معرفی و دانلود کتاب روانشناسی سایکوپتی: راهنمای شناسایی سایکوپت‌ها در روابط اجتماعی و عاطفی

عکس جلد کتاب روانشناسی سایکوپتی: راهنمای شناسایی سایکوپت‌ها در روابط اجتماعی و عاطفی
قیمت:
42000 تومان - 4.49€
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب روانشناسی سایکوپتی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب روانشناسی سایکوپتی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب روانشناسی سایکوپتی: راهنمای شناسایی سایکوپت‌ها در روابط اجتماعی و عاطفی

کتاب روانشناسی سایکوپتی به قلم دکتر زهره نوری راهنمای مناسب و جامعی برای شناسایی سایکوپت‌ها در روابط اجتماعی و عاطفیشان است. گروهی از سایکوپت‌ها اگرچه قتلی مرتکب نشده‌اند و به زندان یا چوبه دار نرسیده‌اند، اما با خودخواهی و فریب دیگران احساسات افراد را می‌کشند؛ زندگی روانی، عواطف، آرامش و دارایی آن‌ها را به تاراج می‌برند و در نهایت خونسردی و با ظاهری موجه طعمه‌های جدیدی برای خود پیدا می‌کنند.

درباره کتاب روانشناسی سایکوپتی:

سایکوپتی یک اختلال شخصیتی به شمار می‌رود که طی آن فرد مبتلا توجهی به درستی و نادرستی امور ندارد، قانون‌شکنی می‌کند، حق دیگران را پایمال می‌کند، رفتارهای ضداجتماعی دارد، توانایی همدلی و همدردی با دیگران را ندارد و فاقد بازدارنده‌های اخلاقی است.

رابرت هیر استاد روان‌شناسی جنایی، این افراد را درندگان اجتماعی می‌داند که می‌فریبند، مبادرت به ارتکاب اعمال نادرست می‌کنند، با بی‌رحمی راه خود را از میان زندگی دیگران درپیش می‌گیرند و دنباله‌ای از زندگی‌های متلاشی‌شده، قلب‌های شکسته، انتظارات بربادرفته و کیف‌پول‌های خالی را پشتِ سر خود برجای می‌گذارند.

سایکوپت برگرفته از عبارت یونانی psyche و در لغت به معنای «روان» است؛ این عبارت از دو واژه psycho به معنای «روانی» یا «امور مربوط به روان‌شناسی» و path به معنای «آسیب»، «آزار» و «بیمارگونه» تشکیل می‌شود. در زبان فارسی، اصطلاحاتی مانند روان‌پلید، روان‌آزار و مردم‌آزار معادل واژه سایکوپت در نظر گرفته شده است. با این‌حال به دلیل آشنایی بیشتر متخصصان و عموم افراد با معادل علمی این واژه در منابع مختلف، اصطلاح سایکوپت در این کتاب مورد استفاده قرار می‌گیرد.

زهره نوری در این کتاب به توصیف ویژگی‌های سایکوپت‌ها در روابط عاطفی می‌پردازد. علاوه بر این، ابزار و تکنیک‌هایی که این افراد برای جذب، کنترل و سوءاستفاده در روابط اجتماعی و عاطفی خود از آن بهره می‌برند نیز بیان می‌کند. لازم به ذکر است تمام سایکوپت‌ها لزوما همه ویژگی‌های مطرح را ندارند. اگر شما فاقد تخصص روان‌شناسی هستید و به سایکوپت بودن یکی از نزدیکان‌ مشکوک شده‌اید بهتر است با یک متخصص مشورت کنید تا تشخیص دقیق‌تری بر اساس ارزیابی‌های بالینی صورت پذیرد.

این کتاب حاصل بیش از چهار سال مطالعه و پژوهش در زمینه شناسایی سایکوپت‌ها و دلایل رفتارهای خانمان‌سوز آن‌ها بوده و برای نوشتن آن از به‌روزترین کتب و منابع انگلیسی‌زبان و تجارب شخصی در آموزش و درمان و تدریس در زمینه روانشناسی استفاده شده است. نوشتن این کتاب کار سهل و ساده‌ای نبوده و بطور حتم مطالب بسیاری ناگفته باقی مانده یا برخی مطالب بیان شده در فرهنگ ما مرسوم نباشد. با اینکه سایکوپتی اختلالی است جهان‌شمول و مختص فرهنگ یا کشور خاصی نیست و در تمام جوامع چنین افرادی وجود دارند، با این‌حال سعی شده مطالب کتاب تا آن جا که امکان دارد با فرهنگ ایران مطابقت داشته باشد.

