معرفی و دانلود کتاب فرهنگ چین: ادبیات

عکس جلد کتاب فرهنگ چین: ادبیات
قیمت:
۶۳,۰۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب فرهنگ چین: ادبیات و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب فرهنگ چین: ادبیات و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب فرهنگ چین: ادبیات

لی چون یو در کتاب فرهنگ چین: ادبیات، تاریخ ادبیات این کشور را از عصر باستان تا دوران معاصر بررسی می‌کند و به تحلیل تأثیرات فرهنگی، اجتماعی و سیاسی می‌پردازد. نویسنده با بررسی سبک‌های مختلف نگارش، نویسندگان تأثیرگذار و آثار مهم آن‌ها را معرفی کرده تا خواننده به درک وسیعی از ادبیات چین دست پیدا کند. هدف نویسنده از نگارش این کتاب، آگاهی‌بخشی به مخاطب درباره‌ی زندگی و فرهنگ مردمان چین از خلال ادبیات است.

درباره‌ی کتاب فرهنگ چین: ادبیات

لی چون یو (Li Chunyu) در کتاب فرهنگ چین: ادبیات (Chinese Culture: Literature)، به این نکته‌ی حائز اهمیت اشاره می‌کند که قدمت تاریخ ادبیات چین به بیش از سه هزار سال پیش بازمی‌گردد. نویسنده ادبیات کشور چین را از دوران باستان تا دوران معاصر واکاوی می‌کند.

لی چون یو در کتاب فرهنگ چین: ادبیات، شرح مفصلی از ادبیات چین در طول تاریخ ارائه می‌دهد و فصل به فصل، اطلاعاتی مبنی بر تحقیقات و مدارک مستند، فراهم می‌آورد. او در فصل اول کتاب تحت عنوان ادبیات چین باستان، توضیح کوتاهی درباره‌ی گسترش ادبیات چین می‌دهد و سپس از روند تاریخی آن در چین باستان صحبت می‌کند. لی چون یو می‌نویسد که ادبیات ماقبل سلسله‌ی چین، ریشه‌ی فرهنگ و تاریخ و فلسفه‌ی این کشور به حساب می‌آید. او سپس به آثار منثور برجسته‌ی ادبیات چین پرداخته و به متون و نگرش‌های فلسفی کنفوسیوس و تائویسم اشاره می‌کند و نشان می‌دهد که این‌ها چطور اساس فکری و ادبی کشور چین را پایه‌ریزی کردند.

لی چون یو در قسمتی از کتاب فرهنگ چین: ادبیات به عقاید ادبی خاص چینی‌ها می‌پردازد. او بیان می‌کند، ادبیات باستانی چین همواره بازتابی از احساسات فردی، زندگی اجتماعی بوده است. نویسنده بر مکتب کنفوسیوس تأکید دارد که می‌گوید شعر وسیله‌ای برای بیان عواطف و ارتباط با مردم است. در طول تاریخ، شاعران بزرگی مانند بای جو ای و سو شی بر ماندگاری و تأثیر اجتماعی شعر تأکید کرده‌اند. سبک‌های ادبی مانند گون ان و جینگ لینگ در سلسله‌ی مینگ نیز نقش مهمی در بیان حس تنهایی و ارتباط انسانی داشته‌اند و این آثار نسل به نسل منتقل شده‌اند.

لی چون یو در انتهای کتاب فرهنگ چین: ادبیات، به گرایش جدید ادبیات چین در قرن اخیر می‌پردازد. او می‌نویسد، در اواخر قرن بیستم، رشد اقتصادی و پیشرفت فناوری در چین باعث شکوفایی فرهنگ مصرفی و ورود جامعه به عصر رفاه و آسایش شد. در همین اثنا، موج جدیدی در ادبیات شکل گرفت، از جمله جوانی‌نویسی و ادبیات اینترنتی که باعث شد نسل جدید نویسندگان معرفی شوند. شیوه‌های انتشار با ظهور ادبیات اینترنتی دستخوش تغییر شد و نویسندگان بسیاری آثار خود را از طریق فضای مجازی به دیگران معرفی کردند. این ادبیات با آزادی بیشتر، مضامین متنوع و تعامل مستقیم با مخاطبان رشد کرد، اما چالش‌هایی مانند کیفیت نامناسب برخی آثار نیز به همراه داشت. اکنون، ادبیات اینترنتی به یک جریان تأثیرگذار در محافل ادبی چین تبدیل شده است.

