معرفی و دانلود کتاب صوتی خاطرات یک آدمکش: با صدای هوتن شکیبا

عکس جلد کتاب صوتی خاطرات یک آدمکش: با صدای هوتن شکیبا
قیمت:
۵۱۰۰۰ 30600 تومان ۴۰%
خرید کتاب صوتی
۳۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب صوتی خاطرات یک آدمکش و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب صوتی خاطرات یک آدمکش و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب صوتی خاطرات یک آدمکش: با صدای هوتن شکیبا

حالا که به آلزایمر مبتلا شدم، تاریخ آخرین قتلی را هم که انجام دادم، دقیق به خاطر نمی‌آورم! کتاب صوتی خاطرات یک آدمکش، اثر کیم یونگ ها، داستانی غافلگیرکننده از پیرمردی است که سال‌های جوانی خود را به ارتکاب یک رشته قتل‌های زنجیره‌ای گذرانده و حالا که پیر شده، همراه با پیش‌روی آلزایمر، خاطرات قتل‌هایش را نیز یکی‌یکی فراموش می‌کند. این کتاب برنده‌ی جایزه‌ی بهترین داستان جنایی آلمان در بخش بین‌الملل شده که از جوایز ادبی معتبر در این کشور است.

درباره‌ی کتاب صوتی خاطرات یک آدمکش

اکثر مردم نسبت به قاتل‌های سریالی، دیدگاهی کلیشه‌ای دارند. آن‌ها فکر می‌کنند چنین فردی یا از نظر جنسی منحرف است یا اینکه به‌صورت جنون‌آمیزی میل به کشتن دیگران دارد. اما شخصیت اصلی خلق‌شده توسط کیم یونگ ها (Kim Young-ha) در کتاب صوتی خاطرات یک آدمکش (Diary of a Murderer)، در هیچ‌کدام از این دو دسته نمی‌گنجد. کیم بیونگ سو که درحال‌حاضر پیرمردی هفتادساله است، در این کتاب، خاطرات قتل‌هایی را که حدود دو - سه دهه پیش انجام داده، مرور می‌کند و از دلایل، انگیزه‌ها و نحوه‌ی کار خود حرف می‌زند.

شخصیت پیچیده و موقعیت خاصی که کیم بیونگ سو در آن قرار گرفته، کتاب صوتی خاطرات یک آدمکش را تبدیل به تریلر روان‌شناختی جذاب و پرکششی می‌کند. واقعیت این است که کیم بیونگ سو، قربانی‌های خود را از سر کنجکاوی و دغدغه‌های فکری و فلسفی به قتل می‌رسانده! او با هر بار اقدام به قتل، یأسی جدی را تجربه می‌کرده و مصمم‌تر می‌شده که بار دیگر، لذتی بالاتر و کامل‌تر را تجربه کند. این قاتل بازنشسته که سال‌هاست از مشغله‌ی خود دور شده، حالا تحت شرایط خاصی مجبور می‌شود دوباره تمام خاطرات، مهارت‌ها و فنون خود در آدمکشی را به خاطر بیاورد.

معرفی و دانلود کتاب صوتی خاطرات یک آدمکش

کیم یونگ ها، قاتل داستان خود را شخصی بسیار باسواد و پیچیده از آب درآورده که مطالعاتی فلسفی هم دارد. کیم بیونگ سو اکنون در آستانه‌ی هفتادسالگی به آلزایمر مبتلا شده و هر روزِ خود را با نگرانیِ از دست دادن حافظه‌اش سپری می‌کند. در چنین شرایطی، حرفه‌ای که مدت‌هاست رهایش کرده، یقه‌ی او را دودستی می‌چسبد؛ یعنی آدمکشی. مدتی است که در حوالی محل زندگی او و خانواده‌اش، قتل‌هایی مشابه اتفاق می‌افتد که پلیس از روی ویژگی‌های مشترکی مانند سن و جنسیت قربانی‌های آن (که همه دخترانی بسیار جوان هستند) حدس می‌زند که کار یک نفر باشد.

