معرفی و دانلود کتاب چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟

عکس جلد کتاب چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟
قیمت:
۹۷,۰۰۰ تومان
۵۰٪ تخفیف اولین خرید با کد welcome

برای دانلود قانونی کتاب چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟ و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

برای دانلود قانونی کتاب چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟ و دسترسی به هزاران کتاب و کتاب صوتی دیگر، اپلیکیشن کتابراه را رایگان نصب کنید.

معرفی کتاب چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟

آیا مدام در یک فشار تکرارشونده‌ی روانی به سر می‌برید؟‌ آیا اضطراب و مشکلات روحی، زندگی و روابط شما را به‌ خطر انداخته است؟ نیکول لپرا در کتاب چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟ درباره‌ی بهترین شیوه‌های مدیریت و کنترل ذهن برای دستیابی به آرامش درونی و ثبات روحی حرف می‌زند. این کتاب پرفروش نیویورک‌تایمز مانند یک مربی همراه برای بازیابی سلامت روان عمل می‌کند.

درباره‌ی کتاب چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟

همه‌ی انسان‌ها گاهی در حالت ثبات روحی و روانی به سر می‌برند و گاهی در لبه‌ی پرتگاه روزمرگی و ملال قرار می‌گیرند. شرایط زندگی، سختی‌ها و مشکلات پیش‌روی افراد، باعث می‌شوند که هر فردی تجربه‌ی منحصربه‌فردی را در زندگی به دست آورد و گاهی به خستگی طولانی‌مدت و تمام‌نشدنی دچار شود. مجموع رخدادها و پیشامدهای سختی که در زندگی هر فردی بروز می‌کنند، تهدیدی برای سلامت روان او هستند. به‌ همین‌ دلیل افراد پیوسته به دنبال راه‌هایی می‌گردند که آسیب‌های ناشی از فشارها را برای بالا بردن تاب‌آوری در زندگی کاهش دهند.

نیکول لپرا (Nicole LePera) روانشناس کل‌نگر، در کتاب چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟ (How to do the work) راهکارهای عملی و مهمی را برای بازیابی سلامت روان به شما ارائه می‌کند که با استفاده از آن‌ها می‌توانید خودتان را از غرق شدن در حال بد نجات دهید. این روانشناس با استفاده از شیوه‌ی کل‌نگر که ابداع خود اوست، تلاش می‌کند جلوی انتقال مشکلات روحی را به نسل‌های آینده بگیرد. در واقع او معتقد است همه‌ی ما آلام، دردها و مشکلاتی را از گذشتگان خود دریافت کرده‌ایم و در هر مرحله از زندگی آن‌ها را با خودمان حمل می‌کنیم. اگر جلوی این چرخه‌ی انتقالی گرفته نشود، نسل‌های بعدی ما نیز همین مشکلات را دریافت می‌کنند و سلامت روان آن‌ها به خطر می‌افتد. بنابراین بهتر است با استفاده از شیوه‌های علمی و صحیح جلوی این اتفاق گرفته شود.

این کتاب در سیزده فصل نوشته شده است و با خواندن هر فصل آن با مفهوم جدیدی در روانشناسی در افزایش سلامت روان خود آشنا خواهید شد. این اثر شما را از گرفتار شدن در ملال و روزمرگی‌ها می‌رهاند و کمک می‌کند که روابط پایدارتری را در زندگی خود تجربه کنید. نویسنده تأکید می‌کند که آموزه‌ها، نکات و تمرین‌های این کتاب تنها زمانی به شما کمک خواهند کرد که خودتان بخواهید از افکار بیمار، گرفتار ماندن در گذشته و ادامه دادن به سبک زندگی پرخطری که سلامت روان شما را تهدید می‌کند، دست بکشید.

