معرفی و دانلود کتاب در باب تربیت احساسات

عکس جلد کتاب در باب تربیت احساسات
قیمت:
32500 تومان - 3.99€
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب در باب تربیت احساسات و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب در باب تربیت احساسات و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب در باب تربیت احساسات

با نکات و راه‌کارهایی که آلن دوباتن در کتاب در باب تربیت احساسات، از مجموعه کتاب‌های مدرسه‌ی زندگی، در اختیارتان قرار داده، هم به اهمیت هوش هیجانی در زندگی شخصی و شغلی خود پی خواهید برد و هم روش‌هایی را برای مدیریت و پرورش احساسات و هیجانات خود خواهید آموخت. گفتنی است کتابی که هم‌اکنون روبه‌روی شماست، به‌عنوان برترین کتاب خودیاری از سوی مجله‌ی People برگزیده شده.

درباره‌ی کتاب در باب تربیت احساسات

کلمه‌ی «هوش» از آن دسته واژگانی است که نه‌تنها در متون علمی، بلکه در محاوره‌ها و گپ‌و‌گفت‌های خودمانی نیز حضور پررنگی دارد. بسیاری از ما این مفهوم را به‌شکلی به کار می‌بریم که گویا با موضوعی یکپارچه و غیرقابل‌تفکیک سروکار داریم. بااین‌حال و برخلاف این تصور غلط، هوش دربردارنده‌ی انواع گوناگونی است و طیف متنوعی متشکل از IQ، هوش اجتماعی، حتی هوش آشپزی، ادبی و... را نیز شامل می‌شود. یکی از مهم‌ترین هوش‌هایی که تاکنون شناخته شده، هوش هیجانی است که بسیاری از رفتارهای روزانه‌ی ما را کنترل می‌کند. در واقع، به کمک همین نوع از هوش است که احساسات طرف مقابلمان را درک می‌کنیم و در واکنش به او رفتار مناسبی را از خود بروز می‌دهیم.

درک احساساتی چون عشق، بخشش، سخاوت و... تنها در گرو برخوردار بودن از هوش هیجانی است. بنابراین، می‌بینید که در ساده‌ترین برخوردهای زندگی، به این نوع هوش نیاز داریم و هرچقدر هم که آی‌کیوی بالایی داشته باشیم، بازهم بدون هوش هیجانی از جزئی‌ترین رفتارهای زندگی خود درمی‌مانیم. برای آشنایی بیشتر با این هوش و پرورش آن، آلن دوباتن (Alain de Botton) راهنمای بی‌نظیری را با عنوان کتاب در باب تربیت احساسات (The School of Life : an emotional education) برایتان تدارک دیده.

از آن‌جایی که عواطف و هیجانات ما گستره‌ی وسیعی از زندگی فردی و اجتماعی ما را تحت تأثیر خود قرار می‌دهند، به نظر می‌رسد، همه‌ی افراد، اعم از کودک و بزرگسال، نیازمند تربیت و بهبود هوش هیجانی خود باشند. اگر تصور می‌کنید تنها کودکان به آموزش نیاز دارند و بزرگسالان آن‌قدر بر رفتار خود مسلط هستند که نیاز به یادگیری کنترل هوش هیجانی نداشته باشند، باید بگوییم که سخت در اشتباهید. به اعتقاد آلن دوباتن، بزرگ‌سالان نیز برای داشتن رابطه‌ای سالم با خودشان یا دیگران نیاز به یادگیری آگاهانه دارند و تنها در این صورت است که شاهد پیشرفت چشمگیر در زندگی شخصی و اجتماعی خود خواهند بود.

یادگیری کنترل و پرورش هوش هیجانی به تمرین و ممارست دائمی ما نیاز دارد و هرگز متوقف نخواهد شد. در واقع، برای اثربخشی تمریناتی که کتاب حاضر در خود جای داده، راهی نداریم جز این‌که پیوسته آن‌ها را تکرار کرده و بخش گسترده‌ای از تمرکز خود را به‌طور روزمره صرف آموختن و به‌کاربردن آن‌ها کنیم. برای برخورداری از راهنمایی‌های کتاب در باب تربیت احساسات می‌توانید به نسخه‌ی فارسی آن با ترجمه‌ی عظیمه ستاری مراجعه کنید که به همت نشر کتاب‌سرای نیک روانه‌ی بازار کتاب شده است.

