معرفی و دانلود رایگان کتاب دیوان اشعار افضل الدین خاقانی

عکس جلد کتاب دیوان اشعار افضل الدین خاقانی
قیمت:
رایگان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب دیوان اشعار افضل الدین خاقانی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب دیوان اشعار افضل الدین خاقانی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب دیوان اشعار افضل الدین خاقانی

زری که نقد جوانیست گم شد از کف عمر
درین سراچه خاکی که دل خرابم از او
به آب دیده نبینی که خاک می شویم
بدان طمع که زر عمر بازیابم از او
حسان العجم افضل الدین بدیل بن عثمان خاقانی حقایقی شروانی در سال 520 هجری قمری از پدری نجار به نام علی و مادری نسطوری تازه مسلمان که پیشه او طباخی بود در شهر شروان به دنیا آمد. از کودکی نزد عموی خود، کافی الدین عمر بن عثمان که مردی حکیم و طبیب بود به تحصیل دانش پرداخت. دیری نگذشت که در تمام علوم عصر خود به کمال رسید و به آفرینش آثار شعری پرداخت و از عموی خود لقب حسان العجم گرفت:
چون دید که در سخن تمامم حسان عجم نهاد نامم
خاقانی تا 25 سالگی نزد عمویش کسب فضل می کرد تا اینکه عمویش دار فانی را وداع گفت و بعد از او از تربیت پسر عم خود وحید الدین عثمان برخوردار بوده است و با آنکه در نزد عم و پسر عم انواع علوم ادبی و حکمی را فرا گرفت چندی نیز در خدمت ابوالعلاء گنجوی شاعر بزرگ معاصر خود که در دستگاه شروانشاهان بسر می برد کسب فنون شاعری کرده بود. ابوالعلاء به تربیت او همت گماشت و او را به خاقان اکبر منوچهرروانشاه معرفی کرد و تخلص خاقانی را برای او گرفت و دختر خویش را به همسری او درآورد. بعد از ورود به خدمت خاقان اکبر فخرالدین منوچهر بن فریدون شروانشاه خاقانی بدربار شروانشاهان راه یافت و صلتهای گران از آن پادشاه به او رسید بعد از چندی از خدمت شروانشاه ملول شد و به امید دیدار استادان خراسان و دربارهای مشرق زمین آرزوی عراق و خراسان در خاطرش غوغا کرد و این میل از اشارات متعدد شاعر مشهود است، لیکن شروانشاه او را رها نمی کرد تا به میل دل رخت از آن سامان بربندد و این موجب دلتنگی شاعر بود تا عاقبت روی به عراق نهاد لیکن آنجا بیمار شد و در همان حال خبر حمله غزان بر خراسان و حبس سنجر و قتل امام محمد بن یحیی به او رسید و او را از ادامه سفر باز داشت و به بازگشت به شروان مجبور ساخت، هنوز چیزی از اقامتش نگذشته بود که باز اجازه سفر به عراق را خواست.

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب دیوان اشعار افضل الدین خاقانی
نویسنده
سال انتشار۱۳۹۳
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات484
زبانفارسی
موضوع کتابکتاب‌های شعر پارسی
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب دیوان اشعار افضل الدین خاقانی