جوایز و افتخارات کتاب چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟

  • جزو پرفروش‌ترین کتاب‌های نیویورک تایمز
  • کتاب پرفروش بین‌المللی

نکوداشت‌های کتاب چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟

- این کتابی است که همه‌ی جهان به آن نیاز دارند! ما همیشه نمی‌توانیم اتفاقاتی را که برایمان رخ می‌دهد کنترل کنیم، اما نیکول به ما یک نقشه‌ی راه می‌دهد که چگونه به آرامش درونی دست یابیم. (لوئیس هاوس، نویسنده پرفروش نیویورک تایمز)

- این کتاب یک راهنمای عملی و کاربردی برای بهتر شدن شدن حال شماست. دکتر لپرا در این کتاب با شما صحبت می‌کند و مسیر صحیح زندگی را نشان می‌دهد. (کارلین پرسیل-مرسیکا، مدیر عامل شرکت KDPM Consulting Group Inc)

کتاب چگونه حال خودمان را بهتر کنیم برای چه کسانی مناسب است؟

خواندن این کتاب را به همه‌ی کسانی که به‌دنبال راهی برای بهبود حال روحی و افزایش آرامش درونی خود هستند، پیشنهاد می‌کنیم.

با نیکول لپرا بیشتر آشنا شویم

نیکول لپرا یک روانشناس کل‌نگر است که اعتقاد دارد سلامت روان برای همه‌ی آدم‌ها لازم و ضروری است. او موسس مجموعه‌ی شفای ذهنی در مرکز سیتی فیلادلفیاست و تلاش می‌کند که مولّفه‌های مهم برای داشتن سلامت روان را به همه مردم جهان و پزشکان آموزش دهد.

جملات برگزیده کتاب چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟

  • تکامل انسان، تکامل آگاهی اوست.
  • ما نمی‌دانیم که چه گذشته‌ای در انتظارمان است.
  • در بالا به‌اندازه‌ی پایین و در درون به‌اندازه‌ی بیرون، همیشه چیزی هست که با آن بتوانید معجزه کنید.
  • تمام چیزهایی را که با آن روبه‌رو می‌شوید، نمی‌توان تغییر داد، اما برای اینکه بتوان چیزی را تغییر داد باید با آن روبه‌رو شد.

در بخشی از کتاب چگونه حال خودمان را بهتر کنیم می‌خوانیم

انجام کارها براساس ندای کودک درون و فرمانبری از او شما را از شرش خلاص نمی‌کند. همچنین زخم‌های گذشته را به‌طورکامل التیام نخواهد بخشید. زمانی‌که آنتونی وارد انجمن شد، درباره‌ی کار التیام‌بخش کودک درون جان بردشاو تحقیق کرده بود و برخی از بحث‌های من درباره‌ی کودک درون به نظرش مفید آمده بود. او شروع کرده بود به جمع‌آوری روش‌هایی که کودک درونش باورهای اصلی او را درباره‌ی خودش فیلتر کرده بود. درنتیجه، او شروع به کشف روایت‌های شرم‌آوری کرد که رفتارهای جنسی و شرب‌خمر اخیر او را احاطه کرده بود. او مشارکت احتمالی خود در آزار جنسی دوران کودکی‌اش، که تا مدت‌ها آن را به‌مثابه‌ی واقعیت پذیرفته بود و آن‌ها را فقط از مغز کودکش می‌دید رها کرد. هنگامی‌که او منطق والد خردمند درونش را به‌کار گرفت، از منظر بزرگ‌سالی واقعیت آن تجربه را دید: با یک کودک‌آزار به دام افتاده بود.

وقتی آنتونی پذیرفت که کودک درونش (از جمله تمام تجربیات دردناک متفاوتی که در طی زندگی از سر گذرانده است) در بطن اوست و به‌طرزی باورنکردنی صدمه دیده است، توانست بفهمد که این آسیب چگونه او را به اجرای روایت‌هایی سوق می‌دهد که دیگر به دردش نمی‌خورد. در همان زمان، او کهن‌الگوی برتری‌جوی کودک درونش را شناسایی کرد و متوجه شد که چقدر موفقیت را با عشق همراه می‌کند. درنهایت، او شغل پرقدرت تجارت را رها کرد. او متوجه شد که چگونه وسواسش برای کسب موفقیت باعث شده بود تا از دنیای عاطفی‌اش جدا شود (درست مانند دوران کودکی، که این وسواس او را واداشته بود تا کناره‌گیری کند). داستان به همین‌جا ختم نمی‌شود. همه‌چیز به این سادگی نیست، هست؟ آنتونی فقط یک حصار به دور کودک درونش نکشید و آن را کنار نگذاشت. الان ممکن است وسوسه شوید تا این کتاب را ببندید و به خود بگویید: «من با فرزند درونم آشنا شدم. الان هم بهترم. زمان حرکت است.» درحقیقت، این‌گونه اقدام شما هرگز به ثمر نمی‌نشیند.

