معرفی و دانلود کتاب عادت‌های اتمی

عکس جلد کتاب عادت‌های اتمی
قیمت:
۵۰۰۰۰ ۲۵,۰۰۰ تومان ۵۰%
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب عادت‌های اتمی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب عادت‌های اتمی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب عادت‌های اتمی

اولین و بزرگ‌ترین دشمن هر شخص، عادت‌های مضر خود اوست و کتاب عادت‌های اتمی کوشش دارد تا اشخاص را از شر این رفتارهای تکرارشونده و اشتباه آزاد کند. عادت‌های بد می‌توانند تمام زندگی یک شخص را تحت‌تأثیر قرار دهند و حتی بااستعداد‌ترین و باهوش‌ترین انسان‌ها را نیز از مسیر موفقیت دور کنند. جیمز کلیر در این اثر پرفروش خود به شما یاد می‌دهد که با بهره‌گیری از چند روش عملی و کاربردی، عادت‌های بد را از خود دور کنید.

درباره‌ی کتاب عادت‌های اتمی

احتمالاً شنیده‌اید که می‌گویند بزرگ‌ترین تحولی که می‌تواند در یک شخص رخ دهد، این است که رفتارها و عادت‌های همیشگی خود را تغییر دهد. اساساً معنای واقعی و اساس زندگی ما، در مجموعه عادت‌هایی که داریم و به‌صورت روزانه تکرارشان می‌کنیم، نهفته است. در واقع، این عادت‌های ما هستند که تعیین می‌کنند در موقعیت‌های مختلف چه واکنش‌های فیزیکی و روانی‌ای از خود نشان دهیم. هرچقدر عادت‌های منفی در یک شخص بیشتر نفوذ پیدا کرده و رشد کنند، آن فرد از موفقیت و دست‌یابی به زندگی دل‌خواهش دورتر می‌شود. باید گفت که وقتی دیگران می‌خواهند در مورد ما فکر کنند، اولین تصویری که به ذهنشان می‌رسد، عادت‌های رفتاری و زیستی‌مان است؛ این واقعیت که یک شخص در طول روز با کدام عادت‌ها زمان خود را سپری کرده و زندگی خود را شکل می‌دهد.

بگذارید از اصل مطلب شروع کنیم: عادت یعنی چه؟ به زبان ساده، به مجموعه رفتارها، کنش‌ها، احساسات و حالاتی که یک شخص در موقعیت‌های مختلف از خود نشان می‌دهد و آن‌ها را در طول زمان تکرار می‌کند، عادت گفته می‌شود. عادت‌ها می‌توانند مخرب یا مفید باشند. مخرب و مفید بودن عادت‌ها به این واقعیت بازمی‌گردد که چگونه و در چه ابعادی بر ما و محیط زندگی‌مان تأثیر می‌گذارند. گفتنی‌ست که در نگاهی کلی، حتی ممکن است که یک عادت سالم تلقی شود، اما آن‌قدر در انجام آن افراط شود که دیگر از حالت عادی دور شده و ضررهای جبران‌ناپذیری وارد کند. در چنین مواردی، همه چیز به خود شخص و شیوه‌ی بهره‌گیری او از رفتارها و واکنش‌ها باز می‌گردد. اما در این میان برخی از عادات هم هستند که به‌طور کلی توصیه می‌شود از آن‌ها اجتناب کنیم.

کتاب عادت‌های اتمی (Atomic Habits) نوشته‌ی سخنران سرشناس آمریکایی در مسائل انگیزشی، جیمز کلیر (James Clear)، بهترین اثری است که می‌توانید در این زمینه مطالعه کنید. این کتاب پرفروش، محبوب و تحسین‌شده، کوشش دارد در مجموعه‌ی مطالبی که به شما ارائه می‌دهد، نگاهی جامع و ریزبینانه به عادت‌هایی که با آن‌ها زندگی می‌کنید داشته باشد. در این کتاب، پیش از آنکه جیمز کلیر به‌سراغ راه‌حل‌های پیشنهادی خود برای مخاطبان برود، ابتدا به بررسی اصل مسئله می‌پردازد؛ یعنی این واقعیت مهم که اساساً چگونه عادت‌ها طی فرایندهای شیمیایی در ذهن و بدن ما رخنه می‌کنند و به چه شکل می‌توان آن‌ها را به‌طرزی دقیق و کاربردی بازشناخت. البته خود نویسنده نیز اشاره می‌کند که مسئله، بازشناسی مشکلات رفتارها نیست، بلکه دشواری اصلی در مکانیزم‌ها و استراتژی‌های متنوع برای رهایی از عادت‌های مضر نهفته است.

