معرفی و دانلود کتاب سندروم دختر خوب: ده قدم تا رسیدن به قدرت و پایان دادن به آزارها

عکس جلد کتاب سندروم دختر خوب: ده قدم تا رسیدن به قدرت و پایان دادن به آزارها
قیمت:
۵۹,۰۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب سندروم دختر خوب و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب سندروم دختر خوب و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب سندروم دختر خوب: ده قدم تا رسیدن به قدرت و پایان دادن به آزارها

چطور می‌توان از یک دختر خوب به یک زن قدرتمند تبدیل شد؟ بورلی انگل روانپزشک و روان‌درمانگر مطرح آمریکایی در کتاب سندروم دختر خوب باورها و طرز فکرهایی را که باعث بدرفتاری و سوء رفتار با زنان می‌شوند بررسی کرده و راهکار مشخصی را برای ریشه‌کن کردن و از بین بردن این باورهای غلطی که در عمق وجود زنان ریشه دوانیده ارائه می‌کند. این اثر شگفت‌انگیز به زنان کمک خواهد کرد تا دست از خوب بودن بردارند، قوی باشند، از حق خود دفاع کنند و در برابر رفتارهای آزاردهنده بایستند.

درباره‌ی کتاب سندروم دختر خوب:

حتماً فکر می‌کنید در عصر حاضر زنان آن‌قدر جرئت و استقلال پیدا کرده‌اند و آن‌قدر مرزهایشان را خوب می‌شناسند که دیگر به کسی اجازه نمی‌دهند با آن‌ها بدرفتاری کند و آزارشان دهد. کتاب‌های بسیاری هم در این‌ باره نوشته شده است، پس چرا هنوز هم زنان قربانی سوء رفتار همسر، شریک زندگی، اعضای خانواده، دوستان و همکاران خود می‌شوند؟

علی‌رغم آموزش‌های عمومی بسیار زیاد، هنوز هم شاهد کاستی‌ها و مشکلات زیادی در خصوص سوء رفتار با زنان هستیم. آمار سوء رفتار علیه زنان بسیار تکان‌دهنده است. به عقیدۀ بورلی انگل (Beverly Engel)، علاوه بر عدم وجود اقدامات پیشگیرانۀ کافی برای مواجهه و مقابله با مردانی که از زنان سوءاستفاده می‌کنند، دلیل دیگر اینکه زنان همیشه قربانی سوءرفتار مردان هستند «خوب بودن» بیش‌ از حد آن‌ها است.

این خوب بودن باعث جذب افراد نادرست به‌سوی زنان می‌شود و این پیام روشن را به مردان می‌دهد که آن‌ها طعمۀ خوبی برای بهره‌کشی، کنترل و حتی سوءاستفادۀ احساسی، جسمی و جنسی هستند. به‌علاوه، این رفتارهای خوب باعث می‌شوند که زنان نتوانند از حق خود دفاع کرده و از شر یک رابطۀ ناسالم و یا آزاردهنده خلاص شوند.

بورلی انگل در کتاب سندروم دختر خوب (The Nice Girl Syndrome) از کسانی که تجربۀ یک رابطۀ ناسالم را داشته و دارند می‌خواهد که یک قدم پیش‌تر بروند و دنبال ریشۀ رفتارهایی که از آن‌ها «دختر خوب» ساخته است بگردند، چرا که باور دارد رفتارهای «دختر خوب» باعث قرار گرفتن زنان در معرض آزار و سوءاستفاده می‌شود. حقیقت تلخ این است که «خوب بودن» زنان خیلی برایشان گران تمام می‌شود. خیلی‌ها، فرقی نمی‌کند چه زن و چه مرد، از ضعف‌های دیگران به نفع خود استفاده می‌کنند؛ و «خوب بودن» بیش‌ازحد قطعاً یک ضعف به‌حساب می‌آید.

نویسنده در این کتاب به تفاوت‌های بین «دختر خوب» و آنچه آن را «زن قدرتمند» می‌نامد پرداخته و به زنان می‌آموزد که چطور طرز فکر «دختر خوب» را کنار بگذارند و به‌جای آن طرز فکر و رفتار یک «زن قدرتمند» را پیش بگیرند. تلاش وی بر این است که زنان را ترغیب کند تا بیشتر به شعور خود اعتماد کنند و هرگز به کسی اجازه ندهند به‌جای آن‌ها تصمیم بگیرد و صلاحشان را به آن‌ها تحمیل کند و در مقابل، آن‌ها را تشویق کند تا از حق خود دفاع کنند و مطیع و منفعل نباشند.

