معرفی و دانلود کتاب با اضطراب کنار آمدن
برای دانلود قانونی کتاب با اضطراب کنار آمدن و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب با اضطراب کنار آمدن
گروه نویسندگان مؤسسهی مدرسهی زندگی در کتاب با اضطراب کنار آمدن راهنمایی در جهت رسیدن به آرامش، حس دلسوزی به خود و سلامت ذهن و روان، ارائه میکند. ما در این کتاب میخوانیم که چطور باید از پس اضطراب، آسیبهای روحی و روانی، روابط سمی، نشخوار فکری و نفرت از خود، برآییم و در زندگی به آرامش برسیم. گفتنیست این کتاب 20 نوع اضطراب را معرفی میکند.
دربارهی کتاب با اضطراب کنار آمدن
بیش از آنکه خودمان متوجه باشیم، در عمق دریای اضطراب در تقلا هستیم. بیشتر وقتها اضطرابمان را بروز نمیدهیم یا نهایت تلاش خود را میکنیم تا به صورت مستقیم با آن دست به گریبان نشویم. اما در کتاب با اضطراب کنار آمدن (Anxiety: Meditations on the Anxious Mind) میخوانیم که استرس و اضطراب امری است کاملاً طبیعی و قابل فهم که میتوان آن را تحت کنترل گرفت. گروه نویسندگان مؤسسهی مدرسهی زندگی (The School of Life) در این کتاب به ما میگویند که چرا احساس اضطراب میکنیم و در قبالش چه کار میتوانیم بکنیم.
نویسندگان در بخشی از کتاب با اضطراب کنار آمدن به این نکته اشاره کردهاند که دنیای مدرن، با وجود فراهم کردن امنیت و رفاه بیشتر نسبت به گذشته، چالشهایی مانند افزایش اضطراب را نیز به همراه دارد. در این بخش، پنج عنصر کلیدی مطرح میشوند: کمالگرایی، فردگرایی، وسواس شغلی، شایستهسالاری، رسانهها و طبیعت. ما امروزه تمایل داریم تا به اهدافی همچون درمان همهی بیماریها، دستیابی به خوشبختی ابدی و جاودانگی برسیم. اما ازآنجاکه این اهداف غالباً دستنیافتنیاند، احساس یأس و ناامیدی جایگزین میشود. این در حالی است که انسانهای گذشته پذیرای این واقعیت بودند که زندگی بدون نقص ممکن نیست.
بحث بعدی که به آن پرداخته میشود، فردگرایی است. در گذشته، انسانها در گروهها و جوامع متحد زندگی میکردند و همین امر باعث تقویت حس همبستگی میشد. اما دنیای مدرن باعث افزایش فردگرایی شده و انسانها را به سوی تنهایی و تحمل مسئولیتهای فردی سوق داده است. این شرایط اغلب سبب میشود افراد خود را مقصر تمام مشکلات بدانند و بدون حمایت جامعه، سختیها را تحمل کنند. در بحث وسواس شغلی، به این نکته پرداخته میشود که هویت ما با موفقیت شغلی گره خورده است و اگر نتوانیم به دستاوردی برسیم، احساس ارزشمندی نخواهیم کرد. موضوع دیگری که در کتاب با اضطراب کنار آمدن مطرح میشود، شایستهسالاری است. نویسندگان مؤسسهی مدرسهی زندگی اذعان میکنند که باور به شایستهسالاری باعث میشود موفقیت را شایستگی و شکست را بیلیاقتی بدانیم؛ که این موضوع، فشار بیشتری روی ما وارد میکند. نویسندگان از مبحث مهم و به شدت تأثیرگذار رسانه نیز غافل نمیشوند و بیان میکنند که رسانههای جمعی با ترویج ترس و قضاوت، حس امنیت و همدلی را کاهش میدهند.
مؤسسهی مدرسهی زندگی با کتاب با اضطراب کنار آمدن سعی دارد به ما بیاموزد که اضطراب بخش طبیعیِ زندگی در دنیای مدرن است و با پذیرش و درک بهتر آن میتوان به آرامش و تعادل دست یافت. اکنون این کتاب با ترجمهی اعظم بهادرپور از سوی انتشارات هنوز چاپ و منتشر شده است و میتوانید با تهیه و خواندن آن، به استرس و اضطراب خود غلبه کنید و به زندگی شادتری دست یابید.