به‌عنوان مثال، مشخص است که بعضی از عادت‌های رفتاری، مضر یا ناکارآمد هستند و شما در دوران مدرسه، از طریق خانواده، گوشزد کردن دوستان یا کسانی که با آن‌ها زندگی می‌کنید، از این عادت‌ها باخبر می‌شوید. حتی اگر تنها نیز زندگی کنید یا در مدرسه نیز این مسئله را فرا نگرفته باشید، کافی‌ست با به‌کارگیری دانش عمومی و منطق، دریابید که مثلاً کم‌خوابی، موجب خستگی می‌شود یا پرخوری، به اضافه وزن و بیماری منجر خواهد شد. تمام این‌ها مواردی هستند که هر شخصی به‌مرور زمان و حتی بدون آموزش نیز می‌تواند به آن‌ها مسلط شود. اما مسئله‌ی دشوار این‌جاست که چطور می‌توانیم عادتی را که سال‌هاست با آن زندگی می‌کنیم، از میان ببریم. یا سؤال مهم‌تر این است که چگونه برای عقب نماندن از دیگران، توانایی رهایی از عادت بد در یک زمان کوتاه را کسب کنیم.

در کتاب عادت‌های اتمی، جیمز کلیر برای ارائه‌ی اطلاعات عجله نمی‌کند؛ بلکه با صبر و حوصله و مطرح کردن جزئیات مربوط، مخاطبان را با مواردی مانند بازشناسی علمی، تسلط به خود، ارزیابی مشکلات، یافتن انگیزه و در نهایت پرداختن به قوانین و استراتژی‌های روانی و عملی آشنا می‌کند. پس از آنکه موارد ابتدایی، مانند بازگویی مشکل و دشواری مواجهه با آن شرح داده شد، جیمز کلیر به مسئله‌ی مهمِ انگیزه می‌پردازد. از نظر او، شخص باید به این ارزیابی برسد که فلان عادت رفتاری مضر، وی را از چه دستاوردهایی دور کرده است و برای آنکه بتواند بار دیگر از پله‌های موفقیت را بالا برود، باید چه تدابیری بیندیشد. به‌عنوان مثال، کسی که به کم‌خوابی یا اضافه‌وزن مبتلاست، باید به این درک برسد که اگر مشکل خود را برطرف نکند، با خطراتی جدی مواجه خواهد شد.

اما اصلاً چرا باید تغییر کنیم؟ چه چیزی باعث می‌شود که بخواهیم در درون خود، مجموعه‌ای از فرایندهای گوناگون جهت تحول را پیاده کنیم و آن موارد منفی را از بین ببریم؟ مسئله‌ی اصلی کتاب عادت‌های اتمی، بررسی یک مشکل است. در واقع، باید پیش از خواندن این کتاب بار دیگر با خود مرور کنید که می‌خواهید یک بازنده و انسانی شکست‌خورده باشید که در آخر با دست‌های خودتان سرنوشتتان را تاریک یا بی‌معنا رقم می‌زنید، یا با تلاش و خودباوری مسیری روشن و هموار ایجاد می‌کنید. مسئله‌ی اصلی در جواب دادن به همین پرسشِ به‌ظاهر ساده است. اگر یک فرد موفقیت یا پیروزی را نخواهد، هیچ کتاب و نویسنده‌ای نمی‌تواند به او کمک کند. پس قبل از آغاز به مطالعه‌ی توصیه‌ها و تمرینات جیمز کلیر، باید تکلیفتان را با خودتان روشن کنید.

