ورود
ورود / ثبت نام
جستجو
دستهها
صفحه اصلی
ناشران
پدیدآورندگان
کتابهای رایگان
کتاب صوتی 🎧
خلاصه کتاب متنی
خلاصه کتاب صوتی
ادبیات
داستان و رمان
روانشناسی
اقتصاد و مدیریت
تاریخ
کودک
نوجوان
کامپیوتر
حقوق
علوم
عمومی
هنری
دین و آیین
انقلاب و دفاع مقدس
فنی حرفهای
آموزش زبان
کمیک
سلامتی و بهداشت
فنی و مهندسی
مجله
درسی و کمک آموزشی
خانه
›
علوم
›
کشاورزی و دامپروری
›
صنایع غذایی
›
کتاب راهنمای پروتئین های مواد غذایی (جلد دوم)
›
کتابهای مرتبط
کتابهای مرتبط با کتاب راهنمای پروتئین های مواد غذایی (جلد دوم)
کتاب راهنمای پروتئین های مواد غذایی (جلد اول)
فیلیپس گلین او
کتاب فرهنگ تغذیه و رژیم درمانی 7: اسیدهای چرب، آنتی اکسیدانها، پروبیوتیکها، پروتئین، چربیها، فیبر، کلسترول
گروه نویسندگان
کتاب اصول ورزش و تغذیه ورزشی
ماریا دانفورد
۵۰٪
کتاب GBS تغذیه
سید محمد پیری
کتاب آشپزی گیاهی با پروتئین بالا
دل گاندری
کتاب فرصتها و چالشهای صادرات محصولات حلال ایران (بازارهای هند، چین و روسیه)
بیتا نوروزی
کتاب تکنولوژی تولید بستنی
هاجر بابایی تنکابنی
کتاب غذا در بحران
فرخنده فیروزی
کتاب بازار سیب زمینی
مستانه جمشیدی
کتاب بازار تخم مرغ
کوهسار خالدی
کتاب نمونه برداری از مواد غذایی آرایشی و بهداشتی
مریم اسلامی
کتاب آموزش کشت قارچ
الیاس خضری
کتاب خواص درمانی، خوراکی و آرایشی شیر الاغ
سیلویا وینچنزتی
کتاب قارچهای بومی منطقه سیاهکل - دیلمان
حمیده طهماسبی
کتاب بازار گوشت مرغ
کوهسار خالدی
کتاب نارگیل
پالاکاسریل کوماران تامپن
کتاب شیمی کربوهیدرات های مواد غذایی
رونالد ورولستد
۵۰٪
کتاب نمونه سوالات جامع استخدامی متمرکز دستگاههای اجرایی کشور: صنایع غذایی
ژیلا لاویان
کتاب قارچ خوراکی سودمند و سودآور
شهره جهانشاهی
کتاب تولید غذای حلال
محمدمنیر چودری
کتاب درمانهای طبیعی که آنها نمیخواهند شما بدانید
کوین ترودو
کتاب اقتصاد و بازار محصولات سالم و ارگانیک
رویا اشراقی سامانی
کتاب نقشه راه تحول زنجیره تامین صنعت قند و شکر ایران
مجتبی سلیمانی سه دهی
۵۰٪
کتاب مقدمهای بر تکنولوژی شیر
محمدرضا ایرانمنش
کتاب نظامهای بهرهبرداری و مدیریت واحدهای تولید کشاورزی راهبردی برای توسعه پایدار
سید مهدی میردامادی
کتاب قیمت گذاری محصولات کشاورزی
...
کتاب بازار چای
رویا محمدزاده
کتاب کاربرد شبکههای عصبی مصنوعی و پردازش تصویر در خشک کردن مواد غذایی
محسن وظیفه دوست
کتاب مجموعه قوانین مرتبط با مواد غذائی، آرایشی و بهداشتی
علی اکبر کمالی اردکانی
کتاب بازار پیاز
جعفر مهدی زاده
کتاب کار در آزمایشگاه مواد غذایی و بهداشتی: آشنایی با اصول ایمنی، بخش ها و تجهیزات
مریم اسلامی
کتاب درمانهای طبیعی که آنها نمیخواهند بدانید
کوین ترودو
کتاب نقش مدیریت در رفتارهای ایمن
زهره غلامی
کتاب بازار گوشت قرمز
رویا محمدزاده
کتاب بازار برنج
کوهسار خالدی
کتاب آموزش اصول پرورش قارچ دنبلان زیرزمینی
عباس فتحی
کتاب خطوط تولید آرد
فرشته احراری
کتاب آیین نگهداری و آسیب شناسی میوه جات و سبزی جات در سردخانه
رامین شاکری
کتاب گندم، نان و تنور در قلمرو فرهنگ عامیانه استان اردبیل
داود کیانی
کتاب بازار شکر
الهام پیروز
کتاب تلویزیون، کشاورزی و امنیت غذایی
سید تقی کمالی
کتاب بازی ژنها
جرمی گروبر