معرفی و دانلود کتاب تعدیلگرهای تحول سازمانی: شناسایی و اولویت بندی عوامل تسهیلگر و بازدارنده در تحول سازمانی
برای دانلود قانونی کتاب تعدیلگرهای تحول سازمانی و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب تعدیلگرهای تحول سازمانی: شناسایی و اولویت بندی عوامل تسهیلگر و بازدارنده در تحول سازمانی
کتاب تعدیلگرهای تحول سازمانی، نوشتهی هیرش مرادی، پژوهشی علمی در حوزهی تحول سازمانی است که شما را با این مفهوم مهم در حوزهی مدیریت و سازمان آشنا میکند و دربارهی عوامل مختلفی که تحول سازمانی را تسریع یا در برابر آن مقاومت میکنند توضیحاتی جامع و کامل ارائه میدهد. همینطور در پژوهشی با جامعهی آماری 130 نفر، اهمیت و میزان تأثیر هر یک از این عوامل بررسی میگردد.
دربارهی کتاب تعدیلگرهای تحول سازمانی
تغییر تنها قانون بدون تغییر جهان ماست. از زمانی که زمین شکل گرفته است میلیاردها سال میگذرد و اگر این میلیاردها سال بدون تغییر باقی میماند هیچوقت حالا من و شما بر روی این سیاره زندگی نمیکردیم. با وجود این که تغییر در همهی دورانها اجتنابناپذیر بوده است اما در سدهی گذشته و بهخصوص دهههای اخیر، تغییر و تحولات بسیار پرشتابتر صورت میگیرند. هر روز تکنولوژیهای پیشرفتهتری در دسترس مردم عادی قرار میگیرند که کارها را سادهتر و نحوهی انجامش را متفاوت میکنند. افراد باید دائما در حال یادگیری تغییرات جدید مرتبط با حرفهشان باشند تا از بازار کار عقب نمانند. همین امر برای سازمانها هم صادق است. سازمانها دیگر نمیتوانند راهبردها و راهکارهای خود را سالها یکسان نگه دارند چراکه نه تنها تکنولوژی بلکه جامعه و فرهنگ نیز به صورت متناوب در حال تغییر است و فقط سازمانهایی که تحول را تاب میآورند و به بهترین نحو مدیریت میکنند زنده میمانند و به اهداف خود میرسند. کتاب تعدیلگرهای تحول سازمانی، نوشتهی هیرش مرادی، ما را با عوامل متعدد بیرونی و درونی که بر تحول سازمانی اثرگذارند، آشنا میکند.
هیرش مرادی، برای پایاننامهی دورهی کارشناسی ارشد خود، یکی از مهمترین مباحث روز حوزهی سازمان و مدیریت را انتخاب کرده است. کتاب او، تعدیلگرهای تحول سازمانی، به سیاق همهی پایاننامهها و پژوهشهای علمی پنج فصل دارد که در این پنج فصل عوامل بازدارند و تسریعبخش تحول سازمانی شناسایی و اولویتبندی میشوند. در فصل اول کتاب تعدیلگرهای تحول سازمانی، کلیات تحقیق شامل بیان مسئله، اهمیت و ضرورت، اهداف، سؤالات و فرضیات ارائه میشود. فصل دوم ادبیات و مبانی نظری موضوع را مورد بررسی قرار میدهد و موضوعات مهمی مثل تعریف تحول سازمانی، اهمیت و ضرورت آن، عوامل مؤثر بر آن و نتایج پژوهشهای پیشین را توضیح میدهد. در فصل سوم، چهارم و پنجم، هیرش مرادی پژوهشی با جامعهی آماری 130 نفر از کارکنان ساپکو، به روش مصاحبهی حضوری از مدیران بالا رده انجام داده و روش تحقیق، نحوهی انجام آن، نتایج به دست آمده و... را به اشتراک گذاشته است. طبق این پژوهش عوامل زنجیرهی تأمین، اجتماعی فرهنگی، دانشی و فناوری و... عوامل تسهیلگر تحول سازمانی و عوامل سیاسی اقتصادی، عوامل مربوط با رقبا و... از بازدارندگان تحول سازمانی هستند. در انتهای کتاب تعدیلگرهای تحول سازمانی نیز به سیاق همهی پژوهشهای علمی، پیشنهاداتی برای تحقیقات آتی به همراه منابع و مآخذ تحقیق آمده است.
کتاب تعدیلگرهای تحول سازمانی را انتشارات طاهریان به چاپ رسانده است.
کتاب تعدیلگرهای تحول سازمانی برای چه کسانی مناسب است؟
کتاب تعدیلگرهای تحول سازمانی برای مدیران کسب و کار و سازمانها، دانشجویان و علاقهمندان به مدیریت و همهی کسانی که به موضوعات توسعهی سازمانی علاقه دارند خواندنی است.
در بخشی از کتاب تعدیلگرهای تحول سازمانی: شناسایی و اولویت بندی عوامل تسهیلگر و بازدارنده در تحول سازمانی میخوانیم
مطالعات نشان از آن دارد زمانی که مدیریت ارشد، تغییر را بپذیرد، برای اجرایی شدن تغییر باید علایق کارکنان مانند مدیران پایینی و میانی در نظر گرفته شود و نیاز به تغییر را در آنها متقاعد کرد. بسیاری از موانع تغییر، ریشه در آمادگی پذیرش تحول سازمانی دارند. از لحاظ روانشناسی این موانع، نظیر موانع مدیریتی، توسط ناامنی و ترس از نتایج منفی برای افراد میتواند تشریح شود. این علایق به وسیله مشارکت مستقیم یا مشارکت قانونی، دستهبندی و معرفی میشود (دیویت و مایر، 2004).