فهرست مطالب کتاب

سخن ناشر
گنجینه‌ی نوشته‌ها
پیشگفتار مترجمان
یادداشتی درباره‌ی انجام کار
پیشگفتار نویسنده: شب تاریک روح
دیباچه: مقدمه‌ای بر روان‌شناسی کل‌نگر
1: شما بهترین منجی خودتانید
2: خودآگاه: آگاه شوید
3: رویکردی نو به آسیب
4: آسیب (ترومای) جسمانی
5: تمرین‌های بهبوددهنده و التیام‌بخش ذهن و بدن
6: قدرت باور
7: ملاقات با کودک درون
8: داستان‌های ایگو
9: پیوندهای آسیب‌زا
10: مرزها
11: بازوالدگری
12: بلوغ هیجانی
‌13: وابستگی متقابل
سخن پایانی: جعبه‌ی پیتزا
تشکر و قدردانی
واژه‌نامه‌ی اصطلاحات روان‌شناسی کل‌نگر
درباره‌ی نویسنده

مشخصات کتاب الکترونیک

نام کتابکتاب چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟
نویسنده
مترجمعباس عبداللهی، سحر غفوری
ناشر چاپیانتشارات پندار تابان
سال انتشار۱۴۰۱
فرمت کتابEPUB
تعداد صفحات326
زبانفارسی
شابک978-622-7950-42-7
موضوع کتابکتاب‌های روانشناسی بالینی
قیمت نسخه الکترونیک

