معرفی و دانلود کتاب معماری کسب و کار در عصر فناوری
برای دانلود قانونی کتاب معماری کسب و کار در عصر فناوری و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب معماری کسب و کار در عصر فناوری
کتاب معماری کسب و کار در عصر فناوری به قلم محمد آنالوئی، ساختارها، روشها و ابزارهایی را مورد بررسی قرار میدهد که سازمانها برای طراحی، تحلیل و بهبود فرآیندهای تجاری خود در عصر فناوری از آن بهره میگیرند. تمرکز اصلی این کتاب بر همگرایی بین معماری کسب و کار و فناوری اطلاعات است؛ تا یک سازمان چابک و هوشمند خلق شود.
دربارهی کتاب معماری کسب و کار در عصر فناوری
محمد آنالوئی یکی از نویسندگان و پژوهشگران ایرانی در حوزهی مدیریت، کسب و کار و فناوری اطلاعات است که آثار متعددی در زمینهی تحول سازمانی، معماری کسب و کار و نوآوری منتشر کرده است. این نویسنده در کتاب معماری کسب و کار در عصر فناوری، اطلاعات ارزشمندی را در مورد فرآیندهای تجاری سازمانها ارائه میدهد. فرآیندهای تجاری، شریانهای حیاتی هر سازمانی هستند و اهمیت آنها فقط به اجرای درست کارها خلاصه نمیشود؛ بلکه فراتر از آن، بازتابدهندهی روح فرهنگ سازمانی و نشانهای از بلوغ سیستم خلق ارزش درون سازمان هستند.
هر فرآیند به مثابهی نقشهای برای تبدیل منابع به اقدامات هدفمند عمل میکند. وقتی فرآیندها به درستی طراحی و اجرا شوند، نه تنها بهرهوری بالا میرود، بلکه سازمان قابلیتهای جدیدی مانند پیشبینی، کنترل و سازگاری با پیچیدگیهای محیط را به دست میآورد. به باور محمد آنالوئی، این موضوع برای کسب و کارهای نوپا حیاتیتر است. این نویسنده در کتاب معماری کسب و کار در عصر فناوری توضیح میدهد که استارتاپها و کسب و کارهای کوچک باید بین مهارتهای فنی، نیازهای بازار و ساختارهای تجاری تعادل ایجاد کنند. بدون فرآیندهای واضح، کسب و کارها مقیاسپذیر نخواهند بود و نمیتوانند از منابع خود استفادهی بهینهای داشته باشند.
نگاه فرآیندمحور به معماری کسب و کار
کتاب معماری کسب و کار در عصر فناوری به شکلی هدفمند، شکاف موجود بین تفکر علمی و عملگرایی صنعتی را پر میکند. محمد آنالوئی با بیان سادهی خود نشان میدهد که چطور درک درست از ساختارها و فرآیندها میتواند نقطهی شروعی برای تحولهای بنیادین باشد. وی در فصل اول کتاب خود، به نگرانیهای سازمانی اشاره میکند. در اینجا او نیاز بنیادین به تغییر و مدیریت فرآیند کسب و کار را مورد بررسی قرار داده و پس از آن توضیحاتی را درمورد تکامل درک سازمان از فرآیند ارائه میدهد.
مبحثی تحت عنوان اندازهگیری عملکرد فرآیند، در فصل دوم کتاب معماری کسب و کار در عصر فناوری، مطرح میشود. محمد آنالوئی در این قسمت از کتاب خود، توضیحاتی را درمورد سنجش عملکرد فرآیند در سطوح سازمان ارائه داده و نکاتی را در خصوص شرایط کلیدی اندازهگیری، اقدامات داخلی و خارجی، شاخصهای پیشرو و عقبمانده و چگونگی توسعهی یک سیستم اندازهگیری جامع ارائه داده است.
در فصل انتهایی کتاب معماری کسب و کار در عصر فناوری، نکاتی دربارهی شیوههای مختلفی که سازمانها برای مدیریت فناوریهای کسب و کار انتخاب میکنند، ارائه میشود. محمد آنالوئی در این بخش از کتاب خود توضیح میدهد که هیچ الگوی ثابت و بهترین روش جهانی برای مدیریت فرآیندها وجود ندارد؛ بلکه انتخاب ساختار و جایگاه مدیریت فرآیندها در سازمان، به نوع نگاه مدیران، اهداف استراتژیک و ساختار سازمان فعلی بستگی دارد.
کتاب معماری کسب و کار در عصر فناوری، به همت انتشارات ویان منتشر شده و در دسترس علاقهمندان قرار گرفته است.