کیم بیونگ سو که به تازگی متوجه ابتلایش به آلزایمر شده، ابتدا به خود شک می‌کند؛ اما بعد از چک کردن دفتر و تقویم خاطرات و کارهایش متوجه می‌شود که این قتل‌ها کار او نیست. مدتی نمی‌گذرد که او پی می‌برد دختر خودش، اون هی، نیز در دام این قاتل جدید گرفتار شده و قرار است قربانی بعدی او باشد. کتاب صوتی خاطرات یک آدمکش ماجرا را از جایی ادامه می‌دهد که پیرمرد باید تلاش کند تا با استفاده از مهارت‌های قبلی خود جلوی به‌قتل‌رسیدن دخترش را بگیرد. تعلیق بزرگی که کیم یونگ ها در ذهن خوانندگان این داستان ایجاد می‌کند این است که آیا این پیرمرد مجبور خواهد شد مجدداً تبدیل به یک قاتل شود؟ و آیا می‌تواند مثل گذشته با موفقیت مأموریت خود را به انجام برساند یا نه؟

معرفی و دانلود کتاب صوتی خاطرات یک آدمکش

کتاب صوتی خاطرات یک آدمکش را نشر صوتی رادیو گوشه از بخش گوشه‌ ادبیات، با صدای آشنای هوتن شکیبا و آهنگسازی جلیل نوایی در اختیار مخاطبان علاقه‌مند قرار داده است. نسخه‌ی متنی کتاب را نیز انتشارات چشمه با ترجمه‌ی خاطره کردکریمی به چاپ رسانده است.

اقتباس سینمایی از کتاب صوتی خاطرات یک آدمکش

فیلمنامه‌ی فیلم سینمایی خاطرات یک قاتل (Memoir of a Murderer) به کارگردانی شین یون ون (Shin-yeon Won) که در سال 2017 اکران شد، با اقتباس از کتاب خاطرات یک آدمکش نوشته شده است.

نکوداشت‌های کتاب صوتی خاطرات یک آدمکش

  • این کتاب من را به یاد کتاب زیبایی‌های کوچک زندگی که مانند یک شعر بود انداخت. کتاب خاطرات یک آدمکش شما را وارد رویایی مهیج می‌کند و سرشار از لحظه‌هایی است که قلب را به تپش می‌اندازند. (نیکول ریچی، نشریه‌ی وُگ)

  • با خواندن این کتاب به‌راحتی می‌فهمیم که چرا کیم یونگ ها تمام جوایز ادبی کره‌ای را از آن خود می‌کند و به‌عنوان بهترین نویسنده‌ی نسل خود شناخته می‌شود. (از مقاله‌ی 50 کتابی که باید در سال 2019 بخوانید، چاپ‌شده در نشریه‌ی Nylon)

  • کیم یونگ ها در این چند زمینه تخصص دارد: یافتن نقاط انسانی در هر فرد، بیرون کشیدن کمدی از دل تراژدی و ایجاد پیچ‌وخم و تعلیق در پی‌رنگی به‌ظاهر ساده و معمولی. در این داستان با قاتلی سریالی روبه‌رو هستیم که قصد دارد دخترش را از دام قاتلی دیگر نجات دهد. کیم یونگ ها تلفیقی از طنز او. هنری و انسان‌گرایی ایتالو کالوینو را در خود دارد. (بهترین کتاب‌های جنایی سال 2019، از وبسایت CrimeReads)

کتاب صوتی خاطرات یک آدمکش برای چه کسانی مناسب است؟

اگر به کتاب‌هایی که پی‌رنگی جذاب، غافلگیرکننده، جنایی و تریلر دارند،‌علاقه‌مندید، کتاب صوتی خاطرات یک آدمکش را از دست ندهید. همینطور چنانچه شنیدن سرنوشت یک قاتل سریالی در کهن‌سالی برایتان جذاب است، شنیدن این کتاب را به شما توصیه می‌کنیم.