نقد، بررسی و نظرات کتاب چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟

فرهنگ
۱۴۰۴/۰۲/۰۵
کتاب چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟ به ۲ مفهوم اصلی اشاره کرده است. نخست روش «روان‌شناسی کل‌نگر» که ابداع نیکول لپرا است و مطابق با آن، همان‌طور که افراد کلیاتی بیولوژیکی، روان‌شناختی و فرهنگی - اجتماعی هستند و نمی‌توان آن‌ها را جدا از هر یک از این جنبه‌ها بررسی کرد، تمامی پدیده‌های روان‌شناسی نیز باید به‌صورت جامع بررسی شوند. پای مفهوم دوم این‌جا به بحث باز می‌شود: خوددرمانی. نویسنده به خودتوانمندسازی و تأثیر انتخاب‌های شخصی بر سلامت جسمی و روحی و معنوی باور دارد و معتقد است ما تمام ابزارهای لازم برای بهبودی، به‌خصوص از زخم‌های عاطفی دوران کودکی را داراییم.
اینکه بیاموزیم چطور حال خودمان را خوب کنیم نوعی توانمندسازیِ خود است. کتاب حاضر یک مدل خودآموز ارائه می‌کند و شامل اطلاعات و فعالیت‌هایی است که به ما این توانایی را می‌دهد تا به‌درستی گذشتهٔ خود را درک کنیم و از آن بیاموزیم. این روندی است که تغییر را برای ما ممکن می‌سازد.
....
۱۴۰۴/۰۲/۰۸
کتاب چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟ نوشتهٔ نیکول لپرا و ترجمهٔ عباس عبداللهی و سحر غفوری است. انتشارات پندار تابان این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این اثر به پرسش «چرا کوچک‌ترین آسیب‌های روانی بزرگ‌ترین پیامدها را دارند؟» پاسخ داده است. دکتر لپرا در این کتاب به دو مفهوم اصلی اشاره می‌کند؛ نخست و روش «روان‌شناسی کل‌نگر» که ابداع خود نویسنده است. مطابق با این رویکرد، همان‌طور که افراد کلیاتی بیولوژیکی، روانشناختی فرهنگی‌اجتماعی هستند و نمی‌توان آن‌ها را جدا از هر یک از این جنبه‌ها بررسی کرد، تمامی پدیده‌های روان‌شناسی نیز باید به صورت جامع مورد بررسی قرار بگیرند. روان‌شناسی کل‌نگر بر ذهن، جسم و روح متمرکز است و در مسیر بازیابی تعادل بدن و سیستم عصبی و التیام زخم‌های عاطفی حل‌نشده به کار می‌رود. آن‌طور که نویسنده می‌گوید، «نشانه‌های جسمانی و روان‌شناختی برای ما پیام‌اند، نه تشخیص‌های مادام‌العمری که فقط موظف باشیم مدیریتشان کنیم». پای مفهوم دوم این‌جا به بحث باز می‌شود: خوددرمانی. لپرا به خود، توانمندسازی و تاثیر انتخاب‌های شخصی بر سلامت جسمی و روحی و معنوی باور دارد و معتقد است ما تمام ابزارهای لازم برای بهبودی، به‌خصوص از زخم‌های عاطفی دوران کودکی، را داراییم. اینکه بیاموزیم چطور حال خودمان را خوب کنیم نوعی توانمندسازیِ خود است. کتاب یک مدل خودآموز ارائه می‌کند و شامل اطلاعات و فعالیت‌هایی است که به ما این توانایی را می‌دهد تا به‌درستی گذشته‌ی خود را درک کنیم و از آن بیاموزیم. این روندی است که تغییر را برای ما ممکن می‌سازد.
Maziar Nazemi
۱۴۰۴/۰۲/۰۸
تشکر از اخر هفته‌های رایگان شما
دکتر پرفسور لیرا با ترجمه آقای عبداللهی و خانم غفوری، از اون کتاب‌های بدر بخوره برای خودآگاهی است چرا؟ اول اینکه زرد نیست و کلی گویی نداره
این کتاب به نظرم شبیه یه دوست دلسوزه که وسط روزمرگی‌هامون میاد میگه: "هی، یه کم به خودت برس، تو هم مهمی! " نویسنده سعی کرده
با مثال‌های ساده و راهکارهای عملی، به ما یاد بده که چطوری می‌تونیم حال روحی و روانی‌مون رو بهتر کنیم.
یه چیز خوبش اینه که از نصیحت‌های تکراری خبری نیست. مثلا نمیاد بگه "مثبت فکر کن و همه‌چی حل میشه"، بلکه توضیح میده چرا احساساتمون مهمن و چطوری باید باهاشون کنار بیایم. ولی خب، گاهی هم حس می‌کنی مطالب یه کم پراکنده‌ست و می‌شه جمع‌وجورتر باشه.
برای شمایی که دنبال یه راهنمای ساده و روزمره برای بهتر کردن حالش باشه، این کتاب گزینه خوبیه. ولی اگه دنبال یه تحلیل عمیق یا علمی هستید، شاید خیلی براتون کافی نباشه. در کل، پیشنهاد می‌کنم بخونیدش، چون از اون کتاب‌هاییه که ممکنه یه جمله ساده‌ش حالتون رو برای یه روز کامل بهتر کنه.