کتاب معماری کسب و کار در عصر فناوری برای شما مناسب است اگر...
- میخواهید با استفاده از مدیریت مبتنی بر فرآیند، مزیت رقابتی خوبی را برای سازمان خود ایجاد کنید.
- بهعنوان یک بنیانگذار استارتاپ یا مشاور کسب و کار، میخواهید ساختار و فرآیندهای سازمان خود را از ابتدا درست تعریف کرده و در مسیر رشد قرار بگیرید.
- دغدغهی اصلی شما بهعنوان مدیر اجرایی، تحول سازمانی و همراستایی فناوری با اهداف تجاری است.
در بخشی از کتاب معماری کسب و کار در عصر فناوری میخوانیم
بهعنوان یک شرکت جهانی از این بنیاد اغلب بهعنوان "جهانی متولد شده" (BG) یا بهعنوان یک "سرمایهگذاری جدید بینالمللی" (INV) توصیف میشود. ترکیب BG و INV با رویکرد LS منجر به نوعی از شرکتها میشود که LGS نامیده میشود، که مخفف استارتآپهای ناب و جهانی است. این نوع شرکت یک استارت آپ فناوری جدید است که باید با توسعه کسب و کار، نوآوری و بینالمللیسازی اولیه، نه به عنوان فرایندهای جدا شده در زمان یا عملکرد، بلکه بهعنوان یک فرآیند، منجر به یک مدل کسب و کار قابل دستیابی که در مقیاس جهانی عمل میکند، سر و کار داشته باشد. البته پیچیدگی، عدم قطعیت، و خطر نوآوری و جهانی بودن در عین حال بالا هستند، اما همانطورکه در اولین مطالعات تجربی نشان داده شده است، شرکتها با نظم در فرآیند توسعه خود با پیروی از رویکرد LS با این مشکلات برخورد میکنند.
تمایز بین منابع جهانی بالادست و پایین دست ضروری است که بدون آن مفهومسازی بینالمللی سازی اولیه نوع شرکت های LGS غیرممکن است. شرکتهای LGS مشکلاتی در ارتباط با پیچیدگی، عدم قطعیت و ریسکهای نوآوری در مقیاس جهانی داشتهاند. برخی از روشهای خاص پرداختن به این مشکلات عبارتند از: دانش منظم، استفاده کارآمد از مکانیسمهای حمایت تجاری و بودجه عمومی و تمرکز بر روشهای ارائه یک گزاره ارزش و نه حول خود گزاره ارزش. علاوه بر این، همه شرکتها انواع مختلف عدم قطعیتها را با حرکت یک مرحلهای در یک زمان به گونهای مدیریت کردهاند که بتوانند ارزش روابط تازه ظهور یافته را به حداکثر برسانند.
فهرست مطالب کتاب
سخن ناشر
پیشگفتار
مقدمه
فصل اول: نگرانیهای سازمانی
بخش اول: تغییر و مدیریت فرآیند کسب و کار
بخش دوم: تکامل درک سازمان از فرآیند
بخش سوم: استراتژی و روش فرآیند کسب و کار سازمانی
بخش چهارم: معماری کسب و کار؛ رویکرد فناوری اطلاعات
فصل دوم: اندازهگیری عملکرد فرآیند
بخش اول: شرایط کلیدی اندازهگیری
بخش دوم: اقدامات داخلی و خارجی
بخش سوم: شاخصهای پیشرو و عقبمانده
بخش چهارم: توسعه یک سیستم اندازهگیری جامع
فصل سوم: مدیریت فرآیند
بخش اول: دیدگاه فرآیند
بخش دوم: مدیریت چیست؟
بخش سوم: مدیران اجرایی
بخش چهارم: مدیران فرآیند
فصل چهارم: یک گروه مدیریت فرآیند کسب و کار در سطح اجرایی
بخش اول: ایجاد و حفظ معماری فرآیند کسب و کار سازمانی
بخش دوم: شناسایی، اولویتبندی و محدوده پروژههای تغییر فرآیند کسب و کار
بخش سوم: درک و محدوده مشکلات فرآیند
سخن آخر
منابع و مآخذ
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب معماری کسب و کار در عصر فناوری |
نویسنده | محمد آنالوئی |
ناشر چاپی | انتشارات ویان |
سال انتشار | ۱۴۰۲ |
فرمت کتاب | EPUB |
تعداد صفحات | 109 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-5337-25-1 |
موضوع کتاب | کتابهای مدیریت کسب و کار |