معرفی و دانلود کتاب مامان بیشتر دوستم داشته باش
برای دانلود قانونی کتاب مامان بیشتر دوستم داشته باش و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب مامان بیشتر دوستم داشته باش
والد بودن بیتردید یکی از دشوارترین مسئولیتهای دنیا است؛ اما والد خوب بودن، چالشی عمیقتر و پیچیدهتر است. جنیفر اسمیت در کتاب مامان بیشتر دوستم داشته باش، راهنمایی عملی و جذاب را برای درک کودک در مراحل مختلف زندگی ارائه داده است. با کمک توصیههایی که در این کتاب ارائه شده است، میتوانید چرخهی فریاد، خشم و پشیمانی را بشکنید و جای آن را با آرامش، درک متقابل و عشق آگاهانه پر کنید.
دربارهی کتاب مامان بیشتر دوستم داشته باش
جنیفر اسمیت (Jennifer N. Smith) نویسندهی کتابهای والدگری و خودیاری، با تمرکز بر فرزندپروری مثبت، خودسازی و سبک زندگی مادرانه، کتابهایی را به رشتهی تحریر درآورده است که از میان آنها میتوانیم به کتاب مامان بیشتر دوستم داشته باش (Stop Yelling And Love Me More, Please Mom Workbook) اشاره کنیم. این نویسنده تجارب شخصی خود را از مادرانگی با زبانی ساده و همدلانه به اشتراک میگذارد. تمارین کاربردی و توصیههای روانشناختی که در کتابهای این نویسنده ارائه شده، چراغ راهی برای مادرانی است که میخواهند آگاهانه مسئولیتهای خود را بپذیرند و فرزندانی سالم و شاد تربیت کنند.
کتاب مامان بیشتر دوستم داشته باش دارای یازده فصل است. فصل اول کتاب، تحت عنوان مدیریت شرایط سخت، به این موضوع میپردازد که مادر بودن یک مسئولیت پراسترس است. جنیفر اسمیت در این بخش از کتاب، نکاتی را در مورد چگونگی کم کردن بار فشار روانی و استرس ارائه داده است. او از مادران میخواهد روز را به روش خودشان شروع کنند و راهکار جالبی برای این کار ارائه میدهد. فقط کافی است که نیم ساعت زودتر از بقیه بیدار شوید! به این ترتیب وقت دارید زمانی را به دور از هیاهوی مادرانگی، به خود اختصاص دهید و حال بهتری داشته باشید. این خیلی دلگرمکنندهتر است تا اینکه به محض بیدار شدن از خواب، با کوهی از وظایف مادرانگی و کارهای خانه مواجه شوید.
تنبیه بدنی و داد زدن بر سر کودک، ممنوع!
جنیفر اسمیت در کتاب مامان بیشتر دوستم داشته باش، راهکارهایی را برای اینکه چطور والد سختگیری نباشیم نیز ارائه داده است. این نویسنده، مخالف سرسخت تنبیه بدنی است و بر این باور است که والد باید به جای گوشزد کردن مرتب اشتباهات، به مشکلات فرزند خود گوش کند. مرتب فریاد زدن بر سر کودک، در نهایت مانع توجه او خواهد شد و یا باعث میشود که بترسد و از والد خود فاصله بگیرد.
در فصل چهارم کتاب مامان بیشتر دوستم داشته باش، اطلاعات جالبی در مورد نحوهی صحیح ارتباط با فرزندان ارائه شده است. جنیفر اسمیت در این بخش از کتاب خود از مادران میخواهد که با کودک خود دربارهی یافتن راه حل مشکلات صحبت کنند. همدلی با کودک، مهمترین موضوعی است که یک مادر باید به آن واقف باشد و با بیانی دلنشین و زمان دادن به کودک، نکات تربیتی مانند عذرخواهی، احوالپرسی و احترام به دیگران را به او بیاموزد.
کتاب مامان بیشتر دوستم داشته باش، توسط پرستو قندی و سمیرا صالح اردستانی به فارسی ترجمه شده است. انتشارات برگ و باد، این کتاب آموزنده را در اختیار شما عزیزان قرار داده است.