اگر برای زندگی خود، مقصد و هدفی غایی را در نظر گرفته‌اید، هدفی که می‌تواند برای هر شخصی متفاوت باشد، با خواندن کتاب‌های عادت‌های اتمی درمی‌یابید که چه عواملی موفقیت شما را ناممکن ساخته‌اند. البته این مسئله زمانی مطرح است که شما از همان ابتدا بدانید که اصلاً هدفی دارید و می‌خواهید به مقصد خاصی برسید یا نه؟ جیمز کلیر در کتاب عادت‌های اتمی به شما می‌گوید که اگر هدفی دارید، اما موانعی بر سر راه رسیدن به آن‌ وجود دارد، قبل از هر چیز به عادت‌های خودتان مشکوک شوید. ممکن است عادت داشته باشید که به‌جای مواجهه با مسئله، از آن اجتناب کنید یا مثلاً احتمال دارد ازجمله کسانی باشید که هنگام نزدیک شدن به یک موقعیت پرخطر که به اعتمادبه‌نفس کافی نیاز دارد، از محدوده‌ی امن خود تکان نمی‌خورند؛ و یا شاید همیشه به آدم‌های نالایق، بیش‌ازحد توجه می‌کنید. هر کدام از این‌ها عادتی منفی هستند که می‌توانند برای شما خطرساز باشند.

مهم‌ترین مسئله در مورد عادت‌های رفتاری، تکرار آن‌هاست. اگر بخواهیم عادت‌های مثبت را جایگزین کنیم، باید بیشتر به مسئله‌ی استمرار توجه نشان دهیم. زمانی که یک مسئله در طولانی‌مدت تکرار می‌شود، آن هنگام عادت به انجام آن، در شخص نهادینه می‌شود. به‌عنوان مثال فردی را در نظر بگیرید که می‌خواهد از شر اضافه‌وزن خلاص شود. چنین شخصی ممکن است در ده روز ابتداییِ رژیم خود ثابت‌قدم بماند، اما در روز یازدهم دوباره مصرف مواد غذایی مضر را آغاز کند. در این موقعیت شخص باید از چنین بازگشت‌هایی اجتناب کند، تا به عادت برسد. جیمز کلیر در کتاب عادت‌های اتمی، کوشش دارد مجموعه راه‌کارهایی را پیشنهاد دهد که به‌واسطه‌ی آن‌ها از تمام سدها و موانعی که در مسیرمان با آن‌ها روبه‌رو می‌شویم، نجات پیدا می‌کنیم. تنها کافی‌ست که واقعاً بخواهیم و برای انجام آن اراده کنیم.

کتاب عادت‌های اتمی از یک مسئله‌ی مهم دیگر نیز می‌گوید؛ از اینکه چگونه با صرف کم‌ترین زمان و انرژی، به بیشترین بهره‌وری دست پیدا کنیم. یکی از دغدغه‌های بزرگ کسانی که می‌خواهند مسیر موفقیت را آغاز و آن را طی کنند، به این نیاز اساسی باز می‌گردد که آن‌ها باید از زمان خود بیشترین بهره‌ی ممکن را ببرند. جیمز کلیر در این کتاب به شما از قوانین و روش‌هایی می‌گوید که می‌توانید به کمک آن‌ها، به چنین هدفی دست یابید. بی‌شک، هر فردی تمایل دارد که از عمر خود بیشترین ثمره را دریافت کند و کم‌ترین زمان را هدر دهد؛ اما تنها کسانی می‌توانند به چنین دستاوردی برسند که به‌خوبی نسبت به قابلیت‌های درونی‌شان شناخت پیدا کرده باشند. ترک عادت‌های منفی و جایگزین کردنشان با رفتارهای مثبت، یکی از بهترین روش‌ها برای خودسازی است.

جیمز کلیر در کتاب عادت‌های اتمی، یک هدف مهم دیگر هم دارد. او می‌خواهد به مخاطبانش بیاموزد که چگونه تمام نیروی خود را در راستای تحقق بخشیدن به ایده‌ها به‌کار گیرند. به‌عنوان مثال، ممکن است در مورد فواید یک عمل خوانده باشید و با اطلاعاتی که کسب کرده‌اید به این نتیجه رسیده باشید که چنین فعالیتی می‌تواند زندگی‌تان را کاملاً دگرگون کند؛ اما در تبدیل آن به یک عادت رفتاری ناتوان مانده باشید. دلیلش این است که افراد هرچقدر هم که در مورد یک مسئله بدانند، تا وقتی که آن را به عادت تبدیل نکنند، نمی‌توانند آن را درونی کنند. جیمز کلیر در این کتاب به شما یاد می‌دهد که چگونه اطلاعات و باورهای ذهنی خود را به‌مرحله‌ی اجرایی برسانید. چراکه رفتارهای ما هستند که مسبب رشد و حرکتمان به سوی مسیر موفقیت می‌شوند.

