معرفی و دانلود کتاب چگونه جهان را تغییر دهیم
برای دانلود قانونی کتاب چگونه جهان را تغییر دهیم و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب چگونه جهان را تغییر دهیم
جان پل فلینتوف در کتاب چگونه جهان را تغییر دهیم به ما یادآوری میکند که تغییر جهان از اقدامات کوچک و فردی آغاز میشود. نویسنده با تکیه بر تاریخ، سیاست و فرهنگ مدرن، نشان میدهد که هر فرد میتواند تأثیرگذار باشد. او ما را تشویق میکند که نسبت به اتفاقات پیرامونمان بیاعتنا نباشیم، دغدغههای خود را شناسایی کنیم و با شجاعت اولین قدم را برداریم. این کتاب الهامبخش به ما کمک میکند تا تغییرات مثبت را در زندگی و جامعهی خود ایجاد کنیم.
دربارهی کتاب چگونه جهان را تغییر دهیم
تردیدی نیست که ما همگی دوست داریم در جهانی بهتر از این زندگی کنیم، ولی گاهی اوقات این احساس به ما دست میدهد که از توانایی ایجاد تغییر برخوردار نیستیم. جان پل فلینتوف (John-Paul Flintoff) در کتاب چگونه جهان را تغییر دهیم (How to Change the World) به ما خاطرنشان میشود که انسانها با درک این موضوع که میتوانند هر چیزی را در صورت لزوم تغییر دهند، نسل به نسل جامعه را دچار تغییر و تحولات اساسی کردهاند.
جان پل فلینتوف، دیدگاه نوین تاریخی و سیاسی را با فرهنگ مدرن ترکیب کرده و بیان میکند که چه اتفاقاتی ممکن است همگام با تغییر و تحول در جهان، روی دهد. نویسنده با فصلی تحت عنوان چگونه دست به کار شویم و تغییر ایجاد کنیم، به تفصیل شرح میدهد در این جهان با این تعداد سکنه، چطور میتوانیم امیدوار به ایجاد تغییر باشیم. او با بیان اینکه گام اول برای ایجاد تغییر غلبه کردن بر ناامیدی است، به ما الهام و شجاعت میدهد تا برای متحول کردن جهان پیرامون خود، قدم برداریم.
جان پل فلینتوف در این کتاب اذعان میدارد که افراد عادی نیز میتوانند تأثیرگذار باشند، همانطورکه در طول تاریخ افراد معمولی تغییرات مهم و بزرگی را رقم زدهاند. نویسنده در کتاب چگونه جهان را تغییر دهیم، راهکارهایی عملی ارائه میدهد تا طبق آنها افراد بتوانند بدون هیچ ترس و هراسی اولین قدم را بردارند و به تدریج تغییرات مثبت را شکل دهند. او بر این موضوع تأکید میکند که برای ایجاد تغییر، نیازی به قدرت یا نفوذ خاصی نیست، بلکه کافی است با انگیزه و آگاهی عمل کنیم. جان پل فلینتوف در این کتاب همچنین به اهمیت زیبایی، خلاقیت و عشق در فرایند تغییر اشاره میکند و نشان میدهد که چگونه این عناصر میتوانند تأثیرگذاری را افزایش دهند. چنانکه در فصلی تحت عنوان عشق به کار میآید استدلال میآورد که حل مشکلات اجتماعی صرفاً وابسته به دولتها نیست، بلکه هر فرد میتواند بهتنهایی اقدام کند. گاهی راهحل اصلی نه پول، بلکه توجه، همدلی و عشق است.
کتاب چگونه جهان را تغییر دهیم را میتوان راهنمایی عملی و انگیزشی پنداشت که به خوانندگان کمک میکند تا با اعتماد به نفس، جهان پیرامون خود را به سمت بهتر شدن سوق دهند. همانطورکه لئو تولستوی، نویسندهی شهیر روسیه، گفته است: همه به فکر تغییر جهان هستند، ولی هیچکس به فکر تغییر خود نیست. بدین ترتیب، از این جملهی تولستوی به این بحث میرسیم که برای ایجاد تغییر در جهان، باید در خودمان تغییر و تحول به وجود آوریم و سپس شجاعانه برای تغییر جهان گام برداریم.
