معرفی و دانلود کتاب خاطرات مستر همفر

عکس جلد کتاب خاطرات مستر همفر
قیمت:
۵۰۰۰۰ ۲۵,۰۰۰ تومان ۵۰%
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب خاطرات مستر همفر و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب خاطرات مستر همفر و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب خاطرات مستر همفر

همفر در کتاب خاطرات مستر همفر، سرگذشت خود را به عنوان یک جاسوس انگلیسی در کشورهای اسلامی، جهت خدمت رسانی به اهداف استعماری انگلیس بازگو می‌کند.

خداوند متعال در آیه هشتاد و دوم سوره مائده در قرآن کریم، می‌فرماید: «بزرگ‌ترین دشمنان اسلام یهودیان و مشرکان هستند.» اولین شرارتی که به قصد تخریب دین اسلام از درون صورت گرفت، توسط یک یهودی یعنی عبدالله بن سبا از یمن تحریک شد. او فرقه شیعه را علیه اهل تسنن ترغیب کرد. از آن پس، یهودیان زیر لباس به ظاهر علما در هر قرن این اختلافات را تثبیت بخشیدند.

آن‌ها سازمان‌های میسیونری را برای از بین بردن اسلام بنیان نهادند. بریتانیایی‌ها در این زمینه پیشگام بودند. وزارت امور مشترک‌المنافع در لندن با هدف مبارزه علیه اسلام تأسیس شد. افرادی که در این وزارت کار می‌کردند ترفندهای یهودیان را آموزش می‌دیدند. آن‌ها با برنامه‌های شرورانه و غیرقابل تصور، با استفاده از همه نیروهای نظامی و سیاسی موجود، به سمت این هدف یعنی اسلام حمله کردند.

مستر همفر (Humphery‬)، تنها یکی از هزاران عامل زن و مردی است که توسط این وزارت بر روی آن‌ها کار شده و به همه این کشورها فرستاده شده بود و شخصی را به نام محمد نجد در بصره به دام انداخت و چندین سال او را گمراه کرد و باعث شد که او در سال 1125 قمری، فرقه‌ای به نام وهابی ایجاد نماید. آن‌ها این فرقه را در سال 1150 قمری به صورت علنی اعلام کردند.

کتاب خاطرات مستر همفر (Confessions of a British spy and British enmity against Islam) متشکل از سه بخش است:

بخش نخست که شامل هفت قسمت است، تهمت‌های جاسوس بریتانیایی را بیان می‌کند. بخش دوم به شما نشان می‌دهد که چطور بریتانیا برنامه‌های موذیانه خود را در کشورهای مسلمان عملی کرد. اما بخش سوم از این کتاب با ارائه اسنادی معتبر سعی در بیدار کردن مسلمانان فقیری دارد که به دام وهابیان گرفتار شده‌اند.

مستر همفر کیست؟

همفر یک مامور بریتانیایی است که وظیفه انجام عملیات‌های جاسوسی در کشور‌هایی نظیر مصر، عراق، ایران، حجاز و استانبول مرکز خلافت (اسلامی) را با کمک وزارت کشورهای مشترک‌المنافع بریتانیا بر عهده داشته است.

در بخشی از کتاب خاطرات مستر همفر می‌خوانیم:

در سال 1122 هجری قمری، 1710 میلادی، وزیر امور مشترک‌المنافع من را به مصر، عراق، حجاز و استانبول فرستاد تا به عنوان یک جاسوس به وظیفه‌ام عمل کنم و اطلاعات لازم و کافی را برای تجزیه و شکست مسلمانان به دست آورم. وزارتخانه برای این مأموریت همزمان، 9 فرد چابک و شجاع دیگر را منصوب کرد. علاوه بر پول، اطلاعات و نقشه‌های مورد نیاز ما، لیستی از اسامی دولتمردان، دانشمندان و روسای قبایل نیز در اختیارمان قرار گرفت. من هرگز فراموش نخواهم کرد لحظه‌ای را که از وزیر امور خارجه خداحافظی می‌کردم، او گفت که: «آینده کشور ما به موفقیت شما بستگی دارد. بنابراین شما باید نهایت انرژی خود را صرف بکنید.»

سفر خود را به استانبول، مرکز خلافت اسلامی، آغاز کردم. علاوه بر وظیفه اصلی‌ام، وظیفه دیگرم یادگیری زبان ‌ترکی در حد خیلی خوب بود، که زبان مادری مسلمانان آن جا بود. من قبلا در لندن به میزان قابل ‌توجهی زبان ‌ترکی، عربی (زبان قرآن) و زبان فارسی را آموخته بودم اما یادگیری یک زبان با صحبت کردن آن زبان مانند زبان مادری خود، کاملاً متفاوت است. در حالی که مهارت اول را در عرض چند سال می‌توان به دست آورد، اما دومی به چندین برابر زمان نیاز دارد. من مجبور شدم زبان‌ ترکی را با تمام ظرافت‌های آن یاد بگیرم تا مبادا مردم به من شک کنند.

