نقد، بررسی و نظرات کتاب پوست در بازی - نسیم نیکولاس طالب

مرتب‌سازی: پیش‌فرض
Futurist Esmaiel Rahimi
۱۳۹۸/۱۲/۲۵
نسیم نیکلاس طالب در زمانی شروع به دگرگون کردن تفکر مدرن کرده که؛ دوران فیلسوفان و اندیشه پردازان بزرگ به سر رسیده. نه خبری از هایدگر و پوپر است و نه خبری از تافلر و تالکینز. نه می‌توان آینده پردازانی همچون آیزاک آسیموف را پیدا کرد و نه بزرگانی همچون ماشرال برمن و لوییز ممفورد در شهرگرایی. نسم نیکلاس طالب به تنهایی یک تاریخ بزرگ از اندیشه است که برای شناختش نمی‌توان به خواندن ۲۰ کتاب سنگین اکتفا کرد. ابتدا باید تاریخ فلسفه و اندیشه را خوب وارسی کرد و سپس تاریخ تمدن را جست و جو کرد و سرانجام به گستره ملموس؛ مادی؛ سطحی؛ شتابان؛ فناورانه و مالی امروز همچون جوردانو برونو نگاه کرد تا عظمت کارهای طالب را فهمید. هنوز زود است که جهان بی‌پروا و کم عمیق کنونی خودش را با الگوهای نسیم نیکلاس طالب هماهنگ کند. بحران‌های کشنده دیگری هم نیاز است تا قانع شود برخی مسیر‌ها را هزاران سال است به اشتباه پیموده است...
مسعود فراستی
۱۳۹۸/۹/۹
پوست در بازی کتاب واقعا معرکه‌ای است و به عقیده من، خوندن این کتاب برای جوامعی که گرفتار بوروکراتها و مدیران نالایق هستن ضروریه. من شخصا کتاب زبان اصلی رو چندین بار خوندم، یادداشت برداری کردم و بارها با اون خندیدم، برای دوستان نقل کردم یا به فکر فرورفتم. خیلی خوشحال شدم که عزیزانی زحمت کشیدن و کتاب رو به فارسی برگردوندن. اگر بخوام منصف باشم باید بگم که ترجمه کتاب قابل قبوله، ولی آشکارا فاقد روح هست. مترجمان عزیز فقط دنبال این بودن که عبارت به عبارت، متن رو به فارسی برگردونن و توجهی به ظرافتهای زبانی نسیم نیکولاس طالب نداشتن. نثر طالب سرشار از ایجاز و جملات مطنطن و فاخر هست و علاوه بر اینها، از ملاحت و طنز دلنشینی برخورداره. مترجمان به هیچ عنوان نتونستن این نمک و ملاحت رو منتقل کنن. ترجمه بشدت شبیه ترجمه‌های آکادمیک خشک و بی‌روح هست. در مجموع، خوندن این کتاب برای کسانی که (بطورکلی) دنبال این هستن که بدونن «پوست در بازی» از چه چیزی حرف میزنه مفیده، مع الاسف خوندن این ترجمه برای علاقمندان طالب که با زبان انگلیسی آشنایی دارن تجربه خوشایندی نیست.
S Farshad
۱۳۹۸/۵/۱۴
از نظر من در جایگاه خواننده کتاب و نه نقاد، متاسفانه، نسیم طالب در این تالیف به طرز چشمگیری افول نشان داده.
در قیاس با قوی سیاه، این کتاب دقیقاً برعکس ادعای مولف که گفته کتابی مناسب برای همه عمر و همه کاری است، عمدتاً حاوی هجویات بسیار تنده که به ناسزاگویی و تخریب دیگران شباهت بیشتری داره تا هجو.
گرچه نمی‌توان نبوغ، قلم شیوا و قدرت تحلیل و پیوند دادن مطالب، ذکاوت و استقلال رای طالب را انکار کرد اما این کتاب تصورات من درباره این نویسنده را تا حد زیادی به شکل منفی دگرگون کرد.
فرشاد بهرام پوری
۱۴۰۱/۵/۲۸
کتاب بسیار خوبی بود البته ترجمه پادشکنده و این کتاب از نشر نوین افتضاح بود. این کتاب از سری کتاب‌های اینسترتو نسیم طالب هستش پیشنهاد می‌کنم از فریفته تصادف شروع کنید تا با تفکرات نسیم طالب آشنا هم بشوید
mehrdad rahmani
۱۳۹۹/۱/۱۵
تعریف این کتاب رو در سایتهای مختلف دیده بودم و زمانی که فهمیدم ترجمه شده، نسخه کاغذیش رو از کتابفروشی خریدم... اما متاسفانه ترجمه به قدری نازیباست که به سختی تونستم سی صفحه از اون رو بخونم و گذاشتمش کنار.
سهام پزشکپور
۱۴۰۲/۱۲/۱
واقعا کلمات برای توصیفش کم میارن. فقط شاید خواننده با پیشینه مطالعاتی کم لذت کافی رو ازش نبره. جلد چهارم و ادمه مجموعه اینسرتو. خوندن حداقل یکی از دیگه از کتاب‌های طالب قبلش خییییلی بهتر جواب میده.
میثم شهیدی
۱۴۰۱/۳/۱۴
به نظرم موضوع خیلی مبهم بیان شده بود و من زیاد سر در نیوردم (البته نسیم طالب رو یه متفکر برجسته میدونم و خوندن کتاب قوی سیاهش رو به همه توصیه میکنم)
Hamid Moradi
۱۴۰۰/۹/۱۸
خیلی استعاره و ارجاع به مسایل مختلف تاریخی، علمی، اجتماعی داره که خوندنشو سخت می‌کنه. در هر صورت سعی کنید مفهوم کتاب رو درک کنید و در کار و زندگی به کار ببرید.
نادیا امیری
۱۴۰۰/۱۲/۳
دید متفاوتی که جلوی شما قرار می‌ده باعث می‌شه به خیلی از باورهای ذهنیتون شک کنین یا حتی برای بار اول به خیلیاشون فک کنین
s lady
۱۳۹۹/۱/۱
کتاب‌های این نویسنده رو به زبان انگلیسی هم موجود کنید لطفا مثل fooled by randomness
کاملیا .ب
۱۳۹۸/۴/۹
کتابی که استادم پیشنهاد داده بخونم
ماهان مرادی
۱۴۰۱/۲/۲۹
کتاب جالبی هستش پیشنهاد میکنم مطالعه فرمایید
A Afshar
۱۳۹۸/۴/۷
تعریف این‌کتاب رو خیلی شنیدم و خیلی مشتاقم بخونم
Mohamadreza tarazandeh
۱۴۰۱/۴/۱۸
کتابه بسیار سنگینی هست