درباره‌ی مجموعه‌ی کتاب‌های مدرسه‌ی زندگی

آلن دوباتن در سال 2008 به همراه جمعی از مربیان و نویسندگان حوزه‌ی روان‌شناسی، فلسفه و سایر علوم، مدرسه‌ی زندگی (The School of Life Library) را راه‌اندازی کرد. مدرسه‌ای که در حال حاضر، در بسیاری از شهرهای مهم دنیا همچون لندن، پاریس، آمستردام، سئول، استانبول، برلین، ملبورن و... فعالیت می‌کند و مسائل و دغدغه‌های روزمره‌ی زندگی مردم، از جمله: روابط، کار، معاشرت، آرامش و... را سوژه‌ی اصلی آموزش‌های خود قرار داده است.

دوباتن در زمینه‌ی فعالیت‌های این مدرسه می‌گوید: «ایده‌ی راه‌اندازی مدرسه‌ی زندگی با هدف به چالش کشیدن دانشگاه‌های سنتی و آکادمیک شکل گرفت. در واقع، می‌خواستیم دانش و فرهنگ را به گونه‌ای سازماندهی کنیم که حول محور زندگی عادی مردم بچرخد.»

مدرسه‌ی زندگی یک برند جهانی به شمار می‌رود و با بیش از 5 میلیون مشترک در یوتیوب، حدود 343 هزار دنبال‌کننده در فیس‌بوک، بیش از 183 هزار دنبال‌کننده در اینستاگرام و 160 هزار دنبال‌کننده در توییتر با سرعت بالایی در حال رشد است.

جوایز و افتخارات کتاب در باب تربیت احساسات

  • برگزیده به‌عنوان بهترین کتاب جدید در بخش خودیاری، از سوی مجله‌ی People
  • کتاب ویژه‌ی مجله‌ی !Yes در نوامبر 2019
  • برگزیده‌شده به‌عنوان یکی از ده کتاب برتر از سوی The Bookseller’s Hardback Non-Fiction
  • معرفی‌شده به‌عنوان کتاب ویژه‌ در بخش آثار مکمل ادبی از سوی تایمز (2019).

نکوداشت‌های کتاب در باب تربیت احساسات

  • آلن دوباتن و دست‌اندرکاران کتاب در باب تربیت احساسات، نقش مهمی در گسترش این ژانر از کتاب‌های خودیاری داشته‌اند. این کتاب که از نثری روان و دلنشین برخوردار است، از پرورش احساسات به‌عنوان یک رفتار ارزشمند یاد می‌کند. (The Times Literary Supplement)

  • همه‌ی ما در زندگی دچار آشفتگی‌هایی شده‌ایم و از روزهایمان آن‌طور که لازم است، لذت نمی‌بریم. بااین‌حال، همچنان موضوعات بسیاری برای به اشتراک گذاشتن با دیگران وجود دارند که هم حال ما را بهتر می‌کنند و هم حال اطرافیانمان را. کتاب در باب تربیت احساسات آن‌قدر برای من متقاعدکننده و رضایت‌بخش بود که تصمیمات مهم زندگی‌ام را بر مبنای آموزه‌های آن گرفتم. شما را نیز به مطالعه‌ی آن دعوت می‌کنم. (The Cut)

  • مطالعه‌ای بی‌نظیر در زمینه‌ی معنای واقعی بلوغ. (Brain Pickings)

  • کتاب شگفت‌انگیزی که به‌زیبایی نوشته شده و شما حتماً باید یک نسخه از آن را در قفسه‌ی کتاب‌های خود داشته باشید. (رادیو ویرجین)

کتاب در باب تربیت احساسات برای چه کسانی مناسب است؟

اگر در جست‌و‌جوی کتابی روان‌شناختی برای پرورش و مدیریت هوش هیجانی خود هستید تا از این طریق، رشد و موفقیت شخصی خود را رقم بزنید، کتاب در باب تربیت احساسات، همان راهنمایی است که به دنبال آن می‌گردید.

با آلن دوباتن بیشتر آشنا شویم

آلن دوباتن (زاده‌ی 20 دسامبر 1969)، نویسنده، فیلسوف و مجری مشهور سوئیسی است که آثار پرفروشی را ذیل مجموعه کتاب‌های مدرسه‌ی زندگی به مخاطبان خود عرضه کرده. دوباتن در نگارش و تدوین آثار خود تلاش دارد تا جزئی‌ترین مسائل و موضوعات زندگی روزمره را از منظر فلسفه مورد واکاوی قرار دهد. موضوعاتی از قبیل دوستی، زندگی، عشق، اندوه و... در کتاب‌های آلن دوباتن حضور پررنگی دارند.