مطالب این اثر برگرفته از مراجعانی است که در کودکی مورد تعرض افراد نزدیک خانواده قرار گرفته بودند؛ برخی مراجعان شکایت داشتند همسرانشان با محارم خود ارتباطات نامتعارف دارند، همسرانی که دروغ‌گو و پنهانکار هستند و بسیاری موارد دیگر که آن‌ها آشنا خواهید شد. برخورد با این موارد، دکتر زهره نوری را بر آن داشت تا در زمینه اختلالاتی که گریبانگیر این افراد است به تحقیق و تفحص بپردازد و در نهایت به اختلال شخصیت سایکوپتی برسد و نتایج چندین سال مطالعه و تحقیق و تفحص خود را در این کتاب به رشته تحریر درآورد.

کتاب روانشناسی سایکوپتی مناسب چه کسانی است؟

مطالعه این کتاب به کسانی که در حوزه روان‌درمانی و روانکاوی فعالیت می‌کنند یا اطرافیانشان از اختلال رفتاری سایکوپتی رنج می‌برند، پیشنهاد می‌شود.

جملات برگزیده کتاب روانشناسی سایکوپتی:

- خطرناکترین انسانها در جامعه کسانی هستند که زیر نقاب عقلانیت، انسانیت، عشق، مهربانی و وجدان، دنیایی از شرارت، خشم، دروغ، پنهان‌کاری و بی بندوباری پنهان کرده‌اند.

- داشتن هرگونه رابطه با یک سایکوپت می‌تواند بدشانسی بزرگی در زندگی هر انسانی باشد. زندگی با سایکوپت‌ها در عین دشواری و پیچیدگی فراوان، به گونه‌ای فرد به دام افتاده را به قهقرای عاطفی و روانی می‌کشاند که بازگشت و رهایی از این قهقرا تا سال‌ها و بدون اغراق شاید حتی تا پایان عمر ناممکن باشد.

- تحریف واقعیت و ایجاد حس توهم در دیگران این قدرت را به سایکوپت می‌دهد تا حقیقت را با دروغ جایگزین کند. این امر تعادل قدرت بین شخص صادق و دروغ‌گو را تغییر می‌دهد.

- سایکوپت‌ها نیاز شدید به هیجان دارند و به سرعت از همه‌چیز خسته می‌شوند. آن‌ها مدام در پی چیزهای جدید و هیجان‌های تازه هستند. سایکوپت‌ها عاشق آن هستند که شرایطی ایجاد کنند که برایشان تولید هیجان کند.

در بخشی از کتاب روانشناسی سایکوپتی می‌خوانیم:

سایکوپت‌ها بسیار خودخواه هستند، ولی خودشان را دوست ندارند. خودخواهی با خود دوستداری متفاوت است. فرد خودخواه صرفا خودش را می‌بیند و برای خود حق‌ و حقوق قائل است و از دیگران برای ارضای نیازهای خود استفاده ابزاری می‌کند. در مقابل، فرد خود دوستدار، دیگران را می‌بیند و همان حق ‌و حقوقی را که برای خود قائل است برای آنان نیز محترم می‌داند. این نکته که «تا آدمی خود را دوست نداشته باشد و به خود احترام نگذارد، نمی‌تواند دیگران را دوست بدارد و برای آن‌ها احترام قائل باشد» در این افراد کاملا صدق می‌کند. خودخواه لزوما خودش را دوست ندارد، اما همه‌چیز را برای خودش می‌خواهد. سایکوپت‌ها شدیدا خودخواه هستند و همه‌چیز باید مطابق خواسته آن‌ها پیش برود. آن‌ها هستند که در رابطه عاطفی و زندگی زناشویی تعیین می‌کنند کجا بروند، با چه کسی رفت‌وآمد داشته باشند، چه بخورند، چه بپوشند، چه زمان رابطه جنسی داشته باشند، چه وقت بخوابند، چه وقت بیدار باشند و امثال آن.

فرد خود دوستدار معمولا در امور روزمره مشترک با شریک عاطفی یا اعضای خانواده‌اش مشورت می‌کند، چراکه می‌داند دیگران هم نظر و سلائقی دارند که باید به آن‌ها احترام گذاشت. لذا با رضایتِ یکدیگر تصمیمات مشترکی می‌گیرند. اما فرد خودخواه فقط خودش را در نظر‌ می‌گیرد و نظریاتش برای او مهم هستند و همه‌چیز باید طبق خواسته او پیش برود، در غیر اینصورت خشمگین می‌شود.

