - 8.49 یورو
خرید کتاب الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب دنیای سوفی

خ۲ خ۲۰
۱۴۰۲/۱/۸
کتاب درباره اندیشه‌های فیلسوفان بزرگ جهان از زمان سقراط و افلاطون تا اندیشه فیلسوفان معاصر رو شامل میشه.. نکته قابل تامل کتاب اینکه که نویسنده با ظرافت و نکته سنجی خاص اندیشه اکثر فیلسوفان جهان رو در قالب بحث و گفتگو بین دو شخص که یکی دختری به نام سوفی و شخص مقابلش مردی به نام آلبرتو ناکس می‌باشد و رو به نمایش میزاره.. به جرات میتونم بگم که قابل فهم‌ترین کتابیه که درباره اندیشه‌های فلسفی جهان نوشته شده.. البته که بسیاری از جمله‌های کتاب احتیاج به تفکر زیادی داره... همچنین باید بگم خوندن این کتاب صبر حوصله زیادی رو میطلبه.. حداقل که در مورد خودم اینطور بود‌. حتما بخوانید و لذت ببرید
محمد رضا
۱۴۰۱/۵/۱۵
این کتاب (دنیای سوفی) برای کسایی خوبه که هیچ گونه اشنایی با تاریخ فلسفه و اصطلاحات پیرامون فلسفه ندارن، در واقع تاریخ فلسفه رو خیلی ساده و در قالب یک داستان مناسب برای رده‌ی سنی نوجوانان بیان کرده؛ علاوه بر این، دنیای سوفی کتاب جامع و کاملی نیست و از خیلی از فیلسوفان مهم مثل شوپنهاور حتی اسم هم به نبرده؛ همین خاطر من این کتاب رو نه به علاقمندان به فلسفه، بلکه به کسانی که هیچ گونه اشنایی با مفاهیم و تاریخ فلسفه ندارن پیشنهاد میکنم؛ در واقع اگه میخواید شخصی رو با فلسفه صرفا فقط اشنا کنید، این کتاب رو بهش هدیه بدید یا معرفی کنید.
HADİS KHOUBİ
۱۳۹۸/۱۰/۶
کتاب دنیای سوفی برای کسی که فلسفه را به خوبی مطالعه کرده است و با افکار بسیاری از فیلسوفان آشنایی دارد، در حد یک جمع بندی ساده است. ولی اگر فلسفه نخوانده‌اید و نمی‌دانید از کجا شروع کنید، یا نمی‌دانید آثار چه فیلسوفی را مطالعه کنید، این کتاب قطعا گزینه مناسبی برای خواندن است. شما می‌توانید چکیده‌ای از نظریات هر فیلسوفی را بخوانید و در صورتی که به آن علاقه‌مند شدید سراغ آثارش بروید.
سحر اندیشه
۱۴۰۰/۴/۶
این کتاب اولین کتاب فلسفه‌ای هست که من خوندم و به جرئت میتونم بگم برای کسی که اولین باره سراغ فلسفه‌ی غرب میره، این کتاب به بهترین نحو ممکن، مسیر رو براش هموار میکنه.
دو داستانی که همزمان با هم در این رمان جلو برده میشن، داستان فلسفه غرب و زندگی سوفی، و رابطه متقابل این دو داستان با هم، خواننده و
رو مجذوب میکنه از خستگی ناشی از هجوم ناگهانی دانش زیاد فلسفی موجود در کتاب جلوگیری میکنه.
بهترین شروع برای یادگیری فلسفه هست 👍
Sara ....
۱۳۹۹/۱/۲۸
هیچ وقت از فلسفه خوشم نمی‌اومد چون همیشه جوری بود ک برام قابل فهم نبود ولی این کتاب رو ک کادو گرفتم خوندم و واقعا ازش خوشم اومد هر موضوع فلسفی رو اگر نمیفهمیدم‌ی مثال ازش می‌آورد و قابل فهم میکرد هر صفحه‌اش چیزی برای یادگیری داره و اگر خودمم بخوام کتاب کادو بخرم یکی از انتخابام هست پیشنهاد میشه بخونین👌
لیلی نظری
۱۳۹۹/۱/۱۵
این کتاب را چند سال پیش خواندم. یک دوره مرور تاریخ فلسفه غرب است. از فضای قصه خوشم نیامد. یعنی درک نکردم. کمی شبیه آلیس در سرزمین عجایب بود. البته بهتر است که به کمک یک معلم خوانده شود. بعضی موارد زیادی خلاصه شده، و برخی موارد گویا غلط! کتاب نیاز به ویرایش حرفه‌ای و تخصصی دارد. مثلا بخش فلسفه هگل یا کانت و دکارت! گویا خواند فلسفه هم مد شده!!
الای چمنی
۱۳۹۹/۳/۱۴
آنقدر خوب و روان و به تدریج فلسفه رو یاد میده، که برای کسی که حتی شناختی ازش نداشته باشه هم بسیار کتاب جذابیه. در کنار مطالب فلسفی، داستان سوفی هم ادامه پیدا میکنه و همش مطالب فلسفی نیست و خسته کننده نمیشه‌
پیشنهاد میشه حتما بخونین تا حداقل کمی از فلسفه رو بدونین.
وحید شعبانی
۱۳۹۹/۲/۴
یک جمعبندی تاریخ فلسفه و ارتباط فلسفه با دین به همراه تحلیل کوتاه دیدگاه‌های فلسفی برجسته تاریخی با زبانی گویا به همراه یک داستان خلاقانه که با محتوای کتاب هم ارتباط نزدیکی داشت. از نظر من کتاب بسیار جالب و ارزشمندی بود.
علی حسین پور
۱۳۹۸/۷/۲۲
برای کسانی که میخوان وارد دنیای فلسفه بشن و چیزی از اون نمیدونن خیلی عالیه. این کتاب تقریبا جواب اکثر سوالاتی که ذهن انسان را در مورد حقیقت و.. مشغول کرده را میده.
ساسان دولت نیا
۱۴۰۲/۶/۱۶
من تقریباً تا اواسط کتاب رو خوندم، ولی بعدش دیگه برام حوصله سربر شد. نتونستم تا آخر کتاب رو بخونم. با نظر بعضی دوستان که میگن برای شروع فلسفه بهتره ازین کتاب شروع کنید، چندان موافق نیستم. ولی خب به هرحال سلایق و دیدگاه‌ها متفاوته.
Ehsan Zohuri
۱۴۰۰/۱/۳۰
برای کسی که فلسفه رو می‌شناسه بسیار ساده هست. فصل بندی کتاب به صورت تاریخ فلسفه هست یعنی از دوران باستان شروع میشه و به عصر معاصر میرسه. خواندن یک خودآموز فلسفه و آشنایی با مباحث فلسفی در کنار این کتاب برای علاقه مندان مفید خواهد بود.
کاربر m
۱۳۹۸/۱۰/۲۵
درحقیقت تاریخ فلسفه را درقالب داستان بیان میکنه. ساده و روان گفته و برای شروع کار کتاب مناسبیه. شرط مهم برای لذت بردن از کتاب، علاقه به فلسفه ست. اگر علاقه نداشته باشه کسی، خسته کننده میشه براش.
saeed mohamadi
۱۴۰۲/۶/۴
متأسفانه مترجم خیلی ضعیف عمل کرده من این کتاب رو خریدم تو کتابراه ولی از بس اقای سمسار خشک و فاضل مآبانه ترجمه کرده مجبور شدم ترجمه خانم مهسا غفاری رو انتخاب کنم هرچند بهترین ترجمه به نظرم از شرمین نظربیگی هست
پیمان عطار
۱۴۰۱/۵/۱۹
برای ورود به دنیای فلسفه و آغاز قدم زدم در این مسیر کتاب فوق‌العاده‌ای است. بعد می‌توان فلاسفه دیگر مثل شوپنهاور را هم از کتب دیگر مطالعه کرد. یا کتاب خود این فلاسفه مثل فراسوی نیک و بد نیچه رو مطالعه کرد.
Zahra Bour
۱۳۹۹/۸/۲۳
خواندن فلسفه مثل این میماند ک در جنگلی انبوه گیر کرده باشی هر چه پیش میروی بیشتر خود را در نادانی میابی و آنچه در این مسیر، مسیر یاب توست مغز و استخوان فلسفه است که راه را به تو مینمایاند
مشاهده همه نظرات 118

راهنمای مطالعه کتاب دنیای سوفی

برای دریافت کتاب دنیای سوفی و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.