یو گویی‌لی، جنگ لی‌مینگ و محمد ما کتاب فرهنگ چین: ادبیات را با چاپ انتشارات علمی و فرهنگی ترجمه و به بازار کتاب عرضه کرده‌اند.

کتاب فرهنگ چین: ادبیات برای چه کسانی مناسب است؟

اگر به تاریخ و فرهنگ کشور پهناور چین علاقه دارید و می‌خواهید از ادبیات این کشور اطلاعات مفیدی به دست آورید، کتاب فرهنگ چین: ادبیات منبع جامعی برای شما خواهد بود.

در بخشی از کتاب فرهنگ چین: ادبیات می‌خوانیم

«رستاخیز مکتب شعر مبهم» یکی از رویدادهای مهم در جنبش شعر در دوران جدید محسوب می‌شود. در اواخر دهۀ هفتاد قرن بیستم، آشوب و اغتشاش ناشی از «انقلاب فرهنگی بزرگ» به پایان رسید و سیاست اصلاحات و درهای باز به مرحلۀ اجرا درآمد. آزاد بودن اجتماع باعث آزادی خلق آثار ادبی هم شد. در جهت همسویی با این نسیم آزادی تازه، مجله‌ای غیردولتی به نام امروز در سال 1978، به سردبیری بی دائو و مانگ که، منتشر شد و بسیاری از شاعران جوان آثار خود را در این مجله به چاپ رسانیدند. این شعرها یگانه معیار هنری‌ای را که از دهۀ 50 قرن بیستم بر ادبیات چین حکمفرما شده بود شکستند و به طور وسیع از شعرهای مدرن غربی تغذیه کردند و از تصورات عجیب و غریب، مفاهیم غنی و ایهام برخوردار شدند؛ به‌ویژه این شعرها از مقاومت در برابر اقتدار و سیاست آگاهی دارند و بیشتر بر روی بازاندیشی جدی و انتقاد از فاجعۀ اجتماعی متمرکزند و به طور خودآگاه رسالت تاریخی بازسازی خودآگاهی شاعران، بازگرداندن انسانیت به شعر و تجدید نظر در زیبایی‌شناختی هنری را بر عهده دارند. این شعرها پس از انتشار مورد توجه وسیع پژوهشگران قرار گرفتند و در سال 1980 برای اولین بار «شعرهای مبهم» خوانده شدند.

در واقع، شعرهای مبهم کمی زودتر از این به وجود آمدند و از «شعرهای زیرزمینی» دوران انقلاب فرهنگی سرچشمه گرفته است. شاعران معروف شعرهای زیرزمینی مانند شی جی اساس معنوی شعرهای مبهم را پایه‌گذاری کرده‌اند. نام اصلی این شاعر شی جی گو لوشنگ است. وی، با استفاده از سبک شعرهای آزاد در اشعارش، به طور زنده و دقیق، درد روحی ناشی از نقش‌برآب شدن آرمان‌های جوانان را خلاصه کرده است. او به انقلاب فرهنگی آگاهی بسیار هوشیارانه‌ای دارد و در آثار خود ناامیدی کامل و انتقاد شدید از انقلاب فرهنگی را نشان داده است که در آن زمان بسیار کمیاب و ارزشمند بوده است.