در بخشی از کتاب صوتی خاطرات یک آدمکش: با صدای هوتن شکیبا می‌شنویم

معلم مرکز اجتماعات محل، شعری از میدانگ درس می‌داد. اسم شعر، عروس بود. ماجراش این بود که دومادی شب عروسیش داشته می‌رفته دستشویی که لباسش گیر می‌کنه به چفت در. فکر می‌کنه تازه‌عروسش از اون گرم‌مزاج‌هاس و خفتش کرده. آقا فرار می‌کنه. حدود چهل سال بعد، اتفاقی از همون‌جا می‌گذره و می‌بینه عروسش هنوز همون‌جا منتظرشه. همچین که به اون دست می‌زنه، زن به کپه‌ای از خاکستر بدل می‌شه. معلم و دانشجوها یه‌بند به‌به و چه‌چه کردن که چه شعر قشنگی. به نظر من که شعر درباره‌ی دومادی بود که می‌زنه عروسش رو همون شب عروسی می‌کشه و بعد جیم می‌زنه. یه مرد جوون و یه زن جوون. و یه جنازه. آخه چه برداشت دیگه‌ای می‌شه از اون کرد؟

اسم من کیم بیونگ سوئه. امسال هفتادساله شدم. من از مرگ نمی‌ترسم و جلوی فراموشیم هم نمی‌تونم بگیرم. اگه همه چیز رو فراموش کنم، دیگه آدمی که حالا هستم نخواهم بود. اگه الان یادم نیاد کی هستم، زد و آخرتی هم در کار بود، اون وقت چطور می‌تونم باز خودم باشم؟ برای همین خیلی مهم نیست. این روزها فقط یه دغدغه دارم و بس؛ اینکه قبلِ ازدست‌دادن کامل حافظه‌م، اون هی رو از کشته شدن نجات بدم.

فهرست مطالب کتاب صوتی

نمونه
1 دقیقه
شناسنامه
28 دقیقه
یک
27 دقیقه
دو
31 دقیقه
سه
24 دقیقه
چهار
28 دقیقه
پنج
27 دقیقه
شش
35 دقیقه
هفت

مشخصات کتاب صوتی

نام کتابکتاب صوتی خاطرات یک آدمکش: با صدای هوتن شکیبا
نویسنده
مترجمخاطره کردکریمی
گویندههوتن شکیبا
ناشر چاپینشر چشمه
ناشر صوتی رادیو گوشه
سال انتشار۱۴۰۲
فرمت کتابMP3
مدت۳ ساعت و ۲۰ دقیقه
زبانفارسی
موضوع کتابکتاب صوتی داستان و رمان خارجی، کتاب‌های داستان و رمان خارجی
قیمت نسخه صوتی
۵۱۰۰۰ 30600 ت ۴۰%
خرید کتاب صوتی

