معرفی و دانلود کتاب نگاه آموزشی به رسانه‌های اجتماعی

برای دانلود قانونی کتاب نگاه آموزشی به رسانه‌های اجتماعی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب نگاه آموزشی به رسانه‌های اجتماعی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب نگاه آموزشی به رسانه‌های اجتماعی

کتاب نگاه آموزشی به رسانه‌های اجتماعی به قلم یانکا الکساندروف و سیلویا پاراشیوف، به بررسی استفاده و نگرش برنامه‌های کاربردی مختلف رسانه‌های اجتماعی و طریقه‌ی به کارگیری آن‌ها در آموزش عالی می‌پردازد.

هدف اصلی کتاب نگاه آموزشی به رسانه‌های اجتماعی (SocialL media higher education from students perspective)، شناسایی فرصت‌های کاربردی در استفاده از رسانه‌های اجتماعی است. دانشجویان با حضور در شبکه‌های اجتماعی دانشگاهی، اجرای فرایندهای یادگیری در محیط‌های تعاملی و روش‌های تولید محتواهای آموزشی در فضای مجازی و شبکه‌ای را فرا می‌گیرند و به اشتراک می‌گذارند.

امروزه همگی شاهد رشد و گسترش رسانه‌های اجتماعی هستید و تقریباً بر هر حوزه زندگی شما ازجمله اقتصاد، سیاست، جامعه و آموزش‌ و پرورش تأثیرگذار بوده است. بدون شک، برنامه‌های کاربردی مختلف رسانه‌های اجتماعی مانند سایت‌های شبکه‌های اجتماعی، پروژه‌هایی بر پایه تشریک مساعی، بلاگ‌ها، ویکی‌ها، تولید محتواهای مختلف، انجمن‌ها و غیره، فرصت‌های جدیدی را به وجود آورده و تأثیری بر روند آموزشی برای اساتید و دانشجویان داشته است.

یانکا الکساندروف (Yanka Aleksandrova) و سیلویا پاراشیوف (Silvia Parusheva) در کتاب حاضر، به شناسایی برخی روندها، فرصت‌ها و محدودیت‌های برجسته‌ی این حوزه در آموزش عالی می‌پردازند و این مطالعه را بر اساس نحوه استفاده دانشجویان از رسانه‌های اجتماعی در طول دوره تحصیلشان انجام داده‌اند.

گروه‌های هدف در این پژوهش، دانشجویان دانشگاه اقتصاد وارنا هستند که از رشته‌های مختلف و در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد شرکت کردند. داده‌هایی که به منظور این کتاب طراحی گردیده، به صورت آنلاین جمع‌آوری شده است.

سه حوزه اصلی که در طول روند کتاب مورد توجه قرار گرفته است عبارتند از: استفاده از رسانه‌های اجتماعی در فرآیند یادگیری، تولید محتوای مرتبط با آموزش و توزیع محتوای مرتبط با آموزش.

گروه‌های فیس‌بوک، رسانه‌های اجتماعی قابل قبولی برای ارتباط با همکلاسی‌ها و به اشتراک‌گذاری و توزیع محتوا هستند، درحالی‌که ویکی‌ها و سیستم‌های مدیریت یادگیری بیشتر برای ایجاد محتوا و یادگیری مضاعف مورد استفاده قرار می‌گیرند.

مطالعه استفاده از رسانه‌های اجتماعی مختلف اجتماعی می‌تواند در ابعاد مختلف انجام شود. که این کتاب بر مطالعه کاربرد رسانه‌های اجتماعی در آموزش عالی تمرکز می‌کند، دیدگاه دانشجویان در زمینه‌هایی همچون تولید محتوا، به اشتراک‌گذاری محتوا و آموزش‌های مضاعف، به عنوان مثال یافتن راهی که دانشجویان از رسانه‌های اجتماعی استفاده کنند. ما به این فرضیه می‌پردازیم که دانشجویان از پروفایل‌های مختلف در رسانه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند و از مزایای آن در طول تحصیل در دانشگاه بهره‌مند می‌شوند.

در بخشی از کتاب نگاه آموزشی به رسانه‌های اجتماعی می‌خوانیم:

جهت مطالعه بهره‌گیری از رسانه‌های اجتماعی در آموزش عالی، پرسش‌نامه‌هایی که به‌ صورت آنلاین و با انتخاب گزینه‌ها و جواب بله یا خیر پاسخ داده می‌شد، ارائه کردیم. نظرسنجی به‌ صورت ناشناس صورت گرفت؛ دانشجویان فقط تخصص خود را (در سؤال اول) و دوره آموزش خود را (در سؤال دوم) مشخص کردند. استفاده از رسانه‌های اجتماعی در سؤال سوم مطرح گردید (در کدام شبکه اجتماعی، نمایه یا پروفایل دارید؟) و سؤال چهارم با این مضمون بود که چه میزان از رسانه‌های اجتماعی استفاده می‌کنید؟

دانشجویان می‌بایستی استفاده از یک رسانه اجتماعی خاص و میزان استفاده از 9 شبکه اجتماعی محبوب را مشخص می‌کردند (فیس‌بوک، توییتر، لینکدین، گوگل + یوتیوب، ردیت، فلیکر، اینستاگرام و اسنپ‌چت). در «گزینه‌ سایر موارد» پاسخ‌دهنده می‌بایست نحوه مشارکت خود را در انجمن‌های (فروم) مختلف را تشریح می‌کرد.

بدون تردید، فیس‌بوک بیشترین مخاطب را در میان شبکه‌های اجتماعی داشت. قابلیت به اشتراک‌گذاری و ارتباط بین گروه‌ها با علایق مشابه در گروه‌های فیس‌بوک به چشم می‌خورد؛ بنابراین یک نقطه مشترک و موردعلاقه جهت مشارکت دانشجویان از یک دانشکده یا یک رشته تحصیلی یکسان در فیس‌بوک مورد ارزیابی قرار گرفت (سؤال 5- "آیا شما عضو گروه فیس‌بوک دانشکده/ یا تخصصی هستید؟").

با طرح سؤالات مناسبی، برنامه‌های شبکه‌های اجتماعی و ارتباطات الکترونیکی مورد بررسی قرار گرفته است (سؤال 6- "از کدام برنامه برای ارتباط با اساتید استفاده می‌کنید؟") و سؤال 7- "از کدام برنامه برای ارتباط با دانشجویان و همکلاسی‌ها استفاده می‌کنید؟").

فهرست مطالب کتاب

پیشگفتار
مقدمه
روش‌شناسی
نتایج
نتیجه‌گیری
منابع

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب نگاه آموزشی به رسانه‌های اجتماعی
نویسنده،
مترجمهانیه عظیم زادگان، مهدی پاشایی کورعباسلو
ناشر چاپیانتشارات پشتیبان
سال انتشار۱۳۹۷
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات24
زبانفارسی
شابک978-622-6198-97
موضوع کتابکتاب‌های علوم اجتماعی
قیمت نسخه الکترونیک
10000 ت - 1.49 یورو
خرید کتاب الکترونیک

راهنمای مطالعه کتاب نگاه آموزشی به رسانه‌های اجتماعی

برای دریافت کتاب نگاه آموزشی به رسانه‌های اجتماعی و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.