معرفی و دانلود کتاب در راه هستی و زمان: درآمدی بر زندگی و اندیشه‌ی مارتین هایدگر

عکس جلد کتاب در راه هستی و زمان: درآمدی بر زندگی و اندیشه‌ی مارتین هایدگر
قیمت:
۱۴۰,۰۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب در راه هستی و زمان و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب در راه هستی و زمان و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب در راه هستی و زمان: درآمدی بر زندگی و اندیشه‌ی مارتین هایدگر

هایدگر، در عمق «هستی و زمان»، همیشه دازاین را به‌عنوان وجودی مستقیم، بی‌واسطه، بی‌مرز انسانی و بی‌پایان در مرکز فلسفه‌اش قرار می‌دهد. آلفرد دنکر در کتاب در راه هستی و زمان نشان می‌دهد که هایدگر خودش را همواره «در راهِ هستی و زمان» می‌دید و این مسیر را زندگی می‌کرد. این اثر که در دسته کتاب‌های فلسفه‌ی مدرن و زندگی بزرگان فلسفه جای می‌گیرد، مسیر زندگی و فکری هایدگر را در بستری بی‌طرفانه و به‌دور از تعصبات مطالعه می‌کند.

درباره‌ی کتاب در راه هستی و زمان

مارتین هایدگر (Martin Heidegger) در اثر کلاسیکش، هستی و زمان، تلاش می‌کند پرسش بنیادین «هستی چیست؟» را از نو باز کند و نشان دهد که برای فهم هستی باید دست از تفکیک سنتی سوژه و ابژه برداشت و انسان را در قالب دازاین یا وجودْ در جهان تحلیل کرد؛ موجودی که همواره درگیر جهان و زمان است. از طرف دیگر، انتشار دفترچه‌های سیاه هایدگر در سال 2014 سبب شد که انتقادات تازه‌ای به هایدگر و فلسفه‌ی او مطرح شود؛ چراکه تفسیرهای نژادپرستانه از مفهوم دازاین در آن‌ها دیده می‌شد. شدت انتقادات تا حدی بود که افراد زیادی، تمام فلسفه‌ی او را زیر سؤال بردند و آن را نژادپرستانه و یهودی‌ستیزانه دانستند. اما آلفرد دنکر (Alfred Denker) در کتاب در راه هستی و زمان (Unterwegs in Sein und Zeit: Einführung in das Leben und Denken von Martin Heidegger) به جای محکوم کردن صریح، هایدگر را در متن تاریخی خودش قرار داده و با بی‌طرفی روشنگرانه تحلیل کرده است.

آلفرد دنکر که هایدگرشناس معروفی است، در کتاب در راه هستی و زمان، ابتدا زندگی هایدگر را از کودکی تا ورود به دنیای فلسفه شرح می‌دهد. سپس به نظریات فلسفی وی، پرسش وی در رابطه با هستی و مفهوم دازاین می‌پردازد و نقش هنر و زبان را در آشکارسازی هستی مطرح می‌کند.

آلفرد دنکر ، در کتاب در راه هستی و زمان، کمتر بر رابطه‌ی هایدگر با ناسیونال-سوسیالیسم، یعنی ایدئولوژی رسمی حزب نازی، تمرکز کرده و در عوض هایدگر را در چارچوب وسیع‌تری از فرهنگ سیاسی و عمومی می‌بیند. دنکر، او را اندیشمندی می‌داند که نگرش‌های مشترک بسیاری با هم‌عصرانش دارد، ایده‌هایی را از متفکران هم‌عصرش گرفته، از آن‌ها عبور کرده و در خدمت فلسفه و اهدافش به کار برده است.

کتاب در راه هستی و زمان، کتابی مختصر و فشرده و بخشی از پروژه‌ای سه‌جلدی است که آلفرد دنکر از سال 1997 در دست دارد. وی در این اثر، کوشیده است تا خوانندگانی را که علاقه‌مند به «هستی و زمان» هایدگر هستند، ولی وقت یا پیش‌زمینه‌ی عمیق ندارند، قدم‌به‌قدم با مسیر فکری-فلسفی هایدگر همراه کند و هم‌زمان، زندگی شخصی و جریان فکری هایدگر را در کنار توضیح مفاهیمی کلیدی چون دازاین بررسی کند؛ ضمن آنکه بجای محکوم یا تبرئه‌کردن مارتین هایدگر، نگاه منصفانه‌تری به فلسفه‌ی وی داشته باشد.