کتاب عادت‌های اتمی یکی از آثار پرفروش در سطح جهانی و همچنین در ایران است. این کتاب به‌حدی مورد توجه واقع شده که تابه‌امروز، چندین مترجم و نشریه‌ی گوناگون در راستای ارائه‌ی متن آن به زبان فارسی، تلاش کرده‌اند و نکات جیمز کلیر را به دست مخاطبان فارسی‌زبان رسانده‌اند. بسیاری از نسخه‌های این اثر که با عناوین مختلفی مانند «خرده عادت‌ها»، «عادت‌های اتمی: تغییرات کوچک، نتایج بزرگ» و «عادات اتمی» نیز ترجمه شده است، بارها به تجدید چاپ رسیده‌اند. نسخه‌ی حاضر از کتاب عادت‌های اتمی، توسط طیبه احمدوند به زبان فارسی ترجمه شده و انتشارات یوشیتا آن را به دست مخاطبان رسانده است.

جوایز و افتخارات کتاب عادت‌های اتمی

  • قرار گرفتن در لیست نامزدهای سایت‌ گودریدز برای کسب جایزه‌ی بهترین کتاب غیرداستانی، در سال 2018
  • قرار گرفتن در رتبه‌ی نخست فهرست نیویورک تایمز، با فروش بیش از بیست‌میلیون نسخه
  • قرار گرفتن در لیست پرفروش‌ترین کتاب‌های آمازون
  • پرفروش‌ترین کتاب «آمریکای امروز»

نکوداشت‌های کتاب عادت‌های اتمی

  • به‌عنوان متخصصی که مدت‌هاست به بیمارانم کمک می‌کنم تا تمام عادت‌های خوب را در خود شکل دهند، کتاب عادت‌های اتمی همان منبع و الگویی‌ست که من سال‌ها در پی آن بودم. این کتابی‌ست که به بیمارانم توصیه می‌کنم علاوه‌بر انجام دادن تمرینات عملی آن، متنش را هم مطالعه کنند و برداشت‌های شخصی‌شان را از آن داشته باشند. شیوه‌ی ارائه‌ی مطالب در این اثر، ساده و اثربخش است. (لوری ماربس)
  • کتاب عادت‌های اتمی، راه‌گشا و ارزنده است. جیمز کلیر در این اثر، مجموعه‌ای جامع از اساسی‌ترین اطلاعات موجود در زمینه‌ی عادت‌های رفتاری را به اشتراک گذاشته است. (مارک منسون)
  • جیمز کلیر به شما می‌گوید که برای رها کردن خود از فقدان یا کمبود انگیزه، باید محیطی که در آن زندگی می‌کنید را تغییر دهید تا محرکی برای دست‌یابی به موفقیت بیابید. کتاب عادت‌های اتمی به شما می‌آموزد که چگونه زمان خود را صرف تثبیت عادت‌های مثبت‌تر و کارآمدتر کنید. (گلمور)

کتاب عادت‌های اتمی برای چه کسانی مناسب است؟

اگر به دنبال یک منبع الهام‌بخش و کارآمد هستید که شما از شر تمام مشکلات خودساخته‌ و عادت‌های رفتاری اشتباهی که درونتان رخنه کرده آزاد کند، این کتاب را مطالعه کنید. اگر از کسانی هستید که به تراپیست، روان‌شناس و تحقیقات موجود در این زمینه‌ها باور دارید، جهت اجرا کردن هرچه بهتر یک برنامه‌ی خودسازی، مطالعه‌ی کتاب عادت‌های اتمی نوشته‌ی جیمز کلیر را نیز در برنامه‌های خود بگنجانید.

در بخشی از کتاب عادت‌های اتمی می‌خوانیم

مردم اغلب محصولات را به خاطر چیزی که هستند انتخاب نمی‌کنند؛ بلکه به خاطر مکانی که قرار گرفته‌اند آن‌ها را برمی‌گزینند. اگر من وارد آشپزخانه شوم و یک بشقاب کلوچه را روی پیشخوان آشپزخانه ببینم، نصف آن‌ها را برمی‌دارم و شروع به خوردن می‌کنم، حتی اگر از قبل به این کار فکر نکرده باشم و لزوماً احساس گرسنگی هم نداشته باشم. اگر روی میز دفتر کارتان، همیشه پر از دونات و شیرینی باشد سخت خواهد بود که هر از گاهی یکی برنداریم. تغییر عادت‌های شما به اتاقی که در آن هستید و سرنخی که مقابلتان قرار دارد، بستگی دارد.