از میان کتاب‌های گوناگون این نویسنده، می‌توان به این موارد اشاره کرد: «پروست چگونه می‌تواند زندگی شما را دگرگون کند»، «در باب مشاهده و ادراک»، «هنر همچون درمان»، «جستارهایی در باب عشق»، «هنر سیروسفر»، «خوشی‌ها و مصائب کار»، «تسلی‌بخش‌های فلسفه» و «یک هفته در فرودگاه».

در بخشی از کتاب در باب تربیت احساسات می‌خوانیم

خودیاری

گفتنی است که در سطوح بالاتر فرهنگ، چیزی بدنام‌تر و بی‌اعتبارتر از مقوله‌ی «خودیاری» وجود ندارد. کل این مفهوم به معنای احساساتی‌گری سطحی و بلاهت و هیاهوی بیهوده است.

اگر بخواهیم بر اساس بسیاری از نمونه‌های موجود حکم کنیم، چنین قضاوت سخت‌گیرانه‌ای بی‌بهره از انصاف نیست. هزاران‌هزار کتاب با جلدهای اغلب رنگارنگ منتشر می‌شوند تا وعده موفقیت و شکوفایی بدهند. اما از آن سو نیز به‌نظر می‌رسد پای نوعی غرض‌ورزی آشکار در میان است تا منظور اصلی مفهوم خودیاری نشنیده بماند: کسی در مسیر زندگی خود به نقطه‌ای رسیده است که از بسیاری جهات نیازمند تسلی و تربیت عواطف خویشتن است.

در تمدن یونان باستان و روم، با عزت و احترام بیشتری به نیازهای انسان پرداخته می‌شد. نخبه‌ترین حکما از ارسطو تا اپیکور و سقراط و سنکا و مارکوس آئورلیوس، از پایه‌گذارن اندیشه‌ای از جنس خودیاری بودند. سنت فلسفه‌ی کاربردی که این فیلسوفان در آن بالیدند تا پس از سقوط رم نیز ادامه داشت. رسائل میشل دو مونتنی (1580) چکیده‌ی کاربردی توصیه‌هایی است که به ما کمک می‌کنند ذهن بی‌ثبات خود را بشناسیم و غایت خود را دریابیم و با دیگران پیوندی معنادار برقرار کنیم و گاهی بتوانیم در مهار و پذیرش خویشتن موفق شویم. در جست‌وجوی زمان از دست‌رفته‌ی مارسل پروست (1913) نیز با سودایی از همین سنخ، کتابی است خودیاری‌گرانه که با صادقانه‌ترین و زیرکانه‌ترین روش ما را ترغیب می‌کند دست از اتلاف زندگی خود برداریم و فرصت کوتاه عمر را غنیمت شمریم.

بنابراین نباید فرض را بر این بگذاریم که خودیاری‌گری فی‌نفسه انگاره‌ای غلط است، بلکه باید مشکل اصلی را در شیوه‌ی تفسیر و کاویدن آن در روزگار معاصر جست‌وجو کنیم. در واقع، اثر ادبی وظیفه‌ای خطیرتر از این ندارد که به کار تسلی‌بخشیدن و هدایت ما بیاید و از سلطه‌ی ابهام و سردرگمی در زندگی ما بکاهد.

فهرست مطالب کتاب

پیش‌درآمد
1: خود
2: دیگران
3: روابط
4: کار
5:‌ فرهنگ

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب در باب تربیت احساسات
نویسنده
مترجمعظیمه ستاری
ناشر چاپیانتشارات کتاب سرای نیک
سال انتشار۱۴۰۲
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات360
زبانفارسی
شابک978-622-350-004-6
موضوع کتابکتاب موفقیت و خودسازی
قیمت نسخه الکترونیک
32500 ت - 3.99 یورو
خرید کتاب الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب در باب تربیت احساسات