رها زند
۱۴۰۴/۰۲/۰۶
کتاب چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟ نوشتهٔ نیکول لپرا است. این اثر به پرسش «چرا کوچک ترین آسیب های روانی بزرگ ترین پیامدها را دارند؟» پاسخ داده است. درباره کتاب چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟ کتاب چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟ به ۲ مفهوم اصلی اشاره کرده است. نخست روش «روان شناسی کل نگر» که ابداع و نیکول لپرا است مطابق با آن، همان طور که افراد کلیاتی بیولوژیکی، روان شناختی و فرهنگی - اجتماعی هستند و نمی توان آن ها را جدا از هر یک از این جنبه ها بررسی کرد، تمامی پدیده های روان شناسی نیز باید به صورت جامع بررسی شوند. پای مفهوم دوم این جا به بحث باز می شود: خوددرمانی. نویسنده به خودتوانمندسازی و تأثیر انتخاب های شخصی بر سلامت جسمی و روحی و معنوی باور دارد و معتقد است ما تمام ابزارهای لازم برای بهبودی، به خصوص از زخم های عاطفی دوران کودکی را داراییم. اینکه بیاموزیم چطور حال خودمان را خوب کنیم نوعی توانمندسازیِ خود است. کتاب حاضر یک مدل خودآموز ارائه می کند و شامل اطلاعات و فعالیت هایی است که به ما این توانایی را می دهد تا به درستی گذشتهٔ خود را درک کنیم و از آن بیاموزیم. این روندی است که تغییر را برای ما ممکن می سازد. خواندن کتاب چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟ را به چه کسانی پیشنهاد می کنیمخواندن این کتاب را به دوستداران روان شناسی عمومی پیشنهاد می کنیم.
سمیه ثابت
۱۴۰۴/۰۲/۰۴
کتاب «چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟» نوشته نیکول لیپرا و سحر غفوری، اثری است که به موضوع بهبود سلامت روانی و عاطفی می پردازد. این کتاب در تلاش است تا به خواننده بیاموزد چگونه می توان با روش های عملی و علمی، احساسات خود را مدیریت کرده و در زندگی به آرامش بیشتری دست یابد. در این کتاب، نویسندگان با و بررسی مبانی روان شناسی رفتارشناسی، تکنیک هایی را معرفی می کنند که برای بهبود کیفیت زندگی مفید هستند. یکی از نقاط قوت کتاب، استفاده از زبان ساده و قابل فهم برای بیان مطالب پیچیده است. این ویژگی باعث می شود مخاطبان عمومی بتوانند به راحتی با مفاهیم مطرح شده ارتباط برقرار کنند. از جمله موضوعات کلیدی کتاب می توان به مدیریت استرس، شناخت الگوهای رفتاری مضر، و راهکارهای تقویت ذهنیت مثبت اشاره کرد. نویسندگان تلاش کرده اند تا با ارائه تمرین های عملی، خواننده را در مسیر تغییر رفتارهای منفی و جایگزینی آن ها با عادت های سالم هدایت کنند. در واقع، این اثر صرفاً یک کتاب نظری نیست، بلکه مجموعه ای از راهنمایی های کاربردی را در اختیار خوانندگان قرار می دهد. یکی از جنبه های مثبت کتاب، تأکید آن بر خودآگاهی است. نویسندگان معتقدند که داشتن شناخت دقیق از احساسات و افکار خود، اولین قدم برای ایجاد تغییرات مثبت در زندگی است. به همین دلیل، بخش های متعددی از کتاب به تمرین هایی اختصاص داده شده که خواننده را به تفکر درباره احساسات و تجربیات خود ترغیب می کند. برخی از خوانندگان ممکن است احساس کنند که کتاب بیش از حد بر رویکردهای فردی تمرکز دارد و کمتر به عوامل اجتماعی و محیطی تأثیرگذار بر سلامت روان پرداخته است.
N
۱۴۰۴/۰۲/۰۹
کتاب «چگونه حال خودمان را بهتر کنیم» نوشته ی دکتر نیکول لپرا، یک اثر برجسته در زمینه ی روان شناسی و خودیاری است. این کتاب به موضوعاتی مانند خودآگاهی، تنظیم سیستم عصبی، و تغییر عادت های زیان آور می پردازد. نویسنده با استفاده از رویکردی کل نگر، تلاش می کند تا ابزارهایی عملی برای بهبود سلامت روان و در ایجاد تغییرات پایدار زندگی ارائه دهد**نکات مثبت: **- ارائه ی راهکارهای عملی و قابل اجرا برای بهبود سلامت روان. - تمرکز بر ریشه ی مشکلات روانی به جای علائم سطحی. - سبک نوشتاری ساده و قابل فهم برای عموم. **نکات منفی: **- برخی خوانندگان معتقدند که کتاب در برخی بخش ها تکراری است. - ترجمه های مختلف این کتاب کیفیت متفاوتی دارند، که ممکن است تجربه ی خواندن را تحت تأثیر قرار دهد.