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب خاطرات مستر همفر
نویسنده
مترجمساناز شیرین زاده
ناشر چاپیانتشارات طاهریان
سال انتشار۱۳۹۹
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات216
زبانفارسی
شابک978-622-7126-13-6
موضوع کتابکتاب‌های علوم سیاسی، کتاب‌های زندگی نامه
قیمت نسخه الکترونیک
۵۰۰۰۰ ۲۵,۰۰۰ ت ۵۰%
خرید کتاب الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب خاطرات مستر همفر

سیدمحمد
۱۴۰۱/۵/۲۹
سلام / بنده این کتاب را که چاپ بیروت بود را قبلا خواندم، متاسفانه خانم شیرین زاده قسمتهایی از کتاب رو کاملا حذف کرده و همچنین اجازه منعقد شدن داستان که خاطرات این جاسوس است رو نداده (بیشتر اقدام به پاسخگویی نظرات مذهب خودش که یکی از مذاهب اهل تسنن طرفدار ترکیه عثمانی است را داده) واگر خوشبینانه در مورد او بگوییم که غرضی درمورد شیعه نداشته، بدون کوچکترین علم ودانش به بحث شیعه وارد شده ومعلوم است درمورد افراد بزرگ وتاریخ ساز مثل سید جمالدین اسد آبادی (از علمای شیعه ایرانی اهل اسد آباد همدان) وشاگرد اومحمد عبده (ازعلمای اهل سنت واستاد دانشگاه الازهر مصر) هیچ گونه اطلاعی ندارد ویا مغرضانه اطلاعات غلطی به مخاطب میدهد این دو عالم بزرگوار از نظریه پردازان اتحاد بین مذاهب اسلامی هستند و نقطه مقابل آن سرویسهای جاسوسی انگلیس خبیث است که با ایجاد فرقه‌های دروغین تکفیری از جمله وهابیت در مذهب اهل سنت و بهاییت در مذهب شیعه منجر به تفرقه، قتل وکشتار و آوارگی مسلمانان گردیدند
توحید فرضی
۱۴۰۱/۱/۱۲
کتاب بسیار خوبی هست. منتها مترجم یک سری اضافات می‌آورد که این قسمت اصلا به دل نمیشیند.
به نظرم بهترین مترجم کسی هست که بدون طرفداری و جانبداری از بخش‌های در متن مبدا و مقصد و در صداقت کامل کار را به سرانجام برساند.
arian eskandari
۱۴۰۰/۳/۱
کلا نویسنده یا مترجم توهم توطئه داشته
اصلا امکان ندارد یک جاسوس واقعی این را نوشته باشد
یا اینجوری بگم دو حالت دارد چرندیات مترجم بهش اضافه شده یا کلا کتاب بی ارزش و بی محتوای ارزشمند است
کسانی که کتابخوانند قاعدتا به دنبال حقیقت هستن و کتاب به طرز عجیبی خنده دار و غیر منطقی میباشد
محمد محمد
۱۴۰۱/۴/۱۰
کتاب خوب و جالبی بود
برخی از راه‌های نحوه نفوذ و ایجاد تفرقه‌هایی ک در بخش‌های ابتدایی کتاب امده بود نو و قابل تامل بود
فقط کاش مترجم نظریات شخصی و توضیحات اضافه ب کتاب اضافه نمیکرد
صادق ستوده نیا
۱۳۹۹/۵/۲۴
کتاب فوق‌العاده‌ای هست و ارزش خواندن رو‌ داره برای همه مردم، کسانی که به تاریخ یا سیاست علاقمند هستند که دیگه حسابی لذت خواهند برد
حمید انواری
۱۴۰۱/۶/۸
کتابی بود که موضوع ان جالب بود، ولی نویسنده سعی کرده بود که عقاید شخصی خود رابه خواننده انتقال دهد، از این جهت کتاب را زیاد نپسندیدم، چون قضاوت یک طرفه کرده است در این کتاب.
محمد هدایت
۱۴۰۱/۸/۱۸
اصل کتاب با ترجمه بدون غرض و بی طرف عالیه ولی مترجم کلا فکر میکنم یک کتاب دیگه ایی رو ترجمه کرده اصلا پیشنهاد نمیکنم این نسخه با این مترجم خوانده بشه.
مریم صالحی
۱۳۹۹/۱۰/۱
کتاب زیبا بود. فکر میکنم هر ایرانی باید این کتاب بخونه
بهار قفایی
۱۴۰۱/۷/۴
خیلی کتاب خوبی بود. واقعا آدم رو بیدار میکنه که بدونه اطرافش چی داره میگذره. یکبار خوندنش کمه. ارزش خوندن بارها و بارها رو داره
Masoudjafari
۱۴۰۳/۱/۷
کتاب خوب برای افرادی که میخواهند با انگلیسی‌ها و حقایقی که آن‌ها خود از کارهایشان بیان میکنند بیشتر آشنا شوند
Aliye Vaseti
۱۴۰۲/۱/۷
خود کتاب بسیاررر عالی... مترجم بسیار افتضاح... همه‌ی نظراتشو وارد کرده تو مباحث، اونم خیلی طولانی.. یهو ۲ صفحه نظر داده
حامد حسینی
۱۳۹۹/۶/۲۹
جالب بود
نکاتی داشت که منو خیلی غافلگیر کرد
اسما داعی
۱۴۰۱/۶/۹
واقعا عالی بود ممنون از قراردادن این کتاب درفهرست
کاش همه بخونن اگه صوتیش هم بزارید عالی
محمود عجمی
۱۴۰۰/۹/۱۱
احساس میکنم این کتاب کمی یک طرفه نوشته شده و در بعضی موارد شیعیان رو برتر از اهل تسنن دونسته
سرور تهمورثی
۱۴۰۰/۲/۱۶
فوق العاده غرض ورزانه بود. نیمی از کتاب بیان نظرات شخصی مترجم، در چالش با گفته‌های نویسنده بود
مشاهده همه نظرات 23

راهنمای مطالعه کتاب خاطرات مستر همفر

برای دریافت کتاب خاطرات مستر همفر و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.