نقد، بررسی و نظرات کتاب صوتی خاطرات یک آدمکش

دختر بارون
۱۴۰۲/۶/۱۶
توی مقدمه‌ی داستان اومده کیم یونگ‌ها، نویسنده‌ی داستان، با نشون دادن زندگی یه آدمکش داره سعی می‌کنه شرایط گذار کشور کره‌ی جنوبی رو نشون بده که در حال عبور از دیکتاتوری به دموکراسیه و دچار ازخودبیگانگی فرهنگی شده. قاتل قصه هم بعد از اینکه متوجه می‌شه عقلش رو به زوال گذاشته دوباره سعی می‌کنه به اصل و خودش برگرده، به دورانی که آدم می‌کشت از این کار به لذت واقعی می‌رسید، حتی راوی برای این بازگشت به خود از استعاره‌ی سفر ادیسه و تلاشش برای بازگشت به خانه هم استفاده می‌کنه:) داستان به صورت دست‌نوشته‌هاییه که هیچ ساختار از پیش‌تعیین‌شده‌ای نداره و کم‌کم به سمتی می‌ره که راوی فقط مطالب رو می‌نویسه تا موقع فراموشی بهشون استناد کنه.
"خاطرات یک آدمکش" تجربه‌ای منحصر به فرده.
بریده‌ای از کتاب:
" زندگی صرف در زمان حال یعنی تنزل به زندگی حیوانی. نمی‌شود به کسی که همه‌ی خاطراتش را از دست داده گفت انسان. زمان حال فقط نقطه‌ی اتصال گذشته به آینده است و به تنهایی بی‌معنی است. فرق آدمی با آلزایمر پیشرفته و یک حیوان چیست؟ هیچ. هر دو غذا می‌خورند، قضای حاجت می‌کنند، می‌خندند و گریه می‌کنند. "
پ‌ن: اجرای هوتن شکیبا هم حرف نداره👌🏼
Mandana Gol
۱۴۰۲/۶/۲۰
سلام به دوستان کتابراه
کتاب خاطرات یک آدم کش رو در ژانر معمایی، پلیسی، جنایی میشه جا داد که علاوه برداشتن روایت جذاب خود کتاب، خوانش فوق العاده روان و حرفه‌ای رو هم داره.
نکته جالب اینکه رفت و برگشت‌های ذهنی شخص اول کتاب و بیماری زوال عقل یا همون آلزایمر کاملا طبیعی و به صورت علمی اتفاق این که
می‌افته، کتاب خیلی واقعی کسانی در خانواده با یک فرد آلزایمری زندگی می‌کنند رو میتونه کمک کنه، هنر این کتاب تا حدی هست که خواننده دقیقا مثل خود فرد آلزایمری دچار این شک و التهاب‌های اتفاقات روزمره میشه و گاهی در ذهن به راهکارهایی ساختگی برای کنترل بیماری فکر میکنه که برای شخص اول داستان رخ میده، گاهی دچار دغدغه‌ی زمان مصرف قرص، گاهی درگیر فهم وجود واقعی یا عدم وجودواقعی سگ و شخصیت کاراگاه و... میشی؛ این نگاه پر از عدم اطمینان و چگونگی پیدا کردن خودت در وسط‌این جهان شناور به تصویر کشیده شده یکی از خواسته‌های نویسنده است که خواننده رو درگیر کنه حتی در لایه‌هایی خارج از کتاب و نگاهمون به جهان اطراف، کتاب در بخش‌هایی به جملات بسیار تاثیر گذاری اشاره میکنه که خواننده رو به فکر فرو میبره!!!! توصیه میکنم با وجود اینکه کتاب در قدرت تصویر سازی گام مهمتری رو برداشته برای شنیدن جملات ارزشمند انسانی اون وقت بگذارید هر چند کم‌اند ولی تأثیرگذار خواهد بود.
م.عارفیان
۱۴۰۲/۶/۲۳
فصل‌های اول بیشتر برام شبیه به یه طنز بود اما هرچی تو داستان میری جلو عمق فاجعه آلزایمر بیشتر و بیشتر به تصویر کشیده میشه
داستان اینطور شروع میشه که مردی تحصیل کرده و ثروتمند که در دوران جوانی قتل‌های زنجیره آیی انجام می‌داده زمانی که زن جوانی رو می‌گشته اون زن دخترش و به مرد میسپاره و مرد اون رو
دختر به سرپرستی میگیره
زمان در حال جلو رفتن و در منطقه محل سکونت اونها قاتلی سریالی در حال کشتن افراد هست