در نکوداشت کتاب با اضطراب کنار آمدن
- هر کسی که اضطراب دارد میتواند از ایدههای متفکرانهی این کتاب برای کنار آمدن با اضطرابهایش استفاده کند. (کاربر آمازون)
کتاب با اضطراب کنار آمدن برای چه کسانی مناسب است؟
این کتاب برای افرادی که از استرس و اضطراب رنج میبرند و میخواهند به پذیرش این احساس برسند و به زندگی آرامی دست یابند، منبع مفیدی خواهد بود.
در بخشی از کتاب با اضطراب کنار آمدن میخوانیم
اکثر ما بیش از هر چیزی آرزو داریم «امنیت» داشته باشیم و حس کنیم جایگاه امنی روی زمین داریم. ما برآورده شدن این آرزو را منوط به مجموعهای از اهداف متغیر میدانیم: داشتن رابطۀ شاد، خانه، فرزند، شغل خوب، احترام عمومی و مبلغ مشخصی پول... وقتی همۀ اینها از آنِ ما باشد، یقین خواهیم داشت که به آرامش میرسیم. شاید اصطلاح «تا ابد به خوبی و خوشی زندگی کردن» مسخره و جملهای بچگانه به نظر برسد، اما در عمل، طوری زندگی میکنیم که گویی، روزی به مکانی سرشار از آرامش، رضایت و امنیت خواهیم رسید.
بنابراین خوب است بدانیم شادی «ابدی» اساساً غیرممکن است؛ البته نه اینکه هرگز نتوانیم رابطۀ خوب، خانه یا مستمری داشته باشیم. ممکن است همۀ اینها را داشته باشیم و حتی بیشتر از آن اما این چیزها نمیتوانند همۀ انتظارات ما را برآورده کنند. همچنان در کنار همسرمان نگران هستیم، در آشپزخانهای پر از امکانات احساس آرامش نداریم و هر میزان درآمدی هم که داشته باشیم باز دچار هراس خواهیم شد. شاید نامعقول به نظر بیاید به خصوص زمانی که هنوز این چیزها را به دست نیاوردهایم اما باید به این اصل بنیادین اعتماد کنیم [«ابدی» نبودن شادی] تا بتوانیم با حقایق ناخوشایند زندگی بشری کنار بیاییم.
ما هرگز نمیتوانیم در امنیت کامل زندگی کنیم، چون تا زمانی که زندهایم باید در مواجهه با خطر هوشیار باشیم و همواره در معرض آن قرار داریم. تنها کسانی که امنیت کامل دارند مردهها هستند و تنها کسانی که آرامش واقعی را تجربه میکنند زیر خاک دفن شدهاند. بدون شک قبرستانها تنها مکان آرام روی این کرۀ خاکی هستند.
فهرست مطالب کتاب
مقدمه
1: همیشه نگرانیم
2: اضطراب و سیر تکامل انسان
3: اضطراب و دنیای مدرن
4: اعتماد بنیادین
انواع اضطراب
1: آسیب روحی و اضطراب
2: بهره گیری از آسیب های روانی
3: نفرت از خود و اضطراب
4: برانگیخته شدن و اضطراب
5: اضطراب انحرافی
6: خوش نامی و اضطراب
7: دوستی و اضطراب
8: معاشرت و اضطراب
9: مهمانی و اضطراب
10: حملۀ پانیک و اضطراب
11: شهرت و اضطراب
12: طرح ثانویه و اضطراب
13: عشق و اضطراب
14: رابطۀ جنسی و اضطراب
15: سادگی و اضطراب
16: فکر کردن بیش ازحد و اضطراب
17: رواقی گری و اضطراب
18: رسیدن و اضطراب
19: وارستگی و اضطراب
20: شادی و اضطراب
زندگی ایدئال برای افراد مضطرب
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب با اضطراب کنار آمدن |
نویسنده | گروه نویسندگان |
مترجم | اعظم بهادرپور |
ناشر چاپی | انتشارات هنوز |
سال انتشار | ۱۴۰۲ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 128 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-7255-84-3 |
موضوع کتاب | کتابهای استرس، کتابهای اختلالات اضطرابی |