معرفی و دانلود رایگان کتاب کباب غاز

عکس جلد کتاب کباب غاز
قیمت:
رایگان - 0€
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب کباب غاز و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب کباب غاز و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب کباب غاز

منتشر شده در ماهنامه ادبیات داستانی چوک شماره مهرماه سال 92

داستان کوتاه در ایران با مجموعه ی یکی بود یکی نبود از سید محمد علی جمالزاده در سال 1300 متولد شد.
محمد علی جمالزاده در سال 1274ش. در خانواده ای روحانی در اصفهان به دنیا آمد. در هفده سالگی برای تحصیل به بیروت رفت و سپس رهسپار پاریس شد.
او نخستین مجموعه ی داستان های کوتاه ایرانی را تحت عنوان یکی بود یکی نبود در سال 1300 منتشر کرد. به اعتبار همین کتاب جمالزاده را آغازگر سبک واقع گرایی در نثر معاصر فارسی و پدر داستان نویسی دانسته اند.
در داستان کباب غاز گوشه هایی از زندگی ایرانیان در دوره ی مشروطه به صورتی انتقادی و با نثری ساده طنزآمیز و آکنده از ضرب المثل ها و اصطلاحات عامیانه بیان شده است.

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب کباب غاز
نویسنده
ناشر چاپی کانون فرهنگی چوک
سال انتشار۱۳۹۲
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات13
زبانفارسی
موضوع کتابکتاب‌های داستان و رمان ایرانی
قیمت نسخه الکترونیک
رایگان - 0 یورو
افزودن به کتابخانه

