معرفی و دانلود کتاب Virazagan (ویرازگان): یک نوشته نویافته به پارسیگ؛ ویرازگان: ایورز مینوی ویراز به بهشت و دوزخ همراه با آوانویسی ویرازگان و ارداویرازگان

عکس جلد کتاب Virazagan (ویرازگان): یک نوشته نویافته به پارسیگ؛ ویرازگان: ایورز مینوی ویراز به بهشت و دوزخ همراه با آوانویسی ویرازگان و ارداویرازگان
قیمت:
۱۰۰,۰۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب Virazagan (ویرازگان) و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب Virazagan (ویرازگان) و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب Virazagan (ویرازگان): یک نوشته نویافته به پارسیگ؛ ویرازگان: ایورز مینوی ویراز به بهشت و دوزخ همراه با آوانویسی ویرازگان و ارداویرازگان

کتاب Virazagan (ویرازگان)، ماجرای سفر مینوی ویراز به بهشت و دوزخ را در بر گرفته است.‍ رهام اشه، نویسنده‌ی کتاب و استاد سرشناس زبان‌های آریایی، نسخه‌ی دست‌نویس کتاب ویرازگان به زبان پارسیگ (پهلوی ساسانی) را مدنظر قرار داده و خواننده را به درک بهتری از دست‌نوشته‌‌های ایران باستان و اثر آن‌ها بر باورهای دینی، ساختارهای زبانی فارسی میانه و اندیشه‌ی مردمان ایران باستان می‌رساند. گفتنی‌ست مطالعه‌ی این کتاب نیازمند آشنایی با زبان پارسیگ است.

درباره‌ی کتاب Virazagan (ویرازگان)

کتاب Virazagan (ویرازگان)، منبعی سودمند برای آشنایی با یکی از نوشته‌های کهن ایران‌زمین به‌حساب می‌آید. رهام اشه، استاد برجسته‌ی زبان‌های آریایی، ماجرای موبدی به نام ویراز را در این کتاب در ترکیبی از زبان پارسیگ و انگلیسی آورده است. این کتاب به زبان پارسیگ نوشته شده؛ این زبان که در محافل ادبی با نام پهلوی ساسانی یا فارسی میانه نیز شناخته می‌شود، زبان رسمی و ادبی ایران در دوران پادشاهی ساسانیان بود. پارسیگ در متون دینی زرتشتی، سنگ‌نوشته‌های سلطنتی و آثار ادبی آن دوره به‌ کار می‌رفت. این زبان با خط پهلوی، که برگرفته از الفبای آرامی است، نوشته می‌شد. نویسنده، ماجرای ویراز را در این اثر با زبان اصلی آن آورده تا خواننده با سبک نوشتاری پهلوی ساسانی آشنا شود.

کتاب Virazagan (ویرازگان)، داستان معنوی مُغی با نام ویراز را پیش روی خواننده قرار می‌دهد. منظور از مُغ در متن‌های باستانی ایران، موبد زرتشتی است. در این داستان، ویراز، موبدی زرتشتی در دوران شاه گشتاسپ، به فرمان شاه و پس از نوشیدن معجونی آیینی که هفت خواهرش تهیه کرده بودند، به حالت خلسه فرو می‌رود. در این حالت، با راهنمایی ایزدان سروش و آذر، از پل چینود عبور می‌کند و به جهان پس از مرگ وارد می‌شود. در آنجا، شاهد داوری روان‌ها توسط ایزد رَشن است که اعمال مردگان را می‌سنجد، و همچنین مناظری از بهشت و دوزخ را مشاهده می‌کند. این سفر نمادین، خواننده را با باورهای زرتشتی درباره‌ی زندگی پس از مرگ، داوری نهایی و پاداش یا کیفر اعمال انسان‌ها آشنا می‌کند.

استفاده از آوانویسی دقیق متن پارسیگ در این اثر به آشنایی خواننده با ویژگی‌های آوایی زبان پهلوی کمک می‌کند. گفتنی‌ست این آوانویسی‌ها با الفبای انگلیسی (بین‌المللی) صورت گرفته. مطالعه‌ی کتاب حاضر باعث می‌شود تا علاقه‌مندان به زبان‌ فارسی میانه با تلفظ و ساختار این زبان باستانی آشنا شوند و درک بهتری از نحوه‌ی نگارش و تلفظ واژگان در آن دوره داشته باشند.

کتاب Virazagan (ویرازگان) را نشر شورآفرین چاپ و روانه‌ی بازار کرده است.

کتاب Virazagan (ویرازگان) برای چه کسانی مناسب است؟

تمامی افرادی که می‌خواهند با دست‌نوشته‌های ایران‌باستان و باورهای زرتشتیان آشنا شوند به‌عنوان مخاطب‌های اصلی کتاب Virazagan (ویرازگان) شناخته می‌شوند. مطالعه‌ی کتاب حاضر برای پژوهشگران زبان‌های ایران کهن نیز سودمند به نظر می‌رسد.

فهرست مطالب کتاب

Introduction
Virazagan
Text
Transcription
Arda Virazagan
Transcription

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب Virazagan (ویرازگان): یک نوشته نویافته به پارسیگ؛ ویرازگان: ایورز مینوی ویراز به بهشت و دوزخ همراه با آوانویسی ویرازگان و ارداویرازگان
نویسنده
ناشر چاپینشر شورآفرین
سال انتشار۱۳۹۶
فرمت کتابPDF
تعداد صفحات88
زبانفارسی
شابک978-600-98270-2-2
موضوع کتابکتاب‌های زبان شناسی عمومی، کتاب‌های زرتشت
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب Virazagan (ویرازگان)

هیچ نظری برای این کتاب ثبت نشده است.

راهنمای مطالعه کتاب Virazagan (ویرازگان)

برای دریافت کتاب Virazagan (ویرازگان) و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.

👋 سوالی دارید؟