معرفی و دانلود کتاب فلسفه در عصر حاضر

عکس جلد کتاب فلسفه در عصر حاضر
قیمت:
۲۸,۰۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب فلسفه در عصر حاضر و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب فلسفه در عصر حاضر و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب فلسفه در عصر حاضر

کتاب فلسفه در عصر حاضر نوشته‌ی اسلاوی ژیژک، آلن بدیو و دیوید وست، به بررسی این موضوع می‌پردازد که فیلسوفان امروزی علاوه بر تفسیر جهان باید آن را تغییر دهند.

یکى از اساسى‌ترین موضوعات نوشته‌هاى اسلاوی ژیژک (Slavoj Zizek)، واکاوى زندگى سوژه در جهانى به شمار می‌رود که سرمایه‌دارى بر آن مسلط و ایدئولوژى دموکراسى لیبرال غالب، تمامی جهان موجود آن را فرا گرفته باشد. از نظر او استفاده از این ایدئولوژى حاکم هر چند شیرین به نظر می‌آید اما چیزى جز گرفتار شدن در چنگال آن نیست و البته سرمایه‌دارى به طور حتم، هرگز به چالش کشیده نمی‌شود.

مقایسه‌ی آلن بدیو (Alain Badiou) با ژیژک، مانند مقایسه‌ی دو فیلسوفى که در یک پارادایم فکر نمى‌کنند امکان‌پذیر نیست؛ گرچه هر دوى آن‌ها با تسلط سرمایه‌دارى لیبرال به نحو کنونى در جهان مخالف‌اند و در مباحثه‌اى که در کتاب فلسفه در عصر حاضر (Philosophy in the present) دارند، این امر به خوبى هویداست.

در بخشی از اثر مقاله‌ی درخشان دیوید وست (David West)، پیرامون مباحث نویسندگان، به کتاب افزوده شده است. در کل فهم مطالب کتاب حاضر ساده نیست و تا حدودی به شناخت و آشنایى با فلسفه و آراى هر دو فیلسوف نیاز دارد؛ اما خواندنى، جالب و تفکر برانگیز است.

مقارن پایان قرن بیستم، سقوط کمونیسم این دیدگاه غرورآمیز را تقویت کرد که دموکراسى‌هاى غربى به عنوان مظهر روشنگرى و مدرنیته، به پیروزى نهایى بر رقباى خود در دوره‌ی «پایان تاریخ» دست یافته‌اند. هرگز باور کردنى نیست که این دیدگاه به نحو قاطعانه‌اى با طغیان «نبرد جهانى بر ضد ترور»، بحران اقتصادى و تهدید آشکار تخریب محیط زیست تناقض داشت.

این حوادث، هم بازگشت به «سیاست» و هم حمایت بیشتر از مضامین دینى و درون مایه‌هاى فلسفى را به دنبال داشته است؛ در نتیجه، توجه به متفکرانى نظیر جورجیو آگامبن، فیلیپ لاکو لابارته و ژان لوک نانسى معطوف گردیده که ماهیت اجتماع و سیاست به معناى فلسفى را هنوز در ارتباط با هایدگر و پست مدرنیسم دنبال مى‌کنند. در مقابل، اسلاوى ژیژک که به شیوه‌اى کاملاً متفاوت (فکاهى، سطحى و گاهى عامدا متناقض بالذات) تمایل دارد، روان کاوى لاکان را در فهم سوژه و ایدئولوژى به نحوى آگاهانه در تناقض با پست مدرنیسم به کار مى‌برد.

آلن بدیو اگرچه کارآزموده‌ی تعارضات سیاسى و گروه‌هاى مائوئیستى دهه 1960 به حساب مى‌آید، نسبت به فلسفه‌ی گذشته در هر دو سنت تحلیلى و قاره‌اى حتى گسستى اساسى‌تر پیش مى‌گیرد. اصول متعارفه ریاضیات و نظریه مجموعه‌ها که با فلسفه تحلیلى و منطق نمادین قرابت بیشترى دارند، آمیخته با الگوى ظاهرا اگزیستانسیالیستى درباره‌ی «عمل» و «رخداد» به کار مى‌روند که به نحوى پارادکسیکال درصددند مبانى متقن «حقیقت» در هنر، عشق، سیاست و حتى علم را فراهم کنند.