کتاب حاضر را انتشارات شوند با ترجمه‌ی سید امین‌الدین ابطحی منتشر کرده است.

در نکوداشت کتاب در راه هستی و زمان

  • این کتاب حاوی فلسفه‌ی هایدگر و جزئیاتی کاملاً ناپیدا از زندگی شخصی وی است. (آمازون)

کتاب در راه هستی و زمان برای چه کسانی مناسب است؟

این کتاب برای دانشجویان رشته‌ی فلسفه یا کسانی که علاقه‌مند هستند مسیر فکری هایدگر را بهتر بشناسند، مناسب خواهد بود.

در بخشی از کتاب در راه هستی و زمان: درآمدی بر زندگی و اندیشه‌ی مارتین هایدگر می‌خوانیم

از نظر مارتین هایدگر، همانند سایر اندیشمندان برجسته؛ فلسفه، ‌ رویداد تعیین‌کننده‌ای است که در همه‌ی جنبه‌های زندگی گسترش می‌یابد و به آن درخشش می‌بخشد. هایدگر زندگی خود را به عنوان یک مسیر اندیشه، تجربه کرد و به آن شکل داد. او به عنوان تربیت‌یافته‌ی کلیسا، در سال 1915 مجوز خود برای تدریس در دانشگاه را همچون یک منصب کلیسایی تلقی نمود. او حتی به عنوان یک استاد نیز تربیت فلسفیِ جوانان را وظیفه‌ی‌ اصلی خود می‌دانست. بدون اغراق می‌توان گفت که او به فیلسوف ‌شدن مأمور شده بود و هر آن‌چه که او در زندگی‌اش انجام داد، در خدمت این مأموریت و رسالت بوده است. با وجود این‌که او سال‌ها به عنوان فیلسوف در دانشگاه تدریس می‌کرد، اما هرگز به فلسفه به عنوان یک محل درآمد نمی‌نگریست. او آن‌چه که می‌اندیشید را زندگی کرد و آن‌چه که تجربه کرد را، به خوبی سنجید. با وجود این، هایدگر نیز همانند دیگران از چیزهای کوچک شروع کرد و به دلیل شرایط زندگی‌اش به نظر نمی‌رسید که مقدر شده باشد که یک فیلسوف شود.

مارتین هایدگر در یک خانواده‌ی معمولی به دنیا آمد و در منطقه‌ای در میان دریاچه‌ی کنستانتس و رود دانوب بزرگ شد، منطقه‌ای که دوران بهتر و باشکوه‌تری را پشت سر گذاشته بود. مشهورترین فرزندان زادگاه‌اش، مِسکیرش، یوهان اولریش مرگله، واعظ دربارِ وین و کنرادین کرویتسر، آهنگساز و موسیقیدانِ رمانتیک متقدم بودند. کنراد گروبر، اسقف اعظم فرایبورگ نیز که یکی دیگر از افراد سرشناس مسکیرش به شمار می‌رفت، هفده سال از هایدگر بزرگ‌تر بود و در دبیرستان شهر کنستانتس، معلم وی بود.

فهرست مطالب کتاب

یادداشت مترجم
پیش‌گفتار: چرا هایدگر؟
فصل اول: از تبار به آینده
فصل دوم: در جستجوی خویشتن خود
فصل سوم: از اوج‌گیری اندیشه به زمین پستِ زندگیِ هرروزگی و بازگشت دوباره
فصل چهارم: گسست از گذشته و چشم‌اندازهای جدید
فصل پنجم: بین هنر و شعر
فصل ششم: نزدیکی ناگفتنی‌ها
منابع و کتاب‌شناسی
نمایه‌ی نام‌ها

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب در راه هستی و زمان: درآمدی بر زندگی و اندیشه‌ی مارتین هایدگر
نویسنده
مترجمسید امین الدین ابطحی
ناشر چاپینشر شوند
سال انتشار۱۴۰۳
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات234
زبانفارسی
شابک978-622-6359-63-4
موضوع کتابکتاب‌های فلسفه، کتاب‌های بزرگان فلسفه
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب در راه هستی و زمان

هیچ نظری برای این کتاب ثبت نشده است.

راهنمای مطالعه کتاب در راه هستی و زمان

برای دریافت کتاب در راه هستی و زمان و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.

👋 سوالی دارید؟