محیط مثل یک واسطه‌ی نامحسوس است که رفتار انسانی را شکل می‌دهد. به غیر از شخصیت‌های منحصربه‌فردمان، رفتارهای مشخصی هستند که ما تحت شرایط خاصی انجام می‌دهیم. در کلیسا، افراد مایلند زیر لب حرف بزنند. در یک خیابان تاریک، افراد محتاطانه و بادقت راه می‌روند. در این روش، رایج‌ترین شکل از تغییرات درونی نیست، بلکه از بیرون اتفاق می‌افتد. ما توسط دنیای پیرامونمان تغییر می‌کنیم. هر عادتی وابسته به چارچوب و قوانین است.

فهرست مطالب کتاب

معرفی
اصول پایه: چرا تغییرات کوچک، تغییرات بزرگ‌تر را می‌سازد
فصل اول: قدرت شگفت‌انگیز عادت‌های اتمی
فصل دوم: چگونه عادت‌هایتان هویت شما را شکل می‌دهد (و بالعکس)
فصل سوم: چگونه با چهار گام ساده، عادت‌های بهتری بسازیم
قانون اول: شفاف‌سازی
فصل چهارم: مردی که خوب به نظر نمی‌رسید
فصل پنجم: بهترین روش برای شروع یک عادت جدید
فصل ششم: همه به انگیزه بیشتر اهمیت می‌دهند، اما اکثر اوقات این محیط است که اهمیت بیشتری دارد
فصل هفتم: راز کنترل خود
قانون دوم: آن را جذاب کنید
فصل هشتم: چگونه یک عادت را غیرقابل مقاومت کنید
فصل نهم: نقش خانواده و دوستان در شکل‌گیری عادت‌ها
فصل دهم: نحوۀ شناسایی علل عادت‌های بد و اصلاح آن‌ها
قانون سوم: آن را ساده کنید.
فصل یازدهم: آهسته به جلو قدم بردارید، ولی هرگز به عقب برنگردید.
فصل دوازدهم: قانون حداقل تلاش
فصل سیزدهم: نحوۀ پیشگیری از اتلاف وقت، با قانون دو دقیقه‌ای
فصل چهاردهم: چگونه عادت‌های خوب را اجتناب ناپذیر و عادت‌های بد را غیر ممکن کنیم
قانون چهارم: آن را رضایت‌ بخش کنید.
فصل پانزدهم: قانون اساسی تغییر رفتار
فصل شانزدهم: چگونه هر روز به عادت‌های خوب پایبند بمانیم
فصل هفدهم: چگونه یک همراه در مسئولیت می‌تواند همه چیز را تغییر دهد.
تاکتیک‌های پیشرفته: چگونه از خوب نسبی به خیلی عالی تبدیل شوید.
فصل هجدهم: حقیقت استعداد (چه زمانی ژن‌ها اهمیت پیدا می‌کنند و چه موقع نمی‌کنند)
فصل نوزدهم: قانون طلایی: چگونه در کار و زندگی با انگیزه بمانیم.
فصل بیستم: نقطه ضعف ایجاد عادت‌های خوب
نتیجه‌گیری: راز نتایجی که ماندگار شد
ضمیمه

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب عادت‌های اتمی
نویسنده
مترجمطیبه احمدوند
ناشر چاپیانتشارات یوشیتا
سال انتشار۱۳۹۹
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات272
زبانفارسی
شابک978-622-6412-77-3
موضوع کتابکتاب‌های خودسازی
قیمت نسخه الکترونیک
۵۰۰۰۰ ۲۵,۰۰۰ ت ۵۰%
خرید کتاب الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب عادت‌های اتمی

