معرفی و دانلود کتاب آموزش نویسندگی علمی
برای دانلود قانونی کتاب آموزش نویسندگی علمی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب آموزش نویسندگی علمی
کتاب آموزش نویسندگی علمی اثر محمدرضا رضایی، به شما کمک میکند تا بتوانید با یادگیری مهارت نوشتن دانستههای خود را به محتوایی ارزشمند تبدیل کنید و آنها را با دیگران به اشتراک بگذارید.
آیا ذوق نوشتن دارید و میخواهید به این روش از دانستههای خود برای دیگران بنویسید؟
آیا دانشآموز یا دانشجویی علاقهمند به حرفه روزنامهنگاری هستید و دوست دارید در نشریات و مطبوعات مختلف قلم بزنید؟
آیا وبسایت یا کسب و کاری اینترنتی دارید، اما به خوبی نمیتوانید برای وبسایت خود محتوای با کیفیت تولید کنید؟
آیا فردی متخصص و باتجربهای هستید و علاقهمند هستید تا دانستهها و تجربیات خود را در قالب کتاب یا مقالات مطبوعاتی و عمومی منتشر کنید؟
اگر حتی به یکی از پرسشهای بالا پاسخ مثبت دادهاید، کتابی که در دست دارید، میتواند شروعی برای ورود شما به دنیای شگفتانگیز نویسندگی علمی باشد. خواندن کتاب آموزش نویسندگی علمی به شما کمک میکند تا بتوانید با یادگیری مهارت نوشتن دانستههای خود را به محتوایی ارزشمند تبدیل کنید و آنها را با دیگران به اشتراک بگذارید.
نویسندگی علمی پایه و اساس تولید هر نوع محتواست؛ از محتواهای متنی مانند مقاله و کتاب گرفته تا محتواهای چندرسانهای مانند ویدئو یا صوت. شما با یادگیری اصول گفته شده در این کتاب میتوانید دانستههایتان را مکتوب و آن را در قالبهای مختلف محتوایی منتشر کنید.
کتاب آموزش نویسندگی علمی حاصل آموختهها و تجربیات 10 سالۀ محمدرضا رضایی در حوزه روزنامهنگاری علمی است.
این کتاب شامل چهار فصل کلی است. با خواندن فصل اول شما با مفهوم نویسندگی علمی و نگارش ارتباطی و تفاوت آنها با نویسندگی ادبی آشنا میشوید. اما نوشتن برای بسیاری از افراد به همین راحتی نیست و قفلهای ذهنی و مهارتی مختلفی دارند. به همین دلیل در بخشهای اولیه کتاب تمرینها و نکاتی را آموزش دادهام که بتوانید با بکارگیری آنها، بسیار راحتتر از گذشته بنویسید.
در فصل دوم به پیشقدمهای نوشتن درباره هر موضوعی پرداخته شده است. اینکه چگونه سوژهیابی کنیم و مخاطبشناسی در نویسندگی علمی چگونه انجام میشود. دانستن این نکات به هر نویسندهای کمک میکند تا مطالبش بهتر و تاثیرگذارتر باشد.
فصل سوم کتاب نویسندگی علمی به چگونگی نگارش مطلب اختصاص دارد. در این فصل شما میآموزید که چگونه مطالب خود را پیش از نوشتن ساختاربندی کنید و دقیقاً از کجا و چگونه نوشتن درباره موضوعی را آغاز کنید. در ادامه این فصل هم یاد میگیرید که وقتی نگارش مطلبی را تمام کردید، چگونه برای آن مقدمه خوب و تاثیرگذاری بنویسید و عنوان جذابی را انتخاب کنید.
فصل چهارم و پایانی کتاب هم درباره بحث مهم سادهنویسی و خلاقیت در نویسندگی علمی است. چرا که شما به عنوان نویسنده، روزنامهنگار یا کارشناس تولید محتوا باید بتوانید مفاهیم پیچیده علمی و فنی را به سادهترین و خلاقانهترین شکل ممکن به مخاطب انتقال دهید.
فهرست مطالب کتاب
مقدمه
مقدمه مولف
فصل اول: دانستنیهایی برای نوشتن
بخش اول: انواع نوشتن برای تولید محتوا
بخش دوم: موانع نوشتن
بخش سوم: قلم خود را گرم کنید!
بخش چهارم: مهارتهای جادویی برای نوشتن
بخش پنجم: کمالگرایی؛ دردی درمانپذیر در نوشتن
فصل دوم: پیشقدمهای نوشتن
بخش اول: سوژهیابی و انتخاب موضوع برای نوشتن
بخش دوم: ماهیت نوشتههای خود را تعیین کنید
بخش سوم: مخاطبشناسی
فصل سوم: نوشتن را آغاز کنید
بخش اول: ساختاربندی مطلب
بخش دوم: چگونه برای مطالبم لید بنویسم؟
بخش سوم: چگونه برای کتابم مقدمه بنویسم؟
بخش چهارم: چگونه برای مطالبم عنوان مناسبی انتخاب کنم؟
فصل چهارم: خلاقیت و سادهنویسی در نوشتن
بخش اول: چگونه مطالب علمی را سادهنویسی کنیم؟
بخش دوم: چگونه میتوان مطالب خلاقانه نوشت؟
پیوست
مطالعه بیشتر
سپاسگزاری
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب آموزش نویسندگی علمی |
نویسنده | محمدرضا رضایی |
ناشر چاپی | انتشارات طلایی |
سال انتشار | ۱۳۹۵ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | ۱۴۴ |
زبان | فارسی |
شابک | 978-600-6229-89-8 |
موضوع کتاب | نگارش |
۱: کلاَ ساختار مقاله نوشتن برای وب چگونه است بر فرض هر مقاله وب حداقل باید چند کلمه باشد تا به عنوان مقاله در موتورهای جستجو شناخته شود. وساختار سئو هم برای نوشتههای وب چگونه است؟
۲: یک بخشی هم برای حق کپی رایت و قوانین آن در ایران نوشته شود چونکه اصلاَ مطلب کاملی درباره رعایت حق کپی رایت برای محتواهای تولید شده در ایران در وب سایتها و یا شبکههای اجتماعی وجود ندارد که بشود به آن استناد کرد.
برفرض اگر مطلبی را ازسایتی داریم ترجمه میکنیم و میخواهیم در جایی استفاده کنیم چگونه حق مولف را رعایت کنیم که حق نویسنده اصلی ضایع نشود و اینکه اگر هم خودمان محتوایی نوشته باشیم و کسی آنرا بدون اجازه کپی کرده و استفاده کرده باشد چگونه با متخلف برخورد کنیم؟و اینکه چگونه میتوانیم از او شکایت کرده واعاده حق کنیم و....
یا اینکه یک صفحه کتابی برفرض در آمازون برای نمایش گذاشته شده است چگونه تشخیص دهیم که دارای حق کپی رایت است و میتوانیم استفاده کنیم یا نه؟
یا حتی فیلم و عکس ویا هررسانه دیگری که میخواهیم استفاده کنیم چگونه حق مولف را از بین نبریم؟
به نظر من اگر دراین باره یک مقاله به طور کامل نوشته شود ویا به کتاب اضافه شود خیلی خوب خواهد شد.
با سپاس