در کتاب سندرم دختر خوب زنان یاد می‌گیرند که چطور بدون قربانی کردن خود مهربان باشند و مثل آب خوردن چشم‌بسته به دیگران اعتماد نکنند. از همه مهم‌تر اینکه یاد می‌گیرند چطور بدون اینکه حس زنانگی را در خود از بین ببرند قوی و قدرتمند باشند.

در نکوداشت کتاب سندروم دختر خوب:

- این کتاب خوانندگان خود را به چالش می‌کشد، سرگرم می‌کند و آن‌ها را توانمند می‌سازد. (Publishers Weekly)

کتاب سندروم دختر خوب مناسب چه کسانی است؟

مخاطب اصلی کتاب حاضر زنانی هستند که مدام مورد آزار و اذیت عاطفی، کلامی یا فیزیکی شریک زندگی خود قرار دارند، مورد تعرض جنسی قرار گرفته‌اند و از مزاحمت‌های شریک قبلی زندگی‌شان خلاصی ندارند. با اینکه این کتاب برای زنان جوان‌تر، بین سن‌های هجده تا سی سال، جذابیت بیشتری دارد اما می‌تواند برای زنان بالای سی سال نیز جالب، مشوق و مفید باشد.

بورلی انگل را بیشتر بشناسیم:

او روانشناس، روان‌درمانگر، نویسنده و متخصص بین‌المللی شناخته شده در زمینه آزار عاطفی و جنسی و مسائل زنان است. بورلی انگل تاکنون 20 کتاب پرفروش در زمینه خودیاری نوشته است که بسیاری از آن‌ها در برنامه‌های تلویزیونی و رادیویی چون Oprah، CNN، Ricki Lake، Starting Over و همچنین رسانه‌های چاپی چون واشنگتن پست، لس آنجلس تایمز، و شیکاگو تریبون و... نیز منتشر شده‌اند. وی یکی از متخصصان برجسته جهان در مورد سوء استفاده عاطفی و همچنین یکی از پیشگامان این موضوع به حساب می‌آید که یکی از اولین کتاب‌های بهبودی را در این زمینه نوشته است.

جملات برگزیده کتاب سندروم دختر خوب:

- آنچه دیگران دربارۀ من فکر می‌کنند ربطی به من ندارد.
- اولین مشکل ما، چه زن و چه مرد، یاد گرفتن نیست، بلکه یاد نگرفتن است.
- مردان و زنان را باورهایشان می‌سازد. وقتی خودشان را باور دارند پس هستند.
- زنان قدرتمند یاد گرفته‌اند که برای به دست آوردن امنیت و آسایش نباید به دیگران متکی بود.

در بخشی از کتاب سندروم دختر خوب می‌خوانیم:

دلیل دیگری که باید شخصیت دختر خوب را کنار بگذارید این است که دختران خوب همیشه هم خوب نیستند. راستش را بخواهید گاهی وقت‌ها هم آب‌زیرکاه و بدجنس می‌شوند. آن‌ها اغلب پشت سر دیگران حرف می‌زنند، چرا که می‌ترسند حرفشان را رودررو به آن‌ها بگویند. می‌توانند شخصیت پرخاشگر منفعل داشته باشند؛ یعنی درحالی‌که از شما عصبانی هستند به رویتان لبخند بزنند و توی سرشان برایتان نقشه بکشند. همۀ ما دیده‌ایم که زنان چطور در جمع‌هایشان پشت سر هم غیبت می‌کنند و از پشت به هم خنجر می‌زنند.

زنان همدلی خوبی با هم دارند و رفاقت را به دشمنی و خصومت ترجیح می‌دهند و همین ویژگی‌ها باعث می‌شود که دشمنی خود نسبت به دیگران را پنهان نگاه دارند. ریچل سیمونز، نویسندۀ کتاب وصلۀ ناجور جمع، بعد از مصاحبه با سیصد دختر به فرهنگ پنهانی خشونت زنانه در بین آن‌ها پی برد. دختران ممکن است به‌اندازۀ پسران خشن نباشند اما نوعی خشونت پنهان در بین زنان وجود دارد که می‌تواند به‌اندازۀ خشونت مردانه مخرب باشد. گونه‌های مختلف این خشونت را می‌توان در فحش و ناسزا گفتن، متلک انداختن، چپ‌چپ نگاه کردن، غیبت کردن و شایعه پراکندن دید. از آنجایی که ارتباط‌های زنانه ارزش زیادی برای زنان دارد کنار گذاشته شدن از حلقۀ روابط برایشان بدترین نوع انتقام یا تنبیه به شمار می‌رود. معمولاً در کشورهای خاورمیانه شیوۀ ابراز خشونت زنان عاری از هر رفتار مشهود و درعین‌حال پرنیش‌وکنایه است. آن‌ها با نگاه‌های چپ‌چپ، حالت بدن و سکوتشان دیگران را تنبیه می‌کنند.