Farshad ch
۱۴۰۱/۰۲/۲۹
چقد نکته ازش برداشتم چیزای ساده‌ای که هر روز جلو چشمم بود ولی دیدگاه من به آینده دیدنشونو ازم گرفته بود بخونین تا از تک تک لحظه‌های که در اختیار دارین استفاده کنین و تو همون لحظه هرچند کوتاه احساس موفقیت تجربه کنید این کتاب نشون میده که برد‌های کوچیک چطور میتونه روحیه شما از این رو به اون رو کنه که اگه میخواین هروز احساس برنده شدن بهتون دست بده این کتاب همونه همون چیزی بهش نیاز دارین فقط با حوصله و آروم آروم بخونین و نکته هاشو به کار بگیرید واقعا مشتاقتون میکنه برای حرکت همراه با عمل نه نشستن فکر کردن‌های بیخودی...!!!!! 🍀
مریم کریمی
۱۴۰۲/۰۲/۰۵
کتاب عادتهای اتمی عادتها را به اتم تشبیه کرده و همونطور که اتم کوچکترین واحد ماده س و یک ماده از اتمهای زیادی برای شکل گیری تشکیل شده، عادتهای کوچک ما هم مثل اتم با اجماعشون شحصیت و هویت افراد را شکل میده و در این کتاب به این موضوع اشاره شده که چه عادتهایی در وجودمون هست که باید حفظ شوند و خودمون و عادتهایی که برای رسیدن به اهداف شخصیت ما مانع میشن رو حذف کنیم به موارد خاصی اشاره کردع است و اخر مطالعه کتاب یه یک خوداگاهی عمیقی خواننده رو میرسونه که با توجه به علایق و روخیاتش در مسیر ایجاد عادتهاش گام بردارد
سپهر روزبهانی
۱۴۰۳/۰۹/۰۴
سلام امیدوارم حالتون خوب باشه واقعا این کتاب عالی بودهمیشه فکر میکردم اگه قرار یاشه کاری رو به شکل مستمر انجام بدم باید سختی خیلی زیادی بکشم و دید خیلی بدی نسبت به عادت ها و... داشتم و فکر میکردم الکی باشن اما این کتاب راه درست رو بهم نشون داداز وقتی به حرف این کتاب گوش دادم و باهاش همراه شدم خیلی نظم زندگیم بهتر شدهسعی نکنید که خیلی سریع کتاب رو تموم کنید به یاد داشته باشید که باید عادت کتاب خوانی رو به مرور زمان در خودتون ایجاد کنید بعدش میتونید از کتاب خوندن لذت ببرید و حتی سختی راه براتون شیرین میشه
طاها محبوبی
۱۴۰۲/۰۱/۰۲
این کتاب به همه پیشنهاد میدم. در این کتاب به عادات تاثیر اونها در زندگی و انتخاب‌های روزانه و حتی سرنوشت آدم میپردازه و راهکارهایی برای از بین بردن عادات بد و ایجاد عادات خوب میده و به خوبی توضیح میده که نباید انتضار تغییر ناگهانی و سریع را داشت بلکه تغییر و رشد نیاز به زمان و تالاش زیاد و اسقامت و داره پس ناامید نباشید به خوبی از مطالب این کتاب استفاده کنید. یکی از بهترین کتاب هاب موفقیت. من از مطالب این کتاب استفاده کردم و برام بخوبی جواب داده ودر تغییر خودم وزندگی‌ام کمک شایانی کرده.
Ssss
۱۴۰۲/۱۰/۱۳
خوب کتاب بسیار عالی و تاثیر گذاری بود که حتما پیشنهاد میکنم همینطور که اسمش پیداست میخواد به ما یاد بده ۱ درصد و همون عادت‌هایی که ما توی روزمره انجام میدهیم می‌تونه چه تاثیری در زندگی ما بذاره چه تاثیر مثبت چه منفی و به نظر یکی از بهترین کتاب‌های انگیزشی و موفقیت هست که آدم رو تو راه موفقیت هل و میده
قلم روان قشنگ نویسنده آدم رو با کتاب همراه می‌کنه
من این کتاب رو بهتون پیشنهاد میکنم
و درآخر ممنونم از کتابراه
Leila Rashki
۱۴۰۰/۰۳/۲۵
