معرفی و دانلود کتاب همه چیز درباره متاورس
برای دانلود قانونی کتاب همه چیز درباره متاورس و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.
معرفی کتاب همه چیز درباره متاورس
همهچیز در دستان شماست. میتوانید یک قاره را از آن خود کنید و اقیانوسها را به نام خود بزنید؛ اما نه در جهان بیرونی؛ بلکه در جهان متاورس. کتاب همه چیز درباره متاورس نوشتهی علی محمدی ما را با مختصات این شبکهی هوشمند و هدفمند و تغییراتی که در عرصههای گوناگون همچون عرصهی ارزهای دیجیتال بهوجود آورده، آشنا میکند و به مخاطبان خود کمک می کند تا بتوانند از این فناوری مدرن و کاربردی نهایت بهره را ببرند.
دربارهی کتاب همه چیز درباره متاورس
واقعیت چیزی است که ما آن را بهوجود میآوریم؛ فرقی ندارد که این امر مسلم تا چه اندازه ناممکن بهنظر برسد، فناوریهای روز میتوانند همان وقایعی را که رخ دادنشان را محال میپنداریم، در زندگیمان عینی و عملی و آن را در فضایی خاص به ما ارائه کنند؛ متاورس نیز چنین فضایی است. همیشه در کنار متاورس واژگانی مانند «واقعیت افزوده» یا «واقعیت مجازی» را میبینیم و شاید بهدرستی ندانیم که این عبارات دقیقاً به چه شکل در زندگی روزمرهی ما نمود پیدا میکنند و تصور درستی از خیالی که قرار است به شکل حقیقتی بیرونی به زندگی ما وارد شود، نداشته باشیم. کتاب همه چیز درباره متاورس برای پاسخ دادن به همین پرسشها و شفافسازی ابهامات به وجود آمده. با توجه به اینکه تسلط در استفاده از جهان دیجیتال و متاورس در حال حاضر از پولسازترین مهارتهای دنیاست، طرفداران زیادی پیدا کرده و بسیاری از افراد متمایلند که نحوهی ورود و اجرا کردن دستورات گوناگون در جهان متاورس را بدانند، اما نمیدانند از کجا آموزش و کار خود را آغاز کنند؛ بههمین جهت علی محمدی کتاب حاضر را با بازگویی مسائل کلی مثل معنای متاورس و تاریخچهاش شروع کرده و بهمرور وارد مباحث تخصصیتر مثل ارزهای دیجیتال در متاورس میشود.
متاورس پروژهای عظیم و تاریخساز، مرتبط به شرکت «متا» (همان شرکتی که اینستاگرام و واتساپ به آن تعلق دارند) است؛ اما در حال حاضر شرکتهای گوناگونی همچون اپیکگیمز، مایکروسافت، علی بابا (شرکت چینی)، گوگل و... نیز در زمینهی گسترش و فعالیت شبکهی هدفمند متاورس مشغولند. کتاب همه چیز درباره متاورس برای ما شرح میدهد که متاورس چه تفاوتی در زندگی انسانها ایجاد میکند. ما اکنون نیز بسیاری از کارهای خود را با کمک هوش مصنوعی و اینترنت انجام میدهیم، اما بهشکل دو بعدی؛ اما در متاورس قرار است تمام کاربردها و خدمات اینترنت را بهشکل سهبعدی در اختیار داشته باشیم؛ در واقع میخواهد ما را به جهانی جدید وارد کند که همه چیز در آنجا واقعی بهنظر میرسند. وظیفهی اصلی متاورس تحقق واقعیت مجازی است. تفاوت واقعیت مجازی با واقعیت افزوده در این است که در واقعیت مجازی ارتباط ما بهکلی با جهان بیرونی قطع میشود، اما در واقعیت افزوده پدیدهای خیالی در محیط واقعی و بیرونی ما نمایش داده میشود. در واقعیت مجازی که متاورس وظیفهی محقق کردن آن را برعهده دارد، افراد محدودیتی ندارند و میتوانند هر چه میخواهند اعم از ماشین و خانه و... بخرند؛ البته این کار رایگان انجام نمیشود و باید برای آن دلار بپردازند!