حالا که دختر بزرگ و مرد پیر شده و دختر جوان عاشق مردی میشه که پیرمرد متوجه میشه اون مرد قاتل سریالی هست که در تلویزیون گفته میشه پیر مرد برای حفظ جون دخترش شروع به برنامه ریزی برای کشتن نامزد دخترش می‌کنه اما در این بین سرعت رشد بیماری هر روز بیشتر میشه
و در نهایت یک روز صبح متوجه میشه که شب گذشته کسی رو کشته اما بخاطر نمیاره چه کسی رو همه چیز رو جمع و مرتب می‌کنه و وقتی دخترش نمیاد خونه با نگرانی مرگ دخترش رو گزارش میکنه اما وقتی پلیس میاد متوجه حقایق میشه متوجه مواردی که در زیر پوست الزایمر در ذهن پیرمرد شکل دیگه گرفته بوده تغییر جهت ناگهانی داستان شما رو بهت زده و با عظمت اندوه این بیماری اشنا میکنه کتاب به نصبت کوتاهی هست اما بسیار جای فکر داره گقطعا خرید این کتاب رو بهتون پیشنهاد میکنم
ترجمه روان راوی عالی صدا گذاری خوب اثر بی بدیلی رو برای شما به ارمغان اورده. ممنون از کتابراه
ستاره
۱۴۰۲/۶/۳۱
حاوی اسپویل
اول از همه تشکرمیکنم بابت صدای زیبای آقای شکیبا. با این که کتاب شناخته شده‌ای بود من توصیه میکنم افرادی که مشکلات روانی دارند نخونن یا گوش ندن. البته اکثرا آدمها تو این اوضاع دچار بیماری روانی شدن شامل حال اینجانبم میشود. داستان بیشتر از این که جنایی باشه فلسفی بود و حرفهای آموزنده‌ای
هم داشت روایت زندگی یک قاتل که به علت کودکی ناخوشایندش و پدر نامهربان دچار بیماری روانی شد و اقدام به قتل کرده بودو در پیری آلزایمر گرفت. نویسنده آثار رفتاربدو تربیت اشتباه که در کودکی چقدر در یک انسان میتواند تاثیر بگذارددر بزرگسالی به تصویر کشیده بود که با قتل پدر شروع شدودرنهایت با فراموشی بازهم قتل کردحتی آلزایمرهم صدمه‌ای که درکودکی خورده بود او را درمان نکرد. من خودم از این همه بی تفاوتی و اهمیت ندادن احساس ناخوشایندی دریافت کردم یک احساس پوچی
شعری اولیا
۱۴۰۲/۷/۳
من از شنیدن داستان لذت بردم. قبل از شروع کتاب از خودم می‌پرسیدم که چرا آدم باید خاطرات یک آدم کش را بخواند؟ یا چرا افراد مختلف خواندن این کتاب را توصیه کرده‌اند. با شنیدن این داستان متوجه شدم که پر است از کنایه‌های مختلف. شما اصلا با داستان احساس بیگانگی نمی‌کنید ظرایفی در داستان هست که شما را به و یاد نکاتی از زندگی عادی‌تان می‌اندازد. نکته‌ها دارد! …شکل تمام شدن داستان هم خیلی جالب بود و غیر منتظره…صدای آقای شکیبا و اجرای زیبایشان هم بی تردید نقش بسیار پررنگی در جذابیت داستان داشت.
M.rezaei
۱۴۰۲/۶/۲۱
کتاب کوتاه و جذابی بود. با نگارشی متفاوت و البته نگرشی متفاوت به زندگی و عادات مردی که از قتل لذت می‌برد. قتل جز جدایی ناپذیر زندگی اوست. زندگی درد آور این مرد در کودکی همه در چند جمله خلاصه می‌شود و مثل خاطره‌ای دور ولی شفاف بازگو و قتل پدر توجیه می‌شود. هر آنچه که درمورد احساسات درونی بیمار و که آلزایمری دردی متحمل می‌شود باید بدانیم به خوبی در این کتاب به نگارش درآمده. صدای آقای شکیبا با حزن درونی‌اش جذابیت روایت رو بیشتر کرده است.
morteza banaei
۱۴۰۲/۶/۶