کتاب برخلاف کتاب‌های دیگر موفقیت، حاوی روش‌های عملی و موثری هست که می‌توان با آن‌ها پایبندی به عادتها رو در زندگی نهادینه کرد. بسیار لذت بردم و خیلی مفید بود. به نظر من یک مکمل عالی برای کتاب بولت ژورنال بود. توصیه میکنم حتما با دقت مطالعه کنید. من حتی از کتاب نکته برداری کردم چون به نظرم باید در فواصل مختلف مطالب مرور شوند تا بازدهی بهتری داشته باشیم.
جواد پورابراهیم
۱۴۰۱/۱۲/۰۲
با راهکار‌های ارائه شده در این کتاب خیلی ساده و راحت می‌هوانیم عادت‌های بد را از وجودمان پاک کنیم و عادت‌های خوب و مفید را جایگزین ان کنیم
من قبلا از بین بردن عادت یا بوجود اوردن عادت خود برایم خیلی مشکل یا غیر ممکن یه نظر می‌رسید ولی با خواندن این کتاب متوجه شدم با روش درست کار خیلی هم راحت است
Fatem
۱۴۰۲/۰۵/۰۶
میتونم بگم هیچ کتابی ندیدم که صدرصد مطالبش مفید و جدید و... باشه.. ولی کتابی میتونه مفید باشه که درصد بالایی از مطالبش کارایی داشته باشه و این کتاب جز کتاب‌های خوب و موثر برای ایجاد عادت و... و حتی باعث میسه بتونید اینجوری برنامه روزانه یا سالانه خوبی داشته باشید
AMH1954
۱۴۰۳/۰۱/۰۵
همون جور که از اسم کتاب معلومه درمورد عادت‌های کوچکی هست که باعث میشه ما از پیشرفت باز بمونیم، جیمز کلیر در کتاب عادت‌های اتمی سعی میکنه ساختار عادت رو به ما توضیح بده. اگر این ساختار رو به خوبی درک کنیم، می‌تونیم با آگاهی بیشتری سراغ خلق عادت مثبت و سازنده بریم
ماریان مهر
۱۴۰۲/۱۲/۰۷
کتاب خیلی خوبیه حداقل متوجه عادت‌ها یمون میشویم و اثرش رو در زندگیمون بهتر درک می‌کنیم، گر چه من یک سری از عادتهای بدم رو نتونستم ترک کنم اما نمیشه گفت که کتاب مفیدی نبود، با این که مدت ها از خوندن کتاب میگذره هنوز یک سری از نکاتش در ذهنم مونده و ازش استفاده میکنم
Kim Aj
۱۴۰۱/۰۶/۰۵
کتاب فوق العاده‌ای هستش اگر لازم دارید عادتی مثبت در خودتون و زندگی روزانتون ایجاد کنید حتما این کتابو مطالعه کنید، در واقع همین عادت‌های کوچک روزانه و تکرارشونده هستش که زندگی مارو میسازه. پس چرا که بهترینشو نسازیم؟
حسام حجتی
۱۴۰۲/۱۰/۱۶
کتاب ساده و در عین حال کاربردی با شیده بیانی روان هستش که بهتون یاد میده چگونه عادت‌های بد رو ترک و عادت‌های خوب رو به مرور جایگزینش کنید و نکته جالب اینه که براتون تصمیم نمیگیره که چه عادتی بده یا چه عادتی خوبه
S Kh
۱۴۰۱/۰۴/۲۶
کتاب بسیار کاربردی با راهنمایی‌های عملیه. مسائلی رو برات باز میکنه که تاحالا بهش فکر نکردی یا از اون زاویه به قضیه نگاه نکردی. فقط میمونه اراده خود انسان که بخواد عمل کنه به این راهکارها.
Amir Najafi
۱۴۰۰/۱۲/۲۹
سلام عشقای من توصیه میکنم این کتاب رو هم بخونید واقعاً مفید بود برای تغییر در عادات شما و مطمنم زندگیتان را دگرگون میکنه و همچنان ممنون از کتابراه عزیز دوستون دارم شما بنده‌های خدا هستید ♥️💯
Heliya Moghaddam
۱۳۹۹/۰۵/۲۳
بنده به شخصه کتابهای زیادی در این باره مطالعه کردم و قطعا این کتاب یکی از بهترینهاست که واقعا ارزش زمان گذاشتن و مطالعه رو داره.
مشاهده همه نظرات 154

راهنمای مطالعه کتاب عادت‌های اتمی

برای دریافت کتاب عادت‌های اتمی و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.