ورود
ورود / ثبت نام
جستجو
دستهها
صفحه اصلی
ناشران
پدیدآورندگان
کتابهای رایگان
کتاب صوتی 🎧
خلاصه کتاب متنی
خلاصه کتاب صوتی
ادبیات
داستان و رمان
روانشناسی
اقتصاد و مدیریت
تاریخ
کودک
نوجوان
کامپیوتر
حقوق
علوم
عمومی
هنری
دین و آیین
انقلاب و دفاع مقدس
فنی حرفهای
آموزش زبان
کمیک
سلامتی و بهداشت
فنی و مهندسی
مجله
درسی و کمک آموزشی
خانه
›
علوم
›
کشاورزی و دامپروری
›
صنایع غذایی
›
کتاب راهنمای پروتئین های مواد غذایی (جلد دوم)
›
کتابهای مرتبط
کتابهای مرتبط با کتاب راهنمای پروتئین های مواد غذایی (جلد دوم)
کتاب راهنمای پروتئین های مواد غذایی (جلد اول)
فیلیپس گلین او
کتاب فرهنگ تغذیه و رژیم درمانی 7: اسیدهای چرب، آنتی اکسیدانها، پروبیوتیکها، پروتئین، چربیها، فیبر، کلسترول
گروه نویسندگان
کتاب اصول ورزش و تغذیه ورزشی
ماریا دانفورد
کتاب GBS تغذیه
سید محمد پیری
کتاب آشپزی گیاهی با پروتئین بالا
دل گاندری
کتاب تکنولوژی تولید بستنی
هاجر بابایی تنکابنی
کتاب قیمت گذاری محصولات کشاورزی
...
کتاب بازار برنج
کوهسار خالدی
کتاب مقدمهای بر مدیریت در کشاورزی
جورج سپریچ
کتاب بازار چای
رویا محمدزاده
کتاب نظامهای بهرهبرداری و مدیریت واحدهای تولید کشاورزی راهبردی برای توسعه پایدار
سید مهدی میردامادی
کتاب بازی ژنها
جرمی گروبر
کتاب بازار گوشت مرغ
کوهسار خالدی
کتاب ارائه متدولوژی تعیین کالاهای خاص کشاورزی
میترا رحمانی
کتاب قارچهای بومی منطقه سیاهکل - دیلمان
حمیده طهماسبی
کتاب آموزش اصول پرورش قارچ دنبلان زیرزمینی
عباس فتحی
کتاب مدیریت زنجیره تامین مواد غذایی
ژائو هویی وو
کتاب قارچ خوراکی سودمند و سودآور
شهره جهانشاهی
کتاب نمونه سوالات جامع استخدامی متمرکز دستگاههای اجرایی کشور: صنایع غذایی
ژیلا لاویان
کتاب قهوهی ایرانی
نیک بخش حبیبی
کتاب شیمی کربوهیدرات های مواد غذایی
رونالد ورولستد
کتاب خطوط تولید آرد
فرشته احراری
کتاب تولید غذای حلال
محمدمنیر چودری
کتاب آموزش کشت قارچ
الیاس خضری
کتاب کاربرد شبکههای عصبی مصنوعی و پردازش تصویر در خشک کردن مواد غذایی
محسن وظیفه دوست
کتاب غذا در بحران
فرخنده فیروزی
کتاب کار در آزمایشگاه مواد غذایی و بهداشتی: آشنایی با اصول ایمنی، بخش ها و تجهیزات
مریم اسلامی
کتاب مجموعه قوانین مرتبط با مواد غذائی، آرایشی و بهداشتی
علی اکبر کمالی اردکانی
کتاب اقتصاد و بازار محصولات سالم و ارگانیک
رویا اشراقی سامانی
کتاب مقدمهای بر تکنولوژی شیر
محمدرضا ایرانمنش
کتاب بازار گوشت قرمز
رویا محمدزاده
کتاب درمانهای طبیعی که آنها نمیخواهند بدانید
کوین ترودو
کتاب نمونه برداری از مواد غذایی آرایشی و بهداشتی
مریم اسلامی
کتاب خط تولید کنسرو ماهی
مسعود فیروزکوهی
کتاب گندم، نان و تنور در قلمرو فرهنگ عامیانه استان اردبیل
داود کیانی
کتاب بازار تخم مرغ
کوهسار خالدی
کتاب بازار حبوبات
منوچهر خوفی
کتاب فرصتها و چالشهای صادرات محصولات حلال ایران (بازارهای هند، چین و روسیه)
بیتا نوروزی
کتاب آیین نگهداری و آسیب شناسی میوه جات و سبزی جات در سردخانه
رامین شاکری
کتاب روغن کنجد (ترکیب شیمیایی، فرآوری، ویژگیهای تغذیهای)
محمدرضا اعلائی
کتاب نقش مدیریت در رفتارهای ایمن
زهره غلامی
کتاب خواص درمانی، خوراکی و آرایشی شیر الاغ
سیلویا وینچنزتی