در نکوداشت کتاب مامان بیشتر دوستم داشته باش
- این کتاب به شما نشان میدهد که چرا شیوههای فرزندپروری سختگیرانه یا بیش از حد آسانگیرانه کارآمد نیستند. با مطالعهی این کتاب درمییابید که پذیرش سبک فرزندپروری مثبت چقدر آسان است! (وبسایت آمازون)
کتاب مامان بیشتر دوستم داشته باش برای شما مناسب است اگر
- بهعنوان یک مادر، گاهی از کوره درمیروید و بعد پشیمان میشوید.
- به دنبال ارتباطی سالمتر با فرزندتان هستید و میخواهید فرزندتان احساس امنیت، درک و محبت را تجربه کند.
- میخواهید والدگری را به فرصتی برای رشد شخصی تبدیل کنید.
- به دنبال کتابی هستید که همدلانه و بدون قضاوت، با شما حرف بزند و راهکارهای عالی را برای مادرانگی مثبت به شما ارائه دهد.
در بخشی از کتاب مامان بیشتر دوستم داشته باش میخوانیم
حل مشکلاتشان در خانه به آنها مسئولیتپذیری را میآموزد. درست همانطور که شما تصمیم گرفتهاید سر فرزندتان فریاد نزنید آنها هم باید یاد بگیرند بدون متوسل شدن به فریاد یا جنگ، مشکلاتشان را حل کنند. میتوانید رویکردی این چنین در پیش بگیرید:
«بچههای خوب همیشه اسباببازیهایشان را با خواهران و برادرانشان سهیم میشوند. برادر/ خواهرت تو را دوست دارد و میخواهد کمی با اسباببازیات بازی کند. خیلی زود آن را پس خواهد داد. پسر/ دختر خوبی هستی و اجازه میدهی با آن بازی کند؟ میتوانید اسباببازیهایتان را با هم شریک شوید و با یکدیگر بازی کنید. دوست داری؟ (منتظر پاسخ بمانید).
نه! دوست نداری اسباببازیات را شریکی استفاده کنید؟ در این صورت چرا آن را جایی قایم نکنیم که پیدایش نکند و با چیز دیگری بازی کنیم. بعداً با آن بازی خواهیم کرد، من و تو تنها. اینطوری خوب است؟ حالا، اسباببازی دیگری بردار که بتوانی با خواهر/ برادرت شریک شوی و با هم بازی کنید.»
درست است که مشارکت با خواهر و برادر نشانهی مثبتی است اما بچهها نباید همیشه مجبور به شریک شدن چیزی باشند که خیلی دوست دارند، حتی با خواهر و برادرشان. نباید احساس کنند همیشه باید فداکاری کنند. هر از گاهی فرزندتان حق دارد خودخواه باشد و شما نباید همیشه مجبورش کنید کار درست را انجام بدهد.
سخنرانی برای فرزندتان تا با خواهر و برادرش خوب باشد، همیشه کارساز نیست. بچهها میدانند باید خواهر و برادرشان را دوست بدارند و دارند اما همیشه نوعی نزاع در خانهای که چند بچه دارند، وجود دارد. نمیتوانید بچهها را مجبور کنید همیشه با هم خوب باشند اما میتوانید با آنها همدلی کنید.
فهرست مطالب کتاب
مقدمه
فصل 1: مدیریت شرایط سخت
فصل 2: عدم پرورش فرزند قلدر
فصل 3: درک مراحل رشد کودک
فصل 4: ارتباط با فرزندان
فصل 5: مثبتنگر باشید
فصل 6: مدیریت کودک دو ساله
فصل 7: سالهای جادویی و خاص
فصل 8: ارتباط با کودک مدرسهای
فصل 9: گفتگو دربارهی مسائل حساس
فصل 10: چهقدر نوجوان را میشناسید؟
فصل 11: درک مشکلات نوجوان و ارائهی راهحل
فرجام سخن
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب مامان بیشتر دوستم داشته باش |
نویسنده | جنیفر اسمیت |
مترجم | پرستو قندی، سمیرا صالح اردستانی |
ناشر چاپی | انتشارات برگ و باد |
سال انتشار | ۱۴۰۳ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 94 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-5875-25-8 |
موضوع کتاب | کتابهای تربیت کودک، کتابهای راهنمای مادران |