زمانی که دختران خوب کسی بهتر از خودشان را در رابطه می‌بینند بدون کوچک‌ترین حرفی راهشان را می‌گیرند و می‌روند. آن‌ها در روابطشان با بعضی‌ها خیلی خوب هستند و با بعضی‌ها خب، خیلی خوب نیستند.

فهرست مطالب کتاب

پیش از شروع
بخش اول: زنان قدرتمند خوب نیستند
1: بهای سنگین زیادی خوب بودن
2: چطور شد تا این حد خوب شدیم؟
3: ده باور غلط که زنان را در معرض سوءاستفاده و بهره‌کشی قرار می‌دهد
بخش دوم: از باورهای غلط به باورهای توانمندکننده
4: از ترجیح دادن احساسات و نیازهای دیگران به احساسات و نیازهای خود دست بردارید
5: از این طرز فکر که خوب بودن می‌تواند از شما محافظت کند دست بردارید
6: نگران طرز فکر دیگران دربارۀ خود نباشید
7: از تلاش برای بی‌نقص بودن دست بردارید
8: ساده‌لوح و زودباور نباشید
9: برای دفاع از حقوق خود به پا خیزید
10: خشم خود را ابراز کنید
11: مدیریت نزاع و اختلافات را یاد بگیرید
12: با حقیقت مردم روبه‌رو شوید
13: وقت آن رسیده که از خود مراقبت و حمایت کنید
بخش سوم: از دختر خوب به زن قدرتمند
14: چهار واژۀ طلایی: اعتمادبه‌نفس، توانمندی، جسارت و شجاعت
منابع

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب سندروم دختر خوب: ده قدم تا رسیدن به قدرت و پایان دادن به آزارها
نویسنده
مترجمالهام احمدزاده
ناشر چاپینشر نون
سال انتشار۱۴۰۰
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات288
زبانفارسی
شابک978-622-7566-09-3
موضوع کتابکتاب موفقیت و خودسازی
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب سندروم دختر خوب