در بخشی از کتاب فلسفه در عصر حاضر می‌خوانیم:

با آغاز اشغال رومیان، ارشمیدس فعالیت‌هاى خود را ادامه داد. او عادت داشت اشکال هندسى را در ساحل ترسیم کند. یک روز که کنار دریا نشسته بود و به اشکال پیچیده خود مى‌اندیشید، سربازى رومى که حامل پیام بود از راه رسید و به او گفت «مارسیلیوس، فرمانده رومیان، مى‌خواهد تو را ببیند.» رومیان درباره دانشمندان یونانى بسیار کنجکاو بودند، حتى مدیر عامل یک شرکت چند ملیتى که به خرید و فروش لوازم آرایشى اشتغال دارد ممکن است درباره آوازه یک فیلسوف کنجکاو باشد. از این رو مارسیلیوس فرمانده مى‌خواست ارشمیدس را ببیند. بعید است کسى از ما تصور کند مارسیلیوس ریاضى‌دان بوده باشد. از آنجایى که این کنجکاوى براى او ارزش داشت صرفاً مى‌خواست بداند استعداد این ریاضى‌دان شورشى، ارشمیدس، چه‌قدر است.

قاصد به سوى ساحل فرستاده شد، اما ارشمیدس عکس‌العملى نشان نداد. سرباز تکرار کرد: «فرمانده مارسیلیوس مى‌خواهد تو را ببیند.» ارشمیدس باز هم پاسخ نداد. سرباز رومى که احتمالاً اهمیتى براى ریاضیات قائل نبود تصور نمى‌کرد کسى بتواند دستور مارسیلیوس فرمانده را نادیده بگیرد. «ارشمیدس! فرمانده مى‌خواهد تو را ببیند!» ارشمیدس صرفا نگاهى انداخت و به سرباز گفت: «بگذار استدلال خود را به پایان برسانم.» سرباز با عصبانیت جواب داد: «اما مارسیلیوس مى‌خواهد تو را ببیند! استدلال شما براى من چه اهمیتى دارد!» ارشمیدس بدون اینکه پاسخى بدهد به محاسبات خود ادامه داد. بعد از چند لحظه سرباز که به شدت خشمگین شده بود شمشیرش را درآورد و به او ضربه‌اى زد. ارشمیدس کشته شد. جسد او شکل هندسى ترسیم شده بر روى ساحل را ناپدید کرد.

فهرست مطالب کتاب

یادداشت ناشر
متفکران بنیان ستیز (دیوید وست)
مقدمه ویراستار انگلیسى
به رخداد اندیشیدن (آلن بدیو)
فلسفه گفت‌وگو نیست (اسلاوى ژیژک)
گفت‌وگوى ژیژک و بدیو
کتاب‌شناسى

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب فلسفه در عصر حاضر
نویسنده، ،
مترجمجلیل محمودی
ناشر چاپی موسسه انتشارات فلسفه
سال انتشار۱۳۹۳
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات143
زبانفارسی
شابک978-964-7002-58-5
موضوع کتابکتاب‌های فلسفه و منطق
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب فلسفه در عصر حاضر

کورش قناطیر
۱۳۹۸/۶/۸
کتاب‌های ژیژک به خواننده قدرت تحلیل میده
Mohammad Khodadadi
۱۳۹۸/۱/۶
خیلی خاص😏😏😏😏
مشاهده همه نظرات 2

راهنمای مطالعه کتاب فلسفه در عصر حاضر

برای دریافت کتاب فلسفه در عصر حاضر و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.