سایکوپت‌ها درباره خود بسیار غلو می‌کنند و برای به دام انداختن دیگران پیوسته درباره ویژگی‌هایی از خود سخن و پرحرفی می‌کنند که اصلا وجود ندارد. توهم خودبزرگ‌پنداری دارند و همین ویژگی باعث می‌شود مدام درباره بزرگی خود یاوه‌سرایی کنند. واقعیت آن است که اگر کسی واقعا واجد صفات پسندیده باشد، این میزان آگاهی را نیز دارد که نزد دیگران خودستایی نکند و اجازه دهد دیگران خود این صفات را در وی درک کنند. یک فرد سالم و توانمند درباره صفات پسندیده‌اش شعار نمی‌دهد، بلکه خود را در عمل به دیگران ثابت می‌کند. لیکن سایکوپت‌ها فقط حرف آن را می‌زنند. چندان ضروری نیست که ما در گفتگو دائما دم از وجدان، احساسات، مهربانی و انسانیت خودمان بزنیم، مگراینکه این صفات را دارا نباشیم و با صحبت در این‌باره بخواهیم دیگران را تحت تأثیر قرار بدهیم. لازم نیست مدام برای دیگران پول خرج کنیم تا مقبول به نظر بیاییم. این‌ها ‌نوعی نقش بازی کردن است.

فهرست مطالب کتاب

پیشگفتار
فصل اول - سایکوپتی چیست؟ سایکوپت کیست؟
1. سایکوپتی: نوعی اختلال شخصیت
انواع اختلالات شخصیت
اختلال شخصیت ضداجتماعی
تفاوت‌های جامعه‌ستیزان و سایکوپت‌ها
2. ساختار مغزی سایکوپت‌ها و تفاوت آن با ساختار مغز افراد عادی
فصل دوم - ویژگی سایکوپت‌ها در روابط عاطفی
1. جذابیت ظاهری ساختگی، خودنما و بازیگر
2. خودشیفتگی بیمارگونه
3. دروغ‌گویی
4. کنترل‌گری
5. شخصیت بی‌ثبات - زندگی بی‌هدف
6. بهره‌کشی از دیگران با دستکاری ذهن آنها
7. لطمه زدن به‌ سلامت روانی دیگران با قصد و نیت قبلی
8. وقاحت
9. عدم همدلی و درک احساسات فرد مقابل
10. نیاز به هیجان
11. خشم‌های انفجاری
12. خیانت در روابط عاطفی
13. حسادت
14. پرحرفی
15. سابقه بزهکاری و فرار از خانه در دوران کودکی
16. تجاوزگری و عدم وجود بازدارنده‌های اخلاقی
17. زن‌ستیزی
18. سوءاستفاده روانی در ارتباطات عاطفی
فصل سوم - راه‌های شناسایی سایکوپت‌ها
1. خوبی بیش از حد
2. روابط عاطفی قبلی
3. جلب توجه
4. محتوای صحبت
5. اهداف
6. محتوای خاطرات گذشته
7. شغل/ مشاغل فعلی و قبلی
8. سرگرمی‌های غیرمعمول
9. قربانی
10. عدم ابراز احساسات متناسب با موقعیت
11. رفتارهای تکانشی
12. دوران کودکی
13. آیا خود من یک سایکوپت هستم؟
فصل چهارم - عوامل پیش‌بینی‌کننده سایکوپتی در دوره کودکی
1. بی‌رحمی نسبت به حیوانات
2. میل به آتش‌افروزی
3. شب‌ادراری
4. قانون‌شکنی
5. دروغ‌گویی
6. قلدری با همسالان
7. عدم حساسیت و ترس
8. کودکی ناسازگار و دشوار
9. اختلال نقص توجه – بیش‌فعالی
بخش پنجم - شیوه مقابله با سایکوپت‌ها
1. چه کسانی جذب سایکوپتها می‌شوند؟
2. چرا رابطه با سایکوپت‌ها طولانی می‌شود؟
3. آیا سایکوپت‌ها تغییر می‌کنند؟
4. چگونه باید با سایکوپت‌ها مقابله کرد؟
فهرست منابع
واژه‌نامه تخصصی

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب روانشناسی سایکوپتی: راهنمای شناسایی سایکوپت‌ها در روابط اجتماعی و عاطفی
نویسنده
ناشر چاپینشر بوی کاغذ
سال انتشار۱۴۰۰
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات194
زبانفارسی
شابک978-622-6070-41-6
موضوع کتابکتاب‌های روانشناسی بزرگسالان
قیمت نسخه الکترونیک
42000 ت - 4.49 یورو
خرید کتاب الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب روانشناسی سایکوپتی

نیلوفر آریایی
۱۴۰۱/۴/۲۱
شاهکار روانشناسی و دیگر هیچ
ماریا
۱۴۰۲/۱۱/۲۱
بسیار کتاب عالی بود و خیلی به من کمک کرد
Sarafaridi
۱۴۰۳/۱/۱۱
کلمه عالی براین کتاب کمه
مشاهده همه نظرات 3

راهنمای مطالعه کتاب روانشناسی سایکوپتی

برای دریافت کتاب روانشناسی سایکوپتی و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.