آلاله مقدم
۱۴۰۲/۵/۲۷
این کتاب شرح حال بسیاری از زنانی هست که چون خواستند خوب باشند، همیشه مورد سواستفاده قرار گرفتند. تعدادشون هم کم نیست، خود من در گذشته چنین طرز فکری داشتم، وقتی که جوانتر بودم، و بعد از سی سالگی کم کم یادگرفتم جرات کنم خود واقعی‌ام باشم. نه اون دختر خوب و مثلا بی نقص پوشالی که برای نشون دادن تصویر و خوب تشویق دیگران، مدام خود را فراموش کنه و به دیگران برسه. یاد بگیرید خود واقعیتان را زندگی کنید. تاوانش نهایتا این هست که آدمهایی که میخواستند از شما سواستفاده کنند، چه همسر چه مادر یا دوست دور و نزدیک، چون نتونستند موفق بشند، به شما برچسب خودخواه بودن و فلان بزنند. اما در نهایت میبینید که روابطشان با شما بهتر هم میشود. چون حد خودشون و ارزش شما را بیشتر میفهمند. خوندن این کتاب را به زنان و دختران ایرانی، بخصوووص زنانی که مربوط به نسلهای کمی قبلتر، از دهه شصت به قبل هستند و فقط یادگرفتند همیشه خود را فدا کنند، اکیدا پیشنهاد میکنم.
zahhra.ketabkhan
۱۴۰۲/۱۲/۴
کتاب سندروم دختر خوب؛ داستان دختران زیادی که راضی کردن دیگران یا محبوب بودن رو به داشتن اصالت یا تایید درونی ترجیح دادن‌. جامعه مرد سالار کهن الگوی زن وحشی رو درون تمام خانم‌ها خفه کرده و باید بگم مسیر طولانی برای بیداری جنگجو درونتون دارید، اگر شما هم مثل من و میلیون‌ها دختر دیگه برنامه ریزی تا شدید در محدود‌ترین نسخه خودتون زیست کنید. همیشه باور دارم این مرد‌ها نیستند که بر زن‌ها قدرت دارند یا اعمال فشار میکنن بلکه همین ناخودآگاه جمعی ما خانم ها است که قدرت رو از کف داده و باعث این همه بی عدالتی و زیان به زن‌ها شده. این کتاب رو بخونید، تمرینش کنید و تا میتونید به خانم‌های اطرافتون هدیه بدید. دنیا جای دیوانه کننده‌ای برای ما دختران مبتلا به سندروم دختر خوبه و این وضعیت متعادل نمیشه
مگر این که ما همه وجودمون رو بپذیرم. خشممون که از ما محافظت میکنه، غممون که درد هامون رو قابل تحمل میکنه، فریادمون زمانی که کسی به حقمون تجاوز کرده، جسارتمون در شکستن باورهای معیوب مورثی، و رهبری مون در مسیر رویاها و اهدافمون، همگی قسمت‌های از ما هستند که باید تجلیل بشن. و در این راه این کتاب، آغازگرِ کاربلدی، میتونه باشه.
مرادی
۱۴۰۱/۱۰/۷
این کتاب رو نباید بخونی، باید بجوی و بخوری عملا..
من کتابو تموم کردم تقریبا در طولِ دو هفته... شاید یکم طولانی و پرحجم بنظر بیاد ولی انقدر گیرا و جذاب و قابل لمس نوشته شده، که اصلا نمیفهمی چندساعته داری میخونی..
این کتاب برای هر خانمی مطمئنا مفیده، حتی فقط یک نکته رو برداریم، این کتاب کارشو که
انجام داده بنظرم.
نکته‌ای خودم ازش یادگرفتم: فهمیدم ما وقتی به کسی زیاد وابستگی داشته باشیم، بیشتر تحت تاثیرِ حرفاش قرار میگیریم.. که این نکته برای من تو رابطه خیلی به درد بخوره.. مثل چراغی میمونه
Fatemeh Naji
۱۴۰۱/۶/۲۷
با سلام و احترام
این کتاب مناسب افرادی است که بسیار تحت تاثیر والدین خود قرار دارند، خواه والد سرزنش‌گر خواه وابسته.
افرادی که مدام دچار احساس گناه می‌باشند، عذاب وجدان دارند، مهارت جرات ورزی پایینی دارند و وابستگی آن‌ها زیاد است، بهتر است به مطالعه این کتاب بپردازند.
علاوه بر این کتاب، پیشنهاد میکنم کتاب زنان شیفته و کتاب هم وابستگی دیگر بس است را نیز مطالعه کنند.
فاطمه نوری
۱۴۰۲/۱۲/۲۸
کتاب فوق العاده جذابی هست به تنهایی می‌تونه برای خانم‌هایی که بیش از حد مهربان هستند و اعتماد به نفس کمی دارن و توی زندگی و روابطشان با مشکل مواجه میشن حکم تراپی و روان درمانی داشته باشه
پیشنهاد میکنم این کتاب رو از دست ندید حتی آقایونی که قصد ازدواج دارن هم می‌تونن این کتاب رو بخونن تا یک زن رو و
قدرتمند به عنوان مادر بچه هاشون انتخاب کنند. کتاب دیگری هم باز هم درهمین ضمینه وجود داره به اسم مصائب مردان سر به راه با این تفاوت که برای آقایون نوشته شده اون هم حکم روانپزشکی داره برای آقایونی که ضعیف هستند در روابطشان یا بیش از حد به فکر دیگران هستند.