به منظور دستیابی به یک بینش در مورد رفتار (بیرونی) افراد در مورد تغییر، ما از مدل ملاحظه پذیرش نگرش و رفتار استفاده کردهایم. نگرش به دو بخش نگرش نسبت به تغییر در کل و نگرش نسبت به تغییر فردی موقعیت کنونی تقسیم میشود. اگر هر دو نگرش باهم مطابقت داشته باشند، یک موضع مشخص به عنوان پیشقدم(نگرشهای مثبت) و یا به عنوان مخالف(نگرشهای منفی) گرفته میشود. نگرشهای مختلف منجر به دودلی میشود، که به شکل جزئیتری میتوان آن را بررسی کرد. از آنجائی که ما انتظار داریم نگرش به تغییر فرد(در موقعیت کنونی)، غالب باشد، رفتار افراد میتواند از اینجا ناشی شود. این ممکن است در فرهنگها متفاوت باشد، جائی که افراد دارای ارزشهای منفعت سیستم اجتماعی بیشتری نسبت به نتایج فردی باشند. برخی از افراد ممکن است پیشگامان باشند. اگر نگرش کلی آنها نسبت به تغییر مثبت باشد، اما به علت زیانهای مورد انتظار نگرش آنها نسبت به تغییر فردی(در موقعیت کنونی) میتواند منفی باشد. اغلب یک نگرش منفی نسبت به تغییر فردی میتواند بوسیله موانع انگیزشی و موانع قابلیتی تشریح شود.
به طور مشابهی، میتوان مخالفان پنهان را به وسیله یک نگرش منفی نسبت به تغییر در کل، اما یک نگرش مثبت به تغییر فردی (در موقعیت کنونی)، به خاطر مزایای مورد انتظار در قالب فرصتطلبان تشریح کرد (مایر و دیویت، 2004).
فهرست مطالب کتاب
چکیده
فصل 1: مقدمه
بیان مسئله
اهمیت و ضرورت تحقیق
اهداف تحقیق
سوالات تحقیق
فرضیههای تحقیق
تعاریف نظری و عملیاتی متغیرهای تغییر و تحول سازمانی
زنجیره تامین
عامل سیاسی و اقتصادی
عامل اجتماعی - فرهنگی
عامل قوانین و مقررات
عامل ساختاری
عامل دانشی و فناوری
عامل فردی
عامل مربوط به رقبا
عامل درون سازمانی
عامل استراتژی و راهبردها
فصل 2: ادبیات و پیشینه تحقیق
تحول سازمانی
اهداف تغییر و تحول سازمانی
مدیریت تغییر و تحول سازمانی
آمادگی پذیرش تحول سازمانی
عوامل موثر بر تحول سازمانی
نقش منابع انسانی در تحولات سازمانی
یادگیری سازمانی
انواع یادگیری سازمانی
سطوح یادگیری سازمانی
ابعاد یادگیری سازمانی
عوامل تقویت کننده و بازدارنده سازمان یادگیرنده
فرهنگ سازمانی و مدیریت تغییر
ساختار سازمانی و مدیریت تغییر
مدلهای تحول سازمانی
مدل تغییر جامع رالف کیلمن
مدل تجزیه و تحلیل جریانی جری پوراس
مقاومت در برابر تغییر
مدیریت مقاومت در برابر تغییر
غلبه بر عوامل مقاومت
پیشینه تحقیق
پیشینه داخلی
پیشینه خارجی
خلاصه تحقیقها و پژوهشهای داخلی و خارجی
جمع بندی پیشینهی تحقیق
مدل نظری
فصل 3: روش شناسی تحقیق
مقدمه
روش تحقیق
جامعه آماری
تعیین حجم نمونه
روش نمونه گیری
روش و ابزار گردآوری دادهها
اعتبار یا روایی
پایایی ابزار اندازه گیری
روش تجزیه و تحلیل داده ها
جمع بندی فصل
فصل 4: یافتههای تحقیق
بخش اول: تحلیل توصیفی دادهها
نتایج آزمون کولموگروف-اسمیرنوف
یافته های استنباطی(آزمون فرضیه ها)
اولویت بندی عوامل موثر بر تحول سازمانی در شرکت ساپکو
جمع بندی
فصل 5: بحث و نتیجهگیری
بحث
نتیجه گیری
محدودیتهای تحقیق
پیشنهادهای تحقیق
پیشنهاد برای پژوهش های آتی
منابع و مأخذ
ضمیمه
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب تعدیلگرهای تحول سازمانی: شناسایی و اولویت بندی عوامل تسهیلگر و بازدارنده در تحول سازمانی |
نویسنده | هیرش مرادی |
ناشر چاپی | انتشارات طاهریان |
سال انتشار | ۱۴۰۳ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 140 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-284-335-9 |
موضوع کتاب | کتابهای مدیریت سازمان |