معرفی و دانلود کتاب کار زوج درمانی: 30 تکنیک اثربخش برای بازسازی مجدد رابطه زناشویی

برای دانلود قانونی کتاب کار زوج درمانی: 30 تکنیک اثربخش برای بازسازی مجدد رابطه زناشویی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب کار زوج درمانی: 30 تکنیک اثربخش برای بازسازی مجدد رابطه زناشویی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب کار زوج درمانی: 30 تکنیک اثربخش برای بازسازی مجدد رابطه زناشویی

کتاب کار زوج درمانی: 30 تکنیک اثربخش برای بازسازی مجدد رابطه زناشویی نوشته کتلین میتس یانگمن، راهنمایی برای مکالمات تقویت کنندۀ روابط زوجین است. این اثر به بهبود ارتباط زوجین و غنی‌سازی روابط زناشویی کمک می‌کند.

خانواده از ارکان عمده و نهادهای اصلی هر جامعه و یکی از طبیعی‌ترین گروه‌هایی است که می‌تواند نیازهای مادی، عاطفی، تکاملی و همچنین نیازهای معنوی انسان‌ها را بر طرف نماید. این واحد اجتماعی مبدأ بروز عدالت انسانی و کانون صمیمانه‌ترین روابط و تعاملات بین‌ فردی است. به‌ طور سنتی و معمول اساس تشکیل خانواده با ازدواج گذاشته می‌شود.

کتلین میتس یانگمن (Kathleen Mates Youngman) معتقد است که ازدواج نخستین پیمان عاطفی و قانونی زندگی به شمار می‌رود و همسرگزینی و پیمان زناشویی، هر دو نشانه بالندگی و پیشرفت شخصی هستند و گزینش همسر بی‌گمان یکی از مهم‌ترین تصمیماتی است که اتخاذ می‌شود.

در دوران معاصر، وقوع وقایعی چون انقلاب‌ها، صنعتی شدن جوامع، جنبش فمینیستی، فراگیر شدن رسانه‌ها، خانواده را دست‌‌خوش تغییراتی کرده است. در نتیجه قوی‌ترین پیوندهای انسانی در خانواده در معرض تهدید جدی قرار گرفته و آشفتگی در روابط رخ‌ داده است.

آشفتگی رابطه را می‌توان به‌ صورت عملیاتی و تحت عنوان احساس نارضایتی حداقل یکی از زوجین از رابطه زناشویی تعریف کرد. تعریف فوق از آشفتگی رابطه، مستلزم این است که تنها یکی از زوجین احساس نارضایتی کند. نکته مهم این است که اگر یکی از زوجین دچار پریشانی و ناراحتی در رابطه خود گردد، هر دو نفر مشکل ارتباطی دارند.

مشکلات تعاملی زوجین، ممکن است آن‌ها را برای مشکلات ارتباطی بعدی مستعد کند. تعاملات نامناسب و بد کار کردی زوجین، در همان چند سال اول ازدواج منجر به افزایش پرخاشگری کلامی در رابطه آنان می‌شود. این روابط پرخاشگرانه، معمولا با برقراری رابطه افزایش‌ یافته و با کاهش رضایتمندی از رابطه و افزایش خطر فروپاشی رابطه همراه است. اکثر افراد، مشکلات ارتباطی را در زندگی خود تجربه می‌کنند. مشکلات ارتباطی باعث توسعه اختلالات روانی فردی مثل افسردگی در زنان، سوء مصرف مواد در مردان و بد کار کردی جنسی در هر دو جنس و مشکلات رفتاری در کودکان می‌گردد. دستیابی به جامعه سالم آشکارا در گرو سلامت خانواده و تحقق خانواده‌ی سالم مشروط به برخورداری افراد از سلامت روانی و داشتن رابطه‌های مطلوب با یکدیگر است. از این‌ رو سالم‌ سازی اعضای خانواده در روابط‌شان بی‌گمان اثرهای مثبتی را در جامعه به دنبال خواهد داشت.

هنگامی‌ که کانون خانواده دربر گیرنده‌ی محیط سالم و روابط گرم و تعامل صمیمانه میان فردی باشد می‌تواند موجب رشد و پیشرفت اعضای خانواده شود. ارتباط زناشویی هسته‌ی مرکزی نظام خانواده و اختلال در آن به‌ منزله‌ی تهدیدی جدی برای بقاء خانواده است. تحقیقات در مورد زوجین مؤید این است که در هر زمان تقریبا 10 تا 15 درصد از افراد متأهل، مشکلات ارتباطی را گزارش می‌کنند. ارتباط زناشویی مثبت پیش‌‌بینی کننده‌ی قوی جهت رضایتمندی زناشویی و ارتباط منفی ملاک، تشخیص زوجین مشکل‌دار و بدون مشکل است.