زینب زنگنه
۱۴۰۱/۱۰/۱۳
کتاب خوبیه.. شجاعت نویسنده ستودنیه.. ذهنتو به چالش میکشونه و بهت کمک میکنه خودتو بهتر بشناسی و به عنوان یک انسان فارغ از جنسیت قوی قاطع با عزت نفس بالا باشی. هنوز تمومش نکردم ولی مدت هاست که من در حال ساختن خودم به عنوان یک انسان با فاکتورهای انسانی هستم نه فاکتورهایی که جامعه به عنوان خوب بودن به الغا میکنه زیباست روحت که تجلی از نور خداونده رسوخ کنی. امتحانش کنید همه حق داریم در آرامش زندگی کنیم
mahsa
۱۴۰۳/۱/۲۴
در قسمتی از کتاب آمده است: «خوب بودن بیش از حد یک ضعف به حساب می‌آید» این کتاب شرح حال همه‌ی دختران و زنانی است که بی اعتماد به نفس و ترسو و توسری خور هستند این کتاب به شما یاد می‌دهد چطور از دختر خوب به زن قدرتمند تبدیل شوید خداروشکرر که این کتاب رو خوندم ممنون از کائنات که این کتاب رو سر راهم داد قرار که ارزش واقعی خودم رو پیدا کنم بی نظیره این کتاب بهترین کتابی که تو کل عمرم خوندم این کتاب رو بجویید ممنون از کتابراه
شکوفه احمدی
۱۴۰۰/۱۲/۵
حدود ۵۰ صفحه‌اش رو خوندم و خیلی به نظرم کتاب خوبیه و کلی نویسنده باهات روراست حرف می‌زنه، به نظر من به درد همه خانم‌ها می‌خوره چون متاسفانه چیزی که در فرهنگ ما هست همین داشتن رودربایستی و خوب به نظر رسیدنه و این کتاب کمک کننده است.
فائزه سدیدی
۱۴۰۲/۲/۳۱
کتاب خیلی مفیدی بود با این که نویسندش خارجیه ولی انگار تو فرهنگ خودمون نوشته شده با توجه به محدودیت‌های زیادی که ما خانوم‌ها در این کشور دچارشیم... دقیقا درست میگف بیشتر اوقات ما خانوم‌ها هستیم که از حق و حقوق و ارزش‌ها و خواسته هامون کوتاه میایم بدون اینکه به این فکر کنیم که با این کار چه ضربه‌ای به عزت نفسمون میزنیم
صبا
۱۴۰۱/۱۰/۴
این کتاب فوقالعاده است برای دخترانی که خیلی خوب هستن و در رابطه آسیب‌های زیادی میبینن به خاطر اینکه نمیتونن نه بگن یا نمیخان دیگرانو ناراحت کنن. ‌در کل به یک خودشناسی و آگاهی به خودت میرسی که به پذیرش خودت و اعتماد به نفس بیشتر خودت کمک میکنه. به نظر من همه دخترا باید این کتابو خو نده باشن.
فاطمه، خواسته
۱۴۰۳/۲/۲
کتاب خوبیه. به خانمها و به هر کسی که میخواد چالش‌های عزت نفسشو بشناسه و برطرف کنه تا حدودی و آگاه بشه به حال خودش
یا برای افرادی که هی بهونه میارن و متوجه رفتارهای بنیادین مخربشون نسبت به تربیت فرزند دخترشون نیستن، پیشنهاد میکنم این کتابو بخونن.
برا خانم‌ها که به نظرم لازمه بخونن
سوگند بهاری
۱۴۰۲/۱/۸
دختران خوب معمولاً طعمه‌های خوبی برای متجاوزان، مهاجمان و کلاه‌برداران خِبره هستند، چرا که دختران خوب بیش از آنکه به فکر محافظت از خود، احساساتشان و از همه مهم‌تر، امنیتشان باشند به دنبال کمک به دیگران هستند و مدام مراقب‌اند که نکند کسی را برنجانند.
مریم
۱۴۰۱/۶/۵
خیلی عالیه مطالب طوری توضیح داده شده که قابلیت اینو داره که اشتباهی رو که ممکنه چندین سال درگیرش بمونید رو اجازه نده ادامه پیدا کنه یا حداقل تاثیری که داره اینه که به انگیزه‌های خودتون شک می‌کنید و سعی میکنید از قربانی بودن خارج بشید
شقایق علیجانی
۱۴۰۲/۳/۱۸
اوایل کتاب هستم و به نظرم کتاب خوبیه. اگه همه خانم‌ها این کتاب رو بخونن آمار خشونت و آزار و اذیت خیلی خیلی کمتر میشه. چون یاد میگیریم خیلی باارزش هستیم و باید از خودمون دفاع کنیم. اگه با نظرم موافقین لایک کنین.
هانیه
۱۴۰۲/۹/۱۰
واقعا بعد این کتاب فهمیدم به عنوان یه دختر، چه قدر ضعیف و بی اعتماد به نفس بودم‌. الان تازه یاد گرفتم خودم هم مهم‌ام و برای وجودم باید ارزش قائل باشم. از وقتی این کتابه رو خوندم، هر وقت بحث کتاب می‌شه، اینو به همه پیشنهاد می‌کنم.
مشاهده همه نظرات 85

راهنمای مطالعه کتاب سندروم دختر خوب

برای دریافت کتاب سندروم دختر خوب و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.