نقد، بررسی و نظرات کتاب کباب غاز

Maryam Akbari
۱۳۹۶/۶/۱۴
زمانی ک ما این داستان و خوندیم دبیرستان بودیم الان ک سی وپنج سالمه هنوز غاز شکم پر با الوی برغان تو ذهنم میاد به محض شنیدن اسم غاز‌ی داستان ملموس با زبان طنز من خیلی دوسش دارم الان ک دیدم دوباره دانلود کردم و داستانش رو خوندم
محمدرضا
۱۴۰۰/۱۱/۵
این کتاب اثر نویسنده معاصر ایرانی محمد علی جمال زاده است که جنبه طنز اجتماعی دارد. استان بسیار جالبی دارد و درباره فردی است که دانشگاه قبول شده است و می‌خواهد به دوستانش شام کباب غاز بدهد اما به دلیل اینکه روز تعطیل است فقط میتواند یک غاز تهیه کند و از آن جا که تعداد مهمان‌ها زیاد بودند آن‌ها را دو دسته کرده، یک دسته آن روز و دسته دوم روز دیگر بیایند، ناگهان سر و کله یکی از جوان‌های فامیلشان می‌رسد و تا صاحب خانه فرصت را مناسب میبیند به او میگوید که سعی کند مهمانان را آنقدر به خوردن تنقلات و میوه دعوت کند که وقتی غاز کباب شده را می‌آورند با چرب زبانی بگوید که ما سیر شده ایم و دیگر نمی‌توانیم این کباب را بخوریم، این جوان آشنا تا آخرین لحظات به نقشه صاحب خانه عمل میکند اما صاحب خانه که از سر تظاهر به شدت تعارف میکند ناگهان جوان آشنا میگوید حالا که اصرار می‌کنی کباب را بیار تا بخوریم. صاحب خانه هم به ناچار این کار را میکند، اما هنگامی که مهمان‌ها میروند به خدمت او هم میرسد. داستان کوتاهی است و به علاقه مندان به داستان‌های ایرانی این کتاب را توصیه میکنم.
Bahare
۱۴۰۱/۱۱/۳
داستان دربارهٔ مردیست که دوستانش را به ناچار به خانه‌اش دعوت کرده و وعدهٔ کباب غاز به آن‌ها داده، زمانی که موضوع را با همسر خویش درمیان میگذارد او میگوید که ما تنها 12 ظرف داریم و برای این تعداد مهمان کافی نیست. آن‌ها تصمیم میگیرند مهمان هارا به دو دسته تقسیم کنند. وقتی که مشکل ظرف حل می‌شود مرد یک یاد مشکل دیگری میفتد، اینکه آن‌ها غاز داشتند و نمیتوانستند غاز دیگری برای مهمانی دیگر تهیه کنند. در همین زمان پسر عموی مرد به خانه آن‌ها می‌آید و با هم‌فکری چاره‌ای میابند، تصمیم میگیرند در مهمانی ابتدا غذاهای دیگری به خورد مهمانان بدهند و آنهارا سیر کنند تا غاز دست نخورده باقی بماند، پسر عموی مرد وظیفهٔ کنترل مهمان هارا به عهده داشت. همه چیز خوب پیش میرفت تا اینکه صاحب خانه تعارف آبداری از کباب غاز کرد و پسر عمویش سست شد، کار را خراب کرد و همگی کباب غاز را یک لقمه چپ کردند. داستان خیلی جالبی بود، من با دیالوگ‌ها و چاشنی‌های طنز این داستان خیلی خیلی لذت بردم، پیشنهاد میکنم این کتاب را بخوانید.
Kiyavash_
۱۴۰۲/۲/۲۵
داستان‌های استاد جمال‌زاده بسیار شیرین و عالی و پند آمیز هستن. اگه بخوام بگم یکی از قشنگ‌ترین داستان‌های کوتاه طنز فارسی هست، اغراق نکرده ام.
همین داستان رو در ادبیات دوران دبیرستان با طور خلاصه و سانسور شده داشتیم ولی اینجا کامل کامل بود.
من خودم با شخصه بیان بیش از حد جزئیات رو دوست ندارم ولی
بیان جزئیات در این داستان با ظرافت خاصی انجام شده بود که حتی راغب هم بودم بیشتر در جریان جزئیات باشم.
از نظر من این کتاب از اون دسته کتاب‌هایی هست که دوست دارم دوباره اون رو در چند سال دیگه بخونم. هیچ وقت برام داستانش تکراری یا خسته کننده نمیشه.
بعد از خواندن این کتاب بیشتر مشوق شدم که آثار دیگری از این استاد بزرگ رو بخونم.
روحشون شاد و یادشون گرامی.
Eli Sa
۱۳۹۶/۷/۱
اولین بار سوم دبیرستان بودم که این داستانو خوندیم، به خاطر همین خواستم تجدید خاطره‌ای بشه و دوباره خوندمش. بازم لذت بخش بود. برام خیلی جالب بود که چقدر از کلمات و جملاتشو حذف کرده بودن 😊 با این حال داستان جالب و قشنگیه.
Non.Mim.Zed
۱۴۰۲/۲/۲۴
این داستان رو داخل کتاب دوازدهم تجربی خوندم اما اینجا بسیار کامل‌تر بود حتی قسمت‌هایی رو که به صورت مفهوم و حفظیات دبیر گفته بود باید حفظ باشید و برداشت از متن کنید متوجه شدم در واقع قسمت‌های حذف شده این کتاب بود
که درس رو گنگ میکرد و ما رو مجبور به حفظ میکردن