متاورس درآمدزاست و علی محمدی ما را با چگونگی درآمدزایی از طریق این شبکهی هدفمند آشنا میکند. شاید کمی عجیب بهنظر برسد که چرا حضور در جهانی غیر واقعی باید با حقوق و مزایا همراه باشد، اما کتاب همه چیز درباره متاورس برای ما توضیح میدهد که شرکتهای فعال در متاورس به دنبال خلق جهانی نامحسوساند و این پروژه صرفاً اختراعی علمی و فناورانه نیست، بلکه راهاندازی بیزنسی عظیم است. آنها پروژههای معماری و بازی و ... را پیش میبرند و برای جهان خود پول نیز اختراع کردهاند؛ انواع رمز ارزها از جمله سوشیسواپ، وکس و... پولهایی هستند که ثروتمندان از طریق آنها در جهان متاورس به مبادله و فعالیت اقتصادی میپردازند. کتاب همه چیز درباره متاورس به افرادی که در زمینهی ارزهای دیجیتال، گسترش واقعیتهای مجازی و افزوده فعال هستند، اطلاعات کاربردی ارائه دهد و آنها را با بخشهای کمتر شناخته شدهای از این جهان غیرواقعی، آشنا کند.
کتاب همه چیز درباره متاورس در انتشارات باوین کتاب منتشر شده است.
کتاب همه چیز درباره متاورس برای چه کسانی مناسب است؟
در سالهای اخیر اهمیت فضای مجازی و واقعیت دیجیتال از جهان بیرونی کمتر نیست و افراد با کمک فناوریهای گوناگون به کسب درآمد میپردازند؛ یکی از بهترین فناوریهای جدید، شبکهی متاورس است که به افراد اجازه میدهد تا دنیای مورد علاقهشان را (البته در صورت پرداخت پول هنگفت) خلق کنند. کتاب همه چیز درباره متاورس نیز برای علاقهمندان به این دنیای غیر واقعی و البته مهم و درآمدزا، مناسب و کاربردی است.
در بخشی از کتاب همه چیز درباره متاورس میخوانیم
جالب است بدانید که همانند بسیاری دیگر از فنّاوریهای امروزی که در گذشته نویسندگان مختلف در رمانهای خود آنها را خیالپردازی کرده بودند، متاورس هم شرایط مشابهی دارد. اصطلاح متاورس، اولین بار در سال 1992 توسط نیل استیفنسن (Neal Stephenson) نویسنده آمریکایی رمانهای علمی تخیلی ابداع و در کتاب خود به نام سقوط برف (Snow Crash) به کار برده شد. این نویسنده آمریکایی از واژه متاورس برای توصیف نوعی دنیای مجازی استفاده کرده بود که در آن قهرمان داستان در قالب آواتار خود با دیگران معاشرت میکند، خرید میکند و حتی دشمنان دنیای واقعی خود را شکست میدهد.
شخصیت اصلی این رمان فردی بهنام Hiro Protagonist است که درکنار دیگر افراد میتواند از طریق پوشیدن عینکهای مخصوصی وارد دنیای متاورس شود. در دنیای متاورس استیفنسن، هر شخص در قالب یک آواتار در دنیایی سه بعدی و مجازی قرار میگیرد که میتواند با دیگر افراد به تعامل بپردازد.
فهرست مطالب کتاب
بخش اول: کلیات
فصل 1: متاورس چیست؟
فصل 2: شرکتهای فعال
فصل 3: اتصال زندگی واقعی و دیجیتالی
فصل 4: کاربردهای متاورس
فصل 5: نقش بلاکچین
فصل 6: ارزهای دیجیتال متاوری
فصل 7: ملک دیجیتالی
فصل 8: مزایا و معایب
فصل 9: زندگی در متاورس
بخش دوم: بازیهای متاورس
فصل 10: دسترالند؛ نحوه بازی و کسب درآمد
فصل 11: کریپتوبلیدز؛ نحوه بازی و کسب درآمد
فصل 12: سندباکس؛ نحوه بازی و کسب درآمد
فصل 13: استار اطلس؛ نحوه بازی و کسب درآمد
فصل 14: بلاک توپیا؛ نحوه بازی و کسب درآمد
فصل 15: دوجمونگو؛ نحوه بازی و کسب درآمد
فصل 16: آپلند؛ نحوه بازی و کسب درآمد
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب همه چیز درباره متاورس |
نویسنده | علی محمدی |
ناشر چاپی | انتشارات باوین |
سال انتشار | ۱۴۰۱ |
فرمت کتاب | |
تعداد صفحات | 232 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-94436-0-6 |
موضوع کتاب | کتابهای تجارت و بازرگانی الکترونیک |