طاها احدی
۱۴۰۴/۰۲/۰۳
سلام به کتابراه عزیز برنامه‌ای که از ته دلم میگم بعد از سالها زندگی کردن بعداز حدود ۳۰سال زندگی کنم از خواب بیدار کرد خیلی بهتر از یه پدر و مادر یه دوست یه معلم یه استاد بهم کمک کرد تو روزای سختی که واقعا از همه بریده بودم شد همدمم
کتاب راه عزیز دنیا دنیا از تو ممنونم
چند روزی که دنبال یه کتاب
میگردم که بهم کمک کنه روزای سختی رو مبکذرونم اتفاقاتی برام افتاد که هیچ وقت فکرشم نمی‌کردم یه روزی بتونم انجام بدم خودم مسبب این حال بدم باشم
امشب وقتی این کتاب رایگان و دیدم و ذخیره‌ی کردم تو همین چند خط اول آنقدر حالم بده شد که اشکم درومد خدا این کتاب و از طریق تو سر راهم گذاشت
حرفایی و میزنه که چند روز من دنبالشم جواب سوالام تو این کتاب
بالت همه چی ازت ممنونم
احمدی
۱۴۰۴/۰۲/۰۸
آیا مدام در یک فشار تکرارشونده ی روانی به سر می برید؟ آیا اضطراب و مشکلات روحی، زندگی و روابط شما را به خطر انداخته است؟ نیکول لپرا در کتاب چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟ درباره ی بهترین شیوه های مدیریت و کنترل ذهن برای دستیابی به آرامش درونی و ثبات روحی حرف می زند. این کتاب پرفروش نیویورک تایمز مانند یک مربی همراه برای بازیابی سلامت روان عمل می کند. خواندن این کتاب را به همه ی کسانی که به دنبال راهی برای بهبود حال روحی و افزایش آرامش درونی خود هستند، پیشنهاد میشه.
Mehran Davary
۱۴۰۱/۱۲/۱۹
به جرئت میگم یکی از بهترین کتاب‌های حوزه‌ی روانشناسیه‌. خیلی هم به زبون ساده و روانی صحبت کرده. به نظر من امکان نداره این کتاب رو تموم کنید، در حالی که بیشتر از قبل، خودتون رو نشناخته باشید.
سیدحسین حسینی
۱۴۰۴/۰۲/۰۸
نقاط قوت: روانشناسی علمی تمرین های عملی مسئولیت پذیری و خودشناسی - زبان ساده و مثال های کاربردی نقاط ضعف: - کمبود منابع تحقیقاتی - پرداخت سطحی به برخی موضوعات - نیاز به راهنمایی درمانگر برای بعضی تمرین ها نتیجه: کتابی مفید برای رشد شخصی، ولی جایگزین درمان نیست.
طاهره پرکز
۱۴۰۴/۰۲/۰۶
تو این اوضاع که ادم نمیتونه بخاطر مسائل مالی به روانپزشک و مشاور مراجعه کنه مطالعه این کتاب خالی از لطف نیست و بسیار کمک کننده است، همونطور که از اسم کتاب برمیاد قشنگ کمکت میکنه چطوری حال دلتو خوب کنی، چطور به خودت کمک کنی و خودآگاهی میرسونه
فاطمه گلوانی
۱۴۰۴/۰۲/۰۳
دکتر عبدالهی از هییت علمی دانشگاه الزهرا هستند استاد منم بودند یک نسخه از این کتاب رو به من هدیه دادند کتاب عالی هست در روزهای بحرانی به کارتون میاد
سپیده آتش رای
۱۴۰۲/۰۲/۰۱
من با این کتاب یاد گرفتم و خندم و گریستم و به شناخت خود واقعیم نزدیکتر شدم.
این یه شاهکاره معجزه گونه اس، از دستش ندید.
الهام نیکوفر
۱۴۰۴/۰۲/۰۵
این کتاب رو درست زمانی که نیاز داشتم دیدم و فکر میکنم برای خیلی از افراد مفید باشد، فکر می‌کنم این کتاب با نیت کمک به افراد در کتابهای رایگان قرار گرفته، ممنون از کتابراه
Mary Asgari
۱۴۰۴/۰۲/۰۴
بسیار زیبا و کلام شیوا و متین و بسیار ساده نگاشته شده.
ضمن تشکر از کتابراه عزیزم بابت آشنایی با چنین اثرهای بالرزشی، خواهشمندم کتابهای بیشتری برای آخر هفته‌ها شارژ کنند.
مشاهده همه نظرات 49

راهنمای مطالعه کتاب چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟

برای دریافت کتاب چگونه حال خودمان را بهتر کنیم؟ و دسترسی به هزاران کتاب الکترونیک و کتاب صوتی دیگر و همچنین مطالعه معرفی کتاب‌ها و نظرات کاربران درباره کتاب‌ها لازم است اپلیکیشن کتابراه را نصب کنید.

کتاب‌ها در اپلیکیشن کتابراه با فرمت‌های epub یا pdf و یا mp3 عرضه می‌شوند.

👋 سوالی دارید؟