طنز بودنش رو دوست داشتم و حرص خوردن
آخر داستان با صاحب خونه رو کامل حس کردم واقعا نویسنده از قلم قوی و خوبی برای بیان بهره داشته
بنظرم بهتر بود فردای اون روز ادامه داستان بیان بشه و به این کوتاهی پایان داده نشه اما این نکته از شیرین بودن ماجرا و کتاب کم نمیکرد
محمد فروهر
۱۴۰۲/۱/۱۰
این داستان رو دوره دبیرستان خونده بودیم که البته خلاصه سازی و تا حدودی سانسور شده است.
دوباره خواندنش جالب بود چون ارزش نوستالوزیک داشت.
اما، یه نقد هم دارم بهش برخلاف فردوسی که برای زنده نگاه داشتن زبان پارسی کوشید، این داستان پر بود از واژگان عربی که میشد کمتر باشه.
یکی از رسالتهای اهل قلم
پاسداشت و نگهداشت زبان هست که جمالزاده عزیز با همه چیره دستی در داستان نویسی از این خصلت به دور بوده. البته اگر در مقیاس زمان بهش نگاه کنیم، شاید چندان هم خرده بهش وارد نباشه چرا که این ادبیات در زمان ایشان رواج داشته.
Pooneh Aroha
۱۳۹۶/۲/۲۸
این داستان فوقالعادس! هنوزم که هنوزه از دوران دبیرستان عاشقشم
Roghaye Taghavibayat
۱۴۰۱/۴/۱۲
معمولا در کتاب‌های درسی کمتر داستانی در طول زمان به دل آدم مینشینه که بعد از سال‌ها باز هم دوست داشته باشه با اشتیاق بخونه و داستان کباب غاز یکی از دلنشین‌ترین و شیرین‌ترین داستانی هست و من بعد سال‌ها هنوز دوستش دارم و میخونم روایت داستان خیلی خودمانی و جذاب هست و لبخند رو به لب هاتون هدیه میده و و از خوندنش لذت می‌برید، داستان روایت یک مهمانی امدن یک مهمان سر زده است و حوادث و اتفاقات جالب رخ میدهد حتما پیشنهاد میکنم بخونید
70 91
۱۳۹۶/۱۰/۳۰
به نظر می‌رسد که تایپیست گرامی با «الف تنوین» مشکلی دارند که از دم به جای هرچه الف تنوین بوده، «ن» قرار داده اند!! بسیار چشم آزار بود. اینکه نسخه کتاب به صورت الکترونیکی است و چاپی نیست، دلیل نمی‌شود که اشکال ناهنجار نوشتن کلمات؛ که در سال‌های اخیر در گفتگوهای متنی ابزارهای پیام رسان و... باب شده است، را به متن کتاب وارد کنیم! چه کاری است خوب؟! درست بنویسیم...
الهه علیزاده
۱۳۹۶/۵/۲۳
بسیار عالی با نثر اصیل و روان. خیلی لذت بردم. من به یاد فارسی دوم دبیرستان خواستم یه مروری بکنم که دیدم ماشاء... چقد ممیزی داشته;-) فقط اینکه یه سری غلط املایی داشت که آزار دهنده است. از کتابراه خواهش میکنم اصلاحش کنه. با سپاس
حسین دیلم
۱۴۰۲/۱/۲
کباب غاز بی شک یکی از شاهکارهای مرحوم جمال زاده ست که شما را تا انتهای داستان می‌کشاند و تقریبن تا سکانس اخر داستان شما مطلب را با هیجان دنبال خواهید کرد فقط برای من هنوز هم این سوال پا برجاست که شخصیتی همچون مصطفی که از تعاریف نویسنده مشخص است شخصیتی بارز و برجسته‌ای نیست چگونه آن مجلس را تا همان جا هم به دست گرفته است؟
فاطمه کمالی
۱۳۹۵/۸/۲۰
این داستان کباب غاز جزو یکی از درس‌های کتاب ادبیات دوم دبیرستان ما بود، اونجا خیلی کوتاه تر بود وهمینطور توی یه سری مسائل میشه گفت سانسورش کردن، داستانش خیلی خوب بود و جمال زاده خیلی خوب با کلمات بازی کرده تا خواننده رو ترغیب کنه به دنبال کردن داستانش، الکی لقب پدر داستان نویسی ایران رو نگرفته که: )
نجمه
۱۴۰۱/۱۱/۲۶
نسخه چاپی این کتاب رو خوندم واقعاً طنز دلنشین و جذابی داره ولی دو نکته حرص درآر بود! اینکه اونا پول دو دست غذا و غاز بریون با روغن کرمانشاهی و آلوی برزجان داشتند ولی پول یک دست ظرف رو نداشتند!
نکته دوم اینکه شخصیت اصلی با اینکه میدونستم چقدر طرف گاگول و پخمه است ولی بازم بهش اعتماد می‌کنه و کارش رو میسپاره دستش
مجید بقایی
۱۳۹۴/۹/۳۰
بنام حضرت دوستمرحوم جمالزاده برایم بسیارخاطره انگیزه، است دست نوشته‌های ایشان اللخصوص حکومت مطلقه ارباب غاز ایشان، خداتمام فرهیختگان ملک کهن ایران زمین را قرین رحمت نعمت کند. شب یلدا برای تمام هنرمندان فرهیختگان مخترعان فاتحه‌ای کارکنیم. زحمتکشان این سرزمین آریایی برگردنمان حق دارند''
مشاهده همه نظرات 559

راهنمای مطالعه کتاب کباب غاز

برای دریافت کتاب کباب غاز و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.