سلام، اول اینکه من بیش از دویست کتاب صوتی گوش کردم و بهترین خوانشی که شنیدم از جناب هوتن شکیبا بود هم صدای عالی و خواندن بی ایراد و اینکه در حین گوش کردن کتاب احساس میکردم تمام حس و حال شخصیت اصلی را که با بیماری آلزایمر درگیر بود درک میکنم، خیلی خیلی عالی بود
م ن
۱۴۰۲/۶/۱۴
کتاب کشش داشت و نمیشد کنارش گذاشت. صدا و لحن گوینده خیلی مناسب بود و آدمو غرق داستان میکرد. پایان داستان غافلگیر کننده بود و البته خیلی دقیق حالات یه فرد آلزایمری رو توصیف میکرد. در کل از کتاب راضی بودم و دوسش داشتم. انتظاراتمو درباره یه کتاب جنایی برآورده کرد. حتی از کتابای استیون کینگ هم جذابتر بود.
نسترن اسدی نژاد
۱۴۰۲/۶/۱۸
عالی بود از شنیدنش خیلی لذت بردم، نویسنده به طرز عجیبی تو انتقال احساس موفقه، در طول گوش دادن به صدای جذاب آقای شکیبا از اینکه اینهمه تجربه آلزایمر این آدمکش قابل لمسه شکه شدم. اینکار اون آدمکش دچار آلزایمر شده خودمم.‌ای وای چی داشتم می‌گفتم فکر کنم منم باید برم یادداشتهای و مرور کنم
فرزانه رصاف
۱۴۰۲/۶/۱۶
رمان عالی بود ولی متاسفانه با تمام احترامی که برای اقای شکیبا قائلم باید بگم که اصلا از گویندگی ایشان خوشم نیومد ایشون دوبلور بسیار خوبی هستن من تعجب میکنم چرا هیچگونه تغییر صدایی در افراد مختلف به صداشون ندادن، خیلییییی یکنواخت کتاب رو خوندن، همه افراد با یک صدا و یک لحن بشدت خسته کننده بود
R.v
۱۴۰۲/۶/۱۳
گویش راوی فوق العاده عالی، ترجمه عالی، داستان فوق العاده جذابطوری که دو روزه تمومش کردم. جناب آقای هوتن شکیبا طوری توی نقش فرو رفته بودن که واقعا باورم شده بود خود قاتل داره خاطراتشو برام تعریف میکنه. با اینکه به داستان‌های دارک علاقه ندارم ولی برام تنوع بود. فقط نفهمیدم نتیجه گیری آخر کتاب به چی میخواست برسه.
دکتر محمد صادقی
۱۴۰۲/۶/۸
اثر جالبی بود نثری روان با اینکه در قالب خاطرات و یا از شخصی که دچار بیماری زوال عقل و یا آلزایمر شده بود روایت می‌شد ولی باز هم از هم گسیختگی یا روایتی مشوش گونه مشاهده نمی‌شه نثر روان همراه با صدای آقای هوتن شکیبا اثری جالب را خلق کرده بود
هانی فرد
۱۴۰۲/۶/۲۰
درود کاش همه‌ی کتاب‌های صوتی رو یکی مثل هوتن جان شکیبا بازخوانی می‌کرد. روان و پر از هیجان. البته جسارت نباشه به بقیه اساتید. ولی واقعا توی اینهمه کتاب صوتی من بشخصه با خواندن و صدای زیبای ایشون از کتاب لذت بردم. در مورد کتاب؛ بشخصه برای من کتاب عالی بود و پر از هیجان.
دکتر میترا رضایی
۱۴۰۲/۶/۱۷
خود داستان بسیار جذابه و گویش اقای شکیبا لذت شنیدن این داستان رو دوچندان کرده خیلی ظریف تاریخ کره جنوبی رو نشون میده اونم در کنار داستانی با روایت خیلی جذاب و قوی من و همسرم از شنیدنش خیلی راضی بودیم ممنونم از کتابراه که تخفیف هم گذاشته بود
الهام ابراهیمی
۱۴۰۲/۶/۱۳
قلم نویسنده بسیار روان بود
صدای هوتن شکیبا هم به شنیدن این کتاب لذت دوچندان داد
آنقدر جذاب بود که مجبورم کرد یکسره بشینم و گوش بگیرم
تابحال با بیمار آلزایمری از نزدیک تماسی نداشتم
اما شنیدن این کتاب باعث شد این بیماری و مشقاتش رو باتمام وجودم حس کنم
مشاهده همه نظرات 68

راهنمای مطالعه کتاب صوتی خاطرات یک آدمکش

برای دریافت کتاب صوتی خاطرات یک آدمکش و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.