ورود
ورود / ثبت نام
جستجو
دستهها
صفحه اصلی
ناشران
پدیدآورندگان
کتابهای رایگان
کتاب صوتی 🎧
خلاصه کتاب متنی
خلاصه کتاب صوتی
ادبیات
داستان و رمان
روانشناسی
اقتصاد و مدیریت
تاریخ
کودک
نوجوان
کامپیوتر
حقوق
علوم
عمومی
هنری
دین و آیین
انقلاب و دفاع مقدس
فنی حرفهای
آموزش زبان
کمیک
سلامتی و بهداشت
فنی و مهندسی
مجله
درسی و کمک آموزشی
خانه
›
علوم
›
کشاورزی و دامپروری
›
صنایع غذایی
›
کتاب راهنمای پروتئین های مواد غذایی (جلد دوم)
›
کتابهای مرتبط
کتابهای مرتبط با کتاب راهنمای پروتئین های مواد غذایی (جلد دوم)
کتاب راهنمای پروتئین های مواد غذایی (جلد اول)
فیلیپس گلین او
کتاب فرهنگ تغذیه و رژیم درمانی 7: اسیدهای چرب، آنتی اکسیدانها، پروبیوتیکها، پروتئین، چربیها، فیبر، کلسترول
گروه نویسندگان
کتاب اصول ورزش و تغذیه ورزشی
ماریا دانفورد
کتاب GBS تغذیه
سید محمد پیری
کتاب آشپزی گیاهی با پروتئین بالا
دل گاندری
کتاب اقتصاد و بازار محصولات سالم و ارگانیک
رویا اشراقی سامانی
کتاب نظامهای بهرهبرداری و مدیریت واحدهای تولید کشاورزی راهبردی برای توسعه پایدار
سید مهدی میردامادی
کتاب تکنولوژی تولید بستنی
هاجر بابایی تنکابنی
کتاب ارائه متدولوژی تعیین کالاهای خاص کشاورزی
میترا رحمانی
کتاب بازی ژنها
جرمی گروبر
کتاب تولید غذای حلال
محمدمنیر چودری
کتاب بازار سیب زمینی
مستانه جمشیدی
کتاب خطوط تولید آرد
فرشته احراری
کتاب بازار حبوبات
منوچهر خوفی
کتاب قارچهای بومی منطقه سیاهکل - دیلمان
حمیده طهماسبی
کتاب کار در آزمایشگاه مواد غذایی و بهداشتی: آشنایی با اصول ایمنی، بخش ها و تجهیزات
مریم اسلامی
کتاب قیمت گذاری محصولات کشاورزی
...
کتاب بازار گوشت قرمز
رویا محمدزاده
کتاب آموزش کشت قارچ
الیاس خضری
کتاب درمانهای طبیعی که آنها نمیخواهند بدانید
کوین ترودو
کتاب نقش مدیریت در رفتارهای ایمن
زهره غلامی
کتاب قهوهی ایرانی
نیک بخش حبیبی
کتاب آموزش اصول پرورش قارچ دنبلان زیرزمینی
عباس فتحی
کتاب بازار گوشت مرغ
کوهسار خالدی
کتاب گندم، نان و تنور در قلمرو فرهنگ عامیانه استان اردبیل
داود کیانی
کتاب نقشه راه تحول زنجیره تامین صنعت قند و شکر ایران
مجتبی سلیمانی سه دهی
کتاب نمونه برداری از مواد غذایی آرایشی و بهداشتی
مریم اسلامی
کتاب بازار برنج
کوهسار خالدی
کتاب بازار خرما
سید وحید احمدی
کتاب خط تولید کنسرو ماهی
مسعود فیروزکوهی
کتاب بازار پیاز
جعفر مهدی زاده
کتاب شیمی کربوهیدرات های مواد غذایی
رونالد ورولستد
کتاب بازار شکر
الهام پیروز
کتاب بازار سیب درختی
داود چراغی
کتاب روغن کنجد (ترکیب شیمیایی، فرآوری، ویژگیهای تغذیهای)
محمدرضا اعلائی
کتاب بازار چای
رویا محمدزاده
کتاب آیین نگهداری و آسیب شناسی میوه جات و سبزی جات در سردخانه
رامین شاکری
کتاب مجموعه قوانین مرتبط با مواد غذائی، آرایشی و بهداشتی
علی اکبر کمالی اردکانی
۵۰٪
کتاب درمانهای طبیعی که آنها نمیخواهند شما بدانید
کوین ترودو
کتاب غذا در بحران
فرخنده فیروزی
کتاب بازار تخم مرغ
کوهسار خالدی
کتاب فرصتها و چالشهای صادرات محصولات حلال ایران (بازارهای هند، چین و روسیه)
بیتا نوروزی