امروزه عوامل مختلفی در زندگی زناشویی موجبات ناسازگاری و اختلال در برقراری رابطه و حفظ ارتباطات عاشقانه در زوج را فراهم می‌آورد؛ یعنی فعالیت‌های متعددی می‌تواند خانواده را به وضعیت‌های جدید و غیر منتظره بکشاند. وقتی چنین وقایعی رخ می‌دهد، روابط خانوادگی دگرگون‌ شده و سیستم خانواده متزلزل می‌شود. هر عضوی از اعضای خانواده بر روی اعضاء دیگر تأثیر می‌گذارد، به‌ طوری‌ که امکان ندارد در یک خانواده، شخصی دچار مشکل شود و این مشکل بر دیگر اعضای خانواده تأثیر نداشته باشد. مشکلاتی از قبیل حوادث غیر منتظره، معلولیت، بیماری و... بخشی از مسائل مربوط به خانواده‌اند که لازم است مورد توجه قرار گیرد.

در بخشی از کتاب کار زوج درمانی (Couples therapy workbook) می‌خوانید:

من مطمئن هستم که اگر شما به‌ روزهای اولیه ارتباط‌تان فکر کنید شما می‌توانید تجربه دید تونلی فیزیکی و عاطفی را بازشناسی کنید که به‌ سوی همدیگر جذب می‌شدید و وقتی باهم بودید گذر زمان را حس نمی‌کردید. این احساسات خوشایند و فرح‌بخش معادل صمیمیت عاطفی واقعی نبودند زیرا صمیمیت عاطفی طی زمان رشد می‌کند و شما و همسرتان یاد می‌گیرید که بین استقلال فردی و ارتباط با یکدیگر تعادل ایجاد کنید. همان‌طور که شما احساس سالم من و ما را رشد می‌دهید، قابل‌ احترام هستید و حتی برای شباهت‌ها و تفاوت‌هایتان ارزش قائل هستید.

من با زوج‌هایی کار کرده‌ام که ارتباط‌شان کم می‌شود وقتی‌ که در عین زندگی مشترک، بسیار مستقل زندگی می‌کنند و تنها بر دنیای فردی خود متمرکز می‌شوند. این زوج‌ها اغلب خود را در رابطه بسیار تنها می‌دانند و بیشتر شبیه هم‌اتاقی هستند تا شریک‌های عاشقانه. در زمان‌های دیگر من با زوج‌هایی کار کردم که بسیار به هم وابسته بودند و حس هویت فردی خود را از دست‌ داده بودند و در زندگی‌شان احساس خلأ می‌کردند. اگر رابطه شما سالم باشد، وابستگی متقابلی را تجربه می‌کنید که به شما اجازه می‌دهد بین وابستگی به همسرتان و آسیب‌پذیری در غیاب او، تعادل ایجاد کنید.

مراجعان اغلب می‌پرسند که معنی ارتباط عاطفی چیست. من توضیح می‌دهم که ارتباط عاطفی شامل مراقبت از یکدیگر (توجه به یکدیگر) و سهیم شدن در تجربیات لذت‌ بخش با همدیگر همانند دو دوست و البته - بسیار مهم - احساس و ابراز علاقه به یکدیگر و تقویت بخش جنسی و احساسی در ارتباط است. همه این موارد ابعاد مهم صمیمیت عاطفی هستند. من متوجه شدم که اگر یک زوج اهمیت همه این جنبه‌ها را درک کنند، می‌توانند به جنبه‌های فردی یکدیگر توجه کرده و صمیمت عاطفی زیادی را تجربه کنند.