حسین آقا
۱۴۰۲/۶/۹
قلم این نویسنده مشهور رو دوست دارم بنظرم هر کسی نیاز داره به تربیت هیجانات و احساسات خودش کمک کنه چون با فقر آموزشی که همه ما داریم طبیعتا گذشته کاملی به لحاظ احساسی و مخصوصا در بعد عاطفی نداشته ایم ممنون از کتابراه بابت حسن انتخاب در مورد این کتاب
سید رضاکشفی
۱۴۰۲/۶/۲۱
کتاب نسبتا خوب و آموزنده ایی بود و شاید یکی از نکاتی که توجه من رو جلب کرد مسئله القاء فکری پنهان در علوم اجتماعی مطرح شده در هر نوشته یا کتابی هست که بوضوح به چشم میاد و همه نویسندگان محترم در ابتدا سعی وافر در متقاعد کردن خواننده به ادامه خواندن کتابشان میکنند در صورتی که اگر نکات به اندازه کافی جالب باشند خواننده بدون سعی نویسنده ادامه خواهد داد.
با تشکر
فائقه
۱۴۰۲/۶/۱۱
کتابی در مورد هوش هیجانی هست که فقط در مورد هوش آدم‌ها نیست همه ما در مورد هوش آی کیو ضرباتی در زندگیمون خوردیم اگه به بهترین دانشگاه بریم پس از هوش بالایی برخورداریم واگه به بدترین دانشگاه پس باهوش نیستیم در حالی که میدونیم آدم کاملا باهوش نداریم وآدم کاملا خنگ هم وجود نداره ولی هوش هیجانی در باب آشپزی خیاطی و... وقتی با هوش مهارت ترکیب بشه عجب چیزی میشه موفق باشید دوست من
رادین مقدم
۱۴۰۲/۸/۸
اگر فکر میکنین با دوست اشنا مخاطب عاطفی و خونوادتون مشکل دارین بخونین و اینکه چه دختر چه پسر اگه بتونه احساساتشو کنترل کنه و به شیوه درست خودشو بیان کنه قطعا تو خیلی از بحث و مشاجره‌ها پیروز میدون میشه
maryam ashrafi
۱۴۰۲/۶/۲۹
این کتاب برای من خیلی خوب بود و مطالب به صورت خیلی روان و ساده بیان شدن مثل بیانش در فرق عشق رمانتیک با عشق کلاسیک
فرق انسان صادق با انسان مودب. بنظرم بسیار عالی با توضیحاتش ما رو با احساساتمون آشنا می‌کنه
وهیشتا کاویانی
۱۴۰۲/۷/۱۷
اول از هر چیز باید گفت آلن دوباتن فوق‌العاده است. چقدر عالی میشه که هر روز بیشتر از ایشون یاد بگیریم. به ما کمک می‌کنه نسخه‌ی بهتری از خودمون بسازیم و ذره ذره جهان و جای بهتری برای زندگی بکنیم.
محمدحسن گیاه
۱۴۰۲/۹/۱۵
این کتاب دیوانه کننده است و محشره ممنونم از شما که من رو با این اثر زیبا آشنا کردید. واقعا عالیه چقدر رفتار و کردار و اعمال انسان را زیبا به نمایش میگذارد
فریبا قطبی
۱۴۰۲/۶/۲۴
باز هم کتابی در باب اموزش بسیار مفید و عالی که به ما روش چگونه احساساتمان را در کار و زندگی بیان میکند و من واقعا از خواندن این کتاب لذت بردم.
دلارام 0074
۱۴۰۲/۶/۱۲
این کتاب رو‌باید من ده سال پیش میخوندم دقیقا زمانی که نوجوان بودم. خیلی نکات خوبی گفته. و بسیاری از اتفاقات شخصی من الان فهمیدم برای همین هوش هیجانی بوده
مهدی حقیقت
۱۴۰۲/۶/۱۱
وجب به وجب، خط به خط این کتاب، کلمه به کلمش یادگیریه محضه! واقعا فوق‌العاده است، واقعا عالیه، مترجم ایرانی هم به خوبی با نویسنده هماهنگ شده!
محشر بود محشر...
Atamalek Hashemi
۱۴۰۲/۹/۱۰
فرایند رشد شخصیت و آموزش در راستای آن نقطه‌ی پایان ندارد؛ لذا برای تبدیل شدن انسانی رشد یافته نباید درب یادگیری را بروی خود ببندیم
نگین
۱۴۰۲/۸/۲۴
احساسات آنقدر مقوله پیچیده‌ای است که صرفا با خواندن یک کتاب نمیشه گفت به شناخت آن دست یافته ایم و حال می‌توانیم آنرا تربیت کنیم
ناهید
۱۴۰۲/۸/۶
پنج ستاره به آلن دوباتن که تقریبا همه کتاباشو خوندم البته اونایی که ترجمه شدن رو خیلی قلم روان و جذابی داره این فیلسوف معاصر
عسل مهاجران
۱۴۰۲/۶/۲۹
واقعا خط به خط این کتاب آموزنده و قابل تامل است، و همه ما انسان‌ها نیاز به خودشناسی و تربیت احساسات خود داریم. مرسی از کتابراه
ح ق
۱۴۰۲/۶/۲۰
عالی بود فقر آموزشی و همچنین عدم درک احساسات در خانواده‌ها بسیار پر رنگه این کتاب کمک کننده هست کع احساساتمان را بشناسیم
مشاهده همه نظرات 45

راهنمای مطالعه کتاب در باب تربیت احساسات

برای دریافت کتاب در باب تربیت احساسات و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.