کتاب چگونه جهان را تغییر دهیم اکنون با ترجمهی مهرناز شیرازی عدل به یاری انتشارات هنوز چاپ و منتشر شده است.
کتاب چگونه جهان را تغییر دهیم برای چه کسانی مناسب است؟
این کتاب را به افرادی توصیه میکنیم که میخواهند در جهان تغییر ایجاد کنند، ولی نمیدانند نقطهی شروع کجاست و از توانایی و اعتمادبهنفس کافی برای انجام این کار برخوردار نیستند.
در بخشی از کتاب چگونه جهان را تغییر دهیم میخوانیم
پدیدآوردن تغییر مثبت اغلب از درد و رنج میکاهد. اما بسیاری از ما در عین حال که جنگ، فقر و نابودی محیط زیست را مشکلاتی نگرانکننده میدانیم، اصلاً تمایل نداریم یا فکر میکنیم صلاحیت نداریم دست به اصلاح این موارد بزنیم.
شاید فکر کنیم تلاش برای نجات جهان از قحطی، یا ریشه کن کردن بیماریها (جدای از اینکه کار خیلی سختی است)، حاکی از وظیفهشناسی و در عین حال خستهکننده است. قبول داریم که شاید کسی دوست داشته باشد این کارها را انجام دهد، اما انجام آن خوشایند ما نیست. در واقع، تصور درگیر شدن در کاری مثل این، شاید اوقاتمان را تلخ کند یا حوصلهمان را سر ببرد و مهم است به این نکته پی ببریم، چون احساس بیحوصلگی کردن، نشانۀ اطمینانبخشی است که آن نوع از فعالیت به نظر ما معنادار نرسیده، فعالیتی که نهتنها زندگی را قابلتحمل بلکه آن را واقعاً لذتبخش میکند.
اما با دو روش میتوان جهان را تغییر داد: با کاهش رنج یا افزایش لذت.
شاید به طور غریزی، دومی را ترجیح بدهیم. شاید ما هم مثل بسیاری از افراد، مجذوب وجه زیباشناسانۀ زندگی شویم. وجهی که قرار نیست چندان عالی به نظر برسد. البته لازم نیست حسابی زحمت بکشیم و تاریخ هنر بخوانیم (که ممکن است به نظر بعضی از مردم همانقدر خسته کننده به نظر بیاید که پرداختن به مسئلۀ قحطی). لزوماً هم قرار نیست به اصطلاح به هنرهای زیبا بپردازیم. شاید بخواهیم نقاشی کنیم یا مجسمه بسازیم اما مطمئناً خیلیها ترجیح میدهند چند آکورد گیتار یاد بگیرند و یک گروه موسیقی راه بیندازند. یا شاید شیفتۀ صنایعدستی سنتی به معنی وسیع کلمه شویم: نهفقط گلدوزی یا جواهرسازی بلکه دوخت سفارشی لباسهای دست دوم، انجام کارهای فنی یا ابداع چیزهای شگفتانگیز در کارگاهی پنهانی. حتی شاید با نگاهی گستردهتر به سرگرمیهای خلاقانهای مثل رؤیای بازکردن کافهای کوچک بپردازیم یا ادارۀ هتلی را در سر بپرورانیم.
فهرست مطالب کتاب
پیشگفتار
1: چگونه دست به کار شویم و تغییر ایجاد کنیم؟
1. غلبه بر ناامیدی
2. انگیزهمان چیست؟
3. نکاتی دربارۀ برنامهریزی
4. اذعانکردن
5. به چه چیزی نیاز دارید
6. برداشتن نخستین گام
2: چه چیزی را باید تغییر دهیم و چه طور
1. روند تغییر را با هنر و سرگرمی همراه کنید
2. نقش پول در این میان چیست؟
3. جذّابش کنید
4. عشق به کمک میآید
5. جایزۀ صلح را هدف بگیرید
نتیجه گیری
تمرین
پیوست
تشکر از تصویر و متن
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب چگونه جهان را تغییر دهیم |
نویسنده | جان پل فلینتوف |
مترجم | مهرناز شیرازی عدل |
ناشر چاپی | انتشارات هنوز |
سال انتشار | ۱۴۰۰ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 200 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-600-6047-17-1 |
موضوع کتاب | کتابهای خودسازی، کتابهای راه و رسم زندگی |