فهرست مطالب کتاب

مقدمه مترجمان
گفت‌وگوی اول: عاشق شدن
گفت‌وگوی دوم: دوستی
گفت‌وگوی سوم: توجه و مهربانی
گفت‌وگوی چهارم: پذیرش
گفت‌وگوی پنجم: همدلی
گفت‌وگوی ششم: صمیمیت عاطفی
گفت‌وگوی هفتم: تشریفات
گفت‌وگوی هشتم: کودکی
گفت‌وگوی نهم: قوانین خانواده مبدأ
گفت‌وگوی دهم: خلق‌وخو
گفت‌وگوی یازدهم: تأثیرات
گفت‌وگوی دوازدهم: معنویت
گفت‌وگوی سیزدهم: ارزش‌ها
گفت‌وگوی چهاردهم: چگونه فکر میکنم؟
گفت‌وگوی پانزدهم: چگونه ارتباط برقرار می‌کنیم؟
گفت‌ وگوی شانزدهم: تعارض
گفت‌وگوی هفدهم: دفاعی بودن
گفت‌وگوی هجدهم: صمیمیت جنسی
گفت‌وگوی نوزدهم: اعتماد
گفت‌وگوی بیستم: پیشگیری از خیانت در رابطه‌تان
گفت‌وگوی بیست و یکم: فرزند پروری
گفت‌وگوی بیست و دوم: همگامی
گفت‌وگوی بیست و سوم: داستان عاشقانه
گفت‌وگوی بیست و چهارم: شادی و سپاسگزاری
گفت‌وگوی بیست و پنجم: احترام گذاشتن
گفت‌وگوی بیست و ششم: عذرخواهی و بخشش
گفت‌وگوی بیست و هفتم: مشکلات، ورشکستگی و ضرر
گفت‌وگوی بیست و هشتم: پس‌انداز رابطه
گفت‌وگوی بیست و نهم: مسیر زندگی ما... گذشته، حال و آینده
گفت‌وگوی سی‌ام: در ارتباط ماندن

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب کار زوج درمانی: 30 تکنیک اثربخش برای بازسازی مجدد رابطه زناشویی
نویسنده
مترجمرویا نعمتی وناشی، سمیه موری، سیما فرزانه، علیرضا احمدیان
ناشر چاپیانتشارات آکادمیک
سال انتشار۱۳۹۴
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات200
زبانفارسی
شابک978-600-96172-1-0
موضوع کتابکتاب‌های خانواده و روابط
قیمت نسخه الکترونیک
14000 ت - 1.99 یورو
خرید کتاب الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب کار زوج درمانی: 30 تکنیک اثربخش برای بازسازی مجدد رابطه زناشویی

🌻 آفتابگردون ۵۳
۱۴۰۰/۱/۱۸
چه سوالات و تمرینات خوبی داشت
برای بهبود روابط زناشویی، برای پیشگیری از تخریب روابط، برای ایجاد صمیمیت طرفین عالیه
مهسا
۱۴۰۱/۸/۵
خیلی کتاب خوبیه راهکار هاش خیلی خوبه. سوال‌هایی که میپرسه واقعا عالیه. پیشنهاد میکنم حتما بخونید.
فرحناز شمشادی
۱۴۰۱/۲/۷
یک کتاب خوب برای مشاوران و درمانگران. من خیلی از این کتاب استفاده کردم و از خوندن لذت بردم
فریبا نوروزی
۱۴۰۱/۱۰/۱۸
من برای کار زوج درمانگری به مطالب و تکنیک‌های این کتاب نیاز دارم
Gholipoor Fati
۱۳۹۷/۹/۳۰
کتاب تخصصی زوج درمانگران میباشد
زری
۱۴۰۲/۹/۹
کتابی کاربردی تکنیک میگه و واقعا موقر هست
مهسا بنی اسدیان
۱۳۹۹/۱۰/۱۹
کتاب تخصصی و مفید برای زوج درمانگرها هست
نیلوفر فیروزبخت
۱۴۰۱/۵/۳
عالی است اگر عملی باشد.
Samar Agest
۱۴۰۰/۱/۱۲
کتاب تقریبا خوبی است
حنان احمدنیا
۱۴۰۰/۱/۱
کتاب مفیدی برا درمانگرها
سمیرا عطار
۱۳۹۹/۵/۶
کتاب تخصصی می‌باشد
ابوذر سلیمانی
۱۳۹۹/۱/۱۲
اگر تخفیف داده شود عالی هستش
مشاهده همه نظرات 12

راهنمای مطالعه کتاب کار زوج درمانی: 30 تکنیک اثربخش برای بازسازی مجدد رابطه زناشویی

برای دریافت کتاب کار زوج درمانی: 30 تکنیک اثربخش برای بازسازی مجدد رابطه زناشویی و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.