فهرست مطالب کتاب

پیشگفتار: به سمت جهانی شدن ادبیات چین
اهمیت جایزه گرفتن مو ین در تاریخ ادبیات چین
فصل اول: ادبیات چین باستان
مختصری دربارۀ توسعۀ ادبیات چین
روند تاریخی ادبیات چین باستان
ادبیات باستانی آغازین
ادبیات باستانی اخیر
مشخصات اساسی ادبیات باستانی چین
عقاید ادبی خاص
گوناگونی سبک‌های هنری
جدایی نثر باستانی و روزمرۀ چینی
تقدس شعر و نثر
الگوهای نثر
نثرهای «صد مکتب فکری» اندیشمندان ماقبل سلسلۀ چین
یادداشت‌های تاریخی سی مه‌چین
هشت ادیب بزرگ در دوران تانگ و سونگ
شکوه و شکوفایی شعر
شی جینگ: اولین مجموعۀ شعری چین
چو یوان: اشعار غنایی رمانتیک
تائو یوان‌مینگ: سرود گوشه‌نشین روستایی
لی بای: فرشتۀ شعر
پیغمبر شعر: دو فو
بای جو‌ای و «یوا فوی نو»
رقابت میان مکتب‌های «چی»
سو شی: مبدع روح نوین چی
چی ون یوی لی چینگ جائو
شین چی جی و «چی خاوفانگ»
نمایش دیررس
نمایش‌نامه‌نویس بزرگ سلسلۀ یوان: گوان خن‌چینگ
داستان عاشقانۀ اتاق غربی جاویدان
افسانۀ نمایش‌نامۀ تانگ شین جو
به اوج رسیدن رمان‌نویسی
رمان تاریخی: داستان جنگ‌های سه پادشاهی
افسانۀ قهرمان‌ها: داستان حاشیۀ آب
رمان اساطیری: سفر به باختر
رمان دیو و جن: داستان‌های لیائو جای
شاهکاری در اوج رمان‌نویسی: رؤیای عمارت سرخ
فصل دوم: ادبیات معاصر چین
مختصری دربارۀ توسعۀ ادبیات نوین چین
روند تاریخی ادبیات نوین چین: سه دهه توسعۀ ادبیات معاصر چین
چهار مرحلۀ رشد ادبیات جدید
ویژگی‌های اساسی ادبیات معاصر
ویژگی‌های عمدۀ ادبیات جدید
رمان معاصر: انعکاس عصر
لو شون: بنیان‌گذار ادبیات نوین
اولین فریادها: یادداشت‌های یک دیوانه
اثر جاودانی: زندگی‌نامۀ آی کیو
با جین و جریان‌های تند سه‌گانه
لاو شه و اجتماع مردم عادی پکن
شن چونگ ون و دنیای منطقۀ غربی خونن
زندگی افسانه‌ای جانگ‌ای لینگ
شعر معاصر: جست‌وجوی ندای درون
گو مو رو: نابودی و آفرینش
شو جی مو: احساسات شاعرانۀ مکتب «شعر هلال» یا «هلال نو»
اِی چینگ: شاعر معاصر ریشه‌دوانیده در زمین
مو دن: غنا و درد ناشی از غنا
درام: ورود و گسترش
چائو یو: زندگی برای درام
تیان هان: درام مانند زندگی است
دوران جدید: موج شعر نو
رستاخیز مکتب شعر مبهم
بی دائو: شاعر عقل‌گرا
گو چنگ: شاعر دنیای افسانه‌ای
های زی: نگهبان مزرعۀ گندم
دوران جدید و رمان‌های متنوع
جیا پینگ‌وا و رمان‌هایی در جست‌وجوی ریشه
یو هوای و رمان‌های پیشتاز
سو تونگ و رمان‌های مکتب تاریخی جدید
مو ین و رئالیسم جادویی
حرف آخر: گرایش جدید ادبیات در قرن اخیر

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب فرهنگ چین: ادبیات
نویسنده
مترجمیو گویی لی، جنگ لی مینگ، محمد ما
ناشر چاپیانتشارات علمی و فرهنگی
سال انتشار۱۳۹۷
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات211
زبانفارسی
شابک978-600-436-599-4
موضوع کتابکتاب‌های ادبیات چین
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب فرهنگ چین: ادبیات

هیچ نظری برای این کتاب ثبت نشده است.

راهنمای مطالعه کتاب فرهنگ چین: ادبیات

برای دریافت کتاب فرهنگ چین: ادبیات و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.

👋 سوالی دارید؟