لیلا محمدی
۱۴۰۰/۲/۲
جانیم نه قدر وار منه جانان سن اولارسان
جاندان دا عزیز اولسا بیر اینسان سن اولارسان
سن ایندیه دک قلبیم اوچون قلب دین‌ای یار
بون دان سورادا جانیم اوچون جان سن اولارسان
هر یاره م ایر اولسا اونون مرهمی سن سن
هر دردیم اولارسا اونا درمان سن اولارسان
کونلون نئجه ایسترسه ائیله ور منه فرمان
عومروم نه
قدر وار منه سولطان سن اولارسان
ائیلرسم اگر شرحینی ایمانیله کوفرون
باش حرفیله سر لوحه دیوان سن اولارسان
بوندان بئله آلادتما منی کوفرله دین له
خاقانیه هم کوفر و هم ایمان سن اولارسان
خاقانی نه دیر گلسن اگر‌ای گوزو شهلا
البته کی خاقانیه خاقان سن اولارسان.
بهار نافذ
۱۴۰۳/۱/۷
خاقانی یکی از بهترین شعرا و عرفای ایران است. به نظرم اگر کتاب به صورت صوتی آماده و عرضه شود فرصت آشنایی شنیداری با کلمات و عبارات کهن پارسی را به شنوتده داده و امکانی است برای تمرکز بیشتر روی فهوای کلام. در کل کتاب های شعر را باید چندین بار با دقت خواند تا بتوان به معنای آن ها پی برد.
زهرا نجفی
۱۴۰۱/۱۲/۱۵
کتاب دیوان شعر شعرا رو حتما صوتی ارائه دهید چون خیلی از ما با اینکه دانشگاه رفتیم اما سواد خواندن مطالب ادبی رو نداریم. لطفا صدای مفسر رو بگذارید تا درکی از مطالب داشته باشیم. اشراف داشتن به ادبیات این خطه فقط با ارائه و تفسیر صوتی این گونه کتاب‌ها میسر هست
پری سامانی
۱۴۰۳/۲/۳
اگر برای اولین بار با اشعار خاقانی آشنا می‌شوید، پیشنهاد می‌کنم با خواندن غزلیات او شروع کنید. به منظور درک بهتر اشعار، می‌توانید از شرح و تفسیرهای موجود استفاده کنید. به مضامین عمیق و فلسفی اشعار خاقانی توجه داشته باشید.
abbas Puornaeimi
۱۳۹۹/۴/۲۴
به خدا این کتاب‌ها گنجینه هست گنج هست. افسوس ما آدم‌ها یه چیزی رایگان باشه ارزششو نمی‌دونیم. هر کی این کتاب هارو بخونه هم راه زندگی خوش هم را ثروت تمام خوبی هارو خواهد دانست
البته با تفسیر بخوانید. مخصوصا مولانا
ناهید
۱۴۰۲/۸/۲۹
منم با نظر دوستی که فرمودن این کتابها گنجینه است موافقم
چقدر خوبه که بجای کتابهای زرد انگیزشی و روانشناسی راه موفقیت و به کمال رسیدن و خوب زندگی کردن رو از همین حکایات و اشعار به دست بیاریم
Ameneh bararzadeh
۱۴۰۲/۱/۸
شعر خاقانی بیشتر شیوه نوشتاری سختی درنوشته هایش داره علاوه براینکه سبک‌های ادبی زیادی داریم مثل سبک عراقی سبک خراسانی و دیگر سبک بینا بین. اما درکل مضمون هایش دشوار و دیر فهم است.
رویا
۱۴۰۲/۲/۱۰
خیلی دوست داشتم که یه کتاب شعر چاپی داشته باشم اما شیوه نوشتاری این کتاب خیلی بهتر از کتاب‌های چاپیه و غلط‌های املایی نداره ولی کاش معنی و مفهوم ابیات رو... ممنون از کتاب راه
زینب رضایی
۱۳۹۴/۲/۱۱
در حق شعرا و بزرگان ما از جمله خاقانی کم مهری و کم لطفی زیاد شده. شاید با این کارتون مقدار ناچیز از حقی که این بزرگان به گردن ما دارند ادا بشه. ممنون.
مهدی هاشمی
۱۴۰۱/۱۱/۸
خاقانی یکی العالمین وحکیمی بزرگ است ودیوار اشعارش پرازدروگهراست وهرایرانی وظیفه دارد که‌ای بزرگان علم وادب ایران را بشناسد و از نبوغشان استفاده کند
محمدعلی احمدپور
۱۴۰۲/۴/۲۸
خاقانی که نظر نمی‌خواد
فقط کافیه که شعر هان‌ای دل عبرت بین از دیده نظر کن هان
را بخونید تا به عمق اشعارش پی ببرید
Futurist Esmaiel Rahimi
۱۴۰۱/۳/۴
دسترسی به این کتاب در قالب نسخه ااکترونیکی تجربه خوشایندی از مرور دوباره دیوان اشعار این خاقانی است. بسیار لذت بخش بود.
میلاد نظرعلی
۱۳۹۴/۱۱/۱۱
خاقانی یکی از بهترین شعرا و به نظر شخصی من ابروی هنری ایران زمین است، دمش گرم
محمود باقرپور
۱۳۹۷/۱/۷
سلام. نرم افزار کلید تنظیم سرعت بالا رفتن متن ندارد و خواندن بسیار مشکل است
احسان 🙂
۱۴۰۳/۱/۶
شعرهای زیبایی داشت پر از معنی‌های خوب و دلنشین امیدوارم بخونید و لذت ببرید
مشاهده همه نظرات 35

راهنمای مطالعه کتاب دیوان اشعار افضل الدین خاقانی

برای دریافت کتاب دیوان